Ρε φιλαράκο γμτ όταν εγώ είχα δίπλωμα εσύ ήσουν το πολύ έξι χρονών και τότε εγώ είχα παπί καιΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ρε συ..τι θες φώτο?Να σου scanarw το δίπλωμα για 50ρι?Τι θες να πεις δλδ?Είναι το ίδιο το ποδήλατο με ένα παπί ή ένα scooter ή ένα jazzaki με συμπλέκτη?Είναι το ίδιο με το κεφάλι που έχεις στα 12-13-14 να οδηγείς ποδήλατο ή παπί?Δεν είμαι ο super αλλά τόσα χρόνια είναι η εμπειρία μου. Δεν είναι ούτε τεράστια ούτε μικρή. Τουλάχιστον επιβίωσα..και ξέρεις κάτι το ίδιο θα κάνω και στα παιδιά μου αν κάνω..απο μικρά στο θέμα. Γιατί εδω μέσα βλέπω πολλά φρούτα που σκέφτονται στην ηλικία μου (30..) όπως σκεφτόμουν στα 12..και απλά ήμουν τυχερός..
οδηγούσα και μηχανάκια με συμπλέκτη τι πάει να πει αυτό καταλαβαίνεις τι γράφεις και τι διαβάζεις?
Στο έγραψα αυτό γιατί μας τσαμπουνάς ότι οδηγάς από τα 12 σου ε λοιπόν κι εγώ οδηγάω από τα 10 μου! Με κάνει καλύτερο οδηγό αυτό?
Αν και από εμπειρία σίγουρα έχω πιο μεγάλη από εσένα και όταν εγώ είχα τουλάχιστον ένα παπάκι
εσύ παίζει να μην είχες ούτε ποδήλατο!
Έχεις μπουκώσει εντελώς το μυαλό σου με χαζομάρες και δεν νιώθεις ούτε
αυτά που γράφεις ούτε αυτά που διαβάζεις!
Στο θέμα μας λοιπόν γιατί ξεφύγαμε εντελώς! Τα σκούτερ θα γίνουν ποτέ μοτοσυκλέτες?
Λέγονται μοτοσυκλέτες? Είναι το ίδιο ασφαλή με τις μοτοσυκλέτες?![]()
![]()
![]()