χαλασε κι η αντηχησ και ολαδεν αντεχα αλλο. σημερα ηθελα να τελιωσω με τα μαρσπιε και με το πισω φρενο ωστε να κατεβασω κινητηρα για να προεκτεινω την βαση της πισω αναρτησης. απο βδομαδα λοιπον μιας και τωρα εχει αναζητηση ανταλακτικου(για αλλο μηχανακι), κι αναζητηση δουλειας το σκ.. (καλα ντε κι αραλικι σαλλλονικη και ποτακια και φιλακια... ολοια τα σκ δουλευετε στα μηχανακια κι εγω ξεκουραζομαι..
αναποδος ανθρωπος...
Πώς χάλασε και ποια όλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
χαλασε κι η αντηχησ και ολα
Πραγματικά πάντως θα ήθελα πολύ να δω αν θα δουλέψει η jb στην εξάτμιση.
Κωστής
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
χαλασε κι η αντηχησ και ολαδεν αντεχα αλλο. σημερα ηθελα να τελιωσω με τα μαρσπιε και με το πισω φρενο ωστε να κατεβασω κινητηρα για να προεκτεινω την βαση της πισω αναρτησης. απο βδομαδα λοιπον μιας και τωρα εχει αναζητηση ανταλακτικου(για αλλο μηχανακι), κι αναζητηση δουλειας το σκ.. (καλα ντε κι αραλικι σαλλλονικη και ποτακια και φιλακια... ολοια τα σκ δουλευετε στα μηχανακια κι εγω ξεκουραζομαι..
αναποδος ανθρωπος...
Δεν είσαι ο μόνος και εγώ τα σκ παίρνω ρεπό απ το chaly!![]()
κοντυνε πολυ ο θαλαμος διαστολης. χαλασα το αρχικο του σχημα. δεν ξερω. το πασαλειψα απο εξω με την εποξικη η οποια ελπιζω να αντεξει.
Ωραίος μάστορα!
Από βάρος τι λέει?
Και η στέκα από honda είναι?![]()
![]()
![]()
αχχαχαχαα απο βαρος λεει κανα 3κιλο... χαχαχχαα ναι απο παπι χοντα ειναι. το εκοψα μαζι με την βαση απο μια σπασμενη μαρσπιεδερα που βρηκε ο πατερας μου στον δρομο. ειχα κι αλλες αλλα αφου ηταν σκραπ...
ναι τωρα που το παρατηρησες το πρσεξα. καποιο λογο θα ειχα ... χαχαχαχαχα να σε πω την αληθεια δεν θυμαμαι ομως. πωπω μαλακια.. κι εκανα και γαιδουρισια κολληση και βαριεμαι να την κοψω
:o
ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΡΟΧΟ...![]()
vag 70.ντου απο παντου...