Απίθανο...
Απίθανο...
Καλησπέρα,
πολύ ωραία δουλειά έκανες με το Raid. Μπράβο.
Έχω ξεκινήσει και ανακατασκευάζω το δικό μου TTR 600 '02. Εχω αποφασίσει να χρησιμοποιήσω μπροστινό φανάρι αντιστοιχο με το δικό (είμαι σε αναζήτηση ανταλλακτικών από Raid/Djebel). Μπορείς να μου πεις τι ζελατίνα βρήκες και πως την στήριξες; Ευχαριστώ.
Η ζελατίνα προήλθε απο τα ...σκουπίδια.
Ηταν σπασμένη χαμηλα ,κόπηκε κ χρησιμοποιήθηκε το καλό άνω μέρος της ,απο κάποιο σκούτερ προέρχεται μάλλον.
Οι βάσεις ,είναι universall βασεις στήριξης ανεμοθώρακα ,για παπιά ,σκούτερ ,κτλ.
Αμα πιάνουν τα χέρια σου ,με σφυρί-δράπανο-ροδέλες-βίδες ,όλα γίνονται.
Με το καλό να ξεκινήσεις την ανακαατσκευή σου ,και φτιάξε κ φωτο-ρομάντζο να γουστάρουμε.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Εύγε , καλοτάξιδο!!!!!!!!
Σε λίγες μέρες θα παρω το ΤTR 250 μον 2002. Τελικά βγάζει 20 άλογα;;;; Πόσο σου καίει;
Τελευταία τροποποίηση από costaslio; 23/02/2016 στις 19:33.
" the PouroDuro team "
Καλησπέρα φίλε el-Gatto και συγχαρητήτια για το μεράκι που έχεις και το χρόνο που αφιέρωσες για να αναστηλώσεις το ΤΤR. Έχω και εγώ το αντίστοιχο το μπλε (open enduro?) και το καταευχαριστιέμαι όταν κατεβαίνω στην Ελλάδα.
Όσον αφορά στη μπαταρία από UPS να σε παραπέμψω σε παλιό μου post εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread...9F%CE%A4%CE%9F
Με λίγα λόγια, μένω μόνιμα εξωτερικό και τη μηχανή την κινώ μόνο όταν κατεβαίνω Ελλάδα. Από το 2008 έχω βάλει συνολικά 2 μπαταρίες από UPS και όχι μόνο δουλεύουν άψογα αλλά και μετά από πολύ καιρό ακινησία και αφού βάλω μπρος με τη βοήθεια μανιβέλας την πρώτη φορά, η μπαταρία φορτίζει και δουλεύει ξανά μια χαρά.
Αν θες παραπάνω πληροφορίες, με ευχαρίστηση να σου δώσω :-)
καλημερατην εξατμιση με τι την ετριψες κ εγινε ετσι??
...με συρματοβουρτσάκια - δράπανο - στοργή αγαπη κ προδέρμ
Συνημμένο 344988
" the PouroDuro team "
Και συνεχίζει αγγόγυστα κ απροβλημάτιστα ,να ικανοποιεί κάθε μου τρελλή επιθυμία.
Με τελευταία ,ένα ανοιξιάτικο χωμάτινο ΠΣΚ στην Εύβοια ,οπου ,εκτός απο τις χωμάτινες διαδρομές ,καλέστηκε να κάνει και 150 μονοκόματα ασφάλτινα χλμ ,ώστε να μας πάει στην αφετηρία του event , +150 για να μας φέρει πίσω στην βάση μας.
ΑΝΟΙΞΗ
![]()
" the PouroDuro team "