Σελίδα 5 από 90 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

και εμενα δεν μου αρεσουν οι χαρλεη νταβισον αλλα δεν μπωρω να πω οτι ειναι χαζομαρα η οτι ειναι ξανθια κλπ οποιος οδηγη χαρλεη νταβισον.
    δεν μπορουσα να καταλαβω το τι βρησκουν και της αγωραζουν.τι ειναι αυτο που τους αρεση.
    και για να μπορεσω να το καταλαβω σε μια εκθεση μοτοσικλετας ζητησα να κανω τεστ ντραιβ στο βε ροαντ γιατι για να μηλας για κατι πρεπει να εχεις ιδια γνωμη και οχι οτι ακουσες.
    αν και την οδηγησα, παλι δεν με εντιποσιασε και δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που τους αρεσει. αλλα αφου τους αρεσει και μαλιστα για αυτους ειναι τροπος ζωης.... ειναι μοτοσικλετα...
    δεν ειναι μχ η εντουρο η ςς η σκουτερ αλλα ειναι μοτοσικλετα
    οπως αυτοκινητο ειναι το ντεσεβο η φεραρι το λαντ ροβερ η το φολξβαγεν τρανσπορτερ.
    και οποιος ειναι κολιμενος και μαλακας δεν μπορει να το δει.
    σαν να λεει οτι μονο οι λευκοι ειναι ανθρωποι ενω οι μαυροι οι κοκκινοι οι κιτρινοι δεν ειναι ανθρωποι γιατι εχουν αλλο χρωμα.
    πιστευω οτι μετα απο 31 χρωνια και απηρα χιλιομετρα επανω σε μοτο εχω δικαιομα να εκφρασω την γνωμη μου πανω στο τι ειναι μοτοσικλετα αλοστε το εχω ποσταρη και καπου αλλου δεν θημαμε που το τι πυστευω οτι ειναι μοτοσηκλετα
    παντως εγω οταν αγωρασα το νεξους το ζζρ το ειχα εγκαταλιψει στην ακρη ακομα και για της εκδρομες που πηγενα ησως ειμαι φενομενο και ειμαι ο μονος που θα εδηνα την μοτο μου για σκουτερ... ησως λεω...
    ησως ομως να βρηκα το μηχανακι πασπαρτου που ικανοποιοι το 95% των αναγκων μου.....
    αλλα αξηζη να δωσεις ενα σκασμο λευτα για το 5% των αναγκων σου και μονο και για να σε θεωρουν οι αλλοι μοτοσηκλετηστη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    και εμενα δεν μου αρεσουν οι χαρλεη νταβισον αλλα δεν μπωρω να πω οτι ειναι χαζομαρα.....
    ........................................

....αλλα αξηζη να δωσεις ενα σκασμο λευτα για το 5% των αναγκων σου και μονο και για να σε θεωρουν οι αλλοι μοτοσηκλετηστη?

Έβαλες τα πράγματα στη θέση τους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ

παντως εγω οταν αγωρασα το νεξους το ζζρ το ειχα εγκαταλιψει στην ακρη ακομα και για της εκδρομες που πηγενα ησως ειμαι φενομενο και ειμαι ο μονος που θα εδηνα την μοτο μου για σκουτερ... ησως λεω...
    ησως ομως να βρηκα το μηχανακι πασπαρτου που ικανοποιοι το 95% των αναγκων μου.....
    αλλα αξηζη να δωσεις ενα σκασμο λευτα για το 5% των αναγκων σου και μονο και για να σε θεωρουν οι αλλοι μοτοσηκλετηστη?
    σιγουρα δεν εισαι φαινομενο για να κανεις μια τετοια αλλαγη, αλλωστε κι εγω το εκανα προσφατα γιατι πολυ απλα το χρειασθηκα (scooter) και με βολεψε...

τα εχω γραψει κι εγω σε προηγουμενη απαντηση μου,

"ρε μαγκες ο καθενας οτι τον βολευει και με οτι κανει την δουλεια του πηγαινει...

απλα στην ελλαδα ολοι βαλεντινο ροσσι την εχουμε δει...

κι εγω ποτε μου δεν ειχα παπι ή σκουτερ και ελεγα μαλιστα οτι ποτε δεν θα παρω, οχι επειδη δεν μου αρεσουν ή επειδη ειμαι γρηγορος αλλα επειδη ποτε δεν ειχα την αναγκη μεχρι τωρα...

καμια φορα ομως φτανει καποια στιγμη που κοιταμε απλα να κανουμε την δουλεια μας και οχι να ικανοποιουμαι την κ@@λα μας...

και πιστεψτε με τα σκουτερ για την δουλεια που προοριζονται ειναι αψογα...

τωρα αν θα γινουν ποτε μοτοσυκλετες, ας μην γινουν ποτε, γιατι να γινουν αλλωστε, οποιος θελει μοτοσυκλετα ας παρει μοτοσυκλετα, αλλα κατι δηλωσεις υποτιμητικες τυπου "αυτο ειναι πολυθρονα με ροδες" και διαφορα αλλα τετοια ειναι ακυρα για μενα...

ασε που πολλοι την εχουν δει γρηγοροι και πετανε κουβεντες χωρις να εχουν οδηγησει ποτε σκουτερ για να δουν τι προσφερει και τι θετικα εχει..."

συμφωνουμε απολυτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    +1 στο ποστ του γιαγια αρκουδα.

sgland
    Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον δίτροχο κόσμο είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που τον απαρτίζουν. Έχω ακούσει αλλά και έχω δει ανθρώπους που σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους που δεν του βάζουν μια ταμπέλα και δεν τον κατηγοριοποιούν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν από 4 περίπου χρόνια όπου βρισκόμουν στην Αττική οδό και σταματάω κάτω από τη γέφυρα στο ύψος της Μεταμόρφωσης επειδή είχε ξεβιδωθεί ο ένας από τους δύο καθρέπτες μου. Δεν πέρασαν 30 δεύτερα και σταματάει μπροστά μου ένας μοτοσυκλετιστής. Κατεβαίνει και μου λέει: << φίλε μου έπαθες κάτι θες να σε βοηθήσω;>> του λέω για τον καθρέπτη και μου λέει άμα θες έχω εργαλεία να σε βοηθήσω. Τον ευχαρίστησα πάρα πολύ για την σκέψη που έκανε και τον ενημερώσα πως έχω και εγώ εργαλεία. Αφότου ανταλλάξαμε ευχές για καλό δρόμο έφυγε. Εγώ τότε ήμουν με ένα Piaggio Typhoon 80cc και ο κύριος με μια γυμνή μοτοσυκλέτα 600cc.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν υπάρχουν διαφορές στους δύο τροχούς, ούτε κατηγορίες μοτοσυκλετιστών. Τώρα αν κάποιοι αρέσκονται στο να τοποθετούν ταμπέλες και να δημιουργούν κατηγορίες είναι ένα γεγονός το οποίο προσωπικά με θλίβει. Ακόμα πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους και σέβονται τους δύο τροχούς που καβαλάνε. Ελπίζω στο να μην εκλείψουνε ούτε και αυτοί.

