Φίλε όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται..δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σε δίτροχο (πάω για 18ο χρόνο που οδηγώ) απο θέμα φρένων-αναρτήσεων-συμπεριφοράς πλαισίου (το πλαίσιο του το είδες?Το έδειξα σε φώτο σε προηγούμενες σελίδες, αν όχι δες το. Είναι ένας απ τους λόγους της υπερβολικής τιμής του).
Και εξηγούμαι. 185 έχω δει..και τα πιάνει μετά απο 1 λεπτό τέρμα γκάζι (όχι σε 20 sec) σε ευθεία και όχι κόντρα άνεμο..δεν είναι η ταχύτητα του..160-170 πας πορεία, εγνατία, εθνική κτλ..
Πως φρενάρει εκεί?Άψογα..έχω αφήσει μλκ οδηγό απο 1200GS σε βρεγμένο κι όλας..που με κοίταγε απο καθρέπτη και μετά δίπλα του, γιατί δε περίμενε να μη πέσω πάνω του..(ά έχει abs μου πε?αυτό σ έσωσε)
Για το γκάζι του ειλικρινά έχει απίστευτο φρένο (ξαναεξηγούμαι, μοντέλο 06 και πάνω με abs). Αναλογικά δηλαδή με το πως αναπτύσει ταχύτητα και την τελική του.
To burgman ας πούμε που λες έχει πιο λεπτό και πιο μικρό πίσω τροχό με περισσότερα κιλά..
Στα 185km και πάνω..όλοι πρέπει να φοβούνται..άσχετα απο τι μηχανάκι έχουν. Όλα θα φρενάρουν ΠΑΝΩ σε κάτι που πετάχτηκε.