Σελίδα 30 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος
    Και η Goldwin είπαμε..scooter..

Τέλος..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Και η Goldwin είπαμε..scooter..

Τέλος..

ΟΧΙ ρε τωρα .... η GoldWing Μια χαρα ειναι....ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της !!!!

απλα ειναι λιγο ζορικη στις σφηνες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1031242_600.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	43,2 KB 
ID:	172805
    Accipere quam facere praestat injuriam

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    EKTOS MONO ΑΝ ΜΙλαμε για την GoldWing!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-goldwing-gl1000k2-77-1.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	172806
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΟΧΙ ρε τωρα .... η GoldWing Μια χαρα ειναι....ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της !!!!

απλα ειναι λιγο ζορικη στις σφηνες....
    Κατεβάζει τις βοηθιτικές και σφινώνει πιο ωραία απ το SV μη μασάς ;-)

GoldWing σωστός..

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Φοβερο μηχανακι το T-max αξιολογο, για 2 εβδομαδες διακοπες σχεδον καθε μερα με αυτο

κυκλοφορουσα δεν ειχα κανενα παραπονο.

Πολυ ανετο πολυ γρηγορο πολυ στριφτερο για SCOUTER.

Kαι τα τελευτεα 14 χρονια ενα Honda lead μου εχει λυσει στην κυριολεξια τα

χερια.

Αυτοι ομως που τα ονομασαν scouter γιατι δεν τα εβαλαν και αυτα στην κατηγορια street η on/off

η supersport.

Ολοι αυτη η συζητηση μου θυμηζει λιγο φεμηνισμο.

Παλαιό μέλος
    Και το SV ωραίο είναι μωρέ (Για 2ο) απλά πειραζόμαστε. Η σηζήτηση αυτή είναι όντως γτπκ παρ όλα αυτά έχει πλάκα να βλέπεις αντιδράσεις "μοτοσυκλετιστών" όταν κρίνεις τη "μοτοσυκλέτα" τους όπως οι ίδιοι τη δικιά σου.

Νομίζω πως η κατηγορία είναι scooter. Δλδ μοτοσυκλέτα scooter..όπως on-off, street κτλ. Τουλάχιστον έτσι είναι κατ εμέ.

Ψάχνοντας για το SV που με παρότρινες, είδα εδώ στο forum ένα που έσκασε.. :rotflmao:

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Τυχαινουν και αυτα!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου ρε svx

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν μπορει τοσες χιλιαδες scooterδες να ειναι ανοητοι. Αντιθετα μαλιστα, οδηγανε το τελειο οχημα πολης. Να μην αναφερω τα πλεονεκτηματα τους γιατι τα ξερουν και οι γιαγιαδες σας.
    Χωρις καμια προκαταληψη ομως, ποτε δεν θα οδηγουσα scooter ακομη κι αν μου το χαριζαν.
    Ο λογος απλος: δεν μου παει.. το καβαλαω και φρικαρω, ιδρωνω, πνιγομαι, φοβαμαι να φρεναρω, να στριψω, μου βγαζει κατι σε πρωτη μερα στο παγοδρομιο με γοβα στιλετο.
    Αντιθετα μαλιστα καβαλαω το Daytona μονοκαβαλος, δικαβαλος, τρικαβαλος (οταν πηγαινω την κορουλα στο σχολειο). Τα Σαβατοκυριακα το σκιζω, κανω ταξιδια στο εξωτερικο συχνα πυκνα και φυσικα για καθημερινη μεταβαση στη δουλεια.
    Επισης καθημερινες βολτες στο κεντρο (Θεσσαλονικης) και κοντινες βολτες στα περιχωρα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα.
    Και το κερασακι της τουρτας: παραδοσεις εμπορευματων (λογω δουλειας) εντος πολεως σε καθημερινη βαση, φορτωμενο - τιγκαρισμενο σαν on off.
    Στην πιστα δεν το εχω παει ποτε και ουτε θα το παω μιας και το εχω υποσχεθει στις κορες μου. Τα βουνα δεν τα εχω παρει ακομα αλλα με δυο off road λαστιχα ποτε δεν ξερεις
    Καποιοι λιγοι πιανουν το point για τους υπολοιπους δεν επιραζει..
    Ποτε παντως δεν καταλαβα αυτους που σκανε 10.000 για scooter πολης ενω μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα δινοντας κατι λιγοτερο απο τα μισα. Η μαλλον καταλαβα αλλα δεν το λεω για να μην ριξω λαδι στη φωτια

Παλαιό μέλος
    Χωρίς να στο χαρίσουν (αν στο χαρίσουν και δε το θες πες μου). Οδήγα ένα t-max 09 με abs. Κι αν νιώσεις τόση ανασφάλεια πάνω του με φρένα, σταθερότητα, στροφές κτλ, έλα πες μας.

