Σελίδα 22 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 348

Θέμα: Rossi-Ducati-mugello 2011

μλκ τι έφαγες? :wacko:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τα ποια??

τελικα εισαι οντως γκαβακας...
    τοσο μπαμιας εισαι που δεν καταλαβες οτι σε εκραξα που δεν ειχες καθρεφτες...μεχρι και τα πιτσιρικια ηταν εστω στα μηχανακια τους νομοταγεις...τεσπα...καλη καλοψημενη καρδια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    χοντα πηρε φωτια??????????
    Ρε μην τα λες έτσι απότομα....θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό από τη χαρά....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Τι μλκς... Devils: Και που λέτε παιδιά, πάω να φτιάξω την ανάρτηση γιατί θα έχει μπαγκάζια και την Χρύσα επάνω (την είπε και χοντρή ο μπάμιας). Και εκεί που τραβάω το σωληνάκι της βενζίνης για να πιάσω το ρυθμιστήρι, τρέχει βενζίνη, είχε μιά ρωγμή. Ανταλλακτικό δεν έπαιζε, άλλο σωληνάκι δεν γινόταν να μπει γιατί έχει περίεργο σχήμα και θα τσάκιζε."
    -Και τι έκανες ρε φίλε; Ταινία; Κόλλα; Τσίχλα;
    Έβαλα λίγο από την άσπρη ταινία που βάζουν οι υδραυλικοί.

σσ. Το τεφλόν ΔΕΝ έχει κόλλα, δεν σφραγίζει και μπαίνει μόνο και μόνο για να ξεβιδώνουν εύκολα κάαααποια στιγμή στο μέλλον οι βόλτες... Θεός λέμε.....

Επίσης να πω ότι έχω πάθει κατάθλιψη με τους Ελληνάρες οδηγούς. Όπως λέει και ένας φίλος, κάθε φορά που φεύγω, αναρωτιέμαι γιατί και σε τι γυρίζω.

Επίσης τα πιτσιρίκια ήταν σε όλα τους νομοταγείς. Δεν λέει πουθενά ο νόμος ότι πρέπει να κυκλοφορείς πολεμικός. Και οι Ιταλοί ένα κράνος φοράνε μόνο. Αλλά οι Ιταλοί οδηγοί (στο Βορρά τουλάχιστον) είναι άλλο πράγμα... Δεν νιώθεις απειλούμενος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ρε μην τα λες έτσι απότομα....θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό από τη χαρά....
    απο οτι καταλαβα εισαι φιλαρακι με τον γαλατα...με του ξεκιναει ο αγωνας μου τα ειχε κανει αεροστατα με τον Στονερ...τελικα τον ηπιε το ''καγκουρο'' και ο δικος σου το εραψε...και επειδη καταλαβε τι τον περιμενε το λαμογιο εγινε...

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7030306.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	386,8 KB 
ID:	230918

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    απο οτι καταλαβα εισαι φιλαρακι με τον γαλατα...με του ξεκιναει ο αγωνας μου τα ειχε κανει αεροστατα με τον Στονερ...τελικα τον ηπιε το ''καγκουρο'' και ο δικος σου το εραψε...και επειδη καταλαβε τι τον περιμενε το λαμογιο εγινε...

:rotflmao:
    Ρε τον γαλατά....κοίτα yamahaκιας εγώ χοδνακιας αυτός....καλό παιδί είναι κάνουμε και βόλτες μαζί...ντάξει γενικά δεν πρίζει...αλλά mugello ήτανε φάνηκαν και δυνατά τα χονδα... έ, δικαιολογείται...:rotflmao:

Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    .καλό παιδί είναι
    TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Kαλό παιδί ο κ. Ροδοπάκης, περάσαμε σούπερ μαζί του. Μιά θεραπεία με σουζούκι θα τον κάνει και άντρα.

