Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βρε παλιοσπάμμερς εδώ μιλάμε για σκούτερ! Απορώ τι σας αποσυντόνισε!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βρε παλιοσπάμμερς εδώ μιλάμε για σκούτερ! Απορώ τι σας αποσυντόνισε!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ για σκούτερ μίλησαΑρχικά δημιουργήθηκε από twat
ΕΣΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το φωτοστέφανο γιατί το φυσάς???Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ για σκούτερ μίλησα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το v strom πως το χαρακτηριζεις???μιας και εβαλες φωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ για σκούτερ μίλησα![]()
![]()
Mου μπαίνει στα μάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το φωτοστέφανο γιατί το φυσάς???![]()
![]()
![]()
![]()
"Σκούτερ wannabe μοτοσακό"Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
το v strom πως το χαρακτηριζεις???μιας και εβαλες φωτο![]()
Πολυ mucho μπαικερς σε αυτο το θρεντ ρε παιδι μου...hells agells και ετσι...προσοχη στα καλσον μονο![]()
Ο αλλος γραφει για μοτοσυκλετες και ηθοποιους-συμβολα και ταινιες...μιλαμε για μεγαλο ψωνισμα...
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Περιμέναμε εσένα να μας βάλεις στον ίσιο δρόμο μωρέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Πολυ mucho μπαικερς σε αυτο το θρεντ ρε παιδι μου...hells agells και ετσι...προσοχη στα καλσον μονο![]()
Ο αλλος γραφει για μοτοσυκλετες και ηθοποιους-συμβολα και ταινιες...μιλαμε για μεγαλο ψωνισμα...![]()
αν αντεχεις σε κανουμε και βολτα με mucho moto, η' τα scooter εχουν οντως τρομακτικο γκαζι οπως ειπε ο αλλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Ο αλλος γραφει για μοτοσυκλετες και ηθοποιους-συμβολα και ταινιες...μιλαμε για μεγαλο ψωνισμα...
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Ξεκινα να καβαλας μοτοσυκλετες και να γραφεις λιγοτερο για αυτες και θα μπεις απο μονο σου στον ισιο δρομο, μη φοβασαι...η μαγικη λεξη ειναι το ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ![]()
Δεχομαι να κανουμε βολτα μαζι...μετα ομως θα σε παω και γω μια ψιλη...και δε θα χρειαστει να βγαλω τα εργαλεια και το σκουτερ καλο ειναι για αυτους με μεγαλη γλωσσα που προκαλουν ανθωπους χωρις να ξερουν οτιδηποτε για αυτους...
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μοτοσικλέτες έχουν ΜΟΝΟ μανιβέλα και τις ταχύτητες στο χέρι ….. όλα τα άλλα είναι για «ντιντιδες»
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Ξεκινα να καβαλας μοτοσυκλετες και να γραφεις λιγοτερο για αυτες και θα μπεις απο μονο σου στον ισιο δρομο, μη φοβασαι...η μαγικη λεξη ειναι το ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ![]()
Δεχομαι να κανουμε βολτα μαζι...μετα ομως θα σε παω και γω μια ψιλη...και δε θα χρειαστει να βγαλω τα εργαλεια και το σκουτερ καλο ειναι για αυτους με μεγαλη γλωσσα που προκαλουν ανθωπους χωρις να ξερουν οτιδηποτε για αυτους...
Επίσης τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν..........τσουβάλι!!!!
Α! και δεν καβαλάω μοτοσυκλέτα εγώ καβαλάω πατίνι!![]()
στις 20/9 θα ειμαι στις σερρες για track day,μπορουμε να κανουμε βολτα εκει, νομιζω ειναι ο καταλληλος χωροςΑρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Ο Φατσέας είσαι μωρέ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μοτοσικλέτες έχουν ΜΟΝΟ μανιβέλα και τις ταχύτητες στο χέρι ….. όλα τα άλλα είναι για «ντιντιδες»