Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 176

Θέμα: Γνώμες για πρόσθετο λιπαντικό Polytron

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bilcon Προβολή μηνύματος
    Καλά κρασιά!
    καλα κρασια δε λες τιποτα... ( να δεν ειχες επεξεργαστει το αρχικο μηνυμα θα εβγαζε νοημα)

Κυκλοφορούν τόσα πολλά "θαυματουργά όλα έτσι λένε" πρόσθετα.
    http://www.top-mag.gr/index.php?opti...=135&Itemid=68

http://gmauto.gr/index.php/%CF%87%CE...tec-300ml.html

http://www.autopartscenter.gr/defaul...s&prodcatid=23

https://www.motorkote.com/

βρηκε ο καθε τυχοδιωκτης το "Αγιο Δισκοποτηρο" της αφθαρσιας και της αθανασιας του κινητηρα και ηρθε να μας ανοιξει τα ματια και να μας βγαλει απο τον μεσαιωνα ...

μηπως το Polytron βγαινει και σε γευση βυσσινο?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Οδηγείτε προσεκτικά

Κώστας
    Ευχαριστούμε Κώστα.

Μια ερώτηση όμως, κάποια απάντηση για τα παρακάτω έχουμε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Για να μην το παμε και στην κβαντομηχανική, αν, ΑΝ ρε παιδί μου, βάλει κάποιος το POLYTRON στο καινούργιο του μηχανάκι που το καλύπτει εργοστασιακή εγγύηση και κολλήσει ένα πιστόνι (λέμε τώρα, ακραίο το παράδειγμα) και το πάει στην αντιπροσωπεία του για αλλαγή κινητήρα, κι ανακαλύψει το εργοστάσιο (όπου θα σταλεί το μοτέρ για έλεγχο) ότι εκτός από τα λάδια υπάρχει και το POLYTRON, στο δικαστήριο που θα καταλήξει το θέμα θα μπορέσετε να υποστηρίξετε την άποψή σας σαν εταιρεία ή ο ιδιοκτήτης θα κάθεται και θα κοιτάει το χωρίς μοτέρ του δικυκλο σαν μ@λ@κας;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    κοίτα, επειδή η οποιαδήποτε εταιρία που προδιαγράφει λάδια για τους κινητήρες της δεν πρόκειται να καλύψει ούτε cent έτσι και βρει λιπαντικό που δεν καλύπτει τις προδιαγραφές η ακόμα χειρότερα κάποιο πρόσθετο, η απάντηση που πρέπει να μας δώσει ο αγαπητός bilcon είναι, αν η εταιρία που κερδίζει εκατομμύρια από τις πωλήσεις του θαυματουργού αυτού προϊόντος θα καλύψει την αντικατάσταση του κινητήρα.

