και εμενα δεν μου αρεσουν οι χαρλεη νταβισον αλλα δεν μπωρω να πω οτι ειναι χαζομαρα η οτι ειναι ξανθια κλπ οποιος οδηγη χαρλεη νταβισον.
δεν μπορουσα να καταλαβω το τι βρησκουν και της αγωραζουν.τι ειναι αυτο που τους αρεση.
και για να μπορεσω να το καταλαβω σε μια εκθεση μοτοσικλετας ζητησα να κανω τεστ ντραιβ στο βε ροαντ γιατι για να μηλας για κατι πρεπει να εχεις ιδια γνωμη και οχι οτι ακουσες.
αν και την οδηγησα, παλι δεν με εντιποσιασε και δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που τους αρεσει. αλλα αφου τους αρεσει και μαλιστα για αυτους ειναι τροπος ζωης.... ειναι μοτοσικλετα...
δεν ειναι μχ η εντουρο η ςς η σκουτερ αλλα ειναι μοτοσικλετα
οπως αυτοκινητο ειναι το ντεσεβο η φεραρι το λαντ ροβερ η το φολξβαγεν τρανσπορτερ.
και οποιος ειναι κολιμενος και μαλακας δεν μπορει να το δει.
σαν να λεει οτι μονο οι λευκοι ειναι ανθρωποι ενω οι μαυροι οι κοκκινοι οι κιτρινοι δεν ειναι ανθρωποι γιατι εχουν αλλο χρωμα.
πιστευω οτι μετα απο 31 χρωνια και απηρα χιλιομετρα επανω σε μοτο εχω δικαιομα να εκφρασω την γνωμη μου πανω στο τι ειναι μοτοσικλετα αλοστε το εχω ποσταρη και καπου αλλου δεν θημαμε που το τι πυστευω οτι ειναι μοτοσηκλετα
παντως εγω οταν αγωρασα το νεξους το ζζρ το ειχα εγκαταλιψει στην ακρη ακομα και για της εκδρομες που πηγενα ησως ειμαι φενομενο και ειμαι ο μονος που θα εδηνα την μοτο μου για σκουτερ... ησως λεω...
ησως ομως να βρηκα το μηχανακι πασπαρτου που ικανοποιοι το 95% των αναγκων μου.....
αλλα αξηζη να δωσεις ενα σκασμο λευτα για το 5% των αναγκων σου και μονο και για να σε θεωρουν οι αλλοι μοτοσηκλετηστη?