κομματια με εκανες πρωι πρωι...μεγαλο κριμα στο παλληκαρι συλληπητηρια στην οικογενεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
+998
......ευκαιρια για πικροχολα σχολια ηθελε ο τυπος....
.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....
Ηταν απο τα πιο καλα παιδια ....αμα το σκεφτω ηταν το καλυτερο παιδι και πηγε τσαμπα...στην κυριολεξια.......
...πρωτη μηχανη πρωτη τουμπα = θανατος.....μεγαλο κριμα...
......ολοι εχουμε φαει στα ξεκινηματα μας ''χαζοτουμπες'' που ειτε κοστιζουν σε λεφτα ειτε οχι...ειτε σπαμε κανα ποδαρι ειτε οχι και απλα γδερνουμε τον πισινο μας και γ@μσταυριζουμε την τυχη μας.....
...οχι ετσι ρε νικολακη...οχι ετσι!
την τυχη σου την μαυρη ρε καψουλακο γ@μω......τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο....
ποιος θα περναει τωρα καθε πρωι απο την δουλεια να μαρσαρει για να τον ακουσω να βγω εξω?
ποιος θα κανει βαββουρα στις καφετεριες?
ποιος θα καθεται σπιτι μου με τις ωρες να μιλαμε?
ποιος θα με κοιταει με τις ματαρες του μεσα απο το κρανος ετοιμος να μου διηγηθει ιστοριες του δρομου?
ποιος ρε τσογλανε?.....ποιος θα μεινει με 30 ευρω στην τσεπη και θα κερασει σουβλακια ολη την παρεα...την αλλη μερα δεν ειχες λεφτα για βενζινη να ερθεις στην βολτα.....
...ποιος ρε αγορι μου?
....μ@λακα μας εχεις κανει κομματια το ξερεις?.....κοντευουμε να διαλυθουμε απο το κακο που μας βρηκε.......ηξερες να μας αγαπας και δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο το να σε αγαπαμε και εμεις...εισουνα εντονο παιδι και η απουσια σου ειναι ακομα πιο εντονη...και ποναει...
Εφυγε το μωρο μας και δεν θα ξαναρθει.......και ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.......κανεις δεν μπορει......![]()