Ειλικρινά δεν μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις αλλά αν ήταν σοβαρός άνθρωπος και όπως λες όχι η πρώτη φορά που μπήκε σε φορουμ θα απαντούσε στο Χάρη ότι του είπες εσύ να γράψει. Όχι "τι πρόβλημα έχεις" και άλλα ωραία που με έκαναν να γράψω και τη δική μου απάντηση.
Και ξαναλέω επιχειρήματα του τύπου "Θα ανασταλεί επ'αόριστο η επισκευή μοτέρ" και "Μειώθηκαν οι τριβές, δε θα με δουν οι μηχανικοί" μόνο γέλια προκαλούν.
Το ότι δεν έπαθαν κάτι τα μοτερ δεν είναι απόδειξη του τι και αν κάνει κάτι. Κάθε άλλο.
Γενικά όλος ο τρόπος προώθησης μου θυμίζει δύο πράγματα. Τα μαγνητάκια μείωσης κατανάλωσης και τις "εταιρίες" πολυεπίπεδου μάρκετινγκ που υπόσχονται λεφτά με δουλειά από το σπίτι. Μάντεψε τι είναι και τα δύο.
Γιατί, το είδες να μπαίνει;
Και μη μου πεις ότι περιμένεις αποδείξεις για τα "Μειώνει τα καυσαέρια απο 30% έως και 60%"και "Ελευθερώνει τα κολλημένα ελατήρια και επαναφέρει την συμπίεση σε επίπεδο καινούργιου κινητήρα."
![]()
Give me fuel, Give me fire
Δώσε μου το email και θα σου στείλω κάρτα καυσαερίων πριν και μετά το Polytron. Αλλα και να σου την στείλω θα λες οτι είναι fake και καλά θα σκεφτείς γιατί δεν με ξέρεις. Όσο για τα ελατήρια τα ξεκολλά με ευεργετικά αποτελέσματα στην συμπίεση και την λειτουργία του κινητήρα και το έχει καταφέρει ιδιαίτερα σε μηχανήματα έργων και επεγγελματικά αυτοκίνητα και IX. Δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει ελατήρια από smart (βάλαμε επίτηδες να ξεκολλήσουν) γιατί είχαν γίνει ένα σώμα με τον κύλινδρο αφού ο τύπος το είχε ψήσει. Γνωρίζεις οτι ο Αρμστρονγκ είναι ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, στις 20 Ιουλίου του 1969. Αν ζούσες εκείνει την δεκαετία και σου λέγανε οτι ο άνθρωπος θα πατήσει την Σελήνη πόσο θα γέλαγες? Και τώρα αμφισβητείς μετά από μετά από σχεδόν μισόν αιώνα οτι δεν μπορούν να φτιάξούν προϊόντα σαν το Polytron? Μπορούν και ακόμα καλύτερα.!
Κώστας
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Τελευταία απάντηση στα σοβαρά.
Η εξέλιξη του thread, ο τρόπος που μιλάς και οι απαντήσεις που (δεν) δίνεις είναι απολύτως όμοιες με αυτές άλλων πωλητών σε δεκάδες άλλα αντίστοιχα thread σε forums ανα τον κόσμο όπου γίνεται αναφορά των διαφόρων φιδέλαιων.
Η αναφορά ενός μεγάλου και σημαντικού γεγονότος δεν προσφέρει κύρος στα λεγόμενα. Γνωστή τεχνική από διάφορους που προσπαθούν να εξαπατήσουν (MLM κτλ). Γενικά οτιδήποτε λες αντιστοιχεί σε sales pitch με ανυπόστατους ισχυρισμούς.
Το παρακάτω link σου λέει κάτι;
http://www.ftc.gov/opa/1999/09/prolong.shtm
Ναι ξέρω, το δικό σας προιόν είναι διαφορετικό και δεν ισχύουν αυτά. Αλλά έπρεπε να σε αφήσω να το γράψεις εσύ, για να είναι κι αυτό πανομοιότυπο με τα δεκάδες άλλα thread.
Μπορείς να πουλάς ότι θες, όπως κάποιος πουλάει τσίχλες ή ταμπάσκο. Πράγματα που δεν χρειάζονται, αλλά κάποιοι τα θέλουμε. Έτσι και τα "πρόσθετα". Όποιος σας πιστεύει ας τα βάλει. Μην προσπαθείς όμως να πείσεις και τους υπολοίπους για μαγικές ιδιότητες, δεν πιάνει.
Χριστόφορος, ένας άπιστος που αμφισβητεί ότι η φανταστική και προηγμένη τεχνολογία πουλιέται μπουκαλάκι μπουκαλάκι και πόρτα πόρτα σαν τους ιεχωβάδες.
Give me fuel, Give me fire
εμενα προσωπικα μου φανηκε σαν το ιδιο ατομο οκ?γι αυτο και εκανα το παραπανω σχολιο.και δεν θα ελεγα για καχυποψια,αλλα για υποψια.εχω δει(οπως φανταζομαι και εσεις)διαφορα μεσα σε φορουμ κλπ.οντως δεν ειναι αναγκαιο να ειναι καποιος μελος στο φορουμ,αλλα οπως ειπες κατοπιν υποδειξεως να πει κατι υποστηριζοντας μια γνωμη η ενα γνωστο του που ηταν ηδη μελος.εφ οσον ο doucos ειναι αλλο και υπαρκτο προσωπο εγω δημοσια του ζηταω συγνωμη
Κατανοητό , αλλά επειδή το άτομο το ξέρω και γνωρίζω πως είναι καμένος από μαστόρους ...Έχει ξεκινήσει ζεστά , έχει πάρει εργαλεία και (όπως πολλοί άλλοι) φτάσει να τα κάνει όλα στο ντουκάτι μόνος του . (Πέραν κάποιων ειδικευμένων εργασιών που δεν έχει χρειαστεί ακόμα) .
Εγώ άνοιξα το θέμα επειδή άκουσα πως ο συγκεκρημένος χρησιμοποιεί το προιόν σε πολλά οχήματα ...το χουν βάλει και ένας δυο άλλοι και όλοι λένε πως είδαν διαφορά .
Εγώ ούτε λ7 βγάζω ,ούτε έχω αγοράσει το προοιόν ,ούτε και έχω βάλει σταγόνα από δαύτο σε κινητήρα μου . Άλλοι που το έκαναν ...έχουν να λένε .
Και ο ίδιος μου είπε ,όπως και ο Πολυτρονάκιας παραπάνω λέει πως δεν το έβγαλαν για να μπαίνει σε μηχανές ,όμως και εκεί η χρήση του πολλές φορές κάνει διαφορά .
Ακόμα και έτσι συνεχίζω να είμαι δύσπιστος και επειδή αφορά νομίζω ...Ήθελα να συζητηθεί .
Προσωπικά κοιτάω μηχανάκι σαν το δικό μου που στην τελευταία αλλαγή έβαλε ...και έχει δει διαφορά . Θα συνεχίσει και αν όλα είναι οκ ...Θα βάλω και εγώ να δω τί γίνεται .
Στα 3 λίτρα που παίρνει το μοτό , θα χρειαστεί 300μλ απο αυτό ...Αν δε σ αρέσει το βγάζεις και βάζεις καινούρια λάδια και τέλος .
Απλά εδώ μέσα ...Έλεγα μήπως το ξέρουν και το χρησιμοποιούν και άλλοι ...
αν διαβασες παραπανω σε δικο μου ποστ,χρησιμοποιησα και χρησιμοποιω αναλογο υλικο.στο rallye που ειχα(μοτερ-σαζμαν)στο rm που ειχα(σαζμαν)στο super tenere που ειχα(μοτερ σαζμαν ενα λαδι ειχε)στο yz 250 που εχω-σαζμαν,και στο subaru wrx που εχω(μοτερ-σαζμαν-διαφορικα)καταναλωσεις δεν ειδα ποτε αν βελτιωθηκαν,αλλα ποιο γλυκια και μαλακη λειτουργια ναι,διαπιστωσα σε ολα που το εκανα χρηση,αν καποια στιγμη βαλω απ το παραπανω θα πω την αποψη μου για να βοηθησω η να προφυλαξω αλληλους
Ακου αγαπητέ Ichigo. Οι συνθήκες στην βιομηχανία είναι ιδιαίτερα σκληρές. Ένα έδρανο οταν δέχεται συνέχεια μεγάλα φορτία, τότε υπάρχει πιθανότητα συνήθως σε συνθήκες καύσωνα να υπερθερμένεται και να προειδοποιεί με alarm στο Θάλαμο Ελέγχου του εργοστασίου (ή να φθείρεται πρόωρα). Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα έδρανα αλλά σε μερικά συμβαίνει. Υπάρχει περίπτωση όταν το έδρανο έχει πρόβλημα να δοκιμάσει ο υπεύθυνος κάποιο πρόσθετο και να αξιολογήσει την επίδοσή του. Για την ιστορία οι μηχανικοί τηρούνε τις προδιαγραφές του κατασκευστή και δεν βάζουν πρόσθετα. Υπάρχουν φωτογραφίες σε έδρανο αυτοκινήτου μόνο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αγαπητέ sniper
Το Polytron καθαρίζει όλα τα κολλώδη κατάλοιπα άνθρακα και σωματίδια μετάλλου από τα ελατήρια και τα λούκια τους, από τους κυλίνδρους και διατηρεί την μηχανή αστραφτερή στο εσωτερικό της. Σε όσους κινητήρες ανοίγοντας την τάπα του λαδιού μπορείς να δεις τους εκκεντροφόρους τότε θα δεις τη διαφορά στην καθαριότητα των μετάλλων πριν και μετά. Γι αυτό ο κατασκευατής λέει την πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί στα παλιά λάδια. Πολλές φορές υπάρχει υπερβολική επικάθιση καταλοίπων άνθρακα στα ελατήρια με συνέπεια αυτά να μην έχουν ελαστικότητα και να κολλούν. Το Polytron διασπα την βρωμιά την ρίνει στο λάδι και δεν την αφήνει να δημιουργηθεί ποτέ πια και βέβαια απελευθερώνει τα ελατήρια. Ευεργετικό για κινητήρες με πολλά χιλιόμετρα που συνήθως έχουν αναθυμιάσεις. Δεν συνιστάται σε κινητήρες παμπάλαιους με παραμορφωμένους κυλίνδρους κλπ. Στις ντηζελομηχανές δεν συνιστάται για χρήση μετά το 1.000.000 χλμ στις βενζινομηχανές αυτοκινήτων μετά τις 400.000 χλμ.