:a19:![]()
![]()
Πολυ ωραιο!
[και τι ελικοΦτερακι που ειδα σε μια φωτο]
Μπραβο φιλε μου!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Καταπληκτική δουλειά φίλε μου!!!!
Ανέβασες το μηχανάκι πολλά επίπεδα με αυτή την ανακατασκευή!!!
Απλά RESPECT!!!
![]()
![]()
Άψογος...
....Βάλε και ενα βιντεάκι να το ακούσουμε να κελαϊδάει....
Πολύ όμορφο, πραγματική ανανέωση στο look. Όμως επειδή οι ντόπιοι ριστοράδες έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, δεν θα το πω άριστο. Προσωπικά ενοχλούμαι από τον εμφανή αποστάτη της σέλας. Θα πρέπει να βρείς τρόπο να τον καλύψεις έξυπνα.
Στ' @ρχίδι@ σου ξέρω, αλλά αφού γράφω την άποψή μου να μην το πω?????
Δεν μου αρέσει να βάζω ξερά εμότικονς και δατς ολ.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πάρα μα πάρα πολύ ωραία δουλειά, και καταπληκτικός χρωματικός συνδιασμός!![]()
Κωστής
Ενα πραγμα μονο μ ενοχλει...που δεν βρισκω κατι που να μην μ αρεσει και να μπορεσω να κανω παρατηρηση..!!! Φιλε το μηχανακι ειναι τελειο..!! Πραγματικη μεταμορφωση και αψογη δουλεια. Συγχαρητηρια.. ειναι πανεμορφο..
...και καλά κάνεις!!!!!! Μαγκιά σου!!! Ευχαριστώ πάντως!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πολύ όμορφο, πραγματική ανανέωση στο look. Όμως επειδή οι ντόπιοι ριστοράδες έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, δεν θα το πω άριστο. Προσωπικά ενοχλούμαι από τον εμφανή αποστάτη της σέλας. Θα πρέπει να βρείς τρόπο να τον καλύψεις έξυπνα.
Στ' @ρχίδι@ σου ξέρω, αλλά αφού γράφω την άποψή μου να μην το πω?????
Δεν μου αρέσει να βάζω ξερά εμότικονς και δατς ολ.
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε μας εχεις γα@@σει!!!!!! τι εφτιαξες εκει? που ησουν τοσο καιρο? εγω το εβαλα το μηχανακι σου background στον υπολογιστη
Πολύ ωραία δουλειά. Συγχαρητήρια!![]()
Το πηρούνι μπορείς να το κοντύνεις εσωτερικά αν δεν θέλεις τα καλάμια να ακουμπάνε στο τιμόνι. Αν ενδιαφέρεσαι, θα κάτσω να βρω σχετικά link.