ego pali tosa xroia motosikleta...leo na to giriso se scooter....![]()
ego pali tosa xroia motosikleta...leo na to giriso se scooter....![]()
ke sigekrimena exo balei sto mati dio, ena souper scooterkai ena megascooter
![]()
kai diskolebome na apofasizo!
ti lete? souper scooter deuville?? i mega scooter GTR ???
Ρε ασ' τα διαλα με το ντοβιλ πια ! Καταντησες σα καποιον εδω μεσα που λαδωνει να παρει το φλουρι !!
![]()
![]()
![]()
![]()
....εγώ ξέρω οτι στην γαλλία κάτι t max 500 στην εθνική και κάτι 50ρακια στην πόλη με ξυρίζανε κανονικότατα (dl 1000 ο υπογράφων).....
τωρα είναι - δεν είναι... το τζιπ δεν είναι ΙΧ.... νομίζω οτι προκειται για μία παραλλαγή επι του ιδίου θέματος μιας και σίγουρα ο κάτοχος σκουτερ δεν μπορεί να πει οτι έχει μοτοσυκλέτα ούτε και ο κάτοχος μοτοσυκλέτας οτι έχει σκούτερ.....
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;; ΚΑΤΩ ΑΠΟ 999cc ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΤΕΡ!!!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
,prosfata kapoios me ena GSXR 1000 moy eipe 'pare to scooteraki soy apo thn mesh' gia na perasei(miloyse gia thn apistefta ga**th kai theikia bandit 400 moy)Ti na ekana?Xarakiri?
![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;; ΚΑΤΩ ΑΠΟ 999cc ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΤΕΡ!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Dikio exeis,moy eixe diafygei,ama to teliwsw to scooter tha toys di3w egw:a5:
SAE 10/50W dokimases???Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ρε ασ' τα διαλα με το ντοβιλ πια ! Καταντησες σα καποιον εδω μεσα που λαδωνει να παρει το φλουρι !!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Εγω παρολο που οδηγαω ενα ταπεινο beverly και εχω κανει αρκετα χιλιομετρα εκτος πολης, πιστευω οτι δεν ειναι μηχανη(και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το αλλαξω κιολας)
....Τουλαχιστον σοβαρη μηχανη....Μηχανη θεωρω κατι το οποιο εχει σοβαρο πλαισιο φρενα κτλ κτλ...
και το beverly Πιστευω οτι δεν εχει...
μοτοσυκλετα------->moto(μοτερ)-cycle(κυκλοι, δηλαδη ροδες)---------->μοτερ με ροδες
ολα τα δυκυκλα μηχανοκινητα με ροδες ειναι μοτοσυκλετες
αρα και τα σκουτερ ειναι μοτοσυκλετες
αν καποιοι απαξιουν να κατατασουν τη μηχαναρα τους στην ιδια κατηγορια με τα σκουτερ μπορουν να της δωσουν ονομα!
εγω για παραδειγμα, εχω μια bmw R25/3 του 52, και δεν την λεω ποτε μοτοσυκλετα αλλα......................... χαρχαλο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ειδα στο περιοδικο 0-300 κ δεν αντεξα να μην το γραψω
αναφερομενο το περιοδικο σε ενα σκουτερ κατα τη διαρκεια ενοσ
τεστ λεει
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ....
σασ καλυπτει αυτο η ουτε κ αυτο σασ αρεσει...????
HOME ALONE
χωρις να θελω να φανω υπερ η κατα των σκουτερ, σας λεω απλα, αν πεσει στα χερια σας κανα burgman 650 οδηγηστε το...
...αν ειστε κατοχος κανενος transalp η αλλου παρεμφερη θα θελετε να το πεταξετε μετα γιατι...
α) το burgman το κανει σκονη σε εκκινηση και τελικες,
β) στριβει μεχρι να ξυσει την ποδια του
γ) εχει αυτοματο ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ
δ) εχει ανεση ταξιδιου, που κανει το transalp να φαινεται μηχανη trial διπλα του (απο πλευρας ανεσης)
ε) εχει το καλυτερο συστημα abs που εχει φορεθει ποτε σε μηχανη παραγωγης
στ) αν του βαλεις κιτ εξατμιση και φιλτρο yoshimura εχεις 207 πραγματικα τελικη!!!! τεσταρισμενο απο εμενα προσωπικα
...και εγω δεν τα πολυγουσταρα αυτα τα μηχανακια, αλλα μετα το τεστντραιβ που εκανα εχω αναθεωρησει καποιες αποψεις...
