Mε τι καρδιά θα το δώσεις ρε Σπύρο...
Δύσκολη δουλειά η δουλειά σου, πολύ ψυχοφθόρα...
Όμως είσαι άπαικτος ρε μάγκα!
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τραβα κανα βιντεο οταν την βαζεις μπρος ΣπυροΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
μπηκαν και καινουργια χερουλακια στο τιμονι...
το προγραμμα εχει ως εξης...
τελικη τοποθετηση σελας,κατεβασμα απο τη ραμπα,βαλβολινες σε σασμαν και αξονα,βενζινη,ελεγχος διαρροων,αποπειρα να παρει μπρος...
μια γενικη με οτι εχει μπει μεχρι στιγμης...![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
δε παίζεσαι λέμεεεε![]()
μπράβο!!! Πάμε για το επόμενο
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τραβα κανα βιντεο οταν την βαζεις μπρος Σπυρο![]()
![]()
+ 7 μανιβελιές!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι μου έρχετε να έρθω να βαρέσω κ εγω καμμιά 10αρια μανιβελιές
αν και δεν θα χρειαστουν θα σκάσει νωριτερα η δεσποινις ετων 39!![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
εμείς σε ευχαριστούμε μάστορα που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το αριστούργημα!!!!
Περιμένουμε videaki όταν θα το βάλεις μπρός!!!!
3 μανιβελιες και πηρε.
Η πρωτη για να κατεβασει βενζινα
Η δευτερη θα γεμισει τα καρμπυρατερ
και η τριτη..........................................
βρουμμμμμ πατ πατ πατ πατ...
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΑΚΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε σασμαν και διαφορικο,ειδικα στο συγκεκριμενο bmw, θα σου προτεινα να βαλεις φουλ συνθετικη βαλβολινη, μια και η αντοχη της ειναι τουλαχιστον 5-6 φορες μεγαλυτερη απ οτι των απλων...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ηρθαν τα λαδακια...απο αριστερα για το μοτερ,τα δυο στο κεντρο διαλεγω και περνω για το σασμαν και το τελευταιο στο διαφορικο...
λαμβανομενης υπ οψιν και της παλαιοτητας και ταλαιπωριας της συγκεκριμενης μεταδοσης ,θα ηταν το καλυτερο δωρο που θα μπορουσες να της κανεις...
εγω χρησιμοποιω μονο torco και red line...ακομη και στα σασμανολαδα ειναι κορυφες...
frankly my dear, i dont give a damn...
Και εγω σε τετοιες λυσεις προσανατολιζομουνα αλλα ο μανιατακος ηταν καθετος ως προς το ιξωδες και ειδικα τις προδιαγραφεςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σε σασμαν και διαφορικο,ειδικα στο συγκεκριμενο bmw, θα σου προτεινα να βαλεις φουλ συνθετικη βαλβολινη, μια και η αντοχη της ειναι τουλαχιστον 5-6 φορες μεγαλυτερη απ οτι των απλων...
λαμβανομενης υπ οψιν και της παλαιοτητας και ταλαιπωριας της συγκεκριμενης μεταδοσης ,θα ηταν το καλυτερο δωρο που θα μπορουσες να της κανεις...
εγω χρησιμοποιω μονο torco και red line...ακομη και στα σασμανολαδα ειναι κορυφες...τα δουλευει πολλα χρονια και εχει καταληξει σε αυτα...
αν και αυτος χρησιμοποιει AGIP...