Και μιά που έχω λίγη ώρα να σκοτώσω, μέρα Σάββατο ήταν μέρα ανάπαυσης. Δεν είχαμε πίστα, οπότε είπαμε να κάνουμε τουρ. Που θα πάμε ήταν το ζήτημα. Μουσείο φεράρι και ντουκάτι δεν έπαιζε για πολλούς λόγους. Εκεί είναι καλύτερα καθημερινές. Να πάμε Πίζα; Έφερνε σύννεφα πάλι και δεν είχα όρεξη να ζήσω το "Νώε, μέρος δεύτερον". Οπότε βόλτα Φλωρεντία... Με το λεωφορείο 22 και τους Πατρινούς. Για τα παιδιά δεν είχα άποψη, πέρα από το ότι πήγαιναν πολύ φυλαγμένα στην αουτοστράντα. Τελικά περάσαμε καταπληκτικά γιατί έχουν ενθουσιασμό, ΠΟΛΥ γέλιο, ατάκες όλη την ώρα, μου μιλούσαν και μερικές φορές στον πληθυντικό οι παλιομινάρες και με έκαναν να αισθάνομαι πολύ γέρος, δεν περίμενα ότι θα πέρναγε όλη η μέρα τόσο ευχάριστα. Περπατήσαμε και κάναμε πλάκες σε όλη την πόλη, μέχρι που πόνεσαν τα πόδια μου. (Γέρος άνθρωπος που πας με τα πιτσιρίκια...). Παιδιά ευχαριστώ

Έπαθα σοκ με το μέγεθος του Ντουόμο. Είναι σαν να έχει πετάξει κάποιος το σπίτι του Γκιούλιβερ μέσα στην πόλη των νάνων. Η πόντε βέκιο πάλι, δεν με εντυπωσίασε. Ναι, ΟΚ, γουατέβερ, αλλά μιά γέφυρα με χρυσοχοεία και τίγκα στο 18-20χρονο αμερικλανάκι με την πιστωτική ανα χείρας, δεν μου λέει κάτι... Πλάκα είχαν οι αλυσίδες από λουκέτα με ονόματα ερωτευμένων. Υποθέσαμε οτι είναι "αγάπη μου όσο το λουκέτο θα είναι εκεί, θα διαρκεί και η σχέση μας" ή κάτι τέτοιο. Πλάκα είχε και η μανία του Βασίλη (αν δεν κάνω λάθος πάλι) με τα tshirt. Και οι εκπτώσεις... 40-70%. Όχι σαν κάπου αλλού που ξέρω... Τι μπανανία είμαστε πιά ρπμ.

Κλου της ημέρας το παγωτό υπερπαραγωγή. Σταματάμε για ένα τζελάτο και μου λέει τι χωνάκι; Ε, το μεγάλο (ήταν σαν τα χωνάκια της Δωδώνης). Και αρχίζει με το φτυαράκι και φορτώνει... Μπορεί και μισό κιλό παγωτό, μπορεί και περισσότερο. ΣΟΚ. Που θα το χωρέσω αυτό το τετραόροφο; Παίρνω το κουταλάκι και αρχίζω... Μου πήρε μισή ώρα, αλλά δεν έμεινε τίπτις. Οι πατρινοί να έχουν κατουρηθεί από τα γέλια, οι τουρίστες να με δείχνουν με το δάχτυλο, να έχω γεμίσει σοκολάτες στο πρόσωπο και στα χέρια... Τσίρκο. Νταξ, διακοπές, μιά υπερβολή είναι στο πρόγραμμα. Περιττό να πω ότι δεν πείνασα ξανά όλη την ημέρα...

Αφού καταφέραμε και βρήκαμε στάση λεωφορείου ΚΑΙ εισιτήρια (1.2 ευρώ το κεφάλι) γυρίσαμε ξενοδοχείο. Στο πήγαινε δεν βρήκαμε και ο οδηγός δεν μας ήθελε για πελάτες (2 ευρώ αν τα πάρεις μέσα στο λεωφορείο) οπότε δεν πληρώσαμε, αλλά προσπαθήσαμε, δεν φταίμε... Ξεκούραση και πάμε για βραδινό φαγητό. Μπριζόλα δίπλα στο ντουόμο. Ωραίο κρέας, ωραίο ψήσιμο, αλλά τιμή φωτιά και μερίδα λίγο μικρή. Δεν πεινούσες μετά, αλλά δεν ένιωθες εκείνο το ωραίο "σκάσιμο" ρε παιδί μου. Αστείο επίσης ότι πληρώνεις χωριστά το κρέας, χωριστά την γαρνιτούρα!

