Σελίδα 4 από 90 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Βασικά αχταρμάς έγινε πάλι ...συγκριση διαφορετικων μοτοσακών...διαφορετικών κυβικών,κλπ...
    Το κάθε μηχανάκι είναι φτιαγμένο για μια συγκεκριμένη δουλειά κι ας προσπαθούμε εμείς με ένα να τα κάνουμε όλα.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Πριν λιγο καιρο ανοιξα ενα thread κατα των MEGA scooter

Mετα απο χρηση διλυκλου για καθημερινη χρηση/ μεταφορα εμπορευματων στο μαγαζι μου, πιστευω οτι τα scooter ειναι οτι καλυτερο/ευκολοτερο/εργονομικοτερο για τετοια χρηση

Χαλαλι τα παραπανω χρηματα σε σχεση με το παπι(που εχω), τουλαχιστον δεν θα σερνεται με 2 ατομα

ρε μαγκες ο καθενας οτι τον βολευει και με οτι κανει την δουλεια του πηγαινει...

απλα στην ελλαδα ολοι βαλεντινο ροσσι την εχουμε δει...

κι εγω ποτε μου δεν ειχα παπι ή σκουτερ και ελεγα μαλιστα οτι ποτε δεν θα παρω, οχι επειδη δεν μου αρεσουν ή επειδη ειμαι γρηγορος αλλα επειδη ποτε δεν ειχα την αναγκη μεχρι τωρα...

καμια φορα ομως φτανει καποια στιγμη που κοιταμε απλα να κανουμε την δουλεια μας και οχι να ικανοποιουμαι την κ@@λα μας...

και πιστεψτε με τα σκουτερ για την δουλεια που προοριζονται ειναι αψογα...

τωρα αν θα γινουν ποτε μοτοσυκλετες, ας μην γινουν ποτε, γιατι να γινουν αλλωστε, οποιος θελει μοτοσυκλετα ας παρει μοτοσυκλετα, αλλα κατι δηλωσεις υποτιμητικες τυπου "αυτο ειναι πολυθρονα με ροδες" και διαφορα αλλα τετοια ειναι ακυρα για μενα...

ασε που πολυ την εχουν δει γρηγοροι και πετανε κουβεντες χωρις να εχουν οδηγησει ποτε σκουτερ για να δουν τι προσφερει και τι θετικα εχει...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Το Goldwind μηπως ειναι το πρωτο μεγαλο scooter?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω που εχω και σκουτερ και μοτοσυκλετα αλλα οδηγω πολυ συχνα και παπι εχω να πω το εξης

μεσα στη πολη ειναι βασανο η μεγαλη μηχανη

το παπι ειναι πιο μικρο αλλα κια πιο ευκολο να χωθει και να φυγει

αλλα με το σκουτερ μου κουβαλω ολα τα ψωνια του σουπερ μαρκετ κλπ κλπ και δεν εχω τιποτα στα χερια τιμονι κλπ

δε βρεχωμε σε λακουβες με νερο

αλλα

με εχει δυαλισει στις ζημιες και στα συνεργεια

μεσα σε ενα μηνα εδωσα 190 ευρω ! για να αλλαξεις μια γαμολυχνια πρεπει να το ξυλωσεις ολο!

(καλα εμενα ειναι ενα typhoon125 του 96) αλλα......

αμα πεσει το παπι ποσες ζημιες να παθει?το ασκουτερ καθε που πεφτει κατι σπαει -στραβωνει

στις στροφες ειναι επυκινδινα τα πραγματα και γενικα θελει στοργη και προδερμ

παντως για βολτες εξω δε συγκρινετε η μοτοσυκλετα ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ....ειναι στο γουστο του καθενος ομως
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγώ είπα και ελάλησα ποιό scooter θέλω.

Όσο για το παπί, έχω να το βάλω μπροστά κάτι μήνες (με το που θα αδειάσω το καρμπυρατέρ του όμως θα πάρει με τη μία), και φυσικά επειδή δεν είμαι Αθήνα, πολύ απλά κυκλοφορώ μόνο με το τερατάκι μου. Από την άλλη, στο τελευταίο service που του έκανα μόνος μου έσκασα 50 ολάκερα ευρά (!) και πήρα κομπλέ φρένα μπρος πίσω και μετάχειρη εξάτμιση (αν μπορείς κάντο αυτό σε οποιαδήποτε άλλη μηχανή).

Και φυσικά δεν έχω τίποτα με τα scooter (παρόλο που η οδήγηση τους μου φαίνεται τελείως εξωγήινο πράμα). Πλάκα κάνουμε (ναι, τσέκαρα το κανονισμό, σ 'αυτό το φόρουμ επιτρέπεται).

Άμα σας βολεύει το scooter και το γουστάρετε, μην ακούτε κανένα...

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    τα ίδια ισχύουν και για τις βέσπες ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Ααααααα αυτή είναι ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Και πολύ σωστά τις ανέφερες....

Οι παλιές Vespa ειναι μοτοσικλέτες? Έχουν συμπλέκτη και μοιάζουν με scooter!!!!!

Ωωωωωχ μπερδεύτηκα

Τραβάτε οδηγάτε αυτό που θέλετε και μή μασάτε! Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί (απλά είναι πολλά τα κόμπλεξ που αντιστοιχούν στον καθένα τους)

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    χμμμμμμμμμμ δλδ αν δεν έχει πλαίσιο..... και 750 άλογα δεν ειναι μηχανή....

Κάτι σαν τα Ducati δλδ....

(βγάλτε τα πέρα τώρα μόνοι σας )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Με το μεγάλο παμπριζ μπροστά ή άνευ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    (Ούτε το jean δε θα γίνει ποτέ αθλητική φόρμα, ή το πλεκτό δε θα γίνει ποτέ φούτερ!!! )
    δλδ εγω που εχω σκουτερακι πρεπει να κυκλοφορω με τζιν και πλεκτο;;;
    ελεος
    να δω τι αλλο θα ακουσω
    ...appetite for destruction...

ΤΣΟΥΤΣΟΥΠΡΟΥΤΣΟΥ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	knee-rgt[1].jpg 
Προβολές:	803 
Μέγεθος:	80,5 KB 
ID:	70971

Ντάξει, στο άλλο θέμα του After δεν είχα γράψει, αλλά από ότι βλέπω το θέμα δεν έχει εξαντληθεί.

Κάθε 2κυκλο έχει τις διακριτές διαφορές του από όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά όπως ξέρουν κάποιοι και όπως εφαρμόζουν κάποιοι άλλοι, θέλει μια μηχανή για κάθε χρήση.

Αυτό που εμείς οι υπόλοιποι προσπαθούμε να πετύχουμε είναι να συνδιάσουμε τα επιμέρους χαρακτηριστηκά του κάθε τύπου 2κυκλου. Αν ας πούμε μπορούσα να έχω ένα WR250F κι ένα παπί και το Fazer θα ήμουν κομπλέ. Αλλά δεν πιστεύω στα είδωλα.

Αλλά όπως και να έχει κάποιους συμβιβασμούς πρέπει να τους κάνουμε.

Φυσικά το πρώτο 2τροχο ήταν το Τ50. Ε λοιπόν εκεί που το έχω πάει, διότι ήταν και ελαφρύ για κουβάλημα, δεν μπορεί να πάει τίποτα άλλο. Αλλά σίγουρα δεν μπορεί να πάει scooter κι έχω οδηγήσει και scooter και 50άρι και 250άρι στην Αθήνα το 1999.

Αν και το παπί είχε επαρκή φρένα, είχε όμως μεγάλους τροχούς που σου έδινε μια εμπιστοσύνη αδιανόητη, το scooter δε είχε πολύ καλά φρένα και αναρτήσεις μόνον για στεγνό δρόμο και μικρούς τροχούς και ψηλό κέντρο βάρους.

Από άποψη οικονομίας δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως το παπί δεν πρέπει να έχει αντίπαλο λόγο απλότητας στην κατασκευή. Πάει παντού για πάντα. Τα scooter δεν τα κάνουν αυτά ένα τρισεκατομύριο τα %, άλλωστε δεν χρειάζεται αφού ένας από τους λόγους ύπαρξής τους είναι και η αισθητική ικανοποίηση του ιδιοκτήτη. Τα παπιά δεν έχουν τέτοια.

Αλλά, πάλι θα πω πως κάθε τι εξυπηρετεί το δικό του σκοπό και το δικό του κοινό ή και τις ορέξεις του κάθε ιδιοκτήτη. Όλα είναι καλά, η τεχνολογία όμως ορίζεται από τους αγώνες και κάτι από τους αγώνες περνάει στις μηχανές. Βέβαια αν κάθε μια από τις κατηγορίες που ασχολούματε έκανε τα πάντα, τότε δεν θα λεγόταν "παπί" ή "scooter" ή "μηχανή" αλλά θα λεγόταν "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩ" :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
    ΤΣΟΥΤΣΟΥΠΡΟΥΤΣΟΥ

Αυτή την φωτογραφία την τράβηξαν λίγο πριν πέσει? Είχα δει και άλλη μια παρόμοια με μια Harley, αλλά εκεί είχανε βάλει και τις επόμενες, που ο τύπος σερνότανε στο δρόμο.

:rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
    δλδ εγω που εχω σκουτερακι πρεπει να κυκλοφορω με τζιν και πλεκτο;;;
    ελεος
    να δω τι αλλο θα ακουσω
    Να ντύνεσαι καλά...γιατί είναι χειμώνας

Σελίδα 4 από 90 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2