EGO PSINO TORA TON KOLITO NA PAREI BERELY 400 NA GINEI TIS POPIS LEME..Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Scooter έχετε παίδες?:rotflmao:
EGO PSINO TORA TON KOLITO NA PAREI BERELY 400 NA GINEI TIS POPIS LEME..Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Scooter έχετε παίδες?:rotflmao:
οχι οχι να παρει το 500 αν θελει να τα χωσει σε κανα ss
αν θελει τρεχει και στο πανελληνιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
bre tha ton krazei to panellinio..alla de toy to leo akoma..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
οχι οχι να παρει το 500 αν θελει να τα χωσει σε κανα ss
αν θελει τρεχει και στο πανελληνιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ::rotflmao:
Beverly?Peperly?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EGO PSINO TORA TON KOLITO NA PAREI BERELY 400 NA GINEI TIS POPIS LEME..:rotflmao:
Πες του να πάρει και οδική..και μακρυά απο βουνά, ανάβουν τα φρένα έυκολα..
Στο θέμα μας τώρα, πολλούς σας βλέπω έτοιμους ψημένους για megascooter..οτι θέλετε να μάθετε, μη κολάτε ρε σεις..ρωτήστε ελεύθερα..![]()
Εσυ με το Daytona..το πούλησες ή ακόμα?
booktsio..τι βοήθεια χρειάζεσαι?Το πουλάς το ninja?Θέλω ένα 2ο μετά το scooter..
:rotflmao:
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Θέλω ένα 2ο μετά το scooter..
Πάρε ένα SH 300![]()
Μια χαρά για τα κυβικά του σα κινητήρας..θετικό και το ABS του..αλλά είναι σαν αποτυχημένη πάπια και ψόφιο ρε συ...μετά το Tmax ή παίρνεις ss για 2ο..ή δε παίρνεις τπτ..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάρε ένα SH 300![]()
![]()
Ναι αλλά στα φανάρια σε έχει, στην πόλη σε έχει και έχει και μπριζάκι για φορτιστή που θα σε βολέψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Μια χαρά για τα κυβικά του σα κινητήρας..θετικό και το ABS του..αλλά είναι σαν αποτυχημένη πάπια και ψόφιο ρε συ...μετά το Tmax ή παίρνεις ss για 2ο..ή δε παίρνεις τπτ..![]()
Τα SS δεν λένε πρέπει να κρατάς το τιμόνι με τα 2 χέριαγιατί αλλιώς πέφτεις πάνω στο ντεπόζιτο και δεν μπορείς να τα οδηγείς με φούστα (στην περίπτωση που το χρειαστεί η γυναίκα σου)
Μετά το ΤΜΑΧ θα έλεγα ένα honda crv.
Εχει ικανοποιητικές επιδόσεις, με κλειστά τα πίσω καθίσματα χωράει 367 full face κράνη και 87 σακούλες σούπερ μάρκετ, οσο για ABS και λοιπά ακρονύμια δεν το συζητάω...
Ρε συ sf V8 Gti 24V turbo αποφασισα τελικα να ανταλαξω το Daytona με το mad - Max αλλα πως να το πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Beverly?Peperly?
Πες του να πάρει και οδική..και μακρυά απο βουνά, ανάβουν τα φρένα έυκολα..
Στο θέμα μας τώρα, πολλούς σας βλέπω έτοιμους ψημένους για megascooter..οτι θέλετε να μάθετε, μη κολάτε ρε σεις..ρωτήστε ελεύθερα..![]()
Εσυ με το Daytona..το πούλησες ή ακόμα?
booktsio..τι βοήθεια χρειάζεσαι?Το πουλάς το ninja?Θέλω ένα 2ο μετά το scooter..
ρε συ με τρομαζει το γκαζι του![]()
To SH
Στα φανάρια δε μ έχει..
Στην κίνηση όπου περνάει περνάω..
Μπριζάκι φόρτισης έχω..