εσυ ησουν που μου τα εριξες με το μπεργκερ??το μονο που με ηρεμει λιγο,
οτι εσενα εχει ενα επιπλεον μηδενικο στην τιμη...![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Λοιπόν για εμένα μηχανή είναι ότι έχει 2 ρόδες, είναι εκτεθιμένο στα καιρικά φαινόμενα και για να στρίψει πρέπει να πάρει κλίση και ο οδηγός και η μοτό...
Ο Συμπλέκτης, η ταχύτητες, η θέση οδήγησης, είναι χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας!
Μην ακούω χαζά περι θέση οδήγησης στα σκούτερ και για πολλά πλαστικά και ταμπλό και προστασία απο αέρα γιατί τότε κάποιος απο εσάς να πάει να πεί στους ιδιοκτήτες goldwing, FJR κτλ οτι δεν έχουν μηχανές!
Τα σκούτερ είναι κατηγορία μηχανών όπως οι street, enduro, onoff, custom κτλ!
Δηλαδή κάποιος που οδηγεί σκούτερ, τον έχει φάει το κρύο και οι βροχές, δεν είναι μοτοσυκλετιστής...???
Έλεος αυτά είναι λόγια απο κομπλεξικά άτομα που έχουν μηχανές και τους περνάνε τα σκούτερ στα φανάρια ή που βλέπεις οτι μόλις πάνε για ποτό το βράδυ μπορούν να είναι ατσαλάκωτοι... που απο κάτω πολλά χωράνε 2 κράνη! που μπορείς να φορτίσεις και το κινητό σου και σε μερικά μπορείς να ακούσεις και μουσική! που όταν περνάνε απο νερά δεν σηκώνουν τα πόδια τους σα βατράχια, που οι κοπέλες που κάθονται πίσω είναι πάντα χαμογελαστές και το απολαμβάνουν!
Και μή με πείτε σκουτερά γιατί είμαι και αυτό!
η τρέλα μου είναι ενα 1000ss που καβαλάω αλλά μόλις γυρίσω απο μεγάλη βόλτα ή ταξίδι πιασμένος πάω και παίρνω αγκαλιά το σκούτερ μου που είναι άνετο και δε με κουράζει κάνω μία βόλτα μαζί του και ξεπιάνομαι!!!
Και παπάκιας είμαι!
Και μοτοκροσάς!
Δεν είναι ανάγκη επειδή είσαι κάτοχος μίας μοτό street, motocross ή οτιδήποτε άλλο να είσαι κομπλεξαρισμένος με τα υπόλοιπα!
Εγώ πολλές φορές έχω πεί σε γυναίκα όταν είμαι με το 1000 ανέβα να σε πάω μία βόλτα και το 90% μου έλεγε "Δεν ανεβαίνω εγώ εκεί επάνω"
Με το σκούτερ απλά δεν θέλουν να κατέβουν! Είναι το συνόνυμο της άνεσης!
Έχω απο κάτω πάντα ένα αδιάβροχο 1ή 2 κράνη, 1 μπλουζάκι, 1 φορτιστή κινητού, 1 περιοδικό, και τώρα που είναι καλοκαίρι και 1 πετσέτα και μαγιό!
59λίτρα χώρος αποσκευών!
Και μόλις το έμαθες δεν σε πιάνουν μηχανές μεγάλου κυβισμού στις στροφές! Ξέρει φίλος εδω μέσα! και είναι μόνο 250...
Και ταξίδια έχω κάνει με ταχύτητες 110-120 βαρετό ναι αλλά άνετο! αν ήταν κανα 500 ή 650 πήγαινες άνετα με 160!
απλα ασχολιαστο ..... πεστα χρυσοστομεΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Λοιπόν για εμένα μηχανή είναι ότι έχει 2 ρόδες, είναι εκτεθιμένο στα καιρικά φαινόμενα και για να στρίψει πρέπει να πάρει κλίση και ο οδηγός και η μοτό...
Ο Συμπλέκτης, η ταχύτητες, η θέση οδήγησης, είναι χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας!
