Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Ξέρει κανείς τίποτα;

Ζετα Αγαπη μου!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    +998
    ......ευκαιρια για πικροχολα σχολια ηθελε ο τυπος....

.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....

Ηταν απο τα πιο καλα παιδια ....αμα το σκεφτω ηταν το καλυτερο παιδι και πηγε τσαμπα...στην κυριολεξια.......
    ...πρωτη μηχανη πρωτη τουμπα = θανατος.....μεγαλο κριμα...
    ......ολοι εχουμε φαει στα ξεκινηματα μας ''χαζοτουμπες'' που ειτε κοστιζουν σε λεφτα ειτε οχι...ειτε σπαμε κανα ποδαρι ειτε οχι και απλα γδερνουμε τον πισινο μας και γ@μσταυριζουμε την τυχη μας.....
    ...οχι ετσι ρε νικολακη...οχι ετσι!
    την τυχη σου την μαυρη ρε καψουλακο γ@μω......τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο....
    ποιος θα περναει τωρα καθε πρωι απο την δουλεια να μαρσαρει για να τον ακουσω να βγω εξω?
    ποιος θα κανει βαββουρα στις καφετεριες?
    ποιος θα καθεται σπιτι μου με τις ωρες να μιλαμε?
    ποιος θα με κοιταει με τις ματαρες του μεσα απο το κρανος ετοιμος να μου διηγηθει ιστοριες του δρομου?
    ποιος ρε τσογλανε?.....ποιος θα μεινει με 30 ευρω στην τσεπη και θα κερασει σουβλακια ολη την παρεα...την αλλη μερα δεν ειχες λεφτα για βενζινη να ερθεις στην βολτα.....
    ...ποιος ρε αγορι μου?

....μ@λακα μας εχεις κανει κομματια το ξερεις?.....κοντευουμε να διαλυθουμε απο το κακο που μας βρηκε.......ηξερες να μας αγαπας και δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο το να σε αγαπαμε και εμεις...εισουνα εντονο παιδι και η απουσια σου ειναι ακομα πιο εντονη...και ποναει...

Εφυγε το μωρο μας και δεν θα ξαναρθει.......και ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.......κανεις δεν μπορει......
    κομματια με εκανες πρωι πρωι...μεγαλο κριμα στο παλληκαρι συλληπητηρια στην οικογενεια...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και κουράγιο και δύναμη στους δικούς του...

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Τά πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έμαθα από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (κι αυτό θα παρακαλούσα να γίνει ΣΕΒΑΣΤΟ από όλους μας) τού άτυχου Νίκου ότι η ταχύτητα που συνέβη το δυστύχημα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα 30χλμ/ώρα που διαβάσαμε.

Αυτό αποδείχθηκε όταν τα συρσίματα που βρέθηκαν από τα μαρσπιέ της μηχανής έφταναν τα 10 μέτρα ! Επίσης είναι σχεδόν αδύνατο να πάθει κανείς βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φορώντας ένα πρώτης γραμμής κράνος όπως το Shoei XR1000 μόνο με 30 χλμ/ώρα που λογικά με την πτώση θα επιβραδύνεται. Ένας μανάβης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι η ταχύτητα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Και γιά να μην φθάσουμε στο σημείο να διασυρθεί ένα ολόκληρο φόρουμ από ένα τόσο τραγικό γεγονός, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η επίσημη διαχείριση τού Pitstop είχε, από ό,τι έμαθα, διαχωρίσει τη θέση της από καιρό από τις 'σβέλτες' βόλτες που οργάνωνε τελευταία μιά ομάδα μελών τού Φόρουμ σε δημόσιους δρόμους με συχνούς τραυματισμούς, και γιά αυτό, άλλωστε, η ομάδα αυτή αποχώρησε από το Pitstop μετά το τραγικό δυστύχημα και σχημάτισε νέο δικό της ανεξάρτητο μοτο-φόρουμ.

Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Νίκο.