HRV το μακρύ έχω..
Το ss ακριβώς επειδή θέλει 2 χέρια..δεν είναι για καθημερινά 70 ~χιλιόμετρα..εκ των οποίων τα μισά είναι μέσα στην πόλη..χειμώνα καλοκαίρι.. ;-)
Είναι όπως καταλαβαίνεις για καμια πίστα, κανένα ταξιδάκι χωρίς τη γυναίκα, καμια μλκ σε καμια εθνική. Δεν είναι γενικά για τη χρήση που το έχει ο Έλληνας (πέδιλο, καλοκαίρι, γκόμενα με λουμπάγκο και καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης).
Ελπίζω να μπαίνεις στο πνεύμα ;-)
Όχι ρε συ..δε τρομάζει το γκάζι του..180 max βγάζει..άντε με λίγο φτιάξιμο και κατηφόρα με ευνοικό τυφώνα..200..Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Ρε συ sf V8 Gti 24V turbo αποφασισα τελικα να ανταλαξω το Daytona με το mad - Max αλλα πως να το πω...
ρε συ με τρομαζει το γκαζι του![]()
re mastora eixe pote motosykleta?Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
To SH
Στα φανάρια δε μ έχει..
Στην κίνηση όπου περνάει περνάω..
Μπριζάκι φόρτισης έχω..
HRV το μακρύ έχω..
Το ss ακριβώς επειδή θέλει 2 χέρια..δεν είναι για καθημερινά 70 ~χιλιόμετρα..εκ των οποίων τα μισά είναι μέσα στην πόλη..χειμώνα καλοκαίρι.. ;-)
Είναι όπως καταλαβαίνεις για καμια πίστα, κανένα ταξιδάκι χωρίς τη γυναίκα, καμια μλκ σε καμια εθνική. Δεν είναι γενικά για τη χρήση που το έχει ο Έλληνας (πέδιλο, καλοκαίρι, γκόμενα με λουμπάγκο και καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης).
Ελπίζω να μπαίνεις στο πνεύμα ;-)
Μαλλον οχι αλλα του αρεσει να αυτοσχεδιαζειΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re mastora eixe pote motosykleta?![]()
Παλιά στο τέξας ένα r1 για κανα 2 βδομάδες που εν τέλει δε το αγόρασα ποτέ (ήταν φίλου)..μια virago και μια kawasaki elliminator η οποία έμεινε στα χέρια μου το περισσότερο καιρό και ήταν απ τα πιο δύσκολα-επικίνδυνα μηχανάκια ever..κατα τ άλλα παπιά, scooterakia πιο μικρός και τα κλασσικά όλων. Έχω οδηγήσει όμως και πολλά ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re mastora eixe pote motosykleta?
Για πάμε και σ εσένα όμως, πιο είναι το πιο μεγάλο scooter που έχεις οδηγήσει έστω?
Εσύ μη μιλάς..και κοίτα μπας και το σπρώξεις πουθενά το Daytona..Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Μαλλον οχι αλλα του αρεσει να αυτοσχεδιαζει![]()
![]()
an eixes kati diko soy ennoo gia kero..motosykleta.Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Παλιά στο τέξας ένα r1 για κανα 2 βδομάδες που εν τέλει δε το αγόρασα ποτέ (ήταν φίλου)..μια virago και μια kawasaki elliminator η οποία έμεινε στα χέρια μου το περισσότερο καιρό και ήταν απ τα πιο δύσκολα-επικίνδυνα μηχανάκια ever..κατα τ άλλα παπιά, scooterakia πιο μικρός και τα κλασσικά όλων. Έχω οδηγήσει όμως και πολλά ακόμα.
Για πάμε και σ εσένα όμως, πιο είναι το πιο μεγάλο scooter που έχεις οδηγήσει έστω?
scooter exo odigisei polla k diafora...alla oyte onoma de thimame.
giati rotas omos?