Νέο μέλος Το avatar του/της ducos 999
    Για σας παιδιά,αν και δεν μου αραισει να γράφω,θα σας πω τι γνωμη μου για τα politron και ιδιάιτερα για τον φιλο lioulio.Στην αρχη είχα και εγω τις αμφιβολιες μου για τα politron αλλα ειδα οτι η εταιρια ειναι τωρα 16 με 17 χρονια στο εμποριο κυρίως αμερικη αν ηταν απατεωνες θα ειχαν κλιση προπλου και ας εχουν διφημιση τηλεμαρκετινγκ. Eιπα τελικα ας τα δοκιμασω στο αγροτικο μου(nissan d21 disel)με 265000χλμ τι σκα@#α θα παθει,ετσι ξεκινησα την πρωτη παραγγελια με το προσθετο καυσιμου που λεει οτι καθαριζει τα μπεκ σταματα τη καπνα κ.α,βαση τα λεγομενα του πολιτρονακια η καπνα θα σταματησει στα πρωτα 25 χλμ,και οντως ετσι εγινε,αμεσως καταλαβα οτι το προιον δεν ειναι μουφα,μετα βαση οδηγιων του πολιτρονακια προχωρησα στο προσθετο λαδιου και τα λαδια,η πρωτη ετυπωση με το προσθετο ειναι πιο ευκολο ξεκίνημα πιο γλυκο δουλεμα και μετα τα 1000 χλμ καλυτερο σροφαρισμα του κινητηρα,μετα απο λιγο καιρο και με αυτα τα αποτελεσματα το εβαλα και στα αλλα μου δυο αυτοκινητα peugeot 1.6 (προσθετο λαδιου) του 2007 με 20000χλμ και matiz 1.0(έτοιμο λαδι) του 2008 με 50000χλμ,με τα ιδια αποτελεσματα και με περισσοτερη διαρκεια απο αλαγη σε αλαγη. Τωρα στην ducati μου δυσκολεύτηκα λιγο (για το προσθετο) επειδή βάνω φουλ συνθετικα λαδια.Οταν το αποφασισα ο πολιτρονακιας μου ειπε πως δεν ειχε εμπειρια για μοτο,και ειπα να το ρισκαρω,αποτελεσμα πιο ευκολη εκκινηση κρύα πιο μαλακο σασμαν και στροφαρι πιο γρηγορα το μοτερ,το μονο που κανη ειναι στα κατεβασματα οταν πας γρηγωρα η απωλεια τριβων δεν την φρεναρει οπως παλια με πολυ μικρη ομως διαφωρά πραγμα που δεν μου δημιούργησε πρόβλημα,μεχρι τωρα ολα καλλα εαν σταματα και την φθορα που λεει τοτε η μηχανικη θα αργισουν να με δουν.Τωρα τα υπόλοιπα προδιαγραφες για λαδια τον μοτο δεν της βλεπω,το προσθετο που εχω βαλει εγω ισως δεν χρειαζονται προδιαγραφες επειδη ειναι σαν χημικο ,τωρα τελευταια το εβαλε ενας φιλος σε ενα ΚΤΜ 950 adventure μια απ τα ιδια και αυτος κανενα προβλημα και στον συμλεκτη που λετε παραπανω κανενα προβλημα εως τωρα,ισως στα αυτοματα η ημιαυτοματα σασμαν να μην κανη.Συμπερασμα,το θεμα ειναι οτι το ρισκαρα και ειδα οτι δουλευη και μεχρι τωρα ολα καλα.....Να ειστε ολοι καλα.
    Τελευταία τροποποίηση από ducos 999; 03/03/2013 στις 02:28.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ducos 999 Προβολή μηνύματος
    Για σας παιδιά,αν και δεν μου αραισει να γράφω,θα σας πω τι γνωμη μου για τα politron και ιδιάιτερα για τον φιλο lioulio.Στην αρχη είχα και εγω τις αμφιβολιες μου για τα politron αλλα ειδα οτι η εταιρια ειναι τωρα 16 με 17 χρονια στο εμποριο κυρίως αμερικη αν ηταν απατεωνες θα ειχαν κλιση προπλου και ας εχουν διφημιση τηλεμαρκετινγκ. Eιπα τελικα ας τα δοκιμασω στο αγροτικο μου(nissan d21 disel)με 265000χλμ τι σκα@#α θα παθει,ετσι ξεκινησα την πρωτη παραγγελια με το προσθετο καυσιμου που λεει οτι καθαριζει τα μπεκ σταματα τη καπνα κ.α,βαση τα λεγομενα του πολιτρονακια η καπνα θα σταματησει στα πρωτα 25 χλμ,και οντως ετσι εγινε,αμεσως καταλαβα οτι το προιον δεν ειναι μουφα,μετα βαση οδηγιων του πολιτρονακια προχωρησα στο προσθετο λαδιου και τα λαδια,η πρωτη ετυπωση με το προσθετο ειναι πιο ευκολο ξεκίνημα πιο γλυκο δουλεμα και μετα τα 1000 χλμ καλυτερο σροφαρισμα του κινητηρα,μετα απο λιγο καιρο και με αυτα τα αποτελεσματα το εβαλα και στα αλλα μου δυο αυτοκινητα peugeot 1.6 (προσθετο λαδιου) του 2007 με 20000χλμ και matiz 1.0(έτοιμο λαδι) του 2008 με 50000χλμ,με τα ιδια αποτελεσματα και με περισσοτερη διαρκεια απο αλαγη σε αλαγη. Τωρα στην ducati μου δυσκολεύτηκα λιγο (για το προσθετο) επειδή βάνω φουλ συνθετικα λαδια.Οταν το αποφασισα ο πολιτρονακιας μου ειπε πως δεν ειχε εμπειρια για μοτο,και ειπα να το ρισκαρω,αποτελεσμα πιο ευκολη εκκινηση κρύα πιο μαλακο σασμαν και στροφαρι πιο γρηγορα το μοτερ,το μονο που κανη ειναι στα κατεβασματα οταν πας γρηγωρα η απωλεια τριβων δεν την φρεναρει οπως παλια με πολυ μικρη ομως διαφωρά πραγμα που δεν μου δημιούργησε πρόβλημα,μεχρι τωρα ολα καλλα εαν σταματα και την φθορα που λεει τοτε η μηχανικη θα αργισουν να με δουν.Τωρα τα υπόλοιπα προδιαγραφες για λαδια τον μοτο δεν της βλεπω,το προσθετο που εχω βαλει εγω ισως δεν χρειαζονται προδιαγραφες επειδη ειναι σαν χημικο ,τωρα τελευταια το εβαλε ενας φιλος σε ενα ΚΤΜ 950 adventure μια απ τα ιδια και αυτος κανενα προβλημα και στον συμλεκτη που λετε παραπανω κανενα προβλημα εως τωρα,ισως στα αυτοματα η ημιαυτοματα σασμαν να μην κανη.Συμπερασμα,το θεμα ειναι οτι το ρισκαρα και ειδα οτι δουλευη και μεχρι τωρα ολα καλα.....Να ειστε ολοι καλα.
    δηλαδή εσύ από τα τόσα θέματα εδώ μέσα, έκανες εγγραφή για να απαντήσεις σε αυτο;;;;

