Και η Goldwin είπαμε..scooter..
Τέλος..
Και η Goldwin είπαμε..scooter..
Τέλος..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Κατεβάζει τις βοηθιτικές και σφινώνει πιο ωραία απ το SV μη μασάς ;-)Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΟΧΙ ρε τωρα .... η GoldWing Μια χαρα ειναι....ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της !!!!
απλα ειναι λιγο ζορικη στις σφηνες....
GoldWing σωστός..
Φοβερο μηχανακι το T-max αξιολογο, για 2 εβδομαδες διακοπες σχεδον καθε μερα με αυτο
κυκλοφορουσα δεν ειχα κανενα παραπονο.
Πολυ ανετο πολυ γρηγορο πολυ στριφτερο για SCOUTER.
Kαι τα τελευτεα 14 χρονια ενα Honda lead μου εχει λυσει στην κυριολεξια τα
χερια.
Αυτοι ομως που τα ονομασαν scouter γιατι δεν τα εβαλαν και αυτα στην κατηγορια street η on/off
η supersport.
Ολοι αυτη η συζητηση μου θυμηζει λιγο φεμηνισμο.
Και το SV ωραίο είναι μωρέ (Για 2ο) απλά πειραζόμαστε. Η σηζήτηση αυτή είναι όντως γτπκ παρ όλα αυτά έχει πλάκα να βλέπεις αντιδράσεις "μοτοσυκλετιστών" όταν κρίνεις τη "μοτοσυκλέτα" τους όπως οι ίδιοι τη δικιά σου.
Νομίζω πως η κατηγορία είναι scooter. Δλδ μοτοσυκλέτα scooter..όπως on-off, street κτλ. Τουλάχιστον έτσι είναι κατ εμέ.
Ψάχνοντας για το SV που με παρότρινες, είδα εδώ στο forum ένα που έσκασε..:rotflmao:
Δεν μπορει τοσες χιλιαδες scooterδες να ειναι ανοητοι. Αντιθετα μαλιστα, οδηγανε το τελειο οχημα πολης. Να μην αναφερω τα πλεονεκτηματα τους γιατι τα ξερουν και οι γιαγιαδες σας.
Χωρις καμια προκαταληψη ομως, ποτε δεν θα οδηγουσα scooter ακομη κι αν μου το χαριζαν.
Ο λογος απλος: δεν μου παει.. το καβαλαω και φρικαρω, ιδρωνω, πνιγομαι, φοβαμαι να φρεναρω, να στριψω, μου βγαζει κατι σε πρωτη μερα στο παγοδρομιο με γοβα στιλετο.
Αντιθετα μαλιστα καβαλαω το Daytona μονοκαβαλος, δικαβαλος, τρικαβαλος (οταν πηγαινω την κορουλα στο σχολειο). Τα Σαβατοκυριακα το σκιζω, κανω ταξιδια στο εξωτερικο συχνα πυκνα και φυσικα για καθημερινη μεταβαση στη δουλεια.
Επισης καθημερινες βολτες στο κεντρο (Θεσσαλονικης) και κοντινες βολτες στα περιχωρα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα.
Και το κερασακι της τουρτας: παραδοσεις εμπορευματων (λογω δουλειας) εντος πολεως σε καθημερινη βαση, φορτωμενο - τιγκαρισμενο σαν on off.
Στην πιστα δεν το εχω παει ποτε και ουτε θα το παω μιας και το εχω υποσχεθει στις κορες μου. Τα βουνα δεν τα εχω παρει ακομα αλλα με δυο off road λαστιχα ποτε δεν ξερεις![]()
Καποιοι λιγοι πιανουν το point για τους υπολοιπους δεν επιραζει..
Ποτε παντως δεν καταλαβα αυτους που σκανε 10.000 για scooter πολης ενω μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα δινοντας κατι λιγοτερο απο τα μισα. Η μαλλον καταλαβα αλλα δεν το λεω για να μην ριξω λαδι στη φωτια![]()
Χωρίς να στο χαρίσουν (αν στο χαρίσουν και δε το θες πες μου). Οδήγα ένα t-max 09 με abs. Κι αν νιώσεις τόση ανασφάλεια πάνω του με φρένα, σταθερότητα, στροφές κτλ, έλα πες μας.
