Σελίδα 3 από 90 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

O ξεκράνωτος γιαποκάγκουρας που το παρακάνει στη κίνηση θα χεζότανε πάνω του για να καβαλήσει αυτό το scooter.

Το google όμως μου έδωσε τη καλύτερη εξήγηση της λέξης scooter.

Άνεση για μένα σημαίνει πάντως ή Harley ή σουτζούκα ss (και στα δύο ξαπλα είμαι).
    Όλα τα άλλα είναι τρίχες (προσωπική εκτίμησις).

Και ο συμπλέκτης είναι μια χαρά εκεί που είναι, οι αρχάριοι στη θέση του συνεπιβάτη (για λίγο) ή στο κουτί σας.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ προσωπικά δεν έχω κολλήματα μια που καβαλάω αυτό που πάντα ήθελα να έχω....

Αλλά θα εφιστούσα την προσοχή στους πολέμιους των "μη μηχανών" μην σας παράσει καμμιά μέρα κανένα σκουτερ απο την εξωτερική και πάτε και βάλετε φωτιά στη Μηχανή σας...

Τι έγινε; Επειδή έχουμε τα φράγκα γίναμε και πιλότοι;

Ετσι ετσι πεστα φιλε μου!
    Keep spamming!!!:a13:

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Δηλ βρε Κωστα αυτο δεν το εχεις αναμεσα στα ποδια σου?ειναι η δεν ειναι μοτοσυκλετα?ε?Δεν ειναι αυτοματο?
    Αυτό πάλι τι είναι?
    Δεν το έχω ξαναδεί...
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ειναι το dna της gilera Και ειναι οσο παλιο ειναι και το παλιο runner 125-200 ειχαν το ιδιο μοτερ ακριβως!Ηταν ο ερωτας μου ωσαν πιτσιρικας αλλα δεν εκατσε,ηταν και το πρωτο στρεετοειδες αυτοματο και κυκλοφορησαν πολυ εδω ελλαδα,απορω δεν το εχεις δει?
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ προσωπικά δεν έχω κολλήματα μια που καβαλάω αυτό που πάντα ήθελα να έχω....

Αλλά θα εφιστούσα την προσοχή στους πολέμιους των "μη μηχανών" μην σας παράσει καμμιά μέρα κανένα σκουτερ απο την εξωτερική και πάτε και βάλετε φωτιά στη Μηχανή σας...

Τι έγινε; Επειδή έχουμε τα φράγκα γίναμε και πιλότοι;

Δηλαδή όταν εγώ κάποτε με παπί φτιαγμένο περνούσα κάτι χιλιάρες χάρλευ τι σημαίνει? Οτι το παπί ήταν καλύτερο?
    Δε νομίζω να είναι θέμα ταχύτητας.
    Από κει ξεκινάνε εξάλλου και οι καγκουριές που γίνονται συνήθως από παπιά και σκουτεράκια σε λάθος τόπο. Κάτσε να πιείς ένα καφέ και να κοιτάς δρόμο με όχι και τόσο πυκνή κίνηση και θα δεις ποιοί τρέχουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ειναι το dna της gilera Και ειναι οσο παλιο ειναι και το παλιο runner 125-200 ειχαν το ιδιο μοτερ ακριβως!Ηταν ο ερωτας μου ωσαν πιτσιρικας αλλα δεν εκατσε,ηταν και το πρωτο στρεετοειδες αυτοματο και κυκλοφορησαν πολυ εδω ελλαδα,απορω δεν το εχεις δει?
    Αυτό το συγκεκριμένο δεν το έχω δει ποτέ. Ενα τσοπεράκι θυμάμαι είχα δει κάποτε με 125 κυβικά αυτόματο.
    Αυτά όμως δεν είναι σκούτερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ναι συμπαθητικο μηχανακι!ηταν να το παρω αλλα ηθελα οπωσδηποτε να μαθω συμπλεκτη κ ετσι προτιμησα το πιο αργο cbr!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doni
    re paidia peirazei pou egw kathimerina kavalaw to scooter mou kai karagoustarw??
    mipos einai prokatalipsi ola auta? egw prosopika oti kai na kavalisw kai exei dio rodes pou leei o logos to apolamvanw... to thema einai na gousternis na odigeis.. ola ta alla einai paramithia..
    den exw kanena idietero talento!!!
    eimai apla pathiasmena periergos...

-Δηλαδή αν πάρουμε τον κινητήρα του T-Max και το βάλουμε μέσα στην Μ1 τί θα έχουμε????

Γιααααααα ορίστε την λέξη scooter γιατί μου φαίνεται ΟΝΤΩΣ έχουμε μπερδέψει άλλα με άλλα!!!

-Αφού στο ίδιο καταλήγουμε όλοι (και ας μή το λένε μερικοί). Ο οδηγός κάνει αυτό που καβαλάει και όχι το αντίθετο...

-Άλλοι το θέλουν ανάμεσα στα πόδια τους και άλλοι από κάτω.

-Άλλοι βολεύονται με αυτά γιατί δε θέλουν κάτι παραπάνω και άλλοι θέλουν κάτι παραπάνω αλλά κοιτάνε να βολευτούν με ένα τέτοιο.

-Σε όσους περισσεύει κάνα ψιλό, να δώσω έναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης, να με εξυπηρετήσετε για να πάρω κι εγώ αυτό που θέλω και όχι αυτό που μπορώ!!!

-Δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν στο δρόμο ψυχολόγοι με "μοτοσικλέτες" που θα καταλάβουν, αναλόγως με αυτό που οδηγάς, την εμπειρία σου στους δρόμους, ούτε και αν μεσα στο γκαράζ σου έχει 3 "μοτοσικλέτες", ουτε και αν κάποιος έχει πάρει 3 πρωταθλήματα ταχύτητας και κυκλοφορεί με το "scooter" γιατί ΑΥΤΟ τον βολεύει.

-Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσουμε λιγάκι με τους κομπλεξισμούς και άμα σας έκανε καμια στραβή κανένας με scooter, πηγαίνετε σε αυτόν να τα πείτε και όχι σε όλο το κόσμο που επιλέγει να τα οδηγεί.

-...και στη τελική, κόμπλεξ κατωτερότητας έχω ξαναδεί, κόμπλεξ ανωτερότητας είναι κάτι που αξίζει να σημειωθεί.

-...ή μήπως να αρχίσουμε να λέμε για τα κουτιά, που δε κάνουν διακρίσεις στο τί καβαλάς και σε παίρνουν σβάρνα με ό,τι και αν είσαι, όποιος και αν είσαι?

Τέλος πάντων, να' μαστε καλά!
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Δηλαδή όταν εγώ κάποτε με παπί φτιαγμένο περνούσα κάτι χιλιάρες χάρλευ τι σημαίνει? Οτι το παπί ήταν καλύτερο?
    Δε νομίζω να είναι θέμα ταχύτητας.
    Από κει ξεκινάνε εξάλλου και οι καγκουριές που γίνονται συνήθως από παπιά και σκουτεράκια σε λάθος τόπο. Κάτσε να πιείς ένα καφέ και να κοιτάς δρόμο με όχι και τόσο πυκνή κίνηση και θα δεις ποιοί τρέχουν.
    Τι είναι μηχανή; Για να δουμε...

Εγώ καβαλάω SS και θεωρώ οτιδήποτε άλλο δεν ειναι κάτω απο 170 κιλά δεν επιταχύνει σαν παρανοικό, δεν έχει τελική πάνω απο 270 ποδήλατο και όταν το βλέπω στο δρόμο γελάω μαζί του και τους δείχνω με το δάχτυλο.... Για να μην μιλήσουμε για χωμάτινα μηχανάκια....

Σε καλύπτει αυτή η τοποθέτηση;

Τέτοιο ρατσισμό δεν είχα ξαναδεί...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    ΟΕΟ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tmax.jpg 
Προβολές:	767 
Μέγεθος:	34,2 KB 
ID:	70838

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    ΟΕΟ!

Aυτο χωρις το διπλο σταντ...:rotflmao: :rotflmao:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    :hypnotize :hypnotize βαραντερο να ξυνει εχουμε??

ρε παίδες....τι πάθατε πάλι με τα scooter..........έχετε προϋγούμενα?
    Λεφτά σας τρώνε?
    Ειναι άλλη κατηγορία....και φυσικά δεν ειναι μοτο! Ειναι scooter....απλά έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ και μερικά έχουν φτάσει πολύ κοντά στην ιδέα των μοτοσυκλετών...απλά έχουν άλλο σουλούπη κι άλλα λάστιχα...κατα τα άλλα έχουν πολλά κοινά ΠΛΕΟΝ...
    -πλαίσια
    -φρένα
    -ABS
    -πλαστικά
    -2κύλινδρα (εως και V2 θα δούμε όπου ναναι)
    -αναρτήσεις
    δλδ σε μερικά αν υπήρχε συμπλέκτης και 17άρες θα ήταν μοτο με σωληνωτο πλαίσιο!
    Ασε που μερικά αρχισαν να χρησιμοποιουν ΚΑΙ αλουμίνιο σε κάποια κομμάτια του πλαισιου ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ είναι.....το καθένα για τους λόγους τους.
    Ο τελικός κριτής ειναι ο αγοραστής.
    CALCULATOR ISLAND

Νέο μέλος
    Εμενα αυτα μου φενονται κομπλεξισμοι και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο..
    Σε αλλο τοπικ συγκρινατε το παπι με το μεγα-σκουτερ και τωρα το συγκρινετε με μεγαλες μηχανες. Μα ομως και παλι δεν συγκρινονται η μεγαλη μηχανη ειναι μεγαλη μηχανη και το σκουτερ ειναι σκουτερ. Οσον αφορα την ασφαλεια του ποσο κυνδηνευει κανεις με μηχανη η με σκουτερ αυτο πιστευω ειναι στο κεφαλι και στην οδηγηση του καθενος και λιγο στην τυχη (ας μην ξεχναμε και ποσα αυτοκινητα κυκλοφορουνε γυρω μας). Αν καποιος ξεπερασει τα ορια που του δινει η μηχανη του λογικο ειναι να πεσει. Η πραγματικοτητα για μενα ειναι η εξης οτι τα σκουτερ επειδη εχουν αρχισει και αναβαινουν οι πωλησεις τους οι διαφορες εταιριες που βγαζουν σκουτερ τα κανουν ολο και πιο γρηγορα και δυνατα. Στο κατω κατω εχει και πλακα να εχει ο αλλος μια μεγαλη μηχανη να πηγενει σπασμενος και σκυφτος για να μην τον πιανει ο αερας και χασει κανα χιλιομετρο και να τον περναει ο αλλος με ενα σκουτερ 459 κιβικων... Δεν εχει πλακα? Σαν να εχεις ενα subaru impreza και να σε περναει lada ειναι. Αυτος ειναι και ο λογος που εχω σκουτερ οσο και ανασφαλη και αν το λετε οσο και βαρκα και μπανιερα και πολυ8ρονα και καναπες και κουβας να ειναι εγω το γουσταρω μονο και μονο επειδη ριχνει σε πολλα Sad but true!

http://xs207.xs.to/xs207/06392/Image195.jpg

Α και μην προσπαθητε να βγαλετε οσους εχουν σκουτερ ασχετους και οτι τωρα μαθενουν να οδηγανε.. Υπαρχουν παντα και εξερεσεις
    bb
    Chaly 72cc| ---> |Jazz 50cc| ---> |GLX 72cc->90cc->100cc->119cc| ---> |XLR Baja 250cc|---> |CR125cc + CR250cc| |Inova 125cc|---> |Z'125cc|---> |XR400cc| ---> |XR600cc->613cc->620cc|--->|X9 500 Evolution 500cc|

Σελίδα 3 από 90 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15