Analoga me tin imerominia
1) PokerMon - Χρύσα
2)LATRIS
3) LINA
4) SeNNinhA
5)gtz750
6) Cybersexx - eteron miso
7) Marine521
1) PokerMon - Χρύσα
2)LATRIS
3) LINA
4) SeNNinhA
5)gtz750
7) Marine521
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
1) PokerMon - Χρύσα
2) LATRIS
3) LINA
4) SeNNinhA
5) gtz750
7) Marine521
8) Mitsos1
9) gmakris
1) PokerMon - Χρύσα
2)LATRIS
3) LINA
4) SeNNinhA
5)gtz750
7) Marine521
8) grsart
αναλογα με την ημερομηνια. Τωρα μπορω αλλα επειδη παντα μου τυχαινουν κατι σφηνες-χωσιματα απο την δουλεια..........
λαθος![]()
1) PokerMon - Χρύσα
2) LATRIS
3) LINA
4) SeNNinhA
5) gtz750
7) Marine521
8) Mitsos1
9) gmakris
10) grsart
αναλογα με την ημερομηνια. Τωρα μπορω αλλα επειδη παντα μου τυχαινουν κατι σφηνες-χωσιματα απο την δουλεια..........
ΒΑΓΚΟ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣAΤΕ ;;; ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πρώτα να μαζευτούμε και μετά ημερομηνία γιατί πρέπει να δώσουμε προκαταβολή για να κλείσουμε πίστα![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
γιατί δεν λέμε για το τελευταίο σκ του μήνα;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ψάξτο λίγο ρε Βαγγέλη και πές μας. "Υπάρχουν αυτές οι ημερομηνίες, και κάνει τόσο για κάθε άτομο, και θέλουν τόσα για προκαταβολή" για να ξέρουμε κι'εμείς τι γίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Πρώτα να μαζευτούμε και μετά ημερομηνία γιατί πρέπει να δώσουμε προκαταβολή για να κλείσουμε πίστα![]()
![]()
![]()
Ψάξτο και πόσταρε.
Για να πεις ότι ευχαριστιέσαι παιχνίδι ( δηλαδή έξτρα σφαίρες ) όλα όλα μαζί δεν υπερβαίνουν τα 50 ευρω ανά άτομο….. στάνταρ ξεκινάει με 200 σφαίρες, όπλο, στολή, μάσκα, προστατευτικό θώρακα και ενοίκιο πίστας για οσο αντέξεις από 40 ευρω…..καλό θα είναι όμως να έχετε δικά σας ρούχα….να εφαρμόζουν πιο άνετα πάνω σας…..γιατί οι στολές που έχουνε μπορεί και να σας παιδέψουν…..Επίσης αν μαζευτούμε πολύ, παίρνουμε σφαίρες με διακανονισμό…..2 κούτες 3 κούτες και μας έρχεται πολύ φθηνότερα από το να παίρνουμε κάθε φορά που αδειάζουμε 200 και 200 και 200…….
Τα παιχνίδια είναι 15 λεπτά (άμυνα-επίθεση) και ενδιάμεσα περίπου από 5 έως 10 λεπτά διάλειμμα…..
Η πιο κοντά είναι στην Βαρυμπόμπη……το μόνο κακό είναι ότι έχει δύσκολη πρόσβαση με ss μοτό κτλ κτλ….. αλλά υπάρχουνε παντού πίστες πιο μακριά….αυτό είναι το τελευταίο…..
δυστυχώς ημερομηνία δεν μπορούμε να πούμε αν δεν μαζευτούμε πρώτα να ξέρουμε πόσοι είμαστε πάνω κάτω…..γιατί αν…λέω αν είμαστε 30 άτομα μπορούμε να κλείσουμε την πίστα εντελώς για πάρτι μας…..σίγουρα θα είναι Σάββατο η Κυριακή….και η συνεννόηση με την πιστά θα γίνει το αργότερο τρίτη….όποτε δύσκολα παίζει ημερομηνία……από τώρα τουλάχιστον
@ Pokerland
Εγώ μπορώ να πάρω μέρος;![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εγω δε μπορω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
OLOI MPOROYN......
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΝΕΤΕ;; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ SS -ΟΝ OFF ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δηλαδή εμείς (Virago) σε ποιο πηγάδι κατουρήσαμε!!!
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
είπα κλπ,που σημαίνει ότι είναι όλοι μέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
δηλαδή εμείς (Virago) σε ποιο πηγάδι κατουρήσαμε!!!![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Νομίζω ότι Κυριακή είναι καλύτερα γιατι κάποιοι δουλεύουμε και Σάββατο![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!