10.000 δίνουν γιατί τα έχουν ή γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και τα βρίσκουν. Αν πιάσεις αυτό το θέμα τότε και στ αμάξια δε θα έπρεπε να υπάρχει smart..πολλοί όμως τα σκάνε γι αυτό το κουβαδάκι γιατί κάτι προσφέρει διαφορετικό απ τ άλλα. Με ποια μηχανή αντίστοιχων χρημάτων έχεις τα πλεονεκτήματα του scooter στην πόλη και της μηχανής δικάβαλος στο ταξίδι χειμώνα καλοκαίρι χωρίς ντύσιμο αστακού?
1. Δεν καβαλαω τιποτε που να εχει διαμετρο ροδας μιας πιθαμης (με η χωρις ABS)Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Χωρίς να στο χαρίσουν (αν στο χαρίσουν και δε το θες πες μου). Οδήγα ένα t-max 09 με abs. Κι αν νιώσεις τόση ανασφάλεια πάνω του με φρένα, σταθερότητα, στροφές κτλ, έλα πες μας.
10.000 δίνουν γιατί τα έχουν ή γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και τα βρίσκουν. Αν πιάσεις αυτό το θέμα τότε και στ αμάξια δε θα έπρεπε να υπάρχει smart..πολλοί όμως τα σκάνε γι αυτό το κουβαδάκι γιατί κάτι προσφέρει διαφορετικό απ τ άλλα. Με ποια μηχανή αντίστοιχων χρημάτων έχεις τα πλεονεκτήματα του scooter στην πόλη και της μηχανής δικάβαλος στο ταξίδι χειμώνα καλοκαίρι χωρίς ντύσιμο αστακού?
2. Ποτε δεν θα τολμουσα να κανω ταξιδι με scooter, αυτα ειναι εργαλεια πολης ξερεις.
3. Μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετισμο με τα scooter.
Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα
Eιδικα αυτο δε σηκωνει καθολου παρεξηγηση...ωραια το διατυπωσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
...Μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετισμο με τα scooter.
Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα![]()
...cause the place seems still alive...
Αντε να ανεβει λιγο η θερμοκρασια γιατι μουδιασαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Eιδικα αυτο δε σηκωνει καθολου παρεξηγηση...ωραια το διατυπωσες!![]()
![]()
:rotflmao:
Αν έχεις παλάμη 15ιντζη να το κοιτάξεις..
Επειδή ξέρω τι εργαλείο είναι το scooter ειδικά αυτό που καβαλάω, θα σε πληροφορήσω οτι απλά κάνει και για την πόλη. Για ταξιδάκι δε..χαλαρουήτα. Τώρα αν το φοβάσαι εσύ δε τρέχει τσάι εγώ σα μοτοσυκλετιστής έχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 2 τροχών και τους κινδύνους της ;-)
Μη μπερδέυεις τους μοτοσυκλετιστές με τους "μοτοσυκλετιστές" ;-)
Οι πρώτοι είναι σα γροθιά ένα, οι δεύτεροι προσπαθούν να μοιάσουν στους 1ους χωρίς επιτυχία όπως άλωστε θα ξέρεις ;-)
οκ brother, οταν ωριμασω μοτοσυκλετιστικα θα αγορασω αυτο το ( mad-max το ειπες? )Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
:rotflmao:
Αν έχεις παλάμη 15ιντζη να το κοιτάξεις..
Επειδή ξέρω τι εργαλείο είναι το scooter ειδικά αυτό που καβαλάω, θα σε πληροφορήσω οτι απλά κάνει και για την πόλη. Για ταξιδάκι δε..χαλαρουήτα. Τώρα αν το φοβάσαι εσύ δε τρέχει τσάι εγώ σα μοτοσυκλετιστής έχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 2 τροχών και τους κινδύνους της ;-)
Μη μπερδέυεις τους μοτοσυκλετιστές με τους "μοτοσυκλετιστές" ;-)
Οι πρώτοι είναι σα γροθιά ένα, οι δεύτεροι προσπαθούν να μοιάσουν στους 1ους χωρίς επιτυχία όπως άλωστε θα ξέρεις ;-)![]()