To sportsdirect που έχει κωδικό πωλητή ρούχων τρώει άνετα πόρτα και νομίζω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να αγοράσεις κάτι ενώ το banggood που δεν ξέρω τι στο διάολο κωδικό έχει περνάει αέρα.
To sportsdirect που έχει κωδικό πωλητή ρούχων τρώει άνετα πόρτα και νομίζω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να αγοράσεις κάτι ενώ το banggood που δεν ξέρω τι στο διάολο κωδικό έχει περνάει αέρα.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ναι, αυτό φοβόμουν και εγώ αλλά πριν λίγο μίλησα με φίλο που έκανε (φίλος του, οπότε δε ξέρω τί ακριβώς έκανε) αγορά από sportsdirect προ 2 εβδομάδων με το "κόλπο" των 2 λογαριασμών paypal.
Αυτό πώς ακριβώς παίζει?
Έκανα 2ο λογαριασμό paypal, με άλλο email και χωρίς (τελικά) να συνδέσω καμμία κάρτα σε αυτόν.
Πήγα στον αρχικό λογαριασμό, με σκόπο να στείλω λεφτά στον 2ο, αλλά πώς?
Μία επιλογή (αυτό νομίζει ο φίλος ότι έκανε ο άλλος), να κάνω top up και να φορτώσω τα χρήματα στον πρώτο, και από εκεί να τα μεταφέρω στον 2ο.
Αυτό δεν παίζει, βγάζει μήνυμα ότι το top up είναι εκτός λειτουργίας (headbang).
H άλλη επιλογή είναι να κάνω Send Money κατευθείαν από την κάρτα του πρώτου λογαριασμού στον δεύτερο, αλλά φοβάμαι μήπως έτσι παραμένουν κλειδωμένα και δε μπορώ να κάνω αγορές..
Για πείτε ρε παιδιά, πώς δουλεύει αυτό? Να κάνω αυτό με την κάρτα?
Ή ήταν το άλλο (top up) που τελικά το κλειδώσανε?
υγ.: Για το instant top up μιλάω...Το άλλο που παίρνει λέει λίγες μέρες, ζητάει να συνδέσω IBAN. Έτσι γίνεται η δουλειά?!
Τελευταία τροποποίηση από kachius; 01/11/2015 στις 18:57.
Ξέρω από βέσπα!
Παροτι ειμαι απο κινητο θα προσπαθησω να στο εξηγησω.
Μπαινεις στο κανονικο σου paypal ,πατας request money και βαζεις τον δευτερο λογαριασμο email που δεν εχεις συνδεσει και στελνεις το αιτημα , μπαινεις με αλλο browser στο δευτερο email και πατας pay now συμπληρωνεις τα στοιχεια της καρτας της κανονικης και πατας pay και εισαι ετοιμος .
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν πέτυχε. Με έκοψε η κάρτα
Ξέρω από βέσπα!
Προφανώς, ρε παιδιά, για να μην το αναφέρει...
Life begins at 45°.
όλα θα φανούν τις επόμενες μέρες
δε χρειάζεται να πάμε στις 18/12
πουτσ@@@@@@@@@
Ίσως πίεσαν οι τράπεζες, ώστε να μην το εκμεταλλεύονται οι αγοραστές για να παρακάμπτουν τα cc.
Life begins at 45°.
Δεν είναι υπηρεσία του PayPal, αλλά της TrustPay, η οποία ανήκει σε τράπεζα :P
Life begins at 45°.
Μμ μπήκα στο αντίστοιχο site Ρουμανίας και Βουλγαρίας και λέει ακριβώς το ίδιο, παύση στις 18/12, οπότε δεν είναι κάτι προσωπικό μαζί μας. Μην ανησυχείτε![]()
Life begins at 45°.