Σελίδα 33 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334353637384383 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Οι αρετές της κάθε μηχανής παραμένουν αρετές της άσχετα απ την άποψη σου φίλε 675Heat. Δε προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που ισχύει, απλά μ αρέσει όταν κρίνει κάτι ο άλλος τουλάχιστον να το γνωρίζει για τι μιλάει (δε δείχνεις οτι γνωρίζεις ώς ώρας). Όταν γράφεις "στην πίστα δε το χω πάει αλλά το σκίζω τα ΣΚ" τα φτωχά μου Ελληνικά δείχνουν ένα καγκούρι..εκτός αν διευκρινήσεις τι εννοείς "το σκίζω τα ΣΚ σε παραλληλισμό με την πίστα".

Ναι

Υ.Γ Για τη vespa..αν και ίσως είναι ο προκάτοχος και η ιδέα του scooter..διαφέρει πολύ απ αυτό καθώς έχει πολύ πιο μικρούς τροχούς είναι με συμπλέκτη και ταχύτητες και έχει ποδόφρενο. Μπορώ να πω οτι η vespa έχει κι αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της στις μοτοσυκλέτες (Για την ακρίβεια λογο της ιστορίας της είναι μια κατηγορία απο μόνη της). Να σ ενημερώσω για το scooterclubhellas.gr λοιπόν, είμαι μέσα..Παρ όλα αυτά δε με ξεφορτώνεσαι :rotflmao:

Πιστα ετρεχα προτου καν μαθεις να δενεις τα κορδονια σου.
    Οσο για το αν πρεπει να κανω test drive την καθε τουμπανιασμενη βεσπομπανιερα που εμφανιζεται ωστε να εχω δικαιωμα να δηλωνω ενημερωμενος θα μου επιτρεψεις να μειδιασω.
    Μια χαρα εισαι στο scooterclubhellas, τι θες και χαλιεσαι μαζι μας?

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Προσωπικα διαφονω με τον τιτλο του θεματος

Γιατι ειναι μοτοσυκλετες αλλα με αλλες δυνατοτητες.

Παλαιό μέλος
    Δεν απάντησες καθάρα..πάλι στο προσωπικό το γύρισες. Για πες μου για τα Ελληνικά μου και τον παραλληλισμό της πίστας με τα ΣΚ που σκίζεις το εργαλείο σου, κι άσε τα κορδόνια, τ οτι έχεις μια Χ ηλικία δε σε κάνει ξαφνικά γνώστη της κάθε μπανιέρας...ούτε υδραυλικό. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι χαλιέμαι που είμαι εδώ?Μια χαρά είναι το forum..έχει υλικό για ότι θες..

Υ.Γ για την ακρίβεια βρίσκομαι εδώ πριν απο εσένα..εσύ ήρθες και χαλιέσαι..

Υ.Γ όταν λες "χαλιέσαι μαζί μάς"..τι εννοείς?Τι διαχωρισμό κάνεις?Ποιοι είστε εσείς?
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Εχω μια καλυτερη ιδεα, παω Χαλκιδικη για μπανιο,
    ας βρεθει κανενας αλλος ηρωας να σε αντιμετωπισει

starship crew member
    Δε γίνεται να φταίει άλλος που μπήκες στη σηζήτηση. Όταν αποκαλείς τα scooter γαιδουράκια που σε μεταφέρουν όμως, επειδή ένας θεός ξέρει τι σκούτερ έχεις που το παρομοιάζεις έτσι και το γενικεύεις κ όλας, μη περιμένεις να μη σου απαντήσω στο ίδιο ύφακι ;-) Θα σε συμβουλέψω πάντως και εσένα να οδηγήσεις ένα σοβαρό σκούτερ..μή το πάρεις στραβά. Σκέψου να είχα ένα CBR 125 και να έλεγα σε κάποιον που έχει το ΧΧ..σα χελώνες πάνε αυτά τα ss. Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε. Αντίστοιχα σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν και πολλά που είναι κάτι ανώτερο απλά απο παπιά..κατ εμέ αυτά είναι μοτοσακά :P Ε μη τα μπερδέυουμε. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα σκούτερ είναι το μέλλον της μοτοσυκλέτας. Αυτόματη και manual οδήγηση, άνεση για 2, χώροι, γκάζι που τρομάζει, οδήγηση σε πόλη-ταξίδι, αξιοπιστία...είναι μερικά απ τα χαρακτηριστικά τους ήδη.
    τελικα ισως να ειμαι μαζοχας, οποτε ξαναμπαινω στη συζητηση... σαν φανατικος των scooter υποθετω θα ξερεις πολυ καλα οτι τα scooter ξεκινησαν τη ζωη τους σαν ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! τωρα εσυ προσπαθεις να τα κανεις και ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ... οκ αφου ειναι ετσι παω πασο, αλλα οσο μαζοχας κι αν ειμαι δεν θα καβαλησω αυτα τα πλαστικα καρουλια,ουτε φυσικα θα πληρωσω τα 9 με 10 χιλιαρικα που κοστιζουν, αυτα τα ''διαστημικα''burgman t-max κτλ. αυτα τα λεφτα μπορω να τα ξοδεψω σε πολυ πιο διασκεδαστικα πραγματα οπως να εχω και ενα trackbike η' να τα πιω σε ποτα η' να τα φαω με ''μωρακια'' κτλ. και στο τελος,τελος αν τα scooter ειναι μοτοσυκλετες τοτε εγω δεν οδηγω μοτοσυκλετα, ασε θα του βρω καποιο αλλο ονομα.δεν γινετε μικροι,μεγαλοι στα καφενεια! παντως εχετε πολυ πλακα, καθε φορα που βλεπω καποιον με αυτα τα astroscooter με aftermarket εξατμισεις οι κοιλιακοι μου δουλευουν υπερωριες...απο το γελιο!!!αλλα ξερω ειναι κι αυτο ενας τροπος μοτοσυκλετοποιησεις των scooter

