τρεχουν ταυτοχρονα πολλες δουλεις (απο καμια δεν θα παρω φραγκο) και δεν ξερω τι να προλαβω.. λοιπον το μηχανακι προχωραει αργα αλλα σταθερα. τα μαρσπιε τελιωνουν η πλεξουδα γδυθηκε θα κοπει θα κολληθει θα κοντυνει. αγορασα βυσματα και θερμοσυστελομενο να γινουν ολα σωστα. αλλα πλεον μπαινω σε πειρασμο να μην βαλω τελικα διακοπτες πουθενα να εχει μονο σβηστηρι και τα φωτα να ανβουν συνεχεια.
η yamaha παντως ειναι καλοι χαζοι. εκτος του οτι εχουν ακομα σημερα το ιδιο θεμα με τα "σωματα" στα ηλεκτρικα τους. ναι λιωνουν. ανακληση τα FJR γι'αυτο. εκτος οτι το δευτερο yamaha που εχω εχει λυμενα τα προβληματα με χοντρυτερο καλωδιο απο την μανα του αλλα ναι δεν ειναι made in japan, εκτος του οτι γαμηθηκα με το srx να λυσω τα ηλεκτρικα του προβληματα...
μπορει καποιος να μου γιατι να εισαι τοσο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ που το σωμα μπαινει στο σκριπ μαυρο ακι βγαιει καφε ας πουμε? και στην ουρα καταληγει παλι αλλο χρωμα? ηταν τοσο σιγουροι οτι ποτε δεν χαλαγε κατι?
χωρια οτι τα καλωδια τους ειναι θεοξερα παντου.
θα εινω αμετανοητος χοντακιας για παντα μου φαινεται...
τεσπα φωτο απο πλεξουδα δεν εχω.
εχω ομως απο τα αλλα θεματα που τρεχω. ζαντα μαμα yamaha. να θυμηθω αυριο να βγαλω φωτο και μια συομηλικη της honda..
![]()