10.000 δίνουν γιατί τα έχουν ή γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και τα βρίσκουν. Αν πιάσεις αυτό το θέμα τότε και στ αμάξια δε θα έπρεπε να υπάρχει smart..πολλοί όμως τα σκάνε γι αυτό το κουβαδάκι γιατί κάτι προσφέρει διαφορετικό απ τ άλλα. Με ποια μηχανή αντίστοιχων χρημάτων έχεις τα πλεονεκτήματα του scooter στην πόλη και της μηχανής δικάβαλος στο ταξίδι χειμώνα καλοκαίρι χωρίς ντύσιμο αστακού?

Χωρίς να στο χαρίσουν (αν στο χαρίσουν και δε το θες πες μου). Οδήγα ένα t-max 09 με abs. Κι αν νιώσεις τόση ανασφάλεια πάνω του με φρένα, σταθερότητα, στροφές κτλ, έλα πες μας.

10.000 δίνουν γιατί τα έχουν ή γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και τα βρίσκουν. Αν πιάσεις αυτό το θέμα τότε και στ αμάξια δε θα έπρεπε να υπάρχει smart..πολλοί όμως τα σκάνε γι αυτό το κουβαδάκι γιατί κάτι προσφέρει διαφορετικό απ τ άλλα. Με ποια μηχανή αντίστοιχων χρημάτων έχεις τα πλεονεκτήματα του scooter στην πόλη και της μηχανής δικάβαλος στο ταξίδι χειμώνα καλοκαίρι χωρίς ντύσιμο αστακού?
    1. Δεν καβαλαω τιποτε που να εχει διαμετρο ροδας μιας πιθαμης (με η χωρις ABS)
    2. Ποτε δεν θα τολμουσα να κανω ταξιδι με scooter, αυτα ειναι εργαλεια πολης ξερεις.
    3. Μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετισμο με τα scooter.

Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    ...Μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετισμο με τα scooter.

Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα
    Eιδικα αυτο δε σηκωνει καθολου παρεξηγηση...ωραια το διατυπωσες!
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Eιδικα αυτο δε σηκωνει καθολου παρεξηγηση...ωραια το διατυπωσες!
    Αντε να ανεβει λιγο η θερμοκρασια γιατι μουδιασαμε

Παλαιό μέλος
    :rotflmao:

Αν έχεις παλάμη 15ιντζη να το κοιτάξεις..

Επειδή ξέρω τι εργαλείο είναι το scooter ειδικά αυτό που καβαλάω, θα σε πληροφορήσω οτι απλά κάνει και για την πόλη. Για ταξιδάκι δε..χαλαρουήτα. Τώρα αν το φοβάσαι εσύ δε τρέχει τσάι εγώ σα μοτοσυκλετιστής έχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 2 τροχών και τους κινδύνους της ;-)

Μη μπερδέυεις τους μοτοσυκλετιστές με τους "μοτοσυκλετιστές" ;-)

Οι πρώτοι είναι σα γροθιά ένα, οι δεύτεροι προσπαθούν να μοιάσουν στους 1ους χωρίς επιτυχία όπως άλωστε θα ξέρεις ;-)

:rotflmao:

Αν έχεις παλάμη 15ιντζη να το κοιτάξεις..

Επειδή ξέρω τι εργαλείο είναι το scooter ειδικά αυτό που καβαλάω, θα σε πληροφορήσω οτι απλά κάνει και για την πόλη. Για ταξιδάκι δε..χαλαρουήτα. Τώρα αν το φοβάσαι εσύ δε τρέχει τσάι εγώ σα μοτοσυκλετιστής έχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 2 τροχών και τους κινδύνους της ;-)

Μη μπερδέυεις τους μοτοσυκλετιστές με τους "μοτοσυκλετιστές" ;-)

Οι πρώτοι είναι σα γροθιά ένα, οι δεύτεροι προσπαθούν να μοιάσουν στους 1ους χωρίς επιτυχία όπως άλωστε θα ξέρεις ;-)
    οκ brother, οταν ωριμασω μοτοσυκλετιστικα θα αγορασω αυτο το ( mad-max το ειπες? )

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων