Σελίδα 6 από 90 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sgland
    +10000

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ

+10000000

Re ksekolate leme ratsismos kai komplex kai stis motosykletes?????

kai giati oxi tha pei kapoios.... ama exeis lefta ola ginonte, einai dynaton na doso 15000 gia thn mixanara mou kai 4000 gia eksoplismo kai trivalitsa kai na skao kafeteria kai na parkaroune dipla mou pitsirikades me scooter kai na lene oti einai motosykletistes??!!?!?!?

E oxi na ginoume oloi isa kai omoia etsi????
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eγω δεν μπορω να καταλαβω προς τι ο διαχωρισμος των σκουτερς απο την μοτοσυκλετα...μοτοσυκλετες ειναι και τα δυο!!

Ακομα και τα ATV (γουρουνες) πιο πολυ σαν μοτοσυκλετες μου κανουν παρα σαν αυτοκινητα.

Αν το θεμα ειναι οι επιδοσεις πολλα απο τα μεγαλα σκουτερς εχουν παρομοιες η και καλυτερες επιδοσεις απο μεσαιες μοτοσυκλετες.Και επισης καλυτερο κρατημα να προσθεσω.
    Τ MAX , NEXUS και BURGMAN 650 εχουν την υποδομη ωστε στα χερια ενος καλου αναβατη να κερασουν τσαϊ πολλες μοτοσυκλετες στα στροφιλικια.

Ειχα ποσταρει παλιοτερα το περιστατικο που κυνηγουσα εναν Ιταλο με ενα φτιαγμενο T max στο Σουνιο ... (τον ηπια τελικα...)

Απλα εχουν μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα μοτοσυκλετα.Και πολλα απο τα πλενεκτηματα που προσφερουν (ολοκληρωτικη καλυψη απο αερα - νερα , αραχτη θεση οδηγησης , αυτοματο κιβωτιο) μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι τα εχω ζηλεψει πολλες φορες.

...αυτο με την σκληροπυρηνικοτητα μερικων και τις εμμονες τους σε οτι αφορα την μοτοσυκλετα , πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω...το εχω ξαναπει...αν σκεφτομασταν ολοι με αυτον τον τροπο , ακομα θα οδηγουσαμε μπολντορια.

Παλαιό μέλος
    Γιώργο όπως έχω γράψει και εδώ αλλά γενικά και αλλού ίσως όχι κόσμια αλλά με είχε προκαλέσει έντονα ο άλλος με το burgerman παραφράζοντας πράγματα που είπα και η πλάκα είναι ότι ήταν και γραπτώς λόγως...τέσπα δεν χαρακτηρίζω κατόχους και γενικά μόνο εκφέρω την ΔΙΚΗ μου πρωσοπική γνώμη (αν δε η γνώμη μου ανήκει σε πολούς η όχι δεν το χαρακτηρίζω)για ότιδηπωτε θέλω. Τόνισα 2-3 σημεία στις απαντήσεις της οποίες έδωσα και είδα ότι απάντησες.

Συγκεκριμένα αυτό που αναφέρω είναι ότι ένω έσυ δεν κατατάσεις σε χαζές,ξανθιές η ότιδηποτε λάθος κατε με κατόχους μιας κατηγορίας μηχανών προτρέχεις να γράψεις ότι η επιλογή η δική σου είναι πρακτική κλπκλπ (μιλώντας πάλη για μηχανές δλδ)και το συγκρίνεις με την προηγούμενη μηχανή σου (το ζούζουρα)και αναφέρεις ένα σκασμο λεφτά για κάτι που δεν μου κανει κλπκλπ....

Ναι λοιπόν διαφωνώ μαζί σου και έχω απαίτηση απο τον κάθενα που θεώρω ότι είναι ενδιαφέρων ο διάλογος, έχει κάποια οριμότητα πάνω σε αυτό που αγαπάμε όλοι(μηχανές) να μην αναφέρει ώς λάθος (που είναι!)και στην αμέσως επόμενη παράγραφο να εμπίπτει στο ίδιο λάθος!(το κάνεις όταν αρχίζεις και συγκρίνεις, μπορεί να μην χαρακτηριζείς άμεσα άλλα αυτό κάνεις έμεσα)

Στο θέμα λοιπόν απάντηση έδωσα δηλώνοντας ότι τα scooter δεν θα γίνουν μια και ΕΙΝΑΙ μηχανές δηλώνοντας μάλιστα ότι εκτός απο τα μέγα (για τους δικούς μου λόγους έχωντας ένα τέτοιο για περίπου 2 χρόνια με άποψη λοιπόν κατασταλαγμένη, σεβαστή και σίγουρα όχι απαρέτητα όλου του κόσμου για όνομα!!!) τα κανονικά για εμέ είναι ΚΑΙ έργαλεια πόλεως!

Αυτά πάντα όρθιοι όλοι πάντα χαρούμενοι με τις όποιες ζουζούνες της ζωής μας και στον φύλο που αναφέρθηκε στις παραγράφους...ελπίζω να βελτιώθηκα λίγο

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Yianniss
    Συμφωνω με το τιτλο του θεματος!

Τα σκουτερ ποτε δεν θα γινουν μοτοσυκλετες! Οι μοτοσυκλετες ομως πολυ συντομα θα γινουν σκουτερ...

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ GAY :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Re ksekolate leme ratsismos kai komplex kai stis motosykletes?????

kai giati oxi tha pei kapoios.... ama exeis lefta ola ginonte, einai dynaton na doso 15000 gia thn mixanara mou kai 4000 gia eksoplismo kai trivalitsa kai na skao kafeteria kai na parkaroune dipla mou pitsirikades me scooter kai na lene oti einai motosykletistes??!!?!?!?

E oxi na ginoume oloi isa kai omoia etsi????
    Βοήθησέ μας λίγο να καταλάβουμε..
    Μιλάς για ρατσισμό και κόμπλεξ σαν να αναφέρεσαι σε άλλους χρήστες που κατά τη γνώμη σου είναι ρατσιστές και κομπλεξικοί! Εξήγησε λίγο.. Τι έννοια κατά τη γνώμη σου φέρει ο όρος "ρατσισμός"; Είναι (ρατσιστής) : α) Αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από κάποιον άλλο, εξαιτίας κάποιου χαρακτηριστικού του; ή β) Αυτός που λέει ότι ανεξαρτήτως οποιουδήποτε χαρακτηριστικού έχει ο τάδε ή ο δείνα, όλοι είναι ίσοι;

Η πιο αντιπαθητική φάρα όντων που χαρακτηρίζουν τη σύγρονη ελληνική κοινωνία είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεις. (απολύτως προσωπική άποψη). Και ξέρεις γιατί; Επειδή αυτός που σκέφτεται με αυτό τον τρόπο δεν είναι μηχανόβιος! Ένας παλιομαλάκας είναι, που αγόρασε τη μοτοσυκλέτα για να παρκάρει στην καφετέρια απέναντι από το σπίτι του, να μαρσάρει, να κάνει οποιαδήποτε μαλακία περάσει από την κεφάλα του για να προκαλέσει την προσοχή των υπόλοιπων θαμμώνων (κατά δική του προτίμηση, γένους θηλυκού) και όλοι κατά τη γνώμη του να λένε "ααα τέτοιουν άντρα, τέτοιουν άντρα, θα πουλήσου κι τα γίδια κι τη μάντρα" ενώ στην πραγματικότητα τρώει το μπινελίκι της ζωής του, χωρίς να το ακούει.

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Βοήθησέ μας λίγο να καταλάβουμε..
    Μιλάς για ρατσισμό και κόμπλεξ σαν να αναφέρεσαι σε άλλους χρήστες που κατά τη γνώμη σου είναι ρατσιστές και κομπλεξικοί! Εξήγησε λίγο.. Τι έννοια κατά τη γνώμη σου φέρει ο όρος "ρατσισμός"; Είναι (ρατσιστής) : α) Αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από κάποιον άλλο, εξαιτίας κάποιου χαρακτηριστικού του; ή β) Αυτός που λέει ότι ανεξαρτήτως οποιουδήποτε χαρακτηριστικού έχει ο τάδε ή ο δείνα, όλοι είναι ίσοι;

h dilosi oti : "Eimaste oloi motosykletistes ektos ap' toys odigous scooter 'h enalaktika einai oles motosykletes ektos apo ta papia kai ta scooter" emena mou kanei kati san ...... eimaste oloi anthropoi ektos apo toys mavrous poy... mporei na exoune dyo podia kai dyo xeria alla safos kai den einai anthropoi
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    h dilosi oti : "Eimaste oloi motosykletistes ektos ap' toys odigous scooter 'h enalaktika einai oles motosykletes ektos apo ta papia kai ta scooter" emena mou kanei kati san ...... eimaste oloi anthropoi ektos apo toys mavrous poy... mporei na exoune dyo podia kai dyo xeria alla safos kai den einai anthropoi

ELA PES STA PAIDIA OTI EXEIS SKOYTER KAI OTAN PAME BOLTA(MEXRI TO PEIRAIA) THES NA PARKAREIS DIPLA MOY GIA NA LENE OI THAMONES THS KAFETERIAS..."A NA...IRTHANE KAI OI MHXANOBIOI"

:rotflmao: :rotflmao:

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ELA PES STA PAIDIA OTI EXEIS SKOYTER KAI OTAN PAME BOLTA(MEXRI TO PEIRAIA) THES NA PARKAREIS DIPLA MOY GIA NA LENE OI THAMONES THS KAFETERIAS..."A NA...IRTHANE KAI OI MHXANOBIOI"

:rotflmao: :rotflmao:
    etsi etsi

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Εγώ βασικά θα προτιμούσα να έβλεπα να οδηγούσαν όλοι scooter και μηχανάκια μικρά... μέσα στην πόλη... παρά με τα range rover και τα cayenne και τα hammer , Σωστά?????