Ο μοτσοσυκλετικός κόσμος σού είναι ευγνώμων, γιατί πέρα από τη ζωή που χάρισες με τον χαμό σου σε άλλους συνανθρώπους μας που έλαβαν τα όργανά σου, ΙΣΩΣ χαρίσεις ΖΩΗ αποθαρρύνοντας και άλλα ενθουσιώδη παιδιά που είναι νέα και άψητα στον χώρο τής μοτοσυκλέτας από το να συμμετέχουν σε 'γρήγορες' βόλτες σε δημόσιους και επικίνδυνους δρόμους (όπως είναι η Επίδαυρος) ΠΡΟΤΟΥ αποκτήσουν και την απαιτούμενη εμπειρία.

κλασσική κατάληξη "γρήγορης βόλτας"...δυστυχώς το ίδιο έργο σε επανάληψη ξανά και ξανά...ένας λόγος που δεν πηγαίνω εδώ και 4-5 χρόνια σε πολυπληθείς μοτοβόλτες...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μακροζανούκο σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά είπες χοντρές βλακειούλες. Και εξηγούμαι.

Τά πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έμαθα από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (κι αυτό θα παρακαλούσα να γίνει ΣΕΒΑΣΤΟ από όλους μας) τού άτυχου Νίκου ότι η ταχύτητα που συνέβη το δυστύχημα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα 30χλμ/ώρα που διαβάσαμε.

Η ταχύτητά του, κατ'εκτίμησή μου, ήταν 60-70 χλμ/ώρα. Δεν ήμουν πάνω στο μηχανάκι του, για να βλέπω το κοντέρ, αλλά ήμουν μπροστά του και σίγουρα ξέρω περισσότερα από την οικογένειά του και τον κάθε πολυξερόλα ειδήμονα.

Αυτό αποδείχθηκε όταν τα συρσίματα που βρέθηκαν από τα μαρσπιέ της μηχανής έφταναν τα 10 μέτρα ! Επίσης είναι σχεδόν αδύνατο να πάθει κανείς βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φορώντας ένα πρώτης γραμμής κράνος όπως το Shoei XR1000 μόνο με 30 χλμ/ώρα που λογικά με την πτώση θα επιβραδύνεται. Ένας μανάβης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι η ταχύτητα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.
    Αυτό εδώ είναι απίστευτα αστείο. Η μηχανή δε σύρθηκε ούτε μέτρο στο επίπεδο. Ο Νικολάκης έφυγε ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΩ στη μηχανή, κρατούσε τα κλιπονς μέχρι και τη στιγμή που προσέκρουσε στο δέντρο. Τον βρήκαμε αγκαλιά με το μούτρο του CBR (ναι ήταν μεταξύ αυτού και του δέντρου), ενώ η μηχανή ήταν 30 μέτρα στο γκρεμό...

10 μέτρα? Γελάω δυνατά. Το συγκεκριμένο "πάρκιν" δεν έχει καν 10 μέτρα πλάτος σε εκείνο το σημείο. Αυτός ήταν ο λόγος - πιθανότατα - που ο Νικολάκης δε σταμάτησε. Ο ίδιος μανάβης έκανε τις μετρήσεις ή ο αστυνομικός που μας είπε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ γερανό για να πάμε το μηχανάκι στην τροχαία ΤΟΥΣ?

Συνήθως όταν πέφτεις σε γκρεμό/κατηφόρα, επιταχύνεις, δεν επιβραδύνεις. Αν έφυγε με 60, πολύ πιθανό στο δέντρο να έφτασε με 80. Και ήταν 90 κιλά παιδί. Δε νομίζω ότι υπάρχει κεφάλι (μέσα σε οποιοδήποτε κράνος) που αντέχει τέτοια δύναμη.

Ο οποιοσδήποτε μανάβης θα κατέθετε οποιαδήποτε υπερβολική βλακεία βλέπει/ακούει καθημερινά στα Μ.Μ.Καθυστέρησης.