Μην ακούω χαζά περι θέση οδήγησης στα σκούτερ και για πολλά πλαστικά και ταμπλό και προστασία απο αέρα γιατί τότε κάποιος απο εσάς να πάει να πεί στους ιδιοκτήτες goldwing, FJR κτλ οτι δεν έχουν μηχανές!
Τα σκούτερ είναι κατηγορία μηχανών όπως οι street, enduro, onoff, custom κτλ!
Δηλαδή κάποιος που οδηγεί σκούτερ, τον έχει φάει το κρύο και οι βροχές, δεν είναι μοτοσυκλετιστής...???
Έλεος αυτά είναι λόγια απο κομπλεξικά άτομα που έχουν μηχανές και τους περνάνε τα σκούτερ στα φανάρια ή που βλέπεις οτι μόλις πάνε για ποτό το βράδυ μπορούν να είναι ατσαλάκωτοι... που απο κάτω πολλά χωράνε 2 κράνη! που μπορείς να φορτίσεις και το κινητό σου και σε μερικά μπορείς να ακούσεις και μουσική! που όταν περνάνε απο νερά δεν σηκώνουν τα πόδια τους σα βατράχια, που οι κοπέλες που κάθονται πίσω είναι πάντα χαμογελαστές και το απολαμβάνουν!
Και μή με πείτε σκουτερά γιατί είμαι και αυτό!
η τρέλα μου είναι ενα 1000ss που καβαλάω αλλά μόλις γυρίσω απο μεγάλη βόλτα ή ταξίδι πιασμένος πάω και παίρνω αγκαλιά το σκούτερ μου που είναι άνετο και δε με κουράζει κάνω μία βόλτα μαζί του και ξεπιάνομαι!!!
Και παπάκιας είμαι!
Και μοτοκροσάς!
Δεν είναι ανάγκη επειδή είσαι κάτοχος μίας μοτό street, motocross ή οτιδήποτε άλλο να είσαι κομπλεξαρισμένος με τα υπόλοιπα!
Εγώ πολλές φορές έχω πεί σε γυναίκα όταν είμαι με το 1000 ανέβα να σε πάω μία βόλτα και το 90% μου έλεγε "Δεν ανεβαίνω εγώ εκεί επάνω"
Με το σκούτερ απλά δεν θέλουν να κατέβουν! Είναι το συνόνυμο της άνεσης!
Έχω απο κάτω πάντα ένα αδιάβροχο 1ή 2 κράνη, 1 μπλουζάκι, 1 φορτιστή κινητού, 1 περιοδικό, και τώρα που είναι καλοκαίρι και 1 πετσέτα και μαγιό!
59λίτρα χώρος αποσκευών!
Και μόλις το έμαθες δεν σε πιάνουν μηχανές μεγάλου κυβισμού στις στροφές! Ξέρει φίλος εδω μέσα! και είναι μόνο 250...
Και ταξίδια έχω κάνει με ταχύτητες 110-120 βαρετό ναι αλλά άνετο! αν ήταν κανα 500 ή 650 πήγαινες άνετα με 160!![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Με το σκεπτικό αυτό (μοτέρ+ρόδες), και τα αμάξια και τα καινούρια πατίνια με τα μοτεράκια είναι μοτοσυκλέτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μοτοσυκλετα------->moto(μοτερ)-cycle(κυκλοι, δηλαδη ροδες)---------->μοτερ με ροδες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά θα ήθελαν κάποτε να μοιάσουν σε μοτοσυκλέτες και βολεύουν στην Αθήνα (όχι εμένα).
Άσε που τα περισσότερα βγάζουν τα 'μαλλιά τους'. Αλήθεια, πως κυκλοφορούν αυτά τα πράγματα αφού τα περισσότερα μολύνουν πιο πολύ και απο λεωφορεία ή ταξί;
Θα συμφωνήσω με τον Titan περί άνεσης αλλά μέχρι εκεί. Εγώ θέλω ταχύτητες, έστω και ημιαυτόματο. Αυτό το ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννννννννννν μου δίνει στα νεύρα. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω! Όπως δεν μου αρέσουν και τα αυτόματα αυτοκίνητα.
Με λίγα λόγια, περί ορέξεως....ουδείς λόγος.
![]()
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.