δηλαδή εσύ από τα τόσα θέματα εδώ μέσα, έκανες εγγραφή για να απαντήσεις σε αυτο;;;;
    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!

Banned
    τι κανει νιαου νιαου?

πω πω καχυποψια λεμε.....

Δουλεια δεν εχουμε σημερα?καλη σας μερα.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οχι δεν εχουμε....ψαχνουμε αντιπροσωπους της πολιτρον

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Δηλαδή σε έστειλε ο πιο πάνω να ποστάρεις εδώ (ή ακόμα χειρότερα είσαι ο ίδιος) και θα μας κάνεις και υποδείξεις ;;;

Και περιμένετε να σας πάρουν και στα σοβαρά με τα γελοία claims στο site του "προϊόντος" και ενώ μιλάτε και εκφράζεστε με τον ίδιο τρόπο που μιλάνε κι αυτοί που προωθούν πχ τα μαγνητάκια μείωσης κατανάλωσης και διάφορα άλλα τέτοια ;;;

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν τα πιστεύετε και οι ίδιοι ή αν απλά κάνετε το κόλπο του πωλητή, εξαπάτηση κτλ...
    Give me fuel, Give me fire

Νέο μέλος
    Ευχαριστούμε Κώστα.

Μια ερώτηση όμως, κάποια απάντηση για τα παρακάτω έχουμε;
    Στο καινούργιο μηχανάκι μην το βάζεις για τρεις λόγους.
    1. Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί σε καινούργιους άστρωτους κινητήρες. Πρέπει να προηγηθεί στρώσιμο τουλάχιστον για 5.000 έως 10.000 χλμ
    2. Υπάρχει και το ρίσκο να πατινάρει ο συμπλέκτης.
    3. Δεν μπορεί να κάνει πολλά στην βελτίωση της απόδοσης γιατί είναι όλα καινούργια.
    Από το 2005 μέχρι σήμερα που ασχολούμαι με το θέμα Polytron δεν έχει κολλήσει κανένα πιστόνι σε κανένα μηχανάκι και σε κανένα αυτοκίνητο σε κανένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, σε κανένα φορτηγό, λεωφορείο, ταξί, αγροτικό μηχάνημα, ΙΧ αυτοκίνητο μπουλντόζες, τσάπες, γκρέϊντερ, κύλινδροι κλπ που έχει χρησιμοποιηθεί. Ορισμένα από αυτά τα σκίζουνε σε ορυχεία μέσα στην σκόνη και μέσα στο λιοπύρι το καλοκαίρι και δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Σου το λέω για να τελειώνουμε με το θέμα κολλημένα πιστόνια κλπ. Τώρα εάν είναι στην εγγύηση δεν βάζεις Polytron. Και βέβαια θα χάσεις την εγγύηση και δεν θα σε καλύψει ουτε η εταιρεία της μηχανής και ούτε η κάθε εταιρεία πρόσθετων γιατί θα σου πει απλά. Είμαστε στην αγορά 20 ή 50 χρόνια για παράδειγμα και δεν έχουμε τέτοια προβλήματα αλλιώς θα είχαμε κλείσει. Θα σου δείξει και τους τζίρους της για να στο αποδείξει και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και μπορεί και να σε μηνήσει για δυσφήμηση προϊόντος και πιάσε το αβγό και κούρευτο.

Εγώ του ζήτησα να γράψει . Τον βρήκα στο ντουκατίστι και του εστειλα μην να γραψει εδώ ,μιας και ξέρω πως βάζει παντού το Πόλυτρον και μιας και είναι ο άνθρωπος που λέω στο πρώτο μήνημα του νήματος ...πως έβαλε σε μοτο και ειδε αποτελέσματα .
    Τον γνωρίζω προσωπικά ( ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ 950 ΑDV ΠΟΥ ΛΕΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ) και πέραν του ότι είναι φοβερός τύπος ...Δεν θα έλεγε ποτέ π@π@ριες .
    Μπήκε και κατάθεσε την άποψή του και εσείς το πήρατε κάπως ....

...Ξέρετε ... Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να είναι μέλη στο μοτο.gr και με κάτι τέτοιες μαλακίες που κάνετε ορισμένοι ...φεύγουν ξενερωμένοι και αυτοί που ήδη είναι μέλη ....Και καθόμαστε και λέμε μετά ...Λήπει ο ένας , λήπει ο άλλος κτλ

Ο άνθρωπος αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να γράψει στο μοτο.gr την άποψή του για το Πόλυτρον (επειδή το χρησιμοποιεί) .... σε νήμα για το Πόλυτρον επειδή εγώ του το ζήτησα και δεν είμαι και αντιπρόσωπος του προοιόντος .

Εγώ αν ήθελα , θα μπορούσα να τον πάρω και τηλέφωνο να μου τα πει ....
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 03/03/2013 στις 21:02.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Μπήκα και είδα λίγα πράγματα για το συγκεκριμένο στο site της εταιρίας που το εμπορεύεται. Μου κάνει εντύπωση under what authority μπήκε το συγκεκριμένο μαντζούνι μέσα σε ηλεκτροπαραγωγική μονάδα της Μεγαλόπολης όταν τα συγκεκριμένα μηχανήματα θαρρώ ότι θα περνάνε συγκεκριμένους ελέγχους με συγκεκριμένες οδηγίες από κατασκευαστή κλπ κλπ κλπ. Επίσης δε μας λέει κάτι αυτό. Φωτογραφίες έστω από το "bearing wearing test" υπάρχουν; Δλδ το πριν και μετά;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Όλους του δήθεν ας τους να λένε
    Λογαριασμό δεν θα τους δώσω
    πια ξανά
    Έχω βαδίσει δρόμους που καίνε
    και έχω περάσει ανηφόρες και στενά

Δέντρο που όλοι το πετροβολούν
    Είναι αυτό που έχει για αν δώσει
    τον αετό πολλοί πυροβολούν
    μα δύσκολα κανείς θα τον σκοτώσει

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