Και γιά να μην φθάσουμε στο σημείο να διασυρθεί ένα ολόκληρο φόρουμ από ένα τόσο τραγικό γεγονός, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η επίσημη διαχείριση τού Pitstop είχε, από ό,τι έμαθα, διαχωρίσει τη θέση της από καιρό από τις 'σβέλτες' βόλτες που οργάνωνε τελευταία μιά ομάδα μελών τού Φόρουμ σε δημόσιους δρόμους με συχνούς τραυματισμούς, και γιά αυτό, άλλωστε, η ομάδα αυτή αποχώρησε από το Pitstop μετά το τραγικό δυστύχημα και σχημάτισε νέο δικό της ανεξάρτητο μοτο-φόρουμ.
    Αυτό ισχύει εν μέρει. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα πάρει πολύ κόσμο η μπάλα, αλλά πολλά εξέχοντα μέλη του πίτστοπ είχαν λάβει μέρος κατά καιρούς σε αυτές τις "σβέλτες" βόλτες. Ας μη μιλήσω περισσότερο

Τα ατυχήματα ήταν 2, χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό. Μιλάμε για Επίδαυρο ΚΑΘΕ βδομάδα εδώ και αρκετούς μήνες. Το πρώτο ήταν ένας "γρήγορος" που, αφού μου εξήγησε ότι θα μου δείξει (ναι εμένα προσωπικά) πως στρίβουν και θα με πατήσει και θα με λιώσει, ήρθε πρώτη φορά σε βόλτα μας και ήθελε να παίξει και να κυνηγήσει, μέχρι που συνάντησε τη μπαριέρα. Δεν ήταν καν στην παρέα.

Το 2ο, αν και φιλαράκι, άτομο που ξέρει τη διαδρομή με κλειστά μάτια, είχε έρθει σε 2-3 βόλτες μας μόλις και είχε μια άτυχη στιγμή (λέγε με highside).

Ο Νίκος ΓΟΥΣΤΑΡΕ αυτή την παρέα, ΕΚΕΙΝΟΣ επέλεξε να βγαίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μαζί μας και να μας συνοδεύει στις βόλτες μας και ήταν ένα άπειρο παιδί που δεν έτρεχε, δεν έκανε μαλακίες, δεν κυνηγούσε. Ότι έγινε ήταν απλά τεράστια ατυχία (και φυσικά απειρία από μέρους του).

Ακούγεται κάπως αυτό που θα πω, αλλά είστε τυχεροί όλοι εσείς (ξέρετε ποιοι) που ο Νικολάκης δεν είναι εδώ να μιλήσει... πολύ πολύ τυχεροί....

Να συμπληρώσω επίσης ότι η ιδέα του νέου φόρουμ προυπήρχε του δυστυχήματος και μάλιστα ΚΑΙ ο Νίκος ήταν μέσα στα ιδρυτικά μέλη. Ο λόγος ήταν απλά ότι η παρέα μας διαφωνούσε με κάποια "ανώτερα" μέλη του πίτστοπ και, δυστυχώς, δεν υπήρχε περίπτωση συμφωνίας υπό αυτές τις συνθήκες. Απλά το είχαμε παγώσει μέχρι μετά το καλοκαίρι (ιδέα του Νίκου μάλιστα, λόγω διακοπών κτλ κτλ) και αποφασίσαμε να το ξεπαγώσουμε όταν ακούστηκαν όλες αυτές οι μαλακίες για το δυστύχημα από άτομα που δεν ήξεραν καν το επίθετό του, δεν είχαν κάτσει ούτε το 1/10 του χρόνου μας μαζί του. Οι περισσότεροι, δε, τον έβρισκαν ενοχλητικό, αλλά αυτοί ήταν οι πρώτοι που θρήνησαν και έκλαψαν και έψαξαν ηθικούς αυτουργούς. Τα άτομα που ήταν πιο κοντά σε αυτόν, η παρέα του, ΕΜΕΙΣ, δε βγήκαμε να γράψουμε σε κανένα facebook και σε κανένα forum τον πόνο μας, έστω μια κουβέντα. Ειρωνικό, ε? .

Αυτά από μένα. Δε συνεχίζω εδώ. Αφήνω τους γνώστες και τα κολλητάρια του εξ αποστάσεως.
    Life begins at 45°.

....μακροζαν βλεπω παραμενεις ιδιος με τον μακροζαν που ξεραμε...αυτον που εγινε δημοσκοπηση να παρει ποδι απο το pitstop προκαλωντας τσαντιλα και γελιο μαζι.....

...το λεω αυτο γιατι αυτην τη στιγμη προσωπικα εμενα αυτο μου προκαλεις...τσαντιλα και γελιο...περιεργος συνδυασμος!

....απο που και ως που εκφερεις γνωμη μεσα σε ανα ποστ που απο οτι βλεπεις εχουν γραψει τα δυο ατομα που κινουνταν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ......???
    -μα για να προκαλεσεις...τι αλλο?

...προσεχε οταν αναφερεις τον νικολακη γιατι ηταν πολυ φιλος μας ...ενω εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει σε bannαραν απο το φορουμ λιγες μερες μετα την εγγραφη του μικρου....

....ισως αυτην την στιγμη που λες αυτα τα-να-μη-πω-τι ΔΕΝ γνωριζεις οτι γινεσαι φερεφωνο μιας συγκριμενης ομαδας που δεν γουσταρε ουτε εμας-ουτε τον νικολακη (καθοτι ηταν με εμας....!,,,τοσο απλα! )

....τωρα ισως παλι γνωριζεις τι κανεις και απλα γουσταρεις λιγο καυγαδακι...ετσι για να θυμηθεις τα παλια σου χ α΄ι΄ρ ι α στο pitstop (τα εχω διαβασει ενα-ενα μην απορεις καθολου) που ξεκιναγες ενα σωρο καυγαδες απλα για να διασκεδασεις.....μεχρι βεβαια που σου στερησανε την χαρα και σε κανανε 20 ατομα ignore εως το...τελος που εγινε το Ban στον λογαριασμο σου.....βρηκες βλεπω στο moto.gr προσφορο εδαφος....εγω παλι λεω να το χαρεις οσο μπορεις γιατι ειναι προσωρινο...σε βλεπω να σε πετανε και απο εδω περα......
    ....και μιλαω για καυγαδακι γιατι ξερεις τι εχει να γινει αμα αρχισουνε τα οργανα...οι μεν και οι δεν...
    ...αλλα σε ενημερωνω για κατι που σου ξεφευγει.... εδω μιλαμε για ενα φιλο μας που χασαμε οχι για τα κομματικα του κ0λου που μαλωνατε ψευτοαριστεροι με αληθοφασιστες....και απλα ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ!

.....ειλικρινα σου μιλαω μπηκες να γραψεις το λιβελογραφημα σου για να βγαλεις εμενα και τον blitzer ψευτες.....οκ μας την φυλαγες απο παλιοτερα αλλα δεν σου φταινε αυτοι που διαβαζουν τα γραφωμενα σου.....

....επισης επειδη εχω καθημερινη επαφη με τον βαγγελη που ειναι πρωτοξαδερφος του συγχωρεμενου θα σε παρακαλουσα να μην αναφερεις ετσι ευκολα οικογενειες και πορισματα διαφορων τυχαρπαστων...

ΥΓ: θα παρακαλουσα την διαχειρηση αν θεωρει το ποστ μου αναρμοστο οπως του blitzer η κατι τετοιο και προβει στην διαγραφη του να διαγραψει και το ποστ του ''κυριου'' μακροζαν γιατι θιγει πολυ προσωπικες καταστασεις και σχεσεις...