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δηλαδή όσοι κράζουν τα scooteria έμαθαν να οδηγούν σε κάτι άλλο όχι σε μηχανή (διαστημόπλοιο ίσως) και μετά έμαθαν να οδηγούν και μηχανή.

Τσου ρε, που γεννηθήκατε όλοι με τα clip-on στο χέρι.

Ξεκολλάτε ρε και ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος
    είδικα για να ΜΗΝ οδηγούν τις συγκεκριμένες μπουλντόζες....άτομα που ούτε ξέρουν μα ούτε λογαριάζουν να μάθουν το μέγεθος αυτών των κτήνων....απλά ευχής έργο να οδηγούσαν ότιδηποτε άλλο!μακάρι.....τεσπα μακρυά απο το θέμα μα μια και έγινε αναφορα.....

1η ερωτηση κρισεως: αμα εχω και scooter και μηχανη οταν βγαινω με την μηχανη ειμαι μηχανοβιος ενω οταν βγαινω με το scooter δεν ειμαι?????

2η ερωτηση κρισεως: αν εχω scooter και εχω οργωσει ολη την Ελλαδα δεν ειμαι μηχανοβιος ενω αν εχω μια GS1200 και την εχω για να πηγαινω για καφε Κολωνακι ειμαι???

Υπαρχουν ατομα με μηχανες αξιας 10.000ευρω+ και δεν ξερουν ουτε τι λαστιχα φορανε και εχω δει ατομα που δεν εχουν μηχανη και ξερουν τα παντα, λετε να τους συγκρινουμε????

PS: απεχθανόμαι τα scooter αλλα μην τρελαθουμε κιολας....

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Δηλαδή ρε μάγκες για πείτε μου. Αυτό το μοντέλο τι είναι? Σκουτερ ή μοτοσυκλέτα?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	na_850_mana_red_shine_3_4_front_dx.jpg 
Προβολές:	500 
Μέγεθος:	27,1 KB 
ID:	72037
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Aprilia NA 850 MANA. Έχει και χώρο για να βάζεις το κράνος σου. Από την στιγμή που έχουν δύο ρόδες και κινητήρα, στην ίδια κατηγορία ανήκουν. Μιλάω πάντα για τα μηχανήματα και όχι για τους οδηγούς.
    Εξάλλου αυτό που κατά την γνώμη μου μας χαρακτηρίζει όλους, ανεξαρτήτως αν καβαλάμε σκούτερ ή μηχανή ή παπί, είναι ότι όλοι αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα στον δρόμο.
    Αν κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό, τότε είναι μακρυά νυχτωμένοι.
    Δηλαδή τα λάδια στον δρόμο θα κάνουν διάκριση μεταξύ σκούτερ και μοτοσυκλέτας ή παπιού?

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    kala paidia einai apisteyto,diavasa apo thn arxh olh thn shzhthsh(moy pire panw apo 30 lepta)kai akrh den vrika,egw mexri prosfata odhgoysa mono aytokinhto alla moy trexan ta salia gia mia moto,meta pira thn Bandit moy kai twra skeytome na parw ena ATV.Ta ATV einai h den einai mhxanes?Egw eimai h den eimai motosykletisths?Yparxei Zwh meta thanatwn?H zwh ston arh ti doyleia exei?...den yparxei athanasia?Oi Manowar h oi Iron maiden pezoyn kalytero Heavy metal?
    enta3i re magka...Tha paw fylakh
    Sovara twra,ti se niazei re file me to scooter pws se lew egw?ti me niazei emena an oloi me krazoyn gia ta lefta poy trww se ma**kies(opws lene)?O kathenas opws niwthei,prosfata kapoios me ena GSXR 1000 moy eipe 'pare to scooteraki soy apo thn mesh' gia na perasei(miloyse gia thn apistefta ga**th kai theikia bandit 400 moy) Ti na ekana?Xarakiri?
    pantws ola kala einai,e3artate apo to ti xrhsh prepei na kanoyme se kathe mhxanhma kai apo to giati einai ftagmeno kati(kai ayta ta 2 prepei na teriazoyn apolyta)
    That's all folks

zhtw to ethnos,zhtw o stratos,zhtw to Bandit,zhtw ta kainoyrgia mas epipla
    Ο πυργος της Βαβελ

Σελίδα 6 από 90 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35