Πετύχαμε και τον τρακαρισμένο με το R1 στην πλατεία του Μικελάντζελο, όπου βγάλαμε και φώτος. Καλά ήταν. Η πλατεία και η θέα θέλω να πω. Τι καλά δηλαδή, χάζεμα τρελό με το κόκκινο φως του ηλιοβασιλέματος πίσω από την πόλη. Έχουν φωτίσει και πολύ έξυπνα τα κτίρια και ξεχωρίζουν τα μνημεία που είναι τεράστια σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κτίριο υπάρχει. Σε αντίθεση με την Αθήνα που έχουμε πνίξει το σύμπαν στο μπετόν. Ένα παλικάρι έμαθε και τον Κώστα να βγάζει φωτογραφίες νύχτα και μετά έκανε τον καλλιτέχνη με την ψηφιακή του. Του κάναμε και μιά πλάκα με το κράνος και με τα χίλια ζόρια γλίτωσε το εγκεφαλικό...
    Άσχετο, αυτό το ντιάβελ είναι για πολλά χάδια. Είχε δύο στην παρέα του τρακαρισμένου με το R1.

Οι Πατρινοί έκαναν την καλύτερη επιλογή μάλλον. Πήγαν σε μιά πλατεία που δεν θυμάμαι ποιά ήταν, είχε δωρεάν συναυλία κλασσικής μουσικής. Μπράβο στα παιδιά.

Και μετά κάναμε κάτι σαν ύπνο... Γιατί 3 ώρες βραδινό ύπνο δεν τον λες.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Mου αρεσει η λυρικοτητα στα γραφόμενα σου

Κυριακή ημέρα αγώνα λοιπόν... Μετά από έναν ας τον λέμε ύπνο, ξεκινάμε ενωρίς ενωρίς για την πίστα. Το Σάββατο είχαμε πάει και είχαμε εφοδιαστεί με φαγητά αλλά λόγω μη ύπαρξης ψυγείου στα δωμάτια, τελικά μόνο νερό, γάλα υψηλής παστερίωσης και κρουασάν πήρα.
    Ο δρόμος για την πίστα είχε πλάκα. Δεν έμοιαζε με δρόμο για πίστα. Περνούσε από πολλά χωριά, από κάτι στενάκια που χωρούσαν ένα αυτοκίνητο μόνο, αν δεν είχαμε gps απλά δεν θα τον βρίσκαμε ποτέ. Προφανώς δεν ήταν η μόνη διαδρομή, αλλά ήταν ενδιαφέρουσα. Όταν δεν είμασταν μέσα σε χωριό, πλησιάζοντας, ήταν πράσινα τα πάντα, έκανε καλό κρύο, η χάραξη του δρόμου ανοιχτή και με ωραία ροή και η άσφαλτος... Ιταλική. Κίνηση μηδέν. Φτάσαμε καμμιά 40αριά χιλιόμετρα μετά στην πίστα, δείξαμε εισιτήρια και μπήκαμε. Τα παιδιά είχαν κάνει εξαιρετική κάβα από το Σάββατο, τους είχε κλείσει ένας τυπάκος χώρο με ταινία σηματοδοσίας οπότε είχαμε χώρο, μας έδωσαν σκαπτικό και φτιάξαμε "καρεκλάκια" στο χώμα, έπεσαν κάτω στρώματα σακκούλες και ψάθες παραλίας και αράξαμε.

