Σελίδα 2 από 90 ΠρώτοΠρώτο 12345671252 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    κατά την άποψή μου μοτοσυκλέτα είναι ό,τι σε κάνει να νιώθεις αυτό το απερίγραπτο συναίσθημα να είσαι ΕΝΑ με το μέσο μεταφοράς σου....να υπακούει στις κινήσεις του σώματός σου σαν να είναι το ίδιο σου το σώμα...ενώ ταυτόχρονα δεν σε προφυλάει με τίποτα από το εξωτερικό περιβάλλον...είσαι εσύ κ το περιβάλλον , κ η μοτοσυκλέτα είναι το μέσο για να δεις με άλλο μάτι το περιβάλον γύρω σου...

αυτό το συναίσθημα που το νιώθεις μόνο πάνω σε δίτροχα...
    το έχω νιώσει ακόμα κ καβαλώντας 50αρι παπί σε διακοπές γυρνώντας ξημερώματα σπίτι με την τρομερή ταχύτητα των 40 χιλιομέτρων....

κατά την άποψή μου η οδηγική απόλαυση (που είναι περιορισμένη σε ένα σκούτερ σε σχέση με μια μηχανή) δεν αναιρεί την μοτοσυκλετιστικό χαρακτήρα του σκούτερ.....

Υ.Γ. ωστόσο ενδέχεται οι οδηγοί των σκούτερ αναλογικά να μην διακατέχονται από την νοοτροπία της μοτοσυκλέτας όσο οι κάτοιχοι μεγάλων μοτοσυκλετών...αυτό είνια άλλο ζήτημα...

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    εγω απο την αλλη ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω με τι κριτηρια λεμε οτι τα μεγασκουτερ δεν ειναι μηχανες...δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.δηλαδη μηχανες ειναι μονο τα τουμπανιασμενα σουπερσπορτ και τα γυμνα τερατα;αυτοι που εχουν φαει τα χιλιομετρα της ζωης τους πανω σε "μοτοσυκλετες" και αποφασισαν πλεον να καβαλανε καποιο μεγασκουτερ ή καποιο αλλο φιλυσυχο μηχανακι επειδη πονανε τα κοκκαλα τους και η μεση τους εγιναν ξαφνικα γιαπηδες και φλωρια; μην λεμε οτι θελουμε.ελεος...

Συμφωνω με το τιτλο του θεματος!

Τα σκουτερ ποτε δεν θα γινουν μοτοσυκλετες! Οι μοτοσυκλετες ομως πολυ συντομα θα γινουν σκουτερ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Yianniss
    Συμφωνω με το τιτλο του θεματος!

Τα σκουτερ ποτε δεν θα γινουν μοτοσυκλετες! Οι μοτοσυκλετες ομως πολυ συντομα θα γινουν σκουτερ...

+100
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Ok, "ο αέρας στα μαλλιά" πάει για τους μακρυμάλληδες! Όσοι δεν είναι... ας ανοίξουν τη ζελατίνα!!!

ανοιγω

Νέο μέλος Το avatar του/της boos

best moto

einai profanes!!!!

boss

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	z1000turbo.jpg 
Προβολές:	1118 
Μέγεθος:	29,8 KB 
ID:	70666

Παλαιό μέλος
    Και για ποιο λόγο να γίνουν; Ας μη γίνουν χίλια χρόνια! Το να καβαλάς κάτι, ότι κι αν είναι αυτό, είναι γούστο και καπέλο σου! Αν το κάνεις για να γκουρλώνουν τα μάτια οι περαστικοί και να λένε "αααα...ποιος είναι καλέ αυτός ο πανέμορφος ήρωας πάνω σ' αυτή την καταπληκτική μοτοσυκλέτα;" τότε ψάξ' το γιατί κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα υπάρχει στη μέση (τώρα λέγεται σύμπλεγμα κατωτερότητας; Κόμπλεξ; Ας τα βρουν οι ειδικοί)! Αν πάλι, όταν άλλοι που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, αναφερθούν σε σένα υποτιμητικά, επειδή καβαλάς σκούτερ, παπί, ποδήλατο ή άλογο και σε πειράξει πραγματικά, επειδή κατά βάθος πιστεύεις ότι έχουν δίκιο, ψάξ' το κι εσύ!
    Τι σας νοιάζει η ταμπέλα που θα κρεμάσουν στην πλάτη σας οι άλλοι; Προσωπικά καβαλάω παπί και δε δίνω δεκάρα αν θα με πουν παπάκια, παπόβιο, παπάρα κ.τ.λ.

η διαφορά του σκούτερ από τις μοτοσυκλέτες βρίσκεται στο περιθώριο ελέγχου που έχεις στο εκάστοτε μηχάνημα.

Στα σκούτερ δεν έχεις έλεγχο του κιβωτίου (ΑΝ υπάρχει κιβώτιο) ούτε του συμπλέκτη (σε κάποιο έχεις ηλεκτρομηχανικό κιβώτιο νομίζω; ). Η θέση οδήγησης δεν επιτρέπει έλεγχο κατανομής μάζας.

αυτά και άλλα.

Η διαφορά δεν είναι στην πλαστικούρα ούτε στο βάρος ούτε στα κυβικά. Αν ήταν εκεί, τότε που θα βάζατε το goldwing;

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Μία άλλη άποψη λέει ότι:

Πρέπει να το καβαλάς το εργαλείο, να το έχεις ανάμεσα στα πόδια σου κι όχι να κάθεσαι πάνω του.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Δηλ βρε Κωστα αυτο δεν το εχεις αναμεσα στα ποδια σου?ειναι η δεν ειναι μοτοσυκλετα?ε?Δεν ειναι αυτοματο?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	21800_0_1_2_dna%2050_image%20credits%20-%20gilera.jpg 
Προβολές:	1088 
Μέγεθος:	32,1 KB 
ID:	70692
    Keep spamming!!!:a13:

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ...υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν οτι άλλο σκούτερ κι άλλο μοτοσυκλέτα.Οτι το σκούτερ όσα κυβικά και να έχει,οτι μα οτι τεχνολογίες κι αν φοράει...δε θα γίνει ποτέ μοτοσυκλέτα.

Εγώ συμφωνώ με αυτο...ποιά η άποψή σας???

(Οχ ξεκινά τρελη διαμαχη μου φαίνεται...)!!
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

:o :o :o :o :o

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    κατά την άποψή μου μοτοσυκλέτα είναι ό,τι σε κάνει να νιώθεις αυτό το απερίγραπτο συναίσθημα να είσαι ΕΝΑ με το μέσο μεταφοράς σου....να υπακούει στις κινήσεις του σώματός σου σαν να είναι το ίδιο σου το σώμα...ενώ ταυτόχρονα δεν σε προφυλάει με τίποτα από το εξωτερικό περιβάλλον...είσαι εσύ κ το περιβάλλον , κ η μοτοσυκλέτα είναι το μέσο για να δεις με άλλο μάτι το περιβάλον γύρω σου...

αυτό το συναίσθημα που το νιώθεις μόνο πάνω σε δίτροχα...
    το έχω νιώσει ακόμα κ καβαλώντας 50αρι παπί σε διακοπές γυρνώντας ξημερώματα σπίτι με την τρομερή ταχύτητα των 40 χιλιομέτρων....

κατά την άποψή μου η οδηγική απόλαυση (που είναι περιορισμένη σε ένα σκούτερ σε σχέση με μια μηχανή) δεν αναιρεί την μοτοσυκλετιστικό χαρακτήρα του σκούτερ.....

Υ.Γ. ωστόσο ενδέχεται οι οδηγοί των σκούτερ αναλογικά να μην διακατέχονται από την νοοτροπία της μοτοσυκλέτας όσο οι κάτοιχοι μεγάλων μοτοσυκλετών...αυτό είνια άλλο ζήτημα...

+1000
    XAIRETATE OLOUS TOYS ALLOYS MOTOSYKLETISTES!!!!
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Διαφορά scooter με μοτοσυκλέτες

1) Πλαίσιο... κανένα scooter δεν φέρει πλαίσιο όπως οι street, enduro, on-off κτλ. Μόνο ενα τυπικό υποπλαίσιο φέρει το Burgman 650, αλλά μέχρι εκεί. Είναι και το αδύνατο σημείο τους που τα υποχρεώνει πολύ απλά να μην στρίβουν όπως οι άλλες.
    2) Όγκος.... Τα μεγάλα scooters (400+) είναι σαφώς πιο μεγάλα ακόμα και απο τα Varca-dero..Είναι λογικό λοιπόν να μην έχουν και την ίδια ευκολία κίνησης σε μποτιλιάρισμα ή ανάμεσα απο αυτοκίνητα.
    3) Αναρτήσεις. Ελάχιστα έχουν σωστές αναρτήσεις. Θα πρέπει να φτάσεις κοντά στα 10.000? για να έχεις κάτι αξιοπρεπές (T-max, Burgman) και εκεί συγνώμη αλλά όπως και να το κάνουμε προβάδισμα έχουν τα SS.
    4) Δεν πάνε παντού. Μηχανάκια που δεν μπορούν να ακολουθήσουν σε φλαταδούρες, λόγω μη ύπαρξης κιβωτίου και δυνατότητας ελέγχου με αυτόν τον τρόπο του γκαζιού.(έχει οδηγήσει κανείς απο δάυτα να δεί πως γλυστράει , ακόμα και στην σκόνη
    5) Αγοραστικό κοινό. Λόγω της ευκολίας οδήγησης και της θέσης αναβάτη, είναι η επιλογή νο1 , για ανθρώπους που μεταπηδούν απο τα 4τροχα και παίρνουν κάτι τέτοιο για να κερδίζουν χρόνο σε μετακινήσεις, χωρίς στην ουσία καμία μοτοσυκλετιστική παιδεία ή ακόμα και οδηγική εμπειρία σε δίτροχα. Ακράνωτοι, χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει έλεγχος, όταν θα γλυστρήσει ο πίσω ή ο μπροστά τροχός. Είναι ενα απλο μέσο μετακίνησης για αυτούς και οχι τι σημαίνει για τους περισσότερους απο εμάς.

κατά τα άλλα είναι ενα δίτροχο και αυτά σαν όλα τα άλλα , μα με περιορισμένες αποδόσεις σε στήσιμο (οχι σε γκάζι!) απέναντι σε ενα motard, SS, on-Off, enduro, moto-cross.

Είναι θέμα επιλογής πάντως και δεν θα το καταδίκαζα άμεσα σαν μηχανάκι. Εκείνον που θα καταδίκαζα , είναι τον αναβάτη αν είναι απο τους γνωστους ανεγκέφαλους. Αλλά αυτοί υπάρχουν παντού , όπου υπάρχουν ρόδες και μοτέρ. Δεν τους χαρακτηρίζει το όχημα... το αντίθετο συμβαίνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ προσωπικά δεν έχω κολλήματα μια που καβαλάω αυτό που πάντα ήθελα να έχω....

Αλλά θα εφιστούσα την προσοχή στους πολέμιους των "μη μηχανών" μην σας παράσει καμμιά μέρα κανένα σκουτερ απο την εξωτερική και πάτε και βάλετε φωτιά στη Μηχανή σας...

Τι έγινε; Επειδή έχουμε τα φράγκα γίναμε και πιλότοι;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ προσωπικά δεν έχω κολλήματα μια που καβαλάω αυτό που πάντα ήθελα να έχω....

Αλλά θα εφιστούσα την προσοχή στους πολέμιους των "μη μηχανών" μην σας παράσει καμμιά μέρα κανένα σκουτερ απο την εξωτερική και πάτε και βάλετε φωτιά στη Μηχανή σας...

Τι έγινε; Επειδή έχουμε τα φράγκα γίναμε και πιλότοι;

Εσυ δεν εχεις ενα scooter 954 κιβυκων?

Γιατι λενε οτι το 800 της gilera θα ειναι το μεγαλυτερο?
    Ασχετοι...δεν ξερουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 90 ΠρώτοΠρώτο 12345671252 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223