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από twat

TWAt , μην τρελενεσαι....το σκεφτηκα εγω για σενα...... αν τα Scooter ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλετες.....

τοτε κατι ξεκρανωτες θειες με Scooter και εμπριμε φουστιτσες (μη ξεχασω τα Σανταλια) που οδηγουν το Scooter μεχρι το HONDOS Center αυτοματα κερδιζουν τον τιτλο της "μοτοσυκλετiστριας"
    Accipere quam facere praestat injuriam

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    TWAt , μην τρελενεσαι....το σκεφτηκα εγω για σενα...... αν τα Scooter ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλετες.....

τοτε κατι ξεκρανωτες θειες με Scooter και εμπριμε φουστιτσες (μη ξεχασω τα Σανταλια) που οδηγουν το Scooter μεχρι το HONDOS Center αυτοματα κερδιζουν τον τιτλο της "μοτοσυκλετiστριας"

Νέο μέλος
    παντως εχετε πολυ πλακα, καθε φορα που βλεπω καποιον με αυτα τα astroscooter με aftermarket εξατμισεις οι κοιλιακοι μου δουλευουν υπερωριες...απο το γελιο!!!αλλα ξερω ειναι κι αυτο ενας τροπος μοτοσυκλετοποιησεις των scooter [/B]
    ενω οι καγκουριες των μηχανών ειναι οτι πρέπει ε???

:rotflmao: :rotflmao:

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    ...τα scooter ξεκινησαν τη ζωη τους σαν ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! τωρα εσυ προσπαθεις να τα κανεις και ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ... ο...
    εδώ τώρα δεν έχεις απόλυτο δίκιο... άλλο πως ξεκίνησαν και άλλο πως κατέληξαν... σαν το ιππικό ένα πράμα, που σήμερα είναι τεθωρακισμένα άρματα μάχης...
    μην ξεχνάς ότι κάποτε και αυτό ήταν υποκατάστατο αυτοκινήτου (ειδικά για τον "φτωχό" που δεν μπορούσε να πάρει αυτοκίνητο)
    http://farm4.static.flickr.com/3031/...c2db330272.jpg

έστι και τα σκούτερ σήμερα είναι για τον απλό οδηγό που δεν ξέρει/θέλει/μπορεί να καβαλήσει "the real thing" αλλά είναι αναγκασμένος (λόγω κίνησης ή/και λόγω ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ -> βλ πολλές πόλεις στην Ιταλία) να αφήσει το τουτου και να καβαλήσει κάτι 2τροχο...

SVX έβαλες λόγια στις σκέψεις πολλών ανθρώπων!!! και για τους 2 σας!
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε.
    Ναι! Αμέ πως??

Στρίβουν σαν μοτοσυκλέτες φρενάρουν σαν μοτοσυκλέτες και γενικά τα κάνουν όλα σαν μοτοσυκλέτες!
    Όλοι εμείς που δεν μας αρέσουν τα σκούτερ είμαστε χαζοί δλδ???

Μήπως είναι και καλύτερα σε οδική συμπεριφορά από μοτοσυκλέτες??

Και τέλος εσείς οι σκουτεράδες επιτέλους φορέστε κράνος σώζει ζωές πραγματικά το 75% να μη πω
    παραπάνω είστε ξεκράνωτοι γιατί??? Τα σκούτερ δεν πέφτει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ναι! Αμέ πως??

Στρίβουν σαν μοτοσυκλέτες φρενάρουν σαν μοτοσυκλέτες και γενικά τα κάνουν όλα σαν μοτοσυκλέτες!
    Όλοι εμείς που δεν μας αρέσουν τα σκούτερ είμαστε χαζοί δλδ???

Μήπως είναι και καλύτερα σε οδική συμπεριφορά από μοτοσυκλέτες??

Και τέλος εσείς οι σκουτεράδες επιτέλους φορέστε κράνος σώζει ζωές πραγματικά το 75% να μη πω
    παραπάνω είστε ξεκράνωτοι γιατί??? Τα σκούτερ δεν πέφτει???
    είναι υποδεέστες σε όλα τα χαρακτηριστικά εκτός των χώρων και αυτό τι σημαίνει οτι δεν είναι μοτοσυκλέτες???? απλά είναι μια κατηγορία μοτοσυκλετών όπως είναι τα on-off κτλ

σε εσας που δεν σας αρέσουν τα scooter, δεν είστε χαζοι απλά έχετε διαφορετική άποψη και ανάγκες από αυτούς που τους αρέσουν.

όπως είπα και πριν όχι, δηλαδή επειδή τα supersport έχουν την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, μόνο αυτές λογίζονται για μοτοσυκλέτες???

τελος αυτοί οι scooterades φοράνε κράνος όσο φοράμε και εμείς με τις υπόλοιπες μηχανές, ο κάθε ηλίθιος είναι ξεχωριστά ηλίθιος μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι με στατιστικές που έχεις βγάλει από τη φαντασία σου, ξέρεις πόσα GS και TDM βλέπω και εγώ κάθε μέρα και το κουβαλάνε στο χεράκι.......

δεν γουστάρετε τα scooter, καλά κάνετε, ούτε εμένα μάρέσουν τα chopper (βασικά αηδιάζω και μόνο που τα βλέπω και εκεί να δεις πόσοι φοράνε κράνος ) δεν έχω όμως και κόλλημα εναντίων τους ουτε λέω ότι δεν είναι κατηγορία μηχανών

κύριοι σας αρέσει δεν σας αρέσει τα scooter είναι κατηγορία μοτοσυκλέτας και ας έχουν τη χειρότερη οδιγική συμπεριφορά από όλες, εξάλου όσοι τα πέρνουν τα πέρνουν για τις αρετές που έχουν σε χώρους και ευκολία και όχι για να γίνουν rossi στη θέση του rossi.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι με στατιστικές που έχεις βγάλει από τη φαντασία σου,
    Αυτό που βλέπω λέω φίλε μου σου αρέσει ή όχι !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Αυτό που βλέπω λέω φίλε μου σου αρέσει ή όχι !!!
    ούτε εγώ όμως ούτε εσύ είσαι στατιστική υπηρεσία οπότε όταν λές κάτι αυθαίρετο για να στηρίξεις την άποψη σου λυπάμαι αλά είσαι εξ΄ορισμού λάθος.

δεν έχει σημασία αν μου αρέσει ή όχι, απλά εγώ δεν σκαρφίζομαι νούμερα από το μυαλό μου, αν θα πω 75% θα πω και την έρευνα που το διάβασα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Τα Scooter Ερχονται δευτερα ΜΕΤΑ τις Μοτοσυκλετες .... οποιος οδηγαει Scooter Δεν "επιδεικνυει" Μοτοσυκλετιστικες Ικανοτητες!!! Συντονισμο ,Ισορροπια , Αντανακλαστικα ...ΟΛΑ ΑΠΕΧΟΥΝ πολυ!!!

η οδηγηση γκαζι -φρενο και τα ποδια απλωμενα δεξια -αριστερα για αντιβαρο δεν ειναι οδηγηση μοτοσυκλετας ....το παρερμηνευετε
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ούτε εγώ όμως ούτε εσύ είσαι στατιστική υπηρεσία οπότε όταν λές κάτι αυθαίρετο για να στηρίξεις την άποψη σου λυπάμαι αλά είσαι εξ΄ορισμού λάθος.

δεν έχει σημασία αν μου αρέσει ή όχι, απλά εγώ δεν σκαρφίζομαι νούμερα από το μυαλό μου, αν θα πω 75% θα πω και την έρευνα που το διάβασα.

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις βραδιάτικα ???

Βλέπω κάτι γραβατωμένους με σκούτερ εκεί που σταματάω στο φανάρια και περιμένω σαν μ@λ@κ@ς
    να έρχονται από δίπλα ξεκράνωτοι να κοιτάνε αν έρχεται κάποιο άλλο όχημα και να περνάνε με κόκκινο
    και σε κάνουν να αισθάνεσαι βλάκας ή ότι άλλο θες που περιμένεις να περάσεις με πράσινο!!!
    Και σου αρέσει ή όχι είναι η συντριπτική πλειοψηφία αυτή !!!!

Τώρα εσύ σαν στατιστική υπηρεσία που είσαι διέψευσε με !

Αυτά και τέλος!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15