Οχι, απλά συνειδητοποίησα οτι κάπου με βολεύει και μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γιατι ρε κοριτσια πηγε κατα διαβολου η αντιπαραθεση? εξακολουθω να λεω τα καινουρια μπουρδελα,συγκριτικα με τα παλια...![]()
επειδη ειπα και τον "πονο"μου,παραλληλα, σας πιασανε οι ευγενειες?![]()
Ετσι κι αλλιώς καινούριο SS δεν έχω και ούτε σκοπεύω να πάρω στο άμεσο μέλλον. Παρ όλα αυτά δεν θεωρώ οτι είναι καλύτερα τα πιο παλιά , απλά εγώ έχω τα δικά μου κολλήματα και με φτιάχνει καλύτερα το bimota, κι ας ξέρω οτι με ενα 675 πχ πάω στις Σέρρες πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα.
Εκτός κι αν βγεί το 2012 RVF που φημολογείται σε τιμαι λογικαί και είναι όπως το φαντάζομαι.
Ε, τότε ισως και να παρω καινούριο, αλλά απο τα σημερινά δεν με φτιάχνει κανένα τόσο ωστε να το πάρω.
Η διαφορά μας είναι οτι εγώ ξέρω τα κολλήματα μου, ενω εσύ προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους οτι τα κολλήματα σου είναι δεν είναι κολλήματα αλλά πραγματικότητα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
γιατι με τσιτωνεις ρε φιλαρακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dg_mCS8B550
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
στεφανε εχεις δικιο,οντως ξεφυγαμε,αλλα οπως ειπες,αντιπαραθεσεις ειμαστε...![]()
τζωρτζη...θα σου απαντησω και παραλληλα ,ορμωμενος απο το ποστ σου θα πω και 5-10 πραγματακια γενικοτερα για το θεμα...
θα σου φερω εδω ενα παραδειγμα...το 2001 αγορασε ο πατερας μου καινουριο το cbr600f4i...φυσικα ο υιος ηταν αυτος που ανελαβε το "τσεκ" του καινουριου εργαλειου...το συγκεκριμενο μηχανακι ειχε παρει φοβερα σχολια απο τον τυπο περι συμπεριφορας,αποδοσης κλπ...επισης το 95% των αναβατων το θεωρουσαν εκπληκτικο...
εγω προσωπικα το θεωρουσα ενα λαστιχενιο μπουρδελο...ειχα κατεβασει 2.5 ποντους πλακες,ειχα κανει revalving μπρος,πισω,μπας και το κανει να στιβει αξιοπρεπως για τα δικα μου δεδομενα...ελεγα οτι ο σκελετος του ηταν απο λαστιχο...ολοι κοροιδευαν...λιγο μετα ομως εβγαλε η χοντα το sport και ανακοινωσε δυο επιπλεον νευρα ενισχυσης στον λαιμο,μια και με το συγκεκριμενο σκοπευε σε πρωταθληματα στα ss 600...το οποιο,ηταν απλως λιγο καλυτερο...
που θελω να καταληξω...οτι εγω ενας μετριος οδηγος,κουλος για πολλους,μπορεσα και διεκρινα τις κατασκευαστικες "ατελειες" μιας μοτοσυκλεττας που ενα μεγαλο ευρος χρησης της ,σε αγωνιστικο επιπεδο,ηταν και η πιστα...αυτο για μενα ειναι απλως ντροπη...
οντως τα καινουρια μηχανακια ειναι φιλικοτερα στον μεσο χρηστη...πλεον,ο καθενας μπορει να μετακινησει,σβελτα με το καλημερα ενα 1000 ss...προγραμματισμενες ελαστικοτητες,γκαζι που ανηκει οσο θελει αυτο κι οχι ο χρηστης,αντισπιν,abs,ενδοτικες αναρτησεις κλπ. κλπ...
πες με ρομαντικο,αλλα εγω αυτο το θεωρω καταντια κι οχι εξελιξη...εξελιξη το θεωρω στα μηχανακια ευρειας χρησης κι οχι στα "αγωνιστικα"...
ειχα την τυχη να ζησω οδηγικα ολες τις περιοδους εξελιξης της μοτοσυκλεττας...τα τελειωματα της εποχης των πρωτων γρηγορων του στυλ boldor-katana,z900 ,με τα πλαισια απο πλαστελινη και τα τουμπανα μοτερ...με τα ducati με τις πλαισιαρες τοτε,που ηταν και ο μονος λογος αγορας τους
στο prime μου εζησα την εποχη που ο ιαπωνας μεσουρανησε με τα ss 400 και τα φοβερα και τρομερα διχρονα 250, και τα μαστοδοντα του στυλ zzr1100 gsxr 1100(με τις μοτερουκλες που εφταναν τα 160 κατω για πλακα) και 750,καθως και το peak των κατασκευαστων με τα ss-sbk του στυλ zx-7r ,gsxr 750srad ,yzf 750,ducati 916,mille 1000, rc 45 και τον τελευταιο των μοϊκανων vtr1000sp2...
