Σύντεκνε, η βέσπα στα σκούτερ ανήκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μοτοσικλέτες έχουν ΜΟΝΟ μανιβέλα και τις ταχύτητες στο χέρι ….. όλα τα άλλα είναι για «ντιντιδες»:rotflmao:
Σύντεκνε, η βέσπα στα σκούτερ ανήκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μοτοσικλέτες έχουν ΜΟΝΟ μανιβέλα και τις ταχύτητες στο χέρι ….. όλα τα άλλα είναι για «ντιντιδες»:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σύντεκνε, η βέσπα στα σκούτερ ανήκει...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
στις 20/9 θα ειμαι στις σερρες για track day,μπορουμε να κανουμε βολτα εκει, νομιζω ειναι ο καταλληλος χωρος
Τωρα μιλαμε σωστα! Υπαρχει περιπτωση να ανεβω και γω τοτε, οποτε θα σου στειλω πμ να βρεθουμε για να μας φυγουν οι αποριες..λες να ερθει και ο sakisvolos?
Μπα, μαλλον θα γραφει καμια θεωρια στο moto.gr:rotflmao:
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
οκ χαιρομαι πολυ, αλλα υπο εναν ορο, αν εισαι γρηγοροτερος θα μου δειξεις τον τροποΑρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Τωρα μιλαμε σωστα! Υπαρχει περιπτωση να ανεβω και γω τοτε, οποτε θα σου στειλω πμ να βρεθουμε για να μας φυγουν οι αποριες..λες να ερθει και ο sakisvolos?
Μπα, μαλλον θα γραφει καμια θεωρια στο moto.gr:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Όχι νουβέλα θα γράφω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Μπα, μαλλον θα γραφει καμια θεωρια στο moto.gr:rotflmao:![]()
![]()
Και ψιτ κύριος.............δεν είπα ούτε ότι είμαι χεράς ούτε για κάποιου είδους κόντρα μίλησα νομίζω!!
Γι' αυτό ξαναλέω από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα..........γάντι σου πάει ότι να ΄ναι γράφεις!!![]()
![]()
![]()
Βρε αφού είναι ολοφάνερο ότι δεν.... ντεπόζιτο ψάχνει ο έρμος να την πλαγιάσει αλλά που...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΝΑΙ ...αλλα ειναι μοτοσυκλετα.....
αφου την εχει οδηγησει και ο ...Gregory Pek....![]()
Πφφφφ... ευθειάκηδες.. έτσι είναι οι άντρες;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ρεεεε ....ειπαμε .....ειναι για ΑΝΤΡΕΣ....![]()
Πω πω..πότε γράφτηκαν 5 σελίδες..
Τελικά τι πόρισμα βγήκε?Οι μηχανές δεν είναι μοτοσυκλέτες?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Τελικά τι πόρισμα βγήκε?Οι μηχανές δεν είναι μοτοσυκλέτες?![]()
Οι μηχανές ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλέτες ….
(εκτός και αν είναι μηχανές τους γκαζόν , ραπτομηχανές , μηχανές ξυρίσματος , θεροαλονισιτκες μηχανές κ.λ.π)
![]()
Τα σκούτερ είναι μηχανές?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Τα σκούτερ είναι μηχανές?
οσο και οι harley....![]()
Αλήθεια περιμένεις να βγει πόρισμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Τελικά τι πόρισμα βγήκε?Οι μηχανές δεν είναι μοτοσυκλέτες?
Η άποψη του καθενός παραμένει άποψη δική του και στο συγκεκριμένο θέμα ειδικά νομίζω ότι είναι δύσκολο, ακατόρθωτο σχεδόν ν'αλλάξει μέσα από τη συζήτηση. Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει, κανείς δεν εμποδίζει τον άλλο να αισθάνεται όπως νομίζει και το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικότατα είτε διαφέρουμε είτε είμαστε εντελώς ίδιοι..
Προσωπική άποψη; Τα σκούτερ είναι μοτοσυκλέτες χωρίς ζουμιά και σάλτσες και χωρίς να το ψάχνω και πολύ πολύ μέσα μου, εγώ σκουτερόβιο χαιρετώ στο δρόμο πάντως και τον αισθάνομαι συνάδελφο, πολύ περισσότερο από κάτι άλλους...![]()
![]()
1. αν τα scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες δεν με ενδιαφέρει. δεν αισθάνομαι ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα.
2. προσωπικά δεν λέω <<θα πάω με την μηχανή>>, αλλά <<με το scooteraki!>>(beverly 250)
3.πολύ θα ήθελα να μπορώ να οδηγώ μια σπορ μοτοσυκλέτα στο όριο, αλλά οι δρόμοι δεν είναι για τέτοια κ μεγάλωσα πια.
4.αν κάποιος καβαλάει μηχανή κ νομίζει οτι παίζει σε ταινία έχει πολύ πλάκα! μπορεί να τραγουδάει κ το σαουντρακ... να λέει είμαι ο τομ κρουζ , κ σε λίγο θα πετάξω με το μαχητικό μου.
5.την περίπτωση να είναι σαν τον γαρδέλη την έχει σκεφτεί? μην πω σαν τον ψάλτη...
6. ξέρω ενα τύπο με scooteraki ... μάλλον ντιντής θα είναι...πως κατεβαίνει 35 μέτρα στο ψαροντούφεκο δεν καταλαβαίνω... μάλλον θα φοβάται τις μηχανές...