Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειπαμε χαβαλέ κάνουμε αλλά εσύ το παρξεφτύλισες.![]()
Γνωμη μου ειναι οτι τα ντουκατια ειναι υπερτιμημενα μηχανακια και πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν.
Ειπαμε χαβαλέ κάνουμε αλλά εσύ το παρξεφτύλισες.![]()
Γνωμη μου ειναι οτι τα ντουκατια ειναι υπερτιμημενα μηχανακια και πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν.
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
και οι φεραρι υπερτιμημενες ειναι αλλα δεν ειναι μπουρδελα επειδη δε μπορουμε να τις αγορασουμε![]()
ΑΑαααα τώρα το είδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρε ξεκολατε με τα μπουρδελα τα ντουκατι λεμε...ειπαμε οτι εξακολουθουν τα φτιαχνουν sbk εν αντιθεσει με τους ιαπωνες ,αλλα μην τα κανουμε και αξιολογα μηχανακια...αλλωστε ακομη κι απο τα σημερινα τζαπαν ,τον ηπιαν στο wsbk και την κανανε με ελαφρα...
ειναι εταιρεια χωρις κανενα τεχνολογικο υποβαθρο...ενα μοτερ τους εφτιαξε ο ταλιονι κι ακομη παλευουν με αυτο ειτε σε v2 ειτε κολλωντας δυο μεταξυ τους στα gp...
ουστ με τους ντενεκεδες λεμε...
Μπορεί αν έχει εν μέρει ένα δίκιο, γιατί πραγματικά οι κάσες του 1098 προέρχονται στην ουσία απο το Pantah και δεν εχει αλλα περιθώρια τεντώματος.
Απο την άλλη ενα 916 από τα καλά (οχι 916 στα κυβικά και οχι βεβαια της σειράς) στέκεται αξιοπρεπέστατα σήμερα δίπλα στα σύγχρονα Japan κι αν ο οδηγός είναι χεράς τους κάνει κι άσχημες πλάκες σε κάποιες φάσεις, οπότε δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς οτι έφτιαξαν μηχανάκι που έσκαβε και σκάβει ακόμα.
Μετα πάνε και το κοιτάνε, αλλά βλέπουν ενα παλιό μηχανάκι 15ετίας τους πάτησε και μένουν με την απορία.![]()
Μονο οι ψαγμένοι καταλαβαίνουν οτι είναι αλλο το ένα κι αλλο το άλλο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγω δεν είμαι ducataκιας αλλά τα εχω καβαλήσει κι ετσι εχω γνώμη. Ναι είναι ακριβά, αλλά ακόμα και μ ενα απλό monster μπορείς να πας στις Σέρρες και να σε φτιάξει άσχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Καλύπτει ενα φάσμα που δεν το περιμένεις.
Και ξαναρωτάω γιατί δεν απάντησες......
Εχεις καβαλήσει Ducati και να το στρίψεις αν οχι σε πίστα έστω σε καλό επαρχιακό?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και οι φεραρι υπερτιμημενες ειναι αλλα δεν ειναι μπουρδελα επειδη δε μπορουμε να τις αγορασουμε![]()
δηλαδη η ντουντουκατι ειναι η φερραρι των μηχανων?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ready to race....
The right to go insane
Phillip Island
Poles
2010 Haslam Leon Suzuki 1'31.229 Grid
2009 Spies Ben Yamaha 1'31.069 Grid
.
.
.
1999 Corser Troy Ducati 1'32.193 Grid
1998 Corser Troy Ducati 1'34.971 Grid
1997 Slight Aaron Honda 1'34.683 Grid
1996 Edwards Colin Yamaha 1'34.620 Grid
1995 Gobert Anthony Kawasaki 1'35.511 Grid
1994 Gobert Anthony Kawasaki 1'35.756 Grid
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τους ισχυρισμούς του ρειν ότι τα sbk του τότε ήταν πιο γρήγορα σε συνθήκες πίστας...
δηλαδη η ντουντουκατι ειναι η φερραρι των μηχανων?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραια...για να στο πω αλλιως...οτι δε μπορουμε να αγορασουμε/αποκτησουμε...δεν ειναι και μπουρδελο κιολας...οπως λεει και μια παροιμια οσα δε φτανει η αλεπου κατι τα κανει...
για απαντα και στο σαπιλα απο πανω τωρα...
Ένα απο τους κυριότερους λόγους της πολύ αυξημένης τιμής των Ducati είναι επειδή στη τιμή ενσωματώνεται και η χορηγία του κάθε αγοραστή πρός τη ducati corse... Υπολογίζεται περίπου στο 20-25% της τιμής του κάθε μοντέλου περίπου 15% παραπάνω απο τα αντίστοιχα Ιαπωνικά μηχανάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
αρη...το ιδιο ακριβως θα συμβει και με ενα vtr 1000 sp2 και μαλιστα της σειρας...
για να μην μιλησω για gsxr 750 srad και zx7r η rr τα οποια στα καταλληλα χερια ειναι φοβος και τρομος...
μπαμπη...θα καταλαβεις του ισχυρισμους μου αν σκεφτεις οτι οι διαφορες τοτε με τωρα ειναι 50 αλογα,250 κυβικα και τιγκα ηλεκτρονικα...
πανο,οσα λεφτα και να ριξεις ,εαν δεν εχεις τεχνολογικο υποβαθρο τ @@ μου θα παρεις...επισης σκεψου το πολυ απλο...ολοκληρη η ducati ασχολειται με ΕΝΑ μοτερ κι ΕΝΑ πλαισιο,οταν η χοντα κλπ ασχολουνται με 100...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ωραια...για να στο πω αλλιως...οτι δε μπορουμε να αγορασουμε/αποκτησουμε...δεν ειναι και μπουρδελο κιολας...οπως λεει και μια παροιμια οσα δε φτανει η αλεπου κατι τα κανει...
για απαντα και στο σαπιλα απο πανω τωρα...
Τι να του απαντησω,οτι ενα τζαπαν κανει ολα τα παραπανω και στριβει και καλυτερα με τα μισα λεφτα?![]()
![]()
ready to race....
The right to go insane
Μπές στοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τους ισχυρισμούς του ρειν ότι τα sbk του τότε ήταν πιο γρήγορα σε συνθήκες πίστας...
http://www.worldsbk.com/en/season.html
Έχει τους χρόνους απο αγώνες, ελεύθερα και χρονομετρημένα απο τότε που ξεκίνησε το wsbk σαν μορφή αγώνων.
Προσπάθησε να βρείς πίστες που δεν έχουν αλλάξει... πχ 1998 Philip Island με 2006 και να διαπιστώσεις διαφορές στο χρόνο.
Απο την άλλη ενα 916 από τα καλά (οχι 916 στα κυβικά και οχι βεβαια της σειράς) στέκεται αξιοπρεπέστατα σήμερα δίπλα στα σύγχρονα Japan κι αν ο οδηγός είναι χεράς τους κάνει κι άσχημες πλάκες σε κάποιες φάσεις, οπότε δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς οτι έφτιαξαν μηχανάκι που έσκαβε και σκάβει ακόμα.
ναι αλλα αυτα τα 916 που λες μονο 916 δεν ηταν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πανο,οσα λεφτα και να ριξεις ,εαν δεν εχεις τεχνολογικο υποβαθρο τ @@ μου θα παρεις...επισης σκεψου το πολυ απλο...ολοκληρη η ducati ασχολειται με ΕΝΑ μοτερ κι ΕΝΑ πλαισιο,οταν η χοντα κλπ ασχολουνται με 100...
ναι αλλα εχει και 500 φορες περισσοτερο κοσμο εεε![]()
επισης το hrc εχει περισσοτερο κοσμο απ'οτι ολοκληρη η ντουκατι![]()
![]()
![]()
τεσπα, αυτα τα περι τι κανει το ενα μηχανακι στα καινουρια δε τα σχολιαζω καν, ειτε εινια ντουκατι, ειτε εναι rc45 και οτι θελετε...γιατι μπορει να βρεθει κανας γυφτος με καροτσα σε κανα χωριο και να σε περασει απο πανω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: παντα ο οδηγος κανει τη διαφορα...
απλα το μονο που ειπα...ενα απο τα καλυτερα sbk ολων των εποχων...που αρχισε επι 916 και εφερε επανασταση...ε δε μπορει να ειναι και τοσο μπουρδελο![]()
και οπως σου πα...λογω οικονομικων...η χοντα στα sbk με +20 αλογα, καταφερε να παρει οριακα τιτλο...εκει δηλαδη που ολοι πανω κατω οδηγανε το ιδιο...τα αλογα θα κανουν τη διαφορα...
προσφατο παραδειγμα τα gp...η ντουκατι με το απολυτως χειρωτερο μηχανακι πηρε παγκοσμιο πρωταθλημα, μονο και μονο λογω γκαζιου(και ενος ταλαντουχου οδηγου βεβαιως βεβαιως ο οποιος φετος εμαθα πως θα τρεχει μονος του![]()
)
Τι να του απαντησω,οτι ενα τζαπαν κανει ολα τα παραπανω και στριβει και καλυτερα με τα μισα λεφτα?![]()
![]()
οκ, καταλαβαμε![]()
![]()
![]()