τωρα στα γεραματαζω,την εποχη της τεχνολογιας με εναρξη απο το gsxr1000 k1 κι ολα τα υπολοιπα με τα οποια εχετε μεγαλωσει και ζησει ολα τα νεουδια...
επισης ειχα την τυχη λογω γνωριμιων και αλητειας να οδηγησω ,αρκετες φορες,το λιγοτερο,εναν εκπροσωπο απο το καθε ενα απ οσα προανεφερα...
ξερεις ποια με συγκινησαν περισσοτερο απ ολα? τα ss-sbk...γιατι? γιατι ηθελαν απιστευτα χερια για να κινηθουν πραγματικα γρηγορα και ουτε μια φορα δεν αισθανθηκα ανωτερος απο το μηχανακι...συνηθως αισθανομουν πολυ λιγος γι αυτο...
οτι και να εκανα δεν μπορουσε να τα "συγκινησει" κι αυτο με εκανε να θελω να γινω καλυτερος οδηγος και να θαυμαζω τα τερατα που τα οδηγουσαν στον παγκοσμιο στιβο...
θα μου πεις εδω..."μπορεις να στιψεις ενα νεο 1000?" οχι θα σου πω,αλλα αυτο οφειλεται καθαρα στην ιπποδυναμη κι οχι στο σετ απ...τα σημερινα πλαισια και αναρτησεις παραγωγης,θα ταιριαζαν πολυ καλυτερα σε μοτερ 600 κι οχι 1000...αλλωστε οι διαφορες τους ειναι πρακτικα ελαχιστες...
η εξελιξη σε τροφοδοσια,κατεργασιες και ηλεκτρονικα κατεστησαν ευκολη των παραγωγη φθηνης ιπποδυναμης,η οποια προσφερεται απλοχερα σε ολα,αλλα δυστυχως,φθηνο στησιμο ακομη δεν εχει υπαρξει,οποτε πλαισια αναρτησεις δεν ακολουθουν...δυστυχως η ποιοτητα των αναρτησεων βρισκεταια ακομη στα επιπεδα του 2000 κι οχι του 2011 που επρεπε να βρισκεται...
ολα τα παραπανω θα σου φαινονται αστεια,αλλα ,αν εχεις τα χερια και οδηγησεις ενα συγχρονο και μετα ενα ducati,mille,vtr,zx7 θα θεωρησεις τα καινουρια 1000 συναρμολογουμενα λεγκο...αν σου βγαλουν ιπποδυναμη απο το καινουριο και το κανουν 100 αλογα οπως τα παλια,πιστεψε με θα πας πολυ γρηγοροτερα με αυτα σε οριακες καταστασεις...η αισθηση ασφαλειας που θα σου προσφερουν ,απο στησιμο,ειναι πολυ μεγαλυτερη...μονο στα φρενα υπερτερουν τα καινουρια...
θεωρω οτι πλεον δεν καβαλαμε μηχανακια αλλα ιπποδυναμεις...οπως λεω κι εγω πολλες φορες στον χαβαλε,οτι θα σας πατησω με το μπουσα,μια και τις στροφες τις ενωνουν ευθειες...
η ducati δεν επαψε ποτε να παραγει την ναυαρχιδα της ως sbk κατι που την τιμα,παροτι δεν θα μπορουσε να κανει διαφορετικα,μια και σε μαζικη παραγωγη χωλαινει εναντι των ιαπωνων...
η απριλια επισης εβαλε τα γυαλια στην χοντα με το rsvr...
προσωπικα δεν θελω να καβαλαω μηχανακια που πανε μονα τους γρηγορα,βοηθουμενα απο φιλικα πλαισια αναρτησεις κι εναν τονο ηλεκτρονικα...θελω μηχανακια που να τους κρεμονται @@...μακαρι καποια στιγμη να ξυπνισει ο ιαπωνας και να σεβαστει αυτη την πολυ μικρη ομολογουμενως μεριδα χρηστων,σαν εμενα και να ξαναβγαλει μηχανακια αξια να φερουν την ιστορια του...
ο νεκροφιλος...![]()
καλη σας νυχτα...![]()
![]()
![]()
![]()
Πω έχει πέσει τρελλή φόλα στο νησίΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γιατι με τσιτωνεις ρε φιλαρακι?
http://www.youtube.com/watch?v=dg_mCS8B550![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εκτός κι αν βγεί το 2012 RVF που φημολογείται σε τιμαι λογικαί
Αχχχ
αχχαχχχχααααχχχχααχχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη σε στεναχωρήσω, αλλά πιθανότερο σενάριο είναι να βγεί Innova V5 :rotflmao: :rotflmao:
σαφεστατα και θα πας πιο γρηγορα με το 675 κι αυτο θα οφειλεται σε πολλους λογους...ενας απο αυτους ειναι οτι το ρημαδι σου ,απο στησιμο,ηταν ,κατα γενικη ομολογια ,χαλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οχι, απλά συνειδητοποίησα οτι κάπου με βολεύει και μένα.
Ετσι κι αλλιώς καινούριο SS δεν έχω και ούτε σκοπεύω να πάρω στο άμεσο μέλλον. Παρ όλα αυτά δεν θεωρώ οτι είναι καλύτερα τα πιο παλιά , απλά εγώ έχω τα δικά μου κολλήματα και με φτιάχνει καλύτερα το bimota, κι ας ξέρω οτι με ενα 675 πχ πάω στις Σέρρες πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα.
Εκτός κι αν βγεί το 2012 RVF που φημολογείται σε τιμαι λογικαί και είναι όπως το φαντάζομαι.
Ε, τότε ισως και να παρω καινούριο, αλλά απο τα σημερινά δεν με φτιάχνει κανένα τόσο ωστε να το πάρω.
Η διαφορά μας είναι οτι εγώ ξέρω τα κολλήματα μου, ενω εσύ προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους οτι τα κολλήματα σου είναι δεν είναι κολλήματα αλλά πραγματικότητα.![]()
![]()
στο R μαζεψαν αρκετα τα χαλια του...![]()
![]()
επισης,δεν χρειαζεται να προσπαθησω...τα δεδομενα μιλανε μονα τους,ασχετα αν κανετε πως δεν καταλαβαινετε...![]()
:a13:
frankly my dear, i dont give a damn...
Εχω καβαλήσει 675 τουμπανιασμένο και ηταν όντως πανεύκολο και πολύ γρήγορο στις Σέρρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σαφεστατα και θα πας πιο γρηγορα με το 675 κι αυτο θα οφειλεται σε πολλους λογους...ενας απο αυτους ειναι οτι το ρημαδι σου ,απο στησιμο,ηταν ,κατα γενικη ομολογια ,χαλι...![]()
στο R μαζεψαν αρκετα τα χαλια του...![]()
![]()
επισης,δεν χρειαζεται να προσπαθησω...τα δεδομενα μιλανε μονα τους,ασχετα αν κανετε πως δεν καταλαβαινετε...![]()
:a13:
Ποιοί είναι αυτοί που είπαν οτι το SB6 είχε χάλια στήσιμο? Οσοι το καβάλησαν τότε σε τεστ το εκθείαζαν, μαλλον πρόκειται για κακόπιστους που οσα δεν φτανει η αλεπού κλπ και φυσικά δεν το καβάλησαν ποτέ.
Η μοναδική διαφορά στησίματος με το R είναι ενα cm μακρύτερο ψαλίδι, σιγα τα λάχανα, οι τεντωτηρες της αλυσίδας εχουν 4 πόντους περιθώριο ακριβως γι αυτό το λόγο.
Αν οταν λένε στήσιμο εννοούν τον τεραστιο στρόφαλο και οτι συνεπάγεται ΟΚ, αλλά αυτό δεν είναι στήσιμο. Το στήσιμο είναι ακριβως το ίδιο, όπως και όλο το μηχανακι εκτός μοτέρ, με το SB7 που ετρεξε και WSBK ενα φεγγαρι.
Αυτό φυσικά δεν χρειαζόταν ενισχύσεις στο πλαίσιο.![]()
@ baron ας βγάλει παλι V4 και πάνω σε σοβαρα κυβικά και θα το παρω κι ας το λένε και innova. Δεν θα κάνεις βόλτα όμως.Περίμενε δυο χρόνια και θα με θυμηθείς.
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ενδιαφέρον το θεωρεί ο Αρης, αλλά του λείπει το τριβάλιτσο για να βάλει το χέρι στη τσέπηΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μα εχει βγαλει η honda V4...εκτος και αν δεν θεωρεις σοβαρα κυβικα τα 1200...:a13:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
baron και devils τον παίρνετε πατόκορφα.![]()
Σοβαρα κυβικά είναι 750 και 1000, ουτε 800 ούτε 1200.
Αν δεν κάνω λάθος μίλησα για RVF οχι VFR, καμμία σχέση.
You know RVF?![]()
Ναι ρε φίλε οκ σε νοιώθω. Και ΄μενα μου λείπει το υποβρύχιο που έτρωγα στη γιαγιά μου και τα σουβλάκια του Καράμπαμπα το 1980...![]()
Υπάρχει άλλη στάση για την Honda εκτός από το να είναι στα τέσσερα μπροστά από S1000RR & RSV4 ?
Την επόμενη φορά που θα ασημώσουμε ντεπόζιτα με φτερά, η άδεια θα γράφει Οδυσσέας ή Αλέξης μάγκα μου....(σιγά μην τον αφήσω να πάρει Χουντάϊ, αλλά λέμε τώρα...)![]()
Μεταξύ μας Άρη, και ο Χούντρας εκθείαζε το Serrow 225 ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οσοι το καβάλησαν τότε σε τεστ το εκθείαζαν,![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κ πολυ καλα εκανε ,'νταξ φλαρακ' ?!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
εκθείαζε το Serrow 225 ...![]()
![]()
Άει χάσου και συ και το κατσίκι σου ρε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ πολυ καλα εκανε ,'νταξ φλαρακ' ?!![]()
(που μοντάραν ότι χουρντά είχαν στα ράφια και σας το πουλήσαν για μηχανάκι...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...