ευχαριστω
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ΥΓ: θα παρακαλουσα την διαχειρηση αν θεωρει το ποστ μου αναρμοστο οπως του blitzer η κατι τετοιο και προβει στην διαγραφη του να διαγραψει και το ποστ του ''κυριου'' μακροζαν γιατι θιγει πολυ προσωπικες καταστασεις και σχεσεις...

ευχαριστω
    Παίδες, τα ποστ σας παραμένουν μιας και αποτελούν απάντηση σε αυτά που έγραψε ο makrozan. To θέμα είναι πολύ σοβαρό μιας και αφορά τον θάνατο ενός δικού σας ανθρώπου και συναδέλφου μας.
    Αν παραμείνει το thread μέσα σε αξιοπρεπή επίπεδα και όχι σε εισαγγελικό αφορισμό για το ποιός φταίει, παραμένει.
    Αν όχι θα φύγουν, μόνο και μόνο για σεβασμό στη μνήμη του Νίκου
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Παίδες, τα ποστ σας παραμένουν μιας και αποτελούν απάντηση σε αυτά που έγραψε ο makrozan. To θέμα είναι πολύ σοβαρό μιας και αφορά τον θάνατο ενός δικού σας ανθρώπου και συναδέλφου μας.
    Αν παραμείνει το thread μέσα σε αξιοπρεπή επίπεδα και όχι σε εισαγγελικό αφορισμό για το ποιός φταίει, παραμένει.
    Αν όχι θα φύγουν, μόνο και μόνο για σεβασμό στη μνήμη του Νίκου

...ευχαριστουμε πολυ και ας σταματησει εδω ο κιτρινος τυπος και οι τσακωμοι......

.....ηδη εχουμε τον πονο μας μην εχουμε και τετοια...χτες βραδυ μπορεσα και τολμησα να βγαλω απο το αμαξι μου την κομμενη με ψαλιδια δερματινη φορμα του μικρου....μεχρι στιγμης δεν τολμαγα να ακουμπησω απο το πορτ μπαγαζ μου εκεινη την τεραστια σακουλα σκουπιδιων με τα πραγματα του...
    ...τωρα απλα δεν τολμω να την ανοιξω.....
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Μακροζανούκο σε αγαπάω, σε εκτιμάω, ..... κλπ
    Γιώργο μου, διάβασα με προσοχή και σεβασμό όσα έγραψες.

Ας σεβαστούμε τώρα και οι δύο αυτά που μας είπε ο catmaster και ας το αφήσουμε εδώ.

Εξ άλλου εγώ μόνο πόνο και θλίψη αισθάνομαι γιά ένα τόσο άδικο χαμό ενός νέου παιδιού.

Τα οποιαδήποτε δια-φορουμικά θέματα με αφήνουν παγερά αδιάφορο, μιάς και ούτε καν ανήκω σε κανένα από τα δύο φόρουμ.

Αιωνία του η μνήμη.

Όσο γιά μάς όλους τους υπόλοιπους, τα μάτια μας δεκατέσσερα και πάντα όρθιοι και να ζούμε να τον θυμόμαστε !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Καλό του ταξίδι δύναμη στους δικούς του τίποτε άλλο
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω
    Καλή δύναμη σε όλους μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    η ταχύτητα που συνέβη το δυστύχημα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα 30χλμ/ώρα που διαβάσαμε.

Αυτό αποδείχθηκε όταν τα συρσίματα που βρέθηκαν από τα μαρσπιέ της μηχανής έφταναν τα 10 μέτρα !
    Φίλε αν η μηχανή αρχίσει να σέρνεται με 30 θα διανύσει σαφώς περισσότερα μέτρα από 10.
    Ειδικά άμα έχει ολόσωμο φέριγκ που έχει την κάνει να "ταξιδεύει" ευκολότερα σερνόμενη σε σχέση με τα πλαϊνά καπάκια.
    Εγώ με 40 σύρθηκα(με μάρτυρα από πίσω μου) και η μοτο βρέθηκε στου διαόλου...
    Εκτίμηση ταχύτητας μπορεί να κάνει μόνο κάποιος που ακολουθούσε.

Καλή δύναμη στους δικούς του,προσοχή όλοι οι υπόλοιποι.Καλοκαίριασε και γίνεται της παλαβής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    ......Το πρώτο ήταν ένας "γρήγορος" που, αφού μου εξήγησε ότι θα μου δείξει (ναι εμένα προσωπικά) πως στρίβουν και θα με πατήσει και θα με λιώσει......
    Κριμα για το παιδι που χαθηκε...Αλλα ακομη ποιο κριμα (και ντροπη) για τις λεπτομερειες τετοιου ειδους ειδικα σε ενα ποστ Συλλυπητηρίων...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το πως και τι έγινε δεν έχει και τόση σημασία πλέον. Σε μια βόλτα είτε γρήγορη είτε χαλαρή όλα μπορούν να συμβούν ακόμα και με 30-60-80 χλμ που θεωρούνται "ασφαλής" ταχύτητες και είναι οι μικρότερες ταχύτητες που κινούμαστε όλοι μας ακόμα και στο στρώσιμο της μηχανής.
    Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος για να γυρνάμε στα σπίτια μας καλά.

ΥΓ: Παίδες χαλαρώστε. Το θέμα αφορά μόνο το δυστύχημα και τίποτα άλλο. Μη το γαμήσουμε με άτοπα σχόλια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
    κριμα (και ντροπη)
    Σεβαστό, αλλά τέτοιες εκφράσεις στα φιλαράκια σου. Ήθελα μόνο να τονίσω τη διαφορά, την αδικία. Να ξεχωρίσω τις "σβέλτες βόλτες" που όλοι βιάζονται να ξεστομίσουν, μόλις ακούσουν για πτώση, από το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη εκείνο το μεσημέρι. Άλλοι έτρεχαν, υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και την πάτησαν (όπως τα 2 πρώτα ατυχήματα). Και το δέχομαι. Δε θα φοβόμουν να παραδεχτώ κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε ανήλικοι... Αλλά αυτό ΔΕΝ ήταν έτσι.

Δεν ήταν προσωπική επίθεση στον μακροζάν. Τα έχουμε ακούσει πολλάκις αυτά, ξέρουμε από που προέρχονται. Αλλά δε μπορούσα να αφήσω την παραμικρή ανακρίβεια ασχολίαστη, γι'αυτό και οι λεπτομέρειες. Ίσως το παράκανα, αλλά για εμάς είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεχόμαστε πόλεμο από παντού. Ένιγουει...

Ας το σταματήσουμε εδώ. Με κουράζει.
    Life begins at 45°.

Πάμε χώμαααααααααααααα ! Το avatar του/της ktm-isa

Ας αφήσουμε τους τσακωμούς κ ας βοηθήσουμε ..

Η μηχανή του ακόμα δεν εχει ξεχρεωθεί και πιστέυω οτι αν μπορεί ο καθένας μας βάλει όσα χρηματα έχει την δυνατότητα, θα βοηθήσουμε την οικογένεια του να αντιμετωπίσει το χρέος.

Mιλήσαμε με τον ξάδερφο του Νίκου, Βαγγέλη (πήραμε την έγκριση απο τους γονείς του και ανοίξαμε εναν λογαριασμό).

Υπάρχει λογαριασμός στην EuroBank στο όνομα Σκουμπάφης Μιχαήλ (ο πατέρας του Βαγγέλη) με αριθμό

0026-0005-13-0102-5713-81

Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει.

Η οικογένεια ευχαριστεί όσους έχουν βοηθήσει και συνεχίζουν και βοηθούν ..
    Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :

1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…

2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…

3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….

4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….

5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2009, 06:04
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 15:27
  3. jel μπαταριες ξερει κανεις τιποτα
    από afrolykos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 14:03
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 17:31