Χμ, σχετικό ήταν αυτό... Έπρεπε να πουλήσω το εισιτήριο της Μαρίας! Ξανά κάτω στην είσοδο και να προσπαθώ να συννενοηθώ με τους Ιταλούς. Οι πιο πολλοί με αντιμετώπιζαν όπως εμείς τους μαύρους στα φανάρια όταν έρχονται να καθαρίσουν τζάμια. Χμ... Ναι, υλικό για σκέψη, που να πάρει. Τελικά εκεί που λέω τα παρατάω και δεν πάει στο διάολο το πράγμα, σκάει μιά παρέα και αρχίζει και συζητάει με άλλον έναν που προσπαθούσε να πουλήσει εισιτήριο αλλά Ιταλό, τους το δίνει και χάρηκαν που γλίτωσαν από την τιμή ταμείου. Δεν είναι κακό, πάω εκεί, τους λέω έχω ένα ακόμα, αρχίζουν όλοι μαζί το μπλα μπλα και χάθηκα, αλλά μετά πήγαμε ταμείο, τους είπαν είναι αυθεντικό και έκλεισε το ντιλ. Κάτι γλιτώσαμε...

Ανεβαίνοντας το λόγο προς τις θέσεις μας στο πράτο, δεν μπορούσα παρά να δω την διαφορά ανάμεσα στο Μουτζέλο και το Μιζάνο. Η πίστα εδώ μου φαίνεται καλύτερη σαν χάραξη και οι θέσεις έχουν ίσως περισσότερο ποσοστό πίστας σαν θέα. Αλλά ο περιβάλλων χώρος απογοητευτικός. Μαγαζιά ελάχιστα και χωρίς τον όγκο της άλλης πίστας, φαγητό για γέλια σε τιμές για κλάματα. Δεν ξέρω αν στο απέναντι πράτο είχε περισσότερο τζέρτζελο και δεν πήγα κιόλας να δω. Το θέμα είναι πως έκατσα μιά χαρά χάρη στον Πάνο και τους υπόλοιπους του Σαββάτου, έβαλα και την τσάντα για πλάτη, είδαμε το ζέσταμα...

Και εκεί άρχισε να κάνει ζέστη. Η πίστα είναι ψηλά, οπότε δεν έχει "καύσωνα", αλλά ο ήλιος είναι ήλιος. Είχε και λάσπες και χώματα οπότε τα λευκά μου αθλητικά δεν ήταν για τέτοιο περιβάλλον και με τις μπότες είχα αρχίσει να ψήνομαι. Και εκεί που ήταν να αρχίσει ο αγώνας των 125, κλείνω τα μάτια για μισό λεπτό, αλήθεια, ΤΟΣΟ κράτησε ο αγώνας, δεν κοιμήθηκα μισή ώρα χωρίς να με ενοχλήσει η διχρονίλα και οι φωνές.

Τα μοτο2 πάντως εντυπωσιακά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το θέμα πρωτότυπα με κινητήρα CBR600RR παραγωγής (ναι ΟΚ, τουμπανιασμένο, αλλά παραγωγής). Ωραίο θέαμα, ωραίος ήχος. Μου έκαναν εντύπωση τα χρώματα φέτος. Στην ΤV βγαίνουν λίγο ξεπλυμένα. Δεν μπορεί να αποδώσει το πορτοκαλί της Repsol, τα πράσινα της pramac κλπ.

Και μετά "Mugello svegliati"... Με το που είδαν τον Vale στην γιγαντοοθόνη, ΣΕΙΣΜΟΣ. Όλοι όρθιοι και να ουρλιάζουν λες και βγήκαν οι Beatles στην σκηνή. Πάμε λοιπόν για τα μεγάλα... Η κουφάλα ο Devils είχε θέση μπροστά από τον Vale στις κερκίδες. Εμείς περιμέναμε μισό γύρο για να τον δούμε. Και κάθε θέση που κέρδιζε, χαμός. Πέρασε και τον Μπαρμπερά μπροστά μας, πάρτι στο πράτο. Ωραίος αγώνας, ειδικά μόλις ο Λορένθο πήρε μπρος και πήρε και σκαλπ. Και ας είναι και αυτός στη λίστα με τους μισητούληδες, έχει χέρια ο κερατάς.

Μετά τον αγώνα είχε πλάκα... Είχαμε εξαντληθεί. Πολύ ζέστη, αφυδάτωση, αυπνία, κέφια αλλά και αδυναμία. Ανοίγουν οι πόρτες... Ε τώρα που να πάρει ο διάλος δεν μπαίνεις στην πίστα; Πάμε όλο το πράτο κάτω. Η άσφαλτος απίστευτη, απλά απίστευτη. Το πλαϊνό στο οποίο φρέναραν, απίστευτο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με "πίστες" στην Ελλάδα, είναι απλά ονομαστική. Προσεγμένες αμμοπαγίδες, λάστιχα, τάπητας "αντε γειά". Φωτογραφίες και πάμε πάλι τον γολγοθά. Πως ξανανεβαίνεις; Έσκασα και δεν καπνίζω κιόλας. Που είναι οι άλλοι, οέο; Τους βρήκα. Και καθόμαστε σε μιά τέντα και λένε πάμε να φέρουμε μηχανάκια και να περιμένουμε να περάσει η ώρα και η κίνηση για να φύγουμε. Και μετά από κάποια ώρα λέω... Ρε μλκ αφού οι Ιταλοί έβαλαν τα σκούτερ και το οτιδήποτε μέσα στην πίστα, γιατί να μην βάλω και το bandit? Αλλά μέχρι να πάω να το πάρω, είχε τελειώσει το πάρτι και ο καραμπινιέρος είχε απίθανα νεύρα. Έδωσα ρεύμα σε ένα Buell που είχε μείνει, ένας Αλβανός ψήστης έκανε το μεταφραστή: αυτό είναι multi culti εμπειρία, ήταν ένας Έλληνας ένας Αλβανός και ένας Ιταλός με καλώδια φορτηγού και πήγαν να βάλουν μπρος μοτοσικλέτα ΓΕΛΙΟ μέχρι δακρύων. Άντε να πιάσεις τον πόλο τον τόσο δα με δαγκάνα 5 φορές μεγαλύτερη, άντε να μείνει και στις θέσεις της όταν ο Ιταλός γύρισε τη μίζα και το Buell έπαθε παρκινσον... Με το που πήρε το έσβησε κιόλας ο μλκς και έπρεπε πάλι να κάνουμε τα ίδια, candid camera φάση εντελώς.

Με τα πολλά, περνάει η ώρα, αλλά ΠΕΙΝΑΜΕ, διψάμε, ο Κίμωνας έχει τα χάλια του και εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και καλά αλλά έχω απόθεμα, ο Κίμωνας είναι 40 κιλά. Φεύγουμε, κίνηση χαλαρή, κάνουμε ένα ωραίο φιδάκι διήθησης και προχωράμε καλά. Μόλις σπάει λίγο η κίνηση και ανοίγει ο δρόμος, είχε άλλη πλάκα. Οι Ιταλοί, έχοντες παιδεία στο δρόμο, αν δουν ότι πλησιάζεις ανοίγουν. Ότι και αν οδηγούν. Οι μαλάκες, οι τριμάλακες οι δικοί μας, κλείνουν το δρόμο. Όχι η δική μας παρέα, οι άλλοι. Και δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει... Αλλά no more Mr. Nice guy, χέστηκα για το ποιός βλάχος τρόμαξε, ας έμεναν στο χωριό τους. Το κακό είναι, εκεί που φτάνω κοντά στον Κίμωνα και πάμε πάλι τρενάκι, το μπούσα μυρίζει ΠΟΛΥ άκαυστο. Από την αρχή του ταξιδιού μύριζε λίγο, αλλά τώρα μυρίζει πολύ. Και σταματάει ο Κίμωνας δεξιά. Και μετά από μπολικη κουβέντα, λέμε πάμε πίσω σιγά σιγά και βλέπουμε... Φτάσαμε στο ξενοδοχείο αργά και ψόφιοι.

Τον πήρα έναν υπνάκο, είπαμε, γέρος άνθρωπας. Και μετά βρίσκω τον Πάνο και λέει πάμε απέναντι για φαί. Αλλά δεν μας χώραγε, ήταν πίτσα night και είχε κάποιες γεύσεις στην μισή τιμή, συνοδεία live Jazz (νωρίτερα, όχι την ώρα που πήγαμε). 8 ευρώ πίτσα κανονικά, την Κυριακή 4 και δεν συζητάμε για ποιότητα σε τυρί και προσούτο και ότι άλλο είχε. Έτρωγες όλη την πίτσα και ευχαριστιόσουν και δεν ρευόσουν για ώρες, δεν ήθελες χάπια στομάχου μετά. Τελικά από τους 16, οι 6 πήγαν κέντρο με τις μηχανές και οι υπόλοιποι κάτσαμε. Δεν άντεχα να οδηγήσω μέτρο. Και πάλι, με 24 ευρώ σαλάτα ζυμαρικό και δύο μπύρες. Απίθανη ποιότητα. Πόσο μας τσιμπάνε στην Ελλάδα για σαβούρες τίγκα στο λάδι και τη σος και με τυριά της κακιάς ώρας; Χμ...

Ξέχασα και κάτι ακόμα: Σούπερ μάρκετ! Κορν φλέικς, μισή τιμή. Η ίδια συσκευασία, ίδια μάρκα. Αναψυκτικά, 30% κάτω. Ισοτονικά κλπ, νερά, γάλατα, τυριά, μακαρόνια, σάλτσες... Μας κλέβουν κανονικότατα στην Ελλάδα και σιγοψυθιρίζουν μερικοί χαζομαρούλες για το καλάθι της νοικοκυράς. Αλλά πάλι έχουμε μερικές δεκάδες οργανώσεις καταναλωτών μικρές και αδύναμες, αφού όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας που να πάρει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    τους είχε κλείσει ένας τυπάκος χώρο με ταινία σηματοδοσίας οπότε είχαμε χώρο,

ρε τον τυπακο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Ρε καμιά φωτογραφία θα δούμε??Όλο πιρι πιρι και από ντοκουμέντα,ένα χόντα στα κάρβουνα.
    Μπααααα,γλιστρίδα φάγατε???

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Ρε καμιά φωτογραφία θα δούμε??Όλο πιρι πιρι και από ντοκουμέντα,ένα χόντα στα κάρβουνα.
    Μπααααα,γλιστρίδα φάγατε???
    Έλα μωρέ...δεν είδες τον αγώνα την Κυριακή?

Απαιτήσεις που χουν μερικοί μερικοί...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    παιδια σημερα γυρισα κ εγω μετα απο 2000 χλμ .....φανταστικη εμπειρια οχι μονο σε οτι αφορα την πιστα τις 2 μερες που ημασταν εκει.....αλλα κ τις υπολοιπες μερες που οδιγισαμε επιτελους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ !!!!!!!!! καλα να μαστε κ τα ξαναλεμε του χρονου !!!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    παιδια σημερα γυρισα κ εγω μετα απο 2000 χλμ .....φανταστικη εμπειρια οχι μονο σε οτι αφορα την πιστα τις 2 μερες που ημασταν εκει.....αλλα κ τις υπολοιπες μερες που οδιγισαμε επιτελους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ !!!!!!!!! καλα να μαστε κ τα ξαναλεμε του χρονου !!!
    2.460 χλμ σε έφαγα από τα οποία τα 850 σχεδόν τέρμα γκάζι
    Οι μπάτσοι θα δουν φωτό από autostrada ένα xx και ένα busa να πηγαίνουν χαλαρά και ένα hornet να ακολουθεί από κοντά και θα σκίζουν τις φωτό γιατί δεν θα το πιστεύουν

Όσο για τον yamahaκια ,που θα πάει θα γυρίσω πίσω σπίτι και θα του γ@μ#σ$ την ψυχολογία με αυτα που εχω να του πω χαχαχαχαχαχα.

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Συνέντευξη Rainey για Rossi/Ducati
    από road spirit στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων