Σελίδα 76 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος
    Φίλε όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται..δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σε δίτροχο (πάω για 18ο χρόνο που οδηγώ) απο θέμα φρένων-αναρτήσεων-συμπεριφοράς πλαισίου (το πλαίσιο του το είδες?Το έδειξα σε φώτο σε προηγούμενες σελίδες, αν όχι δες το. Είναι ένας απ τους λόγους της υπερβολικής τιμής του).

Και εξηγούμαι. 185 έχω δει..και τα πιάνει μετά απο 1 λεπτό τέρμα γκάζι (όχι σε 20 sec) σε ευθεία και όχι κόντρα άνεμο..δεν είναι η ταχύτητα του..160-170 πας πορεία, εγνατία, εθνική κτλ..

Πως φρενάρει εκεί?Άψογα..έχω αφήσει μλκ οδηγό απο 1200GS σε βρεγμένο κι όλας..που με κοίταγε απο καθρέπτη και μετά δίπλα του, γιατί δε περίμενε να μη πέσω πάνω του..(ά έχει abs μου πε?αυτό σ έσωσε)

Για το γκάζι του ειλικρινά έχει απίστευτο φρένο (ξαναεξηγούμαι, μοντέλο 06 και πάνω με abs). Αναλογικά δηλαδή με το πως αναπτύσει ταχύτητα και την τελική του.

To burgman ας πούμε που λες έχει πιο λεπτό και πιο μικρό πίσω τροχό με περισσότερα κιλά..

Στα 185km και πάνω..όλοι πρέπει να φοβούνται..άσχετα απο τι μηχανάκι έχουν. Όλα θα φρενάρουν ΠΑΝΩ σε κάτι που πετάχτηκε.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Μη νομίζεις το παραπάνω πάει κι αντίστροφα..μια χαρά περνάμε όλοι :-)

10.950 παρακαλώ ανέβηκε η τιμούλα του καναπέ.

Φίλε λυπάμαι που θα γίνω κάφρος αλλά 10.800 έχει τιμή αντιπροσωπείας το GSXR 1000 K8...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Φίλε λυπάμαι που θα γίνω κάφρος αλλά 10.800 έχει τιμή αντιπροσωπείας το GSXR 1000 K8...
    Ακριβό είναι πες τους..για περιορισμένης χρήσης μηχανάκι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Φίλε όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται..δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σε δίτροχο
    Μάλλον τότε ΔΕΝ έχει δει την άλλη πλευρά τη μοτοσυκλέτα δηλαδή!

(πάω για 18ο χρόνο που οδηγώ)

40άρης είσαι???

Ας υποθέσουμε ότι έχεις 10.800?,πας σε μία αντιπροσωπεία και έχει το Κ8 και δίπλα το T-MAX,ποιό θα έπαιρνες;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ναι ακριβό δε λέω.........αλλά ένα σκούτερ με τέτοια τιμή είναι τουλάχιστον πανάκριβο!!!

Έχεις δίκιο,είναι περιορισμένης χρήσης.Να σου πω εγώ κάτι άλλο;Με τα λεφτά που έχει το T-MAX παίρνεις ενα Bandit 650 με ABS και σου μένουν και ρέστα για ένα 250άρι scooter για την πόλη.Τί λες;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Sakis 30ρις που οδηγεί απο 12 (piaggio carelli με τα πετάλ..διχρονίλα)..και έβγαλε 1ο δίπλωμα στα 16..(με honda jazz συμπλέκτη)..

Πάμε στο gsx-r με τα yoshimouria..θα έπαιρνα το tmax..γιατί ξαναλέω..το gixer είναι ακριβό για περιορισμένης χρήσης μηχανάκι. Δε κάνει για πόλη. Δε κάνει για δημόσιο δρόμο (όχι για θέμα ορίων κτλ..μλκς είναι αυτά..απλά είναι σίγουρο το πέσιμο..το πως θα σου κάτσει δεν είναι σίγουρο, και μη μου πει κανείς οτι οδηγεί συντηριτικά και ώριμα μ αυτό το μηχανάκι), δε κάνει για βρεγμένο..εκεί κι αν τσακίζεσαι. Δε κάνει για γκόμενα..τουλάχιστον μέχρι να τη βρεις..μόλις τη βρεις και την πας κανα ταξίδι..θα την κατεβάσεις με λουμπάγκο. Κάνει για πίστα..ε οκ...δε τα σκάω τόσα για πίστα..

Sakis 30ρις που οδηγεί απο 12 (piaggio carelli με τα πετάλ..διχρονίλα)..και έβγαλε 1ο δίπλωμα στα 16..(με honda jazz συμπλέκτη)..

Πάμε στο gsx-r με τα yoshimouria..θα έπαιρνα το tmax..γιατί ξαναλέω..το gixer είναι ακριβό για περιορισμένης χρήσης μηχανάκι. Δε κάνει για πόλη. Δε κάνει για δημόσιο δρόμο (όχι για θέμα ορίων κτλ..μλκς είναι αυτά..απλά είναι σίγουρο το πέσιμο..το πως θα σου κάτσει δεν είναι σίγουρο, και μη μου πει κανείς οτι οδηγεί συντηριτικά και ώριμα μ αυτό το μηχανάκι), δε κάνει για βρεγμένο..εκεί κι αν τσακίζεσαι. Δε κάνει για γκόμενα..τουλάχιστον μέχρι να τη βρεις..μόλις τη βρεις και την πας κανα ταξίδι..θα την κατεβάσεις με λουμπάγκο. Κάνει για πίστα..ε οκ...δε τα σκάω τόσα για πίστα..

Αν και πιστεύω πως όσο δεν κάνει το GSXR για πόλη άλλο τόσο δεν κάνει και ένα Scooter με μήκος 2,23m και βάρος 220 κιλά (πλήρες υγρών) ας το παρακάμψουμε,πες μου για την δεύτερη πρόταση...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αν είναι έτσι εγώ οδηγώ από τότε που εσύ γεννήθηκες τι να λέει αυτό??? Ότι οδηγούσα και σωστά???
    Μεγάλη πατάτα είπες!!!

Να σου πω επίσης ότι ξέρω κάποιους που οδηγάνε 40+ χρόνια και είναι απλά απαράδεκτοι σαν οδηγοί
    οπότε άσε τα παλαβά ότι οδηγούσες ποδήλατο από τα 12 και εγώ ποδήλατο είχα όταν ήμουν 3 δε
    σημαίνει κάτι αυτό!!

Ρε πας καλά είναι επικίνδυνο το GSXR ή το όποιο SS σε βρεγμένο δρόμο και είναι ασφαλές το σκούτερ???
    Ότι να 'ναι γράφεις!!!

Παλαιό μέλος
    Έχεις δίκιο,είναι περιορισμένης χρήσης.Να σου πω εγώ κάτι άλλο;Με τα λεφτά που έχει το T-MAX παίρνεις ενα Bandit 650 με ABS και σου μένουν και ρέστα για ένα 250άρι scooter για την πόλη.Τί λες;
    Βασικά ήμουν έτοιμος για CBF ή R6 (άσχετα μεταξύ τους?) κρατώντας όμως και το tmax..αλλά μετά σκέφτηκα..διπλά σήματα, διπλές ασφάλειες, διπλά έξοδα-service κτλ..για 10-20?Φορές το χρόνο ταξιδίου-πίστας...πολλά είναι και πάλι. Στην τελική και πίστα μπαίνει το tmax..και Ισπανία θα με πάει το καλοκαίρι..(θα ρθει κανείς?) ;-)

Το 250ρι σκούτερ με 70km μέσο όρο τη μέρα (μισό έξω-μισό πόλη)..θα πρέπει να το αλλάζεις κάθε χρόνο..σε χρήμα συντήρησης.

Και κάτι ακόμα..το t-max το πήρα 6800 δίνοντας ουσιαστικά 3800 με τράμπα απο ένα xmax..

Βασικά ήμουν έτοιμος για CBF ή R6 (άσχετα μεταξύ τους?) κρατώντας όμως και το tmax..αλλά μετά σκέφτηκα..διπλά σήματα, διπλές ασφάλειες, διπλά έξοδα-service κτλ..για 10-20?Φορές το χρόνο ταξιδίου-πίστας...πολλά είναι και πάλι. Στην τελική και πίστα μπαίνει το tmax..και Ισπανία θα με πάει το καλοκαίρι..(θα ρθει κανείς?) ;-)

Το 250ρι σκούτερ με 70km μέσο όρο τη μέρα (μισό έξω-μισό πόλη)..θα πρέπει να το αλλάζεις κάθε χρόνο..σε χρήμα συντήρησης.

Και κάτι ακόμα..το t-max το πήρα 6800 δίνοντας ουσιαστικά 3800 με τράμπα απο ένα xmax..

Μιλάω για τιμές καινούργιων,γιατί μεταχειρισμένο Bandit βρίσκεις και με 4 χιλιάρικα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω,τί παραπάνω κάνει το T-MAX σε καθημερινές συνθήκες από ένα π.χ Bandit 650 ή αν ταξιδεύει καλύτερα το T-MAX από ένα CBF ή Bandit ή V-strom...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Αν είναι έτσι εγώ οδηγώ από τότε που εσύ γεννήθηκες τι να λέει αυτό??? Ότι οδηγούσα και σωστά???
    Μεγάλη πατάτα είπες!!!

Να σου πω επίσης ότι ξέρω κάποιους που οδηγάνε 40+ χρόνια και είναι απλά απαράδεκτοι σαν οδηγοί
    οπότε άσε τα παλαβά ότι οδηγούσες ποδήλατο από τα 12 και εγώ ποδήλατο είχα όταν ήμουν 3 δε
    σημαίνει κάτι αυτό!!
    Ρε συ..τι θες φώτο?Να σου scanarw το δίπλωμα για 50ρι?Τι θες να πεις δλδ?Είναι το ίδιο το ποδήλατο με ένα παπί ή ένα scooter ή ένα jazzaki με συμπλέκτη?Είναι το ίδιο με το κεφάλι που έχεις στα 12-13-14 να οδηγείς ποδήλατο ή παπί?Δεν είμαι ο super αλλά τόσα χρόνια είναι η εμπειρία μου. Δεν είναι ούτε τεράστια ούτε μικρή. Τουλάχιστον επιβίωσα..και ξέρεις κάτι το ίδιο θα κάνω και στα παιδιά μου αν κάνω..απο μικρά στο θέμα. Γιατί εδω μέσα βλέπω πολλά φρούτα που σκέφτονται στην ηλικία μου (30..) όπως σκεφτόμουν στα 12..και απλά ήμουν τυχερός..

Παλαιό μέλος
    Μιλάω για τιμές καινούργιων,γιατί μεταχειρισμένο Bandit βρίσκεις και με 4 χιλιάρικα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω,τί παραπάνω κάνει το T-MAX σε καθημερινές συνθήκες από ένα π.χ Bandit 650 ή αν ταξιδεύει καλύτερα το T-MAX από ένα CBF ή Bandit ή V-strom...
    Ας μείνουμε στο CBF ή στο bandit plz..γιατί απεχθάνομαι τα στρώματα..

Παίρνει κράνος απο κάτω?Η το πας μαζί σου όπου πας..?

Αν πας σε βρεγμένο..το παπούτσι το βρέχει?

Κινείσαι ωραία μες την πόλη?Άνετα και εσύ και το μοτέρ?

Καίει λιγότερο?

Ας μείνουμε στο CBF ή στο bandit plz..γιατί απεχθάνομαι τα στρώματα..

Παίρνει κράνος απο κάτω?Η το πας μαζί σου όπου πας..?

Αν πας σε βρεγμένο..το παπούτσι το βρέχει?

Κινείσαι ωραία μες την πόλη?Άνετα και εσύ και το μοτέρ?

Όχι κράνος δεν παίρνει από κάτω,το κράνος το παίρνω μαζί μου,δεν με απασχολεί καθόλου αυτό,ή στο φινάλε βάζω ένα βαλιτσάκι πίσω.Δε νομίζω το παπούτσι στο βρεγμένο να βρέχεται με το Bandit,εδώ δεν βρέχεται με το δικό μου το GSR,αλλά ακόμα κ αν βρεχόταν υπάρχουν αδιάβροχα μποτάκια με προστασίες τα οποία πρέπει να τα φοράς είτε καβαλάς Τ-ΜΑΧ είτε οτιδήποτε κινείται σε 2 τροχούς.Μέσα στην πόλη κινείσαι ανετότατα,όταν συνηθίσεις τις αλλαγές ταχυτήτων (δηλαδή σε 1 το πολύ 2 μέρες) όλα γίνονται μηχανικά και συμμετέχεις ενεργά στην οδήγηση,συμμετοχική οδήγηση δηλαδή άσε που βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ένα Bandit ή ακόμα και το GSR το δικό μου περνάμε πολύ πιο άνετα ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα από ένα Megascooter
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15