Σελίδα 77 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Ρε συ..τι θες φώτο?Να σου scanarw το δίπλωμα για 50ρι?Τι θες να πεις δλδ?Είναι το ίδιο το ποδήλατο με ένα παπί ή ένα scooter ή ένα jazzaki με συμπλέκτη?Είναι το ίδιο με το κεφάλι που έχεις στα 12-13-14 να οδηγείς ποδήλατο ή παπί?Δεν είμαι ο super αλλά τόσα χρόνια είναι η εμπειρία μου. Δεν είναι ούτε τεράστια ούτε μικρή. Τουλάχιστον επιβίωσα..και ξέρεις κάτι το ίδιο θα κάνω και στα παιδιά μου αν κάνω..απο μικρά στο θέμα. Γιατί εδω μέσα βλέπω πολλά φρούτα που σκέφτονται στην ηλικία μου (30..) όπως σκεφτόμουν στα 12..και απλά ήμουν τυχερός..
    Ρε φιλαράκο γμτ όταν εγώ είχα δίπλωμα εσύ ήσουν το πολύ έξι χρονών και τότε εγώ είχα παπί και
    οδηγούσα και μηχανάκια με συμπλέκτη τι πάει να πει αυτό καταλαβαίνεις τι γράφεις και τι διαβάζεις?
    Στο έγραψα αυτό γιατί μας τσαμπουνάς ότι οδηγάς από τα 12 σου ε λοιπόν κι εγώ οδηγάω από τα 10 μου! Με κάνει καλύτερο οδηγό αυτό?
    Αν και από εμπειρία σίγουρα έχω πιο μεγάλη από εσένα και όταν εγώ είχα τουλάχιστον ένα παπάκι
    εσύ παίζει να μην είχες ούτε ποδήλατο!
    Έχεις μπουκώσει εντελώς το μυαλό σου με χαζομάρες και δεν νιώθεις ούτε
    αυτά που γράφεις ούτε αυτά που διαβάζεις!

Στο θέμα μας λοιπόν γιατί ξεφύγαμε εντελώς! Τα σκούτερ θα γίνουν ποτέ μοτοσυκλέτες?
    Λέγονται μοτοσυκλέτες? Είναι το ίδιο ασφαλή με τις μοτοσυκλέτες?

Παλαιό μέλος
    Σε λίγο θα μας πεις οτι πρέπει να ντυνόμαστε σαν αστακοί και μες την πόλη. Με μποτάκι μηχανής πας στη δουλειά?Και καλά εσύ πας..λες να πηγαίνουν όλοι?Και πες οτι δε το βρέχει..εκείνο το ανέβασμα της ταχύτητας δε σας έχει χαλάσει αρκετά αριστερά παπούτσια ρε παίδες?Εμένα γιατί μου άφηνε σημαδάκι μετά απο καιρό..?

Βαλίτσα οκ..

Δεν είναι θέμα να συνηθίσω συμπλέκτη. Με συμπλέκτη πήρα το 1ο μου δίπλωμα δίνοντας με δικό μου μηχανάκι.

Στην κίνηση στην πόλη..ας υποθέσουμε οτι κινείσαι όσο άνετα όσο ένα tmax..άσε τα megascooter..το SW ή το Burgie δε πάνε. To moter και εσύ είσαι άνετος?Μήπως το καις?Μήπως παθαίνεις που και που καμια τενοντίτιδα..?

Κατανάλωση δε μου πες..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    άσε που βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ένα Bandit ή ακόμα και το GSR το δικό μου περνάμε πολύ πιο άνετα ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα από ένα Megascooter
    Τι λες ρε σκούτερ να περάσει ανάμεσα από αυτοκίνητα? :rotflmao: :rotflmao: Καλό ανέκδοτο μόνο
    κάνα 250άρι τα μεγαλύτερα με τίποτα !

Σε λίγο θα μας πεις οτι πρέπει να ντυνόμαστε σαν αστακοί και μες την πόλη.
    Κανονικά για θέμα ασφάλειας και μόνο ΝΑΙ !!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ρε μπαγλαμά ξεκούρδιστε όταν εγώ είχα δίπλωμα εσύ ήσουν το πολύ έξι χρονών και τότε εγώ είχα παπί και
    οδηγούσα και μηχανάκια με συμπλέκτη τι πάει να πει αυτό καταλαβαίνεις τι γράφεις και τι διαβάζεις?
    Στο έγραψα αυτό γιατί μας τσαμπουνάς ότι οδηγάς από τα 12 σου ε λοιπόν κι εγώ οδηγάω από τα 10 μου! Με κάνει καλύτερο οδηγό αυτό?
    Αν και από εμπειρία σίγουρα έχω πιο μεγάλη από εσένα και όταν εγώ είχα τουλάχιστον ένα παπάκι
    εσύ παίζει να μην είχες ούτε ποδήλατο!
    Έχεις μπουκώσει εντελώς το μυαλό σου με χαζομάρες και δεν νιώθεις ούτε
    αυτά που γράφεις ούτε αυτά που διαβάζεις!

Στο θέμα μας λοιπόν γιατί ξεφύγαμε εντελώς! Τα σκούτερ θα γίνουν ποτέ μοτοσυκλέτες?
    Ρε φίλε..αφού οδηγώ απο 12..όχι το μηχανάκι του μπαμπά..αλλά δικό μου..πως να το κάνω?Τα ίδια μήπως λέμε?Δλδ δεν έχω εμπειρία λες?Ε δε μπορεί ρε φίλε..κάτι θα μου χει μείνει στα 18 χρόνια. Σαφώς και σε κάνει καλύτερο οδηγό..έχεις ΚΑΝΕΙ τις μλκς σου (δεν είπα οτι δε θα κάνεις κι άλλες) αλλά δε μπορεί θα έχεις παραπάνω οδηγική παιδεία απο κάποιον που πήρε δίπλωμα στα 25 καβάλησε 1η φορά ένα GSXR και όποιον πάρει ο χάρος..κάτι που δυστυχώς είναι σύνηθες στην Ελλάδα..

Μήπως παθαίνεις που και που καμια τενοντίτιδα..?

Κατανάλωση δε μου πες..
    Τενοντίτιδα όχι!!

Η κατανάλωση απλά δεν με νοιάζει μου αρκεί που δεν κινούμε με το ''αμάξι'' (σε εισαγωγικά το αμάξι)!

Ρε φίλε..αφού οδηγώ απο 12..όχι το μηχανάκι του μπαμπά..αλλά δικό μου..πως να το κάνω?Τα ίδια μήπως λέμε?Δλδ δεν έχω εμπειρία λες?Ε δε μπορεί ρε φίλε..κάτι θα μου χει μείνει στα 18 χρόνια. Σαφώς και σε κάνει καλύτερο οδηγό..έχεις ΚΑΝΕΙ τις μλκς σου (δεν είπα οτι δε θα κάνεις κι άλλες) αλλά δε μπορεί θα έχεις παραπάνω οδηγική παιδεία απο κάποιον που πήρε δίπλωμα στα 25 καβάλησε 1η φορά ένα GSXR και όποιον πάρει ο χάρος..κάτι που δυστυχώς είναι σύνηθες στην Ελλάδα..
    Ντάξ κάπου έχεις δίκιο σε κάποια πράματα........αλλά στο παρακάτω δε μου απάντησες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

Σε λίγο θα μας πεις οτι πρέπει να ντυνόμαστε σαν αστακοί και μες την πόλη. Με μποτάκι μηχανής πας στη δουλειά?Και καλά εσύ πας..λες να πηγαίνουν όλοι?Και πες οτι δε το βρέχει..εκείνο το ανέβασμα της ταχύτητας δε σας έχει χαλάσει αρκετά αριστερά παπούτσια ρε παίδες?Εμένα γιατί μου άφηνε σημαδάκι μετά απο καιρό..?

Βαλίτσα οκ..

Δεν είναι θέμα να συνηθίσω συμπλέκτη. Με συμπλέκτη πήρα το 1ο μου δίπλωμα δίνοντας με δικό μου μηχανάκι.

Στην κίνηση στην πόλη..ας υποθέσουμε οτι κινείσαι όσο άνετα όσο ένα tmax..άσε τα megascooter..το SW ή το Burgie δε πάνε. To moter και εσύ είσαι άνετος?Μήπως το καις?Μήπως παθαίνεις που και που καμια τενοντίτιδα..?

Κατανάλωση δε μου πες..

Όσο καλύτερα ντύνεσαι τόσο το καλύτερο για σένα.Δεν πάω στη δουλειά με τη μηχανή γιατί έχω αυτοκίνητο της εταιρίας και αναγκαστηκά μετακινούμαι με αυτό,όταν όμως πάρω την μηχανή μέσα στην πόλη (σπάνια γιατί μένω κέντρο) φοράω τα ελάχιστα που θεωρώ πως είναι κράνος,μπουφάν,γάντια και μποτάκια.Όσο για το αν χαλάνε τα παπούτσια δε με απασχολεί γιατί τα μποτάκια έχουνε ενίσχυση στο σημείο και είναι και μαύρα,δεν παίζει να βάλω σκαρπίνι πάνω στο μηχανάκι για κανέναν λόγο.Το μοτέρ μου μέσα στην πόλη είναι όσο άνετο και το δικό σου,δεν έχω αερόψυκτο μηχανάκι και το καλοκαίρι με καύσωνα δεν το είδα πάνω απο 98 βαθμούς,εσένα πόσους φτάνει;Όσο για την κατανάλωση είναι εντελώς άκυρο επιχείρημα από την στιγμή που έχεις σκάσει +4.000 χιλιάρικα για ένα μηχανάκι,μέχρι να κάψω εγώ 4.000? βενζίνη θα έχω ήδη κάνει 40.000km οπότε δεν αξίζει να συζητάμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Είναι μοτοσυκλέτες ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής μερικά είναι και μοτοσυκλέτες. Τώρα αν είναι κάτι άλλο εκτός απο μοτοσυκλέτα το CBR125 τότε είναι κάτι άλλο και το Liberty125..

Ασφάλεια. Δυσανάλογη σύγκριση. Αλλά εφικτή.

Αν μια μοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 20 sec είναι ασφαλής..

Τότε και μια σκουτερομοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 40 sec είναι ασφαλής..

Για τα φρένα τουλάχιστον του tmax νομίζω οτι σου έχω απαντήσει :-)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Όσο καλύτερα ντύνεσαι τόσο το καλύτερο για σένα.Δεν πάω στη δουλειά με τη μηχανή γιατί έχω αυτοκίνητο της εταιρίας και αναγκαστηκά μετακινούμαι με αυτό,όταν όμως πάρω την μηχανή μέσα στην πόλη (σπάνια γιατί μένω κέντρο) φοράω τα ελάχιστα που θεωρώ πως είναι κράνος,μπουφάν,γάντια και μποτάκια.Όσο για το αν χαλάνε τα παπούτσια δε με απασχολεί γιατί τα μποτάκια έχουνε ενίσχυση στο σημείο και είναι και μαύρα,δεν παίζει να βάλω σκαρπίνι πάνω στο μηχανάκι για κανέναν λόγο.Το μοτέρ μου μέσα στην πόλη είναι όσο άνετο και το δικό σου,δεν έχω αερόψυκτο μηχανάκι και το καλοκαίρι με καύσωνα δεν το είδα πάνω απο 98 βαθμούς,εσένα πόσους φτάνει;Όσο για την κατανάλωση είναι εντελώς άκυρο επιχείρημα από την στιγμή που έχεις σκάσει +4.000 χιλιάρικα για ένα μηχανάκι,μέχρι να κάψω εγώ 4.000? βενζίνη θα έχω ήδη κάνει 40.000km οπότε δεν αξίζει να συζητάμε...
    Συμφωνώ οτι όσο καλύτερα ντύνεσαι, είναι υπέρ εσού και μόνο..

Για εμένα τα ελάχιστα είναι full face κράνος μέσα στην πόλη..

Παραλία πας με μποτάκι?Η παίρνεις το αμάξι της εταιρίας και εκεί?Αθλητικό στην πόλη-παραλία απαγορεύεται?(Απάντα ειλικρινά..δεν έχεις φορέσει άλλο παπούτσι πάνω στο GSR?)

Δεν έχω θερμοκρασία σε βαθμούς κελσίου στην οθόνη. Βεντιλατέρ στους πόσους ανάβει?Όλο το καλοκαίρι 2 φορές μου άναψε εμένα για να καταλάβεις..και τις 2 ήμουν αναμμένος-σταματημένος.

Σου είπα δεν έδωσα 4000 παραπάνω..δε θα έδινα ποτέ 11 χιλιάρικα για καμία μηχανή..είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου..άρα το θέμα καυσίμου-κατανάλωσης παραμένει..

Συμφωνώ οτι όσο καλύτερα ντύνεσαι, είναι υπέρ εσού και μόνο..

Για εμένα τα ελάχιστα είναι full face κράνος μέσα στην πόλη..

Παραλία πας με μποτάκι?Η παίρνεις το αμάξι της εταιρίας και εκεί?Αθλητικό στην πόλη-παραλία απαγορεύεται?(Απάντα ειλικρινά..δεν έχεις φορέσει άλλο παπούτσι πάνω στο GSR?)

Δεν έχω θερμοκρασία σε βαθμούς κελσίου στην οθόνη. Βεντιλατέρ στους πόσους ανάβει?Όλο το καλοκαίρι 2 φορές μου άναψε εμένα για να καταλάβεις..και τις 2 ήμουν αναμμένος-σταματημένος.

Σου είπα δεν έδωσα 4000 παραπάνω..δε θα έδινα ποτέ 11 χιλιάρικα για καμία μηχανή..είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου..άρα το θέμα καυσίμου-κατανάλωσης παραμένει..

Ναι έχει τύχει να φορέσω κι άλλο παπούτσι πάνω στο GSR,αλλά ήταν όταν είχα βάλει τα μποτάκια για πλύσιμο:rotflmao: Πραγματικά πίστεψέ με,αν ψαχτείς για μποτάκι καθημερινής χρήσης θα δεις ότι είναι πιο άνετα και από αθλητικά παπούτσια και στο λέω εγώ αυτό που καθημερινά στη δουλειά ή όταν βγω για καφέ κυκλοφορώ με Asics Running Στην παραλία όταν είμαι στο εξοχικό μου είτε θα κατέβω στην θάλασσα με το Panda είτε θα έρθει κάποιος φίλος να με πάρει με το αυτοκίνητο.Όταν ξεκινάω με την μηχανή από Λάρισα να πάω για μπάνιο,πάντα φοράω μποτάκια και μέσα στο tankbag κρύβονται οι σαγιονάρες μου 4 σε 1 ξέρεις :rotflmao: Όσο για την θερμοκρασία,το βεντιλατέρ μου ανάβει στους 97 και σβήνει όταν φτάσει 89.Με αυτόν τον καιρό που έχει τώρα δεν ανάβει κάν,το καλοκαίρι άναβε για μερικά δευτερόλεπτα όταν με πιάνανε σερί 2-3 φανάρια,αλλά σου λέω σπάνια κυκλοφορώ στην πόλη.Όσο γι'αυτο που είπε ότι δεν έδωσες 4 παραπάνω σου είπα ότι αναφέρομαι σε τιμές καινούργιου.Σκέψου ότι με τα λεφτά αυτά έπαιρνες καινούργιο Bandit ή έπαιρνες μεταχειρισμένο Bandit και σου μένανε και 3 χιλιάρικα ρέστα,άντε όχι 4 χιλιάρικα.Αν υποθέσουμε ότι το Bandit καίει 1 λίτρο παραπάνω στα 100km (γιατί δεν καίει πολύ,είναι αρκετά οικονομικό) και αν υποθέσουμε ότι το λίτρο κάνει 1? αυτομάτως βλέπουμε ότι με τα 3000? έχεις περιθώριο να κάνεις 3.000 χ 100 = 300.000km με το Bandit πριν αρχίσεις να κάνεις απόσβεση με το Τmax
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Έχω μποτάκια ρε συ είναι μια χαρά άνετα και για καθημερινά και αδιάβροχα και με την ενίσχυση στο σημείο για τις ταχύτητες κτλ..απλά δε τα φοράω πάντα, εσύ είσαι απ τις εξαιρέσεις.

Δε το πας στην πόλη..οκ..εγώ το πάω. Είδες που ανάβει όμως?Βεντιλατέρ=ανάβει η μηχανή. Εμένα μόνο σταματημένος ώρα..όχι σε φανάρι. Στην πόλη δε συγκρίνονται. Όχι μόνο στο άναμα αλλά και σ άλλα, μεταφορά αντικειμένων, άνεση στην οδήγηση, επιμένω κατανάλωση, κακή χρήση κινητήρα (άρα service) ;-)

Το πόσο καίει κάτι δε πάει σύμφωνα με το τι θα χάλαγες για κάτι άλλο..Παρόλα αυτά με στην πόλη δε θα χάλαγα 1 λίτρο παραπάνω με το bandit..

Στην παραλία πας με το panda..στην παραλία που πάω εγώ δε χωράει ούτε tmax καλά καλά. Άσε που αν μπαίνεις σε αμάξι καλοκαίρι, φαντάζομαι τέτοια εποχή τι κουτάκιας είσαι..

Έχει υπέρ και κατά και το ένα και το άλλο..το έχεις για άλλη χρήση απ ότι εγώ. Προσπάθησε να βάλεις το bandit στη δική μου χρήση..

~20.000km (στατιστικά) το χρόνο με τα μισά και βάλε καθημερινά και σε πόλη..(αν και φέτος θα το σπάσω κι αυτό). Χωρίς χρήση αυτοκινήτου. Βρέξει-χιονίσει. Πηγαίνοντας στη δουλειά, για ποτό, στη γυναίκα, στη γκόμενα, για καφέ, στο σπίτι, στην πεθερά, στη μάνα της γκόμενας. Παντού. Δε μπορώ παντού να φοράω το μποτάκι, να κουβαλάω κράνος, να πηγαίνω λασπωμένος. Ακόμα και βροχή να με πιάσει..απο στήθος και κάτω παίζει και να μη βραχώ. Κυρίως όχημα λογο νοοτροπίας..δε το χω για την Κυριακάτικη βόλτα μόνο. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..

Τώρα αν είναι κάτι άλλο εκτός απο μοτοσυκλέτα το CBR125 τότε είναι κάτι άλλο και το Liberty125..

CBR 125 = Μια μικρή μοτοσυκλέτα για μικρούς σε ηλικία αναβάτες!

Liberty 125 = ένα μικρό σκούτερ καλά ως εδώ??

Ασφάλεια. Δυσανάλογη σύγκριση. Αλλά εφικτή.

Δυσανάλογη η σύγκριση αυτή για ποιο λόγο??

Αν μια μοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 20 sec είναι ασφαλής..

Τότε και μια σκουτερομοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 40 sec είναι ασφαλής..
    Για την επιτάχυνση μας είπες ναι και δεν αμφιβάλω καθόλου για την επιβράδυνση όμως δε λες τίποτα!

Μπας κι έχεις την ιδέα πως με ίδια ταχύτητα ένα σκούτερ με μια ίδιας ή ακόμα και χαμηλότερης αξίας
    μοτοσυκλέτα αν φρενάρουν μαζί θα σταματήσουν και μαζί?? Πιστεύω πως είναι ο μόνος τρόπος ένα
    σκούτερ να προσπεράσει μια μοτοσυκλέτα ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!!

Για τα φρένα τουλάχιστον του tmax νομίζω οτι σου έχω απαντήσει :-)
    Ναι sorry το ξέχασα το Τ-ΜΑΧ έχει άγκυρες δεν έχει φρένα!!!

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μια μοτοσυκλέτα να την πάρεις μεταχείρω οπότε άσε τη σύγκριση της τιμής το ίδιο είναι!!

Και δε με λες..........εντός πόλης ας πούμε πόσα λίτρα καύσιμο θες για 100 χιλιόμετρα??
    Το μέτρησες ποτέ??

Βρέξει-χιονίσει. Πηγαίνοντας στη δουλειά, για ποτό, στη γυναίκα, στη γκόμενα, για καφέ, στο σπίτι, στην πεθερά, στη μάνα της γκόμενας. Παντού. Δε μπορώ παντού να φοράω το μποτάκι, να κουβαλάω κράνος, να πηγαίνω λασπωμένος. Ακόμα και βροχή να με πιάσει..απο στήθος και κάτω παίζει και να μη βραχώ. Κυρίως όχημα λογο νοοτροπίας..δε το χω για την Κυριακάτικη βόλτα μόνο. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..
    Θα σε βόλευε ένα μικρό αυτοκίνητο νομίζω και θα είσαι μια χαρά + ότι το καλοκαίρι με το A/C θα
    είσαι και πιο άνετος!!

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15