Σελίδα 79 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

De ta diabasa ola re seis..apo xthes..

alla 185 to kanapedaki toy sfinaki?

:rotflmao: ta pisteyete eseis ayta re???
    209 kila adio...

33 aloga roda...

kai teliki 160 xil!!!!

re sy...sfinaki moy...pos to pes to allo???de tromazeis ESY apo to gazi poy mporei na exei ena ktm?

einai poy xeis mathei sta polla me to kanapedaki soy???

Το κάνεις να ακούγεται σαν κατόρθωμα αλλά υπήρχαν 125 πρίν 20 χρόνια που πιάναν τόσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    ....εχω ενα Daytona 675, .....Σημερα φορτωμενος με ενα τεραστιο σακβουαγιαζ και ενα διπλο tank bag εκανα παραδοσεις υλικων στο κεντρο της Θεσσαλονικης. .......
    Ολα στο μυαλουδακι μας ειναι φιλαρακο μου, παρε ενα SS να αποκτησει η ζωη σου λιγο χρωμα και ασε τις πολυχρηστικοτητες για τα κοριτσακια με τα φουστανακια
    Πιο καλο και ανετο για την πολη ισως να ειναι και αυτο...

Εχει και πολυ χωρο μπροστα για να δενεις και καδρονια για την οικοδομη....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ergaleio polis.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	3,2 KB 
ID:	177244

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Το κάνεις να ακούγεται σαν κατόρθωμα αλλά υπήρχαν 125 πρίν 20 χρόνια που πιάναν τόσα.
    PIES KAFE..AYTO AKRIBOS LEO..:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ελα καλημερα-καλημερα...

Για παμε δυνατα να τα χωσουμε στον sf1n4k1 γτ εκτος του οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον καναπε του,
    δε μου φερνει και την αλοιφη που μου ειπε και θα τον γδαρω ζωντανο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ελα καλημερα-καλημερα...

Για παμε δυνατα να τα χωσουμε στον sf1n4k1 γτ εκτος του οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον καναπε του,
    δε μου φερνει και την αλοιφη που μου ειπε και θα τον γδαρω ζωντανο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    prosexe esy me tis aloifes k ta katharistika sta aloyminia toy ktm..mi ginoyn kolos!!!

prosexe esy me tis aloifes k ta katharistika sta aloyminia toy ktm..mi ginoyn kolos!!!
    Θελω να κανω τις ζαντες με αλοιφη για να ξεμαυρισουν...
    Κ τα πλαστικα για να φυγουν κατι ψιλογρατσουνιες και καποια σημαδια απο αυτοκολλητα...

Προσεκτικα παντα...

Παλαιό μέλος
    Πάλι την ξέχασα..έλα απόγευμα Ρίο...μλκ Θωμά

Λοιπόν προς Σάκη. Τα φρένα του tmax αναλογικά με τα γκάζια του..μπορείς να τα πεις και άγκυρες έχω φρενάρει στα ίδια μέτρα σε βρεγμένο με gs1200 ξαναλέω. Ίδια τιμή με το fmx αναλογικά πάλι με τα γκάζια του..σαφώς καλύτερα πρέπει να φρενάρει και το SH της honda..abs 300cc..πρόσεχε μη πέσεις σε κανένα απο πίσω..Για tmax δε σε συγκρίνω μιας κ έχουμε διαφορά τιμής..παίζει να φρενάρει στα μισά μέτρα απ ότι φρενάρεις..δε κάνει endo όμως οκ..

Διαβάζω διαβάζω..σας καταλαβαίνω όλους..έχετε την εικόνα που είχα πριν 10 χρόνια για τα σκούτερ στο μυαλό μου. Ο άλλος μου λέει πάρε smart..τι λες ρε αδερφέ?Μήπως να πάρω και τον λέλο με τη μπανάνα?Θα δώσω 7.000-8.000 για τον καναπέ..(γιατί αυτό είναι διθέσιος καναπές που στέκεται σε σαλόνι, στο tmax κρατάς ισοροπία) και κάθε χρόνο θ αλλάζω τούρμπο κ μλκς..άσε το πάρκινγκ του..Τι δλδ παρκάρει όπως ένα οποιοδήποτε μηχανάκι το smart? Περνάει μήπως κι ανάμεσα απ τ αμάξια?Έχω opel corsa sport το θες?Το πουλάω..έχω αμάξι δε θέλω..ούτε να το βλέπω.

DUKASII δε τα διάβασες όλα, έμεινες στα νούμερα μόνο..160+ πιάνει το μονοκύλινδρο beverly 500 ή το nexus..33 τα έβγαλες τα άλογα του tmax?Μάλλον δε τα χεις ψάξει καλά τα scooter για ξαναψάχτα (δες καμια δυναμομέτρηση). Μετά..μάθε να παρακολουθείς ροή σηζήτησης. Μου λέει κάποιος φίλος πάρε ενα ΚΤΜ να νιώσεις αδρεναλίνη..απλά σε βόλτα όχι στα όρια..και απαντάω..δύσκολο να νιώσω πίεση σε μια 1η 2α 3η ενός ΚΤΜ..σε απλή βόλτα. Τι δε καταλαβαίνεις?Εσύ χέζεσαι πάνω στα ΚΤΜ με το που τα καβαλάς?Μπορεί..εγώ πάλι όχι..

heat το weekend έκανα τα διