Σελίδα 26 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Διάβασα πολύ καλά αυτό που είπες. Το τι πιστεύεις χωρίς να το έχεις δοκιμάσει δε σημαίνει οτι ισχύει κ όλας. Το megascooter κινείται μια χαρά μες την πόλη. Ανεβαίνει πεζοδρόμια δε ζαλίζει τον κ@λο του αναβάτη σε λακούβες και περνάει έυκολα ανάμεσα απο αμάξια. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να είχαμε ένα 100ρι για μες την πόλη ένα 500ρι για ταξίδι και μια πραγματική on-off για το χώμα. Αλλά δεν είναι έυκολο για την τσέπη του καθενός. Το megascooter προσφέρει πιο πολλά απο μια μηχανή ότι και να μου πεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δε μοιάζει με την BMW του 1930 +αναρτήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει περάσει σε πωλήσεις την μηχανή. Για το ταξίδι που λες..φάσκεις και αντιφάσκεις στα λεγόμενα σου.

Μόλις παρατήσεις το αμάξι χειμώνα καλοκαίρι για να πηγαίνεις στη δουλειά και αποσυμφορήσεις την κίνηση των δρόμων. Έλα να μου πεις για την αγάπη και το πάθος του μηχανόβιου ή αν είμαι η όχι δικυκλιστής επειδή οδηγώ scooter. Αυτός ο ρατσισμός δλδ είναι πραγματικά ντροπή για όλους τους δικυκλιστές πιστεύω.
    αν πιστευεις πως οι μηχανες ειναι ιδιες με το '30,κανεις μεγαλο λαθος...το κοστος για ενα παπι ειναι πολυ μικρο για μεσα στην πολη,γυρω στα 2000 ευρω που αν το πας με δανειο βγαινει ενα αμελητεο κοστος καθε μηνα+την γελοια συντηρηση....χωμα(πραγματικα χωμα,οχι βολτα σε καποιο χωματοδρομο) πανε ελαχιστοι οποτε δε το βαζω στην κουβεντα καν σαν παραμετρο.
    οποτε παιρνεις ενα παπι και μια μηχανη για βολτες,ταξιδια και ο,τι κανεις κεφι.
    δεν καταλαβα που τα λεγομενα μου αντικρουονται στο ταξιδι,ισως εσυ μπερδευτηκες.
    μια μοτοσυκλετα αρχικα,εχει εντελως διαφορετικη ροπη που σε ξεκουραζει στα ταξιδια.εχει πραγματικες αναρτησεις,το σκουτερ ειναι ανετο λογω σελας και μονο,μια μηχανη παιρνεις τις στροφες με σιγουρια.
    το ο,τι ειναι αυτοματο εχει σιγουρα + αλλα και -(για διαφορους οδηγικους λογους).και ξαναλεω,για μεσα στην πολη τα 500+ κυβικα ειναι αχρηστα,ειδικα σε σκουτερ.τις επιδοσεις που ισως ειχαν τις εξισωνει το βαρος.αν επιμενεις πως ειναι ευκινητο οκ,δικαιωμα σου!εγω δε το πιστευω απο αυτα που βλεπω.
    εγω χρησιμοποιω μμμ οπου μπορω γιατι μονο ετσι βοηθας πραγματικα

δε ειπα πως εσυ δεν εισαι μηχανοβιος η δεν εχεις πνευμα κλπ κλπ.
    η φιλοσοφια ομως κατασκευης των μεγκασκουτερ ειναι καθαρα για καταναλωση.προσπαθουν να προσαρμοσουν το στυλ αυτο σε πλασματικες αναγκες και συντηρουν ενα συστημα συμφορησης μεσα στις πολεις.οι 2 τροχοι ειναι 2 τροχοι ακομα κι αν ειναι....3! μην το παιρνεις προσωπικα,δε σε γνωριζω για να μαλωσουμε
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    Εγώ όμως επιμαίνω οτι κινείται μια χαρά μες την πόλη πιο εύκολα απο μια μηχανή τουλάχιστον (δε βλέπω και λίγες μηχανές στην πόλη), άρα δε θες παπί και πετάγεσαι και ταξιδάκι ακόμα και ευρώπη μ ένα megascooter δικάβαλος. Έχει μια χαρά αναρτήσεις για το δρόμο. Επιδόσεις που ίσως είχαν?Δηλαδή στο 500ρι το 0-100 σε 7-8s νομίζεις οτι δεν είναι πραγματικότητα για το βάρος των 220kg + οδηγό (σε νορμάλ επίπεδα βάρους) ?Αν θες περισσότερες επιδόσεις παίρνεις R1 πας σέρρες και γυρνάς με την (σπάνια) συνοδηγό να έχει σκευρώσει. Είπες οτι δεν είμαι μηχανόβιος..γιατί είπες οτι τα scooter (κατα συνέπεια και όσοι τα έχουν) δεν έχουν αγάπη, παθος για τους 2 τροχούς. Δεν είναι πλασματική ανάγκη το megascooter είναι πραγματική και θα το καταλάβεις μόνο όταν καβαλήσεις ένα megascooter και στην πόλη και στο άνετο ταξίδι με 2.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    τι διαμάχη και τούτη....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

E, ρε κατι μεντιουμ που εσκασαν μυτη!!
    Σακη ακουουςς??
    Δεν ειχα ποτε mega-scooter!!
    Aκου (ή μαλλον διαβασε) φιλε sf1n4k1, εσυ εχεις απο τον δεκεμβριο mega scooter, εγω ειχα απο το 2003 t max.Κακως που το λεω ετσι (σαν να εκανα κατι μεγαλο), αλλα τα συμπερασματα σου κρατα τα για την παρτη σου, και μην κανεις υποθεσεις που σε αφηνουν ακαλυπτο.
    Μην γραφεις ιδεες που ονειρευτηκες χθες το βραδυ γιατι εκτιθεσαι.

Το maga scooter δεν κανει για την πολη.Τελος.Οποιος υποβαλλει τον εαυτο του στο καθημερινο βασανηστηριο της ''διηθησης'' στην πηγμενη κινηση με ενα tmax ή ενα burgie τοτε ειναι μαζοχα.Ναι, ειναι πολυ καλα για χαλαρα ταξιδια, εχουν σελαρα και ανεση, και πανω απο ολα δεν εχουν ταχυτητες, πραγμα που αρκετοι δεν θελουν.
    Δεν θα παρω Burgie για να κανω 0-100 φιλε sf1n4k1, ουτε για τις απολυτες επιδοσεις.
    Το ειχα για να κανω χαλαρα ταξιδακια ανεξαρτητως χιλιομετρων, και γιατι δεν μπορουσα να παρω κατι καλυτερο.
    Αν θελεις το ιδανικο, ελα να σε παω μια βολτα με το fjr 1300 και μετα τα ξαναλεμε.
    Και τελος, ουτε που με νοιαζει γιατι παρατησες το αμαξι σου σε στην κατασταση που περιγραφεις...Μαλλον δεν μπορεις να το συντηρησεις???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος
    Στο αμάξι: Οχι απλά δε τ οδηγώ ;-) Άρα δε θέλει και συντήρηση-ασφάλιση. Λαδάκια-ασφάλεια όταν το ξαναπάρω (ΑΝ) και είμαι οκ. Στο fjr 1300 τι ακριβώς θα μου δείξεις στη βόλτα?Τη διήθηση του μέσα στην κίνηση που είναι καλύτερη απ το μεγαλύτερο μονόγκαζο (να βάλουμε honda silverwing το πιο μαούνα απ όλα)? Πες μου οτι έδωσες το t-max και πήρες το fjr 1300 για να κινείσαι καλύτερα μέσα στην πόλη. Αφού ταξιδάκια μας λες έκανες με το t-max, άνετο ήταν επιδόσεις δε θες και του R1. Πήρες το kawa για την πόλη και κράζεις το megascooter?Ε μ αυτά που λες πως να μην υποθέσω οτι δε το χες ποτέ?Θα μου δείξεις και το παπουτσάκι σε βρεγμένο δρόμο? Γυναίκα πέρνεις σε ταξίδι? γιατί όλο μονοκάβαλους σας βλέπω...πχ προχτές στα καλάβρυτα.

Μήπως είσαι και εσύ της φιλοσοφίας οτι οι scooterades δεν είναι δικυκλιστές?

ΥΓ τι δε μπορούσες να πάρεις το 2003 με τα λεφτά του t-max που πήρες?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Το Xmax σε σχέση με το fazer μέσα στην πόλη είναι αστέρι εκτός από δικάβαλο. Εκεί υπερέχει το fazer.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    E, ρε κατι μεντιουμ που εσκασαν μυτη!!
    Σακη ακουουςς??
    Δεν ειχα ποτε mega-scooter!!
    Ακούω αλλά άσε να μη μιλήσω πάλι δεν κάνει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ακούω αλλά άσε να μη μιλήσω πάλι δεν κάνει!

Μίλα
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Μίλα
    Η σιωπή είναι χρυσός!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Η σιωπή είναι χρυσός!
    Καλά αμά έμπαινε κανάς ασημένιος καβαλάρης θα σου 'λεγα εγώ αν και τι θα έγραφες

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Καλά αμά έμπαινε κανάς ασημένιος καβαλάρης θα σου 'λεγα εγώ αν και τι θα έγραφες

:o τα SCooter ΔΕΝ θα γινουν ΠΟΤΕ μοτοσυκλετες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	patriotic.jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	74,3 KB 
ID:	162175
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αλλη περίπτωση αυτή φίλε Άρη!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Εγώ όμως επιμαίνω οτι κινείται μια χαρά μες την πόλη πιο εύκολα απο μια μηχανή τουλάχιστον (δε βλέπω και λίγες μηχανές στην πόλη), άρα δε θες παπί και πετάγεσαι και ταξιδάκι ακόμα και ευρώπη μ ένα megascooter δικάβαλος. Έχει μια χαρά αναρτήσεις για το δρόμο. Επιδόσεις που ίσως είχαν?Δηλαδή στο 500ρι το 0-100 σε 7-8s νομίζεις οτι δεν είναι πραγματικότητα για το βάρος των 220kg + οδηγό (σε νορμάλ επίπεδα βάρους) ?Αν θες περισσότερες επιδόσεις παίρνεις R1 πας σέρρες και γυρνάς με την (σπάνια) συνοδηγό να έχει σκευρώσει. Είπες οτι δεν είμαι μηχανόβιος..γιατί είπες οτι τα scooter (κατα συνέπεια και όσοι τα έχουν) δεν έχουν αγάπη, παθος για τους 2 τροχούς. Δεν είναι πλασματική ανάγκη το megascooter είναι πραγματική και θα το καταλάβεις μόνο όταν καβαλήσεις ένα megascooter και στην πόλη και στο άνετο ταξίδι με 2.
    τα μεγκασκουτερ φτιαχτηκαν για τους γιαπηδες που δεν θελουν να πηζουν στην κινηση.γι αυτο και εκαναν ξαφνικα το μπαμ.καλυπτουν δλδ μια πλασματικη αναγκη και συντηρουν ενα καθεστως που με βρισκει αντιθετο.
    δεν ειπα πουθενα πως δεν εισαι μοτοσυκλετιστης,μην επιμενεις σε αυτο στο ειπα και πριν,βγαζεις δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα.οταν ομως μια εταιρεια βγαζει τετοια οχηματα,το κανει μονο και μονο για το κερδος επειδη ξερει πως πολλοι θα τσιμπησουν για χ ψ λογους.το ο,τι τα παραγουν δε σημαινει πως αξιζουν η ο,τι πραγματικα υπαρχει αναγκη.καθε χρονο αλλαζουν τα ςς τους,υπαρχει πραγματικος λογος να το κανουν?.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    Δεν αλλάζουν μοντέλα κάθε χρόνο. Στην πραγματικότητα t-max και burgman παραμένουν αναλοίωτα 7-8 χρόνια σε αλλαγές κινητήρα-εμφάνισης εκτός απο injection και μικροπράγματα, το burgy ούτε καν face lift. Ποια εταιρία δε στοχεύει στα κέρδη?Στις μηχανές δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο?Δεν έκαναν ξαφνικά μπαμ..παίζουν 8-9 χρόνια στην αγορά κ απλά όλο κ περισσότερος κόσμος τα εκτιμά σαν δίτροχα. Δε θεωρώ οτι τσιμπάει κανείς που τ αγοράζει. Απλά κατασταλάζει στην άνεση και στην εντός-εκτός πόλης άνετη-ασφαλή μετακίνηση.

Το νέο t-max ουσιαστικά αλλάζει μετά απο ~10 χρόνια και γίνεται τρικύλινδρο και 750cc απο του χρόνου..στα χέρια μας

Δεν είναι χάλια?

http://www.mototriti.gr/news/preview...category_id=80

Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα..παντως οχι με scooter:rotflmao: :rotflmao:
    Φιλε sf1n4k1 καποιος σε κοροιδευει, και σιγουρα θα ειναι ο οφθαλμιατρος σου, γιατι αλλιως δεν εξηγειται οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφουμε και γραφεις οτι να'ναι.
    Ε ρε ενας silver rider που σου χρειαζεται!!!
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων