Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 176

Θέμα: Γνώμες για πρόσθετο λιπαντικό Polytron

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Όλα αυτού του είδους τα βελτιωτικά - αντιτριβικά, διαφημίζουν ότι έχουν άπειρες ώρες εργαστηριακών δοκιμών, ενδύονται έναν επιστημονικοφανή μανδύα με διάφορους "επιστημονικούς" όρους και βαρύγδουπες εκφράσεις με νούμερα μετρήσεων και βγαίνουν στην αγορά να προσελκύσουν αγοραστές.

Αυτό._

Give me fuel, Give me fire

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς αλλά είστε άπιστοι Θωμάδες!
    Το ίδιο δύσπιστοι ήταν οι φίλοι μου με μια δική μου πατέντα...
    Χάλασα 6 παλιά ηχεία και πήρα τους μαγνήτες και τους κότσαρα πάνω στο ντεπόζιτο. Ε απο τότε ρε παιδιά έχω μείωση της κατανάλωσης 91% και αύξηση των επιδόσεων κατα 79%! Πιστοποιημένα! Τα έστησα με Hayabusa και του έφυγα 3 κολώνες με το τρανσαλπ! Πήγε και το πούλησε μετά! Αστε που έφτασα Αλξανδρούπολή με ένα ντεπόζιτο!
    Εχω και αποδείξεις! Μια φωτογραφία στην Αλεξανδρούπολή με το μηχανακι και τα μαγνητάκια πάνω στο ντεπόζιτο.

Όποιος δεν με πιστεύει έχω βιντεάκι στο youtube που δουλεύει ο κινητήρας για 29 ώρες συνεχόμενες με ένα ντεπόζιτο. Το έχω βάλει στο γρήγορο όμως και τελειώνει στα 9 λεπτά επειδή το youtube δεν αφήνει video 29 ωρών...

Τώρα θα το πατεντάρω. Ψάχνω όνομα για το προιόν. Πως σας φαίνεται το MAGNETRON;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Γιατί ρε παλικάρια ποιό λάδι από αυτά που βάζεται έχει προδιαγραφές σύμφωνες με αυτές του κατασκευαστή?
    Εκτός εάν θεωρείται ότι η δήλωση των εταιρειών ότι καλύπτει τις προδιαγραφές της api μας καλύπτει.
    Ουσιαστικά τα μοτολάδια είναι χωρίς πιστοποίηση από επίσημο οργανισμό.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος

Τώρα θα το πατεντάρω. Ψάχνω όνομα για το προιόν. Πως σας φαίνεται το MAGNETRON;

Θα σου πρότεινα το μαλακομαγνήτης

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τα λάδια έχουν προδιαγραφές κατα jaso και κατα api.
    Απο την στιγμή που ο κατασκευαστής λέει οτι η τάδε μηχανή θέλει πχ Jaso MA και SG τότε οποιοδήποτε επώνυμο λάδι με αυτές τις προδιαγραφές καλύπτει τον κατασκευαστή.
    Μπορεί σε μια εταιρία το ιξώδες 15-50 να είναι διαφορετικό από μιας άλλης εταιρίας με τα ίδια νούμερα, αλλά όλα πιάνουν το minimum των προδιαγραφών.

Δεν είδα ποτέ κάποιον κατασκευαστή να λέει βάλτε Motokote ή Polytron ή όποιο άλλο. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Θα σου πρότεινα το μαλακομαγνήτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Απο την στιγμή που ο κατασκευαστής λέει οτι η τάδε μηχανή θέλει πχ Jaso MA και SG τότε οποιοδήποτε επώνυμο λάδι με αυτές τις προδιαγραφές καλύπτει τον κατασκευαστή.
    Ποιό όμως είναι αυτό το επώνυμο λάδι που έχει πιστοποιητικό SG που θα το πάς σε δικαστήριο?
    Κανένα.
    Πώς καλύπτεται λοιπόν ο κατασκευαστής?

Νέο μέλος
    [QUOTE=bilcon;2293387]Αγαπητέ Lioulios

Ο σκόπός του Polytron:

Nα ελαχιστοποιήσει την τριβή στον κινητήρα (ισχύει και για κιβώτια ταχυτήτων).
    Nα κάνουμε πιο οικονομική και αποδοτική την λειτουργία του.
    Nα μειώσει τις απαιτήσεις συντήρησής του.
    Nα εγγυηθεί μια πιο ασφαλή λειτουργία του σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας
    Δυστυχώς το Polytron δεν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε κινητήρες μοτοσυκλετών στην Ελλάδα και δεν υπάρχει μεγάλη εμπειρία, σε αντίθεση με αυτοκίνητα και μηχανήματα.

Σας γράφω όμως τις πιθανές παρενέργειες χρήσης του προϊόντος.

Πιθανή παρενέργεια του Polytron:
    Μόνο στις μοτοσυκλέτες με πολύδισκο υγρό συμπλέκτη υπάρχει πιθανότητα να πατινάρει.
    Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε καινούργιους κινητήρες με 0 χιλιόμετρα. Το Polytron ειναι ισχυρό αντιτριβικό. Πρέπει να στρώσει ο κινητήρας και μετά να χρησιμοποιηθεί.
    Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε κινητήρες μετά από γενική επισκευή. Πρέπει να προηγηθεί στρώσιμο του κινητήρα και μετά να χρησιμοποιηθεί.
    Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε πολύ παλιούς και φθαρμένους κινητήρες όπου ο κύλινδρος μπορεί να έχει γίνει οβάλ. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να ανέβει η κατανάλωση του λαδιού γιατί το Polytron θα καθαρίσει εντελώς τον κινητήρα και το λάδι θα περνάει πιο εύκολα στον θάλαμο καύσης, αφού τα ελατήρια θα είναι εντελώς εξασθενημένα και ο κύλινδρος παραμορφομένος.

Η ιστιοσελίδα της Polytron θα ανανεωθεί και θα δημιουργήσει περιεχόμενο στο οποίο θα απαντά στα ερωτήματα και απορίες των αναγνωστών της με βάση την ιδιαιτερότητα του προϊόντων της και την εμπειρία των πελατών της. Εδώ δε μπορούν να απαντηθούν οι ερωτήσεις.

Αγαπητέ Lioulios

Δηλαδή ένα προϊόν που βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους κινητήρες οχημάτων δεν μπορώ να στο συνηστήσω για την μοτοσυκλέτα σου γιατί φοβάμαι μην πατινάρει ο συμπλέκτης σου εάν είναι υγρός πολύδισκος. Όσοι το έβαλαν το έκαναν γιατί το πρώτα το είχαν δοκιμάσει στον κινητήρα του αυτοκινήτου τους και αφού τους άρεσε θέλησαν να το δοκιμάσουν και στην μοτοσυκλέτα τους και παρά τις αντιρρήσεις μου. Σε όσους υπήρξε πρόβλημα άδειασαν τα λάδια με νέα χωρίς Polytron και το πρόβλημα πατιναρίσματος διορθώθηκε. Ψάχνω το θέμα για τους μηχανόβιους για να δω τελικά γιατι σε μερικούς συμπλέκτες υπάρχει πρόβλημα και σε άλλους όχι. Ίσως να εξαρτάται από το υλικό τριβής του δίσκων του συμλέκτη αν είναι μεταλλικά ή όχι θα δούμε, το ψάχνω πάντως.
    Σκέφτομαι να φτιάξω μια λίστα με μοτοσυκλέτες που δούλεψε το Polytron χωρίς πρόβλημα

Νέο μέλος

Polytron

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ισως απλά δεν ακούγεται πλέον, αλλά το να 'φτιαχτεί΄ από μονος του ενας τεντωτηρας με πρόβλημα επειδή έβαλε το προιόν σας αποκλείεται.

Οταν ρώτησα παραπάνω σε ποιούς κινητήρες έχουν γίνει δοκιμές του Polytron και βασει ποιών διεθνών standard, δεν εννούσα την προσωπική γνώμη του ιδιοκτήτη Varadero απο την Καλαμάτα και του ιδιοκτήτη παπιου GLX.
    Νομίζω οτι αυτο είναι σαφές, και απάντηση δεν βλέπω.
    Δεν έχουν γίνει δοκιμές σε κινητήρες μοτοσυκλετών από όσο γνωρίζω.
    Ούτως η άλλως δεν το συστήνω γιατί σε κάποιες πατινάρει ο συμπλέκτης.
    Σε όσες δεν πατινάρει δουλεύει καλά.
    Έχουν γίνει δοκιμές σε αγωνιστικούς κινητήρες και σε κινητήρες βαρέων οχημάτων και σου λέω οτι το Polytron είναι έξοχο για να μην πω μοναδικό προϊόν.
    Ο τεντωτήρας δεν φτιάχτηκε μόνος του. Ο τύπος που μου το ανέφερε είναι μηχανικός και δεν είχε κανένα λόγο να μου πει ψέματα.
    Και να θυμάσαι αγαπητέ φίλε τα πάντα σε αυτή την ζωή είναι πιθανά.! Να οδηγείς με προσοχή.

Κώστας

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μηπως δεν σας εχουν ενημερώσει πλήρως?
    Εδώ http://www.oilforengine.com/faq.php

Αναφέρεται οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και απ ότι καταλαβαίνω είναι ενα απο τα επίσημα site της εταιρείας.

Q: Will Polytron Metal Treatment affect the performance of a wet clutch?
    No, Polytron MTC can not and will not cause the clutch to slip or malfunction in any way.

Μηπως να τους ενημερώνατε για τις δοκιμές που έχετε κάνει η να σας ενημέρωναν αυτοί για τα αποτελέσματα των δοκιμών τους?

Προσωπικά πριν χρησιμοποιήσω ενα τέτοιο προιόν στον κινητήρα μου θα ηθελα να ξέρω σε τι συνθήκες έγιναν οι δοκιμές, ποιές δοκιμές έγιναν, σε ποιούς κινητήρες, βασει ποιών διεθνών Standards, και ποιά ήταν τα αποτελέσματα.

Το να λεει ο ένας το ένα και ο άλλος το άλλο για το ίδιο θέμα, δεν νομίζω οτι κάνει καλό στο προιόν σας.

Αγαπητέ φίλε:
    Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η κάθε εταιρεία. Αν δεν αποκτήσω δική μου άποψη είναι σαν να μην μου είπε τίποτα! Εγώ είμαι πολύ πιο δύσπιστος από όλους εσάς. Δεν μπορείς να φανταστείς τι ψάξιμο έχω κάνει για βρω τι συμβάινει με το Polytron σε κάθε εφαρμογή που μπαίνει. Το συγκεκριμένο δοκιμάζεται από το 2005. Το τομέα μοτοσυκλέτα τον είχα εκτός γιατί μου την έκανε όπως σου εξήγσα ο υγρός πολύδισκος συμπλέκτης. Τώρα είπα να απαντήσω στον Lioulio για την εμπειρία του και έγινε ο χαμός!! Η διαφορά μου με κάποιους φίλους εδώ είναι ότι γουστάρω πολύ την τεχνολογία των λιπαντικών και ειδικά των πρόσθετων γιαυτό και ασχολούμαι.
    Κώστας.

Polytron

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MATSOLAS 610 Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ, επειδή βλέπω ότι είσαι ιδιαίτερα κατηρτισμένος στα τεχνικά θέματα, θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω την ευκαιρία να βρω σύντομα ανακόντα και δεν κατέχω την τεχνική στυψίματος, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ζουμί από τον φιδέ που βράζει τώρα η γυναίκα μου? Έχω την εντύπωση ότι πάλι θα έχω φιδέ-λαιο.
    Αγαπητέ φίλε η ψυχολογία έχει να κάνει σύμφωνοι. Αλλά όταν οι ενδείξεις στα όργανα πίεσης λαδιού, θερμοκρασίας αλλά και οι χρόνοι στις επιδόσεις είναι καλύτεροι τότε η ψυχολογία μένει πίσω. Αλήθεια κάποτε ο αγαπημένος σου κινητήρας θα χρειαστεί επισκευή. Θα έχεις τα λεφτά να την κάνεις? Δεν έιναι προτιμότερο να την αναβάλεις επ' αόριστον? Γι αυτό σου λέω POLYTRON. To θέμα για χρήση στις μηχανές είναι ο υγρός πολύδισκος συμπλέκτης. Δυστηχώς μπορεί να υπάρξει θέμα πατιναρίσματος. Σε κάποιες έχει συμβεί ενώ σε άλλες οχι. Το θέμα θα ψαχθεί.

Νέο μέλος
    σωστο προιον ειναι αυτο που οταν βγει στην αγορα εχουν λυθει ολες οι αποριες για τυχον παρενεργειες και εχει αποδειχθει η αποτελεσματικοτητα του αυτο επιτυγχανεται με σοβαρη ερευνα και (ακριβες) δοκιμες

Σωστά γι' αυτό σας είπα οτι το Polytron δεν συνιστάται για κινητήρες μοτοσυκλετών. Ένα ισχυρό αντιτριβικό λιπαντικό μπορεί να προκαλέσει πατινάρισμα του υγρού πολύδισκου συμπλέκτη. Στην περίπτωση του Polyrtron συνέβει σε κάποιες.
    Polytron

Νέο μέλος
    Μπορεί σε μια εταιρία το ιξώδες 15-50 να είναι διαφορετικό από μιας άλλης εταιρίας με τα ίδια νούμερα, αλλά όλα πιάνουν το minimum των προδιαγραφών.

Δεν είδα ποτέ κάποιον κατασκευαστή να λέει βάλτε Motokote ή Polytron ή όποιο άλλο. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
    Ούτε πρόκειται να δεις για δύο λόγους.
    1. Ο κατασκευαστής θέλει να πουλάει και κανένα ανταλλακτικό. Μήπως τα ανταλλακτικά χαλάνε από την τριβή;
    2. Κυκλοφορούν τόσα πολλά "θαυματουργά όλα έτσι λένε" πρόσθετα. Σιγά μην κάθετε ο καθένας κατασκευαστής να τεστάρει το κάθε πρόσθετο που κυκλοφορεί στην αγορά αν είναι καλό. Ποιό ώφελος; Δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει; Η μήπως ενδιαφέρετε να βρεί το καταπληκτικό προϊόν κατά της τριβής; Για ποιό λόγο; Να βοηθήσει να μειώσει τις τριβές; Τότε πας στην περίπτωση 1.
    Polytron

Νέο μέλος
    Οδηγείτε προσεκτικά

Κώστας

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αντε πάλι..

"το Polytron σταματησε τις τριβες του κινητηρα οι οποιες τριβες μειωναν την αποδοση του"

ΝΤαξ' τωρα?
    Καλά κρασιά!

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