Καλή μέρα να έχουμε και καλούς δρόμους.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sgland
    Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον δίτροχο κόσμο είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που τον απαρτίζουν. Έχω ακούσει αλλά και έχω δει ανθρώπους που σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους που δεν του βάζουν μια ταμπέλα και δεν τον κατηγοριοποιούν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν από 4 περίπου χρόνια όπου βρισκόμουν στην Αττική οδό και σταματάω κάτω από τη γέφυρα στο ύψος της Μεταμόρφωσης επειδή είχε ξεβιδωθεί ο ένας από τους δύο καθρέπτες μου. Δεν πέρασαν 30 δεύτερα και σταματάει μπροστά μου ένας μοτοσυκλετιστής. Κατεβαίνει και μου λέει: << φίλε μου έπαθες κάτι θες να σε βοηθήσω;>> του λέω για τον καθρέπτη και μου λέει άμα θες έχω εργαλεία να σε βοηθήσω. Τον ευχαρίστησα πάρα πολύ για την σκέψη που έκανε και τον ενημερώσα πως έχω και εγώ εργαλεία. Αφότου ανταλλάξαμε ευχές για καλό δρόμο έφυγε. Εγώ τότε ήμουν με ένα Piaggio Typhoon 80cc και ο κύριος με μια γυμνή μοτοσυκλέτα 600cc.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν υπάρχουν διαφορές στους δύο τροχούς, ούτε κατηγορίες μοτοσυκλετιστών. Τώρα αν κάποιοι αρέσκονται στο να τοποθετούν ταμπέλες και να δημιουργούν κατηγορίες είναι ένα γεγονός το οποίο προσωπικά με θλίβει. Ακόμα πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους και σέβονται τους δύο τροχούς που καβαλάνε. Ελπίζω στο να μην εκλείψουνε ούτε και αυτοί.

Καλή μέρα να έχουμε και καλούς δρόμους.

Κλαως ηρθες φιλε μου στο moto.gr

ps:Το ποστ το δικο σου και του γιαγια αρκουδα ειναι τα μονα που εχουν λογικη.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    καλησπέρα και απο εμέ! λέγωντας και εγώ να αναφέρω την γνώμη μου θα έλεγα ότι και τα scooter και τα μέγα....είναι μηχανές. έχουν φτιαχτεί και έξυπηρετουν κάποιους υποκειμενικούς σκοπούς του εκάστωτε χρήστη και ειδικά στην normal εκδοχή τους(σκουτερ)είναι ακούραστα εργαλεία πόλεως τώρα για την μεγα έκδοση τους έχω αναφερθεί αρκετά και εκτενές σε άλλο θέμα που άνοιξε ο after θα θελα μονάχα μια ερώτηση να υποβάλω και φυσικά αν και όποιος θέλει απαντά. Αναφέρθηκε οτι ένω για μηχανές δύνουμε ένα σκασμό λεφτά.....ακόμα και τα μέγα αν και κατε εμε και όχι μόνο είναι λάθη τεσπα μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί και αυτά τα λάθη τι είναι? μήπως έχει κάποιος την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι φτηνά?????υπάγονται στην κατηγοριά μηχανών και αν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!είναι ήταν και θα παραμείνουν όπως δείχνη τραγικά ακριβά για αυτό που είναι. ακού 10500 το μπεργκερ της σουζουκι η 9000 καβαλημένα το Τμαξ της γιαμάχα μήπως ο Χόντας ο Απριλιας η ο οποιοσδήπωτε τεσπα πανε πίσω?να λέμε απόψεις ρε παιδιά αλλά να τις τεκμειριώνουμε δεν είναι κακό!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
    Αναφέρθηκε οτι ένω για μηχανές δύνουμε ένα σκασμό λεφτά.....ακόμα και τα μέγα αν και κατε εμε και όχι μόνο είναι λάθη τεσπα μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί και αυτά τα λάθη τι είναι? μήπως έχει κάποιος την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι φτηνά?????υπάγονται στην κατηγοριά μηχανών και αν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!είναι ήταν και θα παραμείνουν όπως δείχνη τραγικά ακριβά για αυτό που είναι. ακού 10500 το μπεργκερ της σουζουκι η 9000 καβαλημένα το Τμαξ της γιαμάχα μήπως ο Χόντας ο Απριλιας η ο οποιοσδήπωτε τεσπα πανε πίσω?να λέμε απόψεις ρε παιδιά αλλά να τις τεκμειριώνουμε δεν είναι κακό!
    Φαντάζομαι έχει αρχίσει να εισχωρεί σε αυτό το είδος mega scooter η πολιτική των αυτοκινήτων πολυτελείας! Είναι μοτοσικλέτα πολυτελείας μάλλον!!

Δε θα το αγοράσει αυτός που θέλει να γλυτώσει τη κίνηση και να πάει πιο γρήγορα στη δουλειά του... Αυτός που θα μπορέσει να το αγοράσει θα έχει κάθε άλλο παρά πρακτικούς λόγους!

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ/ΑΣΧΕΤΟ: Που πάτε ρε σεις με καρεκλοπόδαρα, στην εθνική, χωρίς κράνος??? Ήμαρτον δηλαδή! )
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος
    Elektra και οποια/ος άλλος όμως επειδή σαν φόρουμ πρέπει να αναφέρονται διαφορετικές γνώμεις απόψεις, επειδή έδω μέσα είναι ένα φορούμ που υποδηλώνει την λατρεία προς τις μηχανές τέλος επειδή δεν είμαστε πιτσιρικαρία όλοι (τουλάχιστον στα χαρτιά:smilea: )καλό θα είναι να κρατήσουμε ένα επιπέδο και ειδικά 2 και 3 φορές άνθρωποι που τουλάχιστον λένε διάφοροι ότι έχουν κάποια Α πείρα να τεκμειριώνουν τις απόψεις τους! Δεν δέχομαι κανένας να μου λέει λόγου χάρη για μηχανές και ένα σκασμο λεφτά ότι δείνω όταν ο ίδιος ακόμα και με αυτό το λάθος κατε εμέ που αποφάσισε να αγοράσει...πραγματικά ρε παιδιά έχει δώσει τα περισότερα λεφτά για τα κυβικά του και όχι μόνο!!!!δεν λέω οκ να υποστειρίξω σαν ελληναρας ότι έχω το σουπερ ντούπερ μηχάνημα που τα κάνει όλα και συμφέρει να βγάλω σκάρτο το οποιοδήπωτε προηγούμενο είχα γιατί όπως και να το κάνουμε νιώθουμε καλύτερα αλλά τέλως ώς εκεί! Ο ζουζουράς και το νέξους...η βούρτσα με την....και τεσπά όπως και νά έχει ήταν σωστό για εμέ εσέ τον οποιοδήπωτε τεσπά οκ αλλά...εεεε πια όχι και έναν σκασμό χρήματα για μηχανές και τι οικονομικά που είναι τα αυτά!!!άκου 9 το ένα 10500 το άλλο κανένα πάνω και το κουβεντιάζουμε κιόλας!ναι οκ το έχουμε ξαναπεί το γεγονός ότι είναι πολυτελείας κάθισμα αλλά δίτροχο, τραβά κόσμο απο αυτόκινητα και όπως και να το κανουμε αποβένει σε όλους καλύτερο!Δεν διστάζω να πώ ότι για εμέ είναι πεταμένα και μάλιστα ένα σκασμο λεφτά άλλα είπαμε αν δεν μπορώ και σίγουρα δεν περιμένω όλοι να συμφωνήσουν ότι είναι πεταμένα εεεεεεε σίγουρα όμως δεν μπορούν να μου πούν τίποτα για το ένα σκασμό λεφτα! είναι ΠΟΛΛΑ

Elektra και οποια/ος άλλος όμως επειδή σαν φόρουμ πρέπει να αναφέρονται διαφορετικές γνώμεις απόψεις, επειδή έδω μέσα είναι ένα φορούμ που υποδηλώνει την λατρεία προς τις μηχανές τέλος επειδή δεν είμαστε πιτσιρικαρία όλοι (τουλάχιστον στα χαρτιά:smilea: )καλό θα είναι να κρατήσουμε ένα επιπέδο και ειδικά 2 και 3 φορές άνθρωποι που τουλάχιστον λένε διάφοροι ότι έχουν κάποια Α πείρα να τεκμειριώνουν τις απόψεις τους! Δεν δέχομαι κανένας να μου λέει λόγου χάρη για μηχανές και ένα σκασμο λεφτά ότι δείνω όταν ο ίδιος ακόμα και με αυτό το λάθος κατε εμέ που αποφάσισε να αγοράσει...πραγματικά ρε παιδιά έχει δώσει τα περισότερα λεφτά για τα κυβικά του και όχι μόνο!!!!δεν λέω οκ να υποστειρίξω σαν ελληναρας ότι έχω το σουπερ ντούπερ μηχάνημα που τα κάνει όλα και συμφέρει να βγάλω σκάρτο το οποιοδήπωτε προηγούμενο είχα γιατί όπως και να το κάνουμε νιώθουμε καλύτερα αλλά τέλως ώς εκεί! Ο ζουζουράς και το νέξους...η βούρτσα με την....και τεσπά όπως και νά έχει ήταν σωστό για εμέ εσέ τον οποιοδήπωτε τεσπά οκ αλλά...εεεε πια όχι και έναν σκασμό χρήματα για μηχανές και τι οικονομικά που είναι τα αυτά!!!άκου 9 το ένα 10500 το άλλο κανένα πάνω και το κουβεντιάζουμε κιόλας!ναι οκ το έχουμε ξαναπεί το γεγονός ότι είναι πολυτελείας κάθισμα αλλά δίτροχο, τραβά κόσμο απο αυτόκινητα και όπως και να το κανουμε αποβένει σε όλους καλύτερο!Δεν διστάζω να πώ ότι για εμέ είναι πεταμένα και μάλιστα ένα σκασμο λεφτά άλλα είπαμε αν δεν μπορώ και σίγουρα δεν περιμένω όλοι να συμφωνήσουν ότι είναι πεταμένα εεεεεεε σίγουρα όμως δεν μπορούν να μου πούν τίποτα για το ένα σκασμό λεφτα! είναι ΠΟΛΛΑ
    Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου! Επίσης διαφώνησα και με το αρχικό ποστ για τον λόγο τον οποίο η άποψη αυτή ("τα σκούτερ δε θα γίνουν ποτέ μοτοσικλέτες") δεν ήταν τεκμηριωμένη. Ο καθένας επιλέγει με βάση τα γούστα του και το τί του προσφέρει ένα δίτροχο!

Το λογικό είναι ότι το thread αυτό μπήκε στις διαμάχες! Όντως έχουν χιλιοειπωθεί τέτοιες απόψεις και δε πρόκειται να σταματήσει. Απλά δε πρέπει να ενοχλούμαστε και να συνεχίζουμε να οδηγούμε αυτό που μας εκφράζει και που μας βολεύει.

Απο τη στιγμή που κάποιος επιλέγει να τα "ακουμπήσει" για κάτι που του αρέσει, δε με απασχολεί προσωπικά, ούτε θα κάτσω να κρίνω την επιλογή του!!(και κανονικά έτσι θα πρέπει να κάνουμε όλοι)

Το μήνυμα που πρέπει να περαστεί στη δίτροχη κοινωνία είναι να αγαπάμε αυτό που οδηγάμε! Άλλωστε η αγάπη για τους δύο τροχούς (κάτω από οποιοδήποτε πλαίσιο και κυβικά και αν κρύβονται) είναι μία. Αν αρχίσουμε τους διαχωρισμούς και τα "μοτο-ρατσιστικά" σχόλια δε θα τελειώσει πουθενά η κουβέντα...

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος
    Και εγώ με τα δικά σου Εύη. Ακόμα και για ένα συγκεκριμένο είδος που ναι οκ για πολλύ μοτοσυκλετικο κοσμο παρουσιάζει ένα μεγάλο Χ ναι οκ δεν κάνω τίποτα άλλο απο το να παραθέτω την γνώμη μου. Ομολογώ ίσως μερικές φορές με άσκημο τρόπο άλλα προκλήθηκα αρκετά και άσκημα για αυτό. Η μηχανή σαν κάθε θυληκό στην ζωή μας well...δεν θέτει θέμα πρακτικότητας μια και είναι καθαρά θέμα γούστου. Ο Γιώργος η ο οποιοσδήπωτε τεσπα δεν μπορεί να μου αναφέρει ότι κατάλαβε τους ανθρώπους που πάνε και άγοράζουν τσοπερ παρόλο που όδηγησε μια σε κάποια έκθεση που βρέθηκε γιατί δεν είναι απλά του γούστου του και μετά να προσπαθεί να μας πείση ότι ξέρεις κάτι ναι πήρα το μέγα γιατί είναι πρακτικό?!?(στα χέρια σου ίσως ρε γιαγιά αρκούδα αλλά στα δικά μου και των περισοτέρων έδω μέσα μηχανή με 2 μέτρα μήκος με ροδάκια τα περισότερα και δίχως φρένα κινητήρα με κατεβάσματα-κουμπόματα ταχύτητας κάτω και πολλά άλλα....απλά σε πολλές περιπτώσεις που μπορώ να σκεφτω με το ταπεινό μου μυαλο...επικύνδυνα!και πάλι τονιζω για ΕΜΕΝΑ)είναι μηχανή ΤΕΛΟΣ και ο γνώμονας απόκτησης της πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ η φράση περι ορέξεως.....ΓΛΑΡΟΠΙΤΑ! χερετώ και πάλλυ άπαντες
    Εύχη σε όλους μας ανεξαρτήτως πάντα όρθιοι παιδιά και μια και το αναφέραμε(Η Εύη δλδ πρίν)πάντα με ΚΡΑΝΟΣ!πάντα!

Και εγώ με τα δικά σου Εύη. Ακόμα και για ένα συγκεκριμένο είδος που ναι οκ για πολλύ μοτοσυκλετικο κοσμο παρουσιάζει ένα μεγάλο Χ ναι οκ δεν κάνω τίποτα άλλο απο το να παραθέτω την γνώμη μου. Ομολογώ ίσως μερικές φορές με άσκημο τρόπο άλλα προκλήθηκα αρκετά και άσκημα για αυτό. Η μηχανή σαν κάθε θυληκό στην ζωή μας well...δεν θέτει θέμα πρακτικότητας μια και είναι καθαρά θέμα γούστου. Ο Γιώργος η ο οποιοσδήπωτε τεσπα δεν μπορεί να μου αναφέρει ότι κατάλαβε τους ανθρώπους που πάνε και άγοράζουν τσοπερ παρόλο που όδηγησε μια σε κάποια έκθεση που βρέθηκε γιατί δεν είναι απλά του γούστου του και μετά να προσπαθεί να μας πείση ότι ξέρεις κάτι ναι πήρα το μέγα γιατί είναι πρακτικό?!?(στα χέρια σου ίσως ρε γιαγιά αρκούδα αλλά στα δικά μου και των περισοτέρων έδω μέσα μηχανή με 2 μέτρα μήκος με ροδάκια τα περισότερα και δίχως φρένα κινητήρα με κατεβάσματα-κουμπόματα ταχύτητας κάτω και πολλά άλλα....απλά σε πολλές περιπτώσεις που μπορώ να σκεφτω με το ταπεινό μου μυαλο...επικύνδυνα!και πάλι τονιζω για ΕΜΕΝΑ)είναι μηχανή ΤΕΛΟΣ και ο γνώμονας απόκτησης της πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ η φράση περι ορέξεως.....ΓΛΑΡΟΠΙΤΑ! χερετώ και πάλλυ άπαντες
    Εύχη σε όλους μας ανεξαρτήτως πάντα όρθιοι παιδιά και μια και το αναφέραμε(Η Εύη δλδ πρίν)πάντα με ΚΡΑΝΟΣ!πάντα!
    ρε φιλε αν θες αφηνε και καμια παραγραφο, ειναι πιο ευκολοδιαβαστο...

προσωπικα με το που βλεπω αυτο το κατεβατο που γραφεις βαριεμαι να το διαβασω γιατι κουραζει...

φιλικα kalant

TheOneAB
    Αναφέρθηκε οτι ένω για μηχανές δύνουμε ένα σκασμό λεφτά.....ακόμα και τα μέγα αν και κατε εμε και όχι μόνο είναι λάθη τεσπα μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί και αυτά τα λάθη τι είναι? μήπως έχει κάποιος την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι φτηνά?????
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    μαλων δεν διαβασες αυτο που εγραψα σωστα.

αν δεν καταλαβενεις τι ενωω ...
    την στιγμη ποπυ εχω δωσει οσα εδωσα πολλα η λιγα για το σκουτερ γιατι θα πρεπει να δωσω ενα σκασμο λευτα ακομα για να παρω και μια μηχανη για να με θεωρουν μοτοσηκλετιστη ενω τωρα με θεωρουν χαζο η ξανθεια που εχω μονο σκουτερ..
    και ειπα οτι δεν καταλαβενω το τι βρησκουν στα τσοπερ και τα περνουν αλλα αφου τους αρεση ... δεν θα πω οτι ειναι χαζοι η ξανθιες...

και εμενα δεν μου αρεσουν οι χαρλεη νταβισον αλλα δεν μπωρω να πω οτι ειναι χαζομαρα η οτι ειναι ξανθια κλπ οποιος οδηγη χαρλεη νταβισον.
    δεν μπορουσα να καταλαβω το τι βρησκουν και της αγωραζουν.τι ειναι αυτο που τους αρεση.
    και για να μπορεσω να το καταλαβω σε μια εκθεση μοτοσικλετας ζητησα να κανω τεστ ντραιβ στο βε ροαντ γιατι για να μηλας για κατι πρεπει να εχεις ιδια γνωμη και οχι οτι ακουσες.
    αν και την οδηγησα, παλι δεν με εντιποσιασε και δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που τους αρεσει. αλλα αφου τους αρεσει και μαλιστα για αυτους ειναι τροπος ζωης.... ειναι μοτοσικλετα...

και στο κατω κατω γιατι να δωσω 11000 ευρω για να ικανοποιοι το 5% των αναγκων μου και να με λενε μοτοσηκλετηστη και να μην σωσω τα ιδια χρηματα και αν παρω ενα σκουτερ που να ικανοποιοι το 95% των αναγκων μου?
    αν δεν με κανει αυτο μοτοσηκλετηστη....
    ωραια δεν ειμαι.......
    αλλα δεν δεχομε για την επιλογη μου αυτη να με λενε ουτε χαζο ουτε ξανθεια που δεν ξερω να αλαζω ταχητητες

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ Η GOLDWIND ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ;;
    ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΤΕΡ...
    ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ CBF ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΟΥΤΕΡ...
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΛΕΦΤΑ
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΒΡΗΚΑ ΤΟ CBF ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ
    ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ-ΦΡΕΝΑ)
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

παντως το FJR1300 ειναι σκουτερ
    μια που ειναι αυτοματο εχει ενα βουνο πλαστικα
    αλλα λογο του οτι εχει 18000 ευρωπουλα (ενω το ακρηβοτερο μεγα σκουτερ της σουζουκι το μπερκμαν εχει μονο 11000) το FJR1300 κατατασετε στης μοτοσικλετες .
    οποτε οποιος περνει το FJR 1300 ειναι μοτοσικλετηστης ενω οποιος περνει το μπερκμαν το τ μαξ το νεξους το μπεβερλι κλπ ειναι χαζος η ξανθεια που δεν μπορει να αλαξει ταχητητα.

Σελίδα 5 από 90 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15