Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Οι αρετές της κάθε μηχανής παραμένουν αρετές της άσχετα απ την άποψη σου φίλε 675Heat. Δε προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που ισχύει, απλά μ αρέσει όταν κρίνει κάτι ο άλλος τουλάχιστον να το γνωρίζει για τι μιλάει (δε δείχνεις οτι γνωρίζεις ώς ώρας). Όταν γράφεις "στην πίστα δε το χω πάει αλλά το σκίζω τα ΣΚ" τα φτωχά μου Ελληνικά δείχνουν ένα καγκούρι..εκτός αν διευκρινήσεις τι εννοείς "το σκίζω τα ΣΚ σε παραλληλισμό με την πίστα".
Ναι
Υ.Γ Για τη vespa..αν και ίσως είναι ο προκάτοχος και η ιδέα του scooter..διαφέρει πολύ απ αυτό καθώς έχει πολύ πιο μικρούς τροχούς είναι με συμπλέκτη και ταχύτητες και έχει ποδόφρενο. Μπορώ να πω οτι η vespa έχει κι αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της στις μοτοσυκλέτες (Για την ακρίβεια λογο της ιστορίας της είναι μια κατηγορία απο μόνη της). Να σ ενημερώσω για το scooterclubhellas.gr λοιπόν, είμαι μέσα..Παρ όλα αυτά δε με ξεφορτώνεσαι![]()
![]()
:rotflmao:
Πιστα ετρεχα προτου καν μαθεις να δενεις τα κορδονια σου.
Οσο για το αν πρεπει να κανω test drive την καθε τουμπανιασμενη βεσπομπανιερα που εμφανιζεται ωστε να εχω δικαιωμα να δηλωνω ενημερωμενος θα μου επιτρεψεις να μειδιασω.
Μια χαρα εισαι στο scooterclubhellas, τι θες και χαλιεσαι μαζι μας?![]()