:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Πες αλεύρι !!!
K γαμωωωωωωωωωωωωω...
εγω παντως ετσι παω με το ταιφουν μου στη δουλεια
http://www.youtube.com/watch?v=AgnBQ...om=PL&index=16
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τρυφωνακο και εσυ???Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω παντως ετσι παω με το ταιφουν μου στη δουλεια
http://www.youtube.com/watch?v=AgnBQ...om=PL&index=16
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τρυφωνακο και εσυ???![]()
![]()
![]()
και μαλιστα μοντελο 97!!!! σταματησε στα 60.000 πριν 3 χρονια και αρνειτε να ανεβει εστω και μετρο στο κοντερδε ξερω ποσα εχει φτασει πλεον!, 2 δουλειες εκανα για να το παρω ειναι το πρωτο μου μηχανακι και το εχω ακομα
και οσες φορες το απαρνηθηκα για να παω με το Ζ η καποια αλλη μοτοσυκλετα καπου μεσα στη πολη το μετανιωσα!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Δεν κρυώνουμε εμείς don't worryΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νταξ παίδες καταλάβαμε....κουμπώστε τα φερμουάρ τώρα μη κρυώσει.![]()
![]()
![]()
Φίλε sf1n4k1 κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι μέσα στην κίνηση θα κινηθείς ανάμεσα σεΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Το sh μοιάζει με παπί...
Αν 300ρι (πχ nexus), 500ρι (πχ tmax) τα βλέπεις στην πόλη και γελάς, φαντάζομαι το γέλιο που θα ρίχνουν οι οδηγοί τους βλέποντάς σε στην κίνηση με το GSX-R...ελπίζω να μη κάθεσαι μπλοκαρισμένος ανάμεσα στ αμάξια και να τους αφήνεις να περνάνε.. ;p
Camene Camen..κάψτο το παλιοΚΤΜ λέμε..
αυτοκίνητα με μια από αυτές τις μαούνες σκούτερ που αναφέρεις!
Στην κίνηση σου αρέσει ή όχι με ένα funmoto, motard, enduro όπως θες πες το μόνο με κάτι τέτοιο
ελίσσεσαι άνετα!!
Να δεις τι γέλιο ρίχνω όταν βλέπω ένα μάτσο πλαστικά να προσπαθεί να κινηθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητα
και να φρακάρει κι εγώ να περνάω!![]()
Μόνο κάτι μικρά σκουτεράκια μπορούν να ελίσσονται στην κίνηση σαν αυτό που λέει ο δούκας!
Βρε μήπως θες να πεις πάνε στη χωματερή???Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Λενε πως με ενα ζευγαρι λαστιχα,αυτα πανε και στο :rotflmao: δε κρατιεμαι:rotflmao: ...χωμα!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι γεγονός. Τα Trans Alp & CBF έχουν γράψει ιστορία.
![]()
![]()
Ξεχασες το VarcaderoΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι γεγονός. Τα Trans Alp & CBF έχουν γράψει ιστορία.
![]()
![]()
Είναι και θέμα οδηγού. Κατ εμέ κινείται πιο έυκολα, πιο ξεκούραστα για οδηγό και κινητήρα το σκούτερ. Εκτός αν μιλάμε για κανα burgman ή silverwing που έχουν ξεφύγει σε όγκο κάπως.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Φίλε sf1n4k1 κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι μέσα στην κίνηση θα κινηθείς ανάμεσα σε
αυτοκίνητα με μια από αυτές τις μαούνες σκούτερ που αναφέρεις!
Στην κίνηση σου αρέσει ή όχι με ένα funmoto, motard, enduro όπως θες πες το μόνο με κάτι τέτοιο
ελίσσεσαι άνετα!!
Να δεις τι γέλιο ρίχνω όταν βλέπω ένα μάτσο πλαστικά να προσπαθεί να κινηθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητα
και να φρακάρει κι εγώ να περνάω!![]()
Μόνο κάτι μικρά σκουτεράκια μπορούν να ελίσσονται στην κίνηση σαν αυτό που λέει ο δούκας!
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
ti einai thema odigoy??gia sena milas mallon poy blepeis ss as poy me kai les..ox panagia moy boitha.Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Είναι και θέμα οδηγού. Κατ εμέ κινείται πιο έυκολα, πιο ξεκούραστα για οδηγό και κινητήρα το σκούτερ. Εκτός αν μιλάμε για κανα burgman ή silverwing που έχουν ξεφύγει σε όγκο κάπως.
e to idio leo kai ego otan blepo tetoia scooter san ayto poy exeis.
den einai thema odigoy
einai thema diastaseon..
kai ta kaikia poy kabalas de kanoyn gia ti kinisi.
exo allaxei 5 mixanakia..to kalitero mesa sti kinisi einai to papi.teleia k payla..
sm k eduro exoyne problima me to timoni sti kinisi.
Δε βλέπω ss και λέω παναγία μου βόηθα..λέω τσέπη μου βόηθα μπας και τσιμπήσω και κανένα τέτοιο..όχι για την πόλη όμως believe me..τα λυπάμαι τέτοια μηχανάκια στην πόλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ti einai thema odigoy??gia sena milas mallon poy blepeis ss as poy me kai les..ox panagia moy boitha.
e to idio leo kai ego otan blepo tetoia scooter san ayto poy exeis.
den einai thema odigoy
einai thema diastaseon..
kai ta kaikia poy kabalas de kanoyn gia ti kinisi.
exo allaxei 5 mixanakia..to kalitero mesa sti kinisi einai to papi.teleia k payla..
sm k eduro exoyne problima me to timoni sti kinisi.
Χαλαρά είναι θέμα οδηγού. Και μάλιστα μλκ οδηγού καθώς πολλοί ακόμα και με παπί που λες σφ1νωνουν αναμεσα στ αμάξια μουλαρώνουν και κρατάνε κ ένα κάρο μηχανάκια πίσω τους.
Δεν είναι θέμα διαστάσεων εκτός απο τα 2 μοντέλα που προανέφερα τα οποία έχουν όγκό παραπάνω..όλα τ άλλα κυκλοφορούν άνετα, αρκεί να το πιστεύει ο οδηγός τους ;-) . Ελπίζω μια μέρα να βρεθούμε να δεις τι εννοώ :-)
Για τα eduro και sm που ανέφερε ο φίλος απο πάνω θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε κάνουν..(εκτός αν μιλάμε για καβάλημα πεζοδρομίων και κίνηση πάνω σ αυτά..)
Το καλύτερο μες την πόλη απο θέμα διαστάσεων είναι κανένα σκουτερ διαστάσεων dio..το παπί έχει πεθάνει..εκεί που έβλεπες σε κάθε γωνία townmate..τώρα βλέπεις μόνο σκουτεράκια σαν αυτό. Οι λόγοι προφανείς..δε βρέχει πόδια, αποθηκευει κράνος και έχει φρένο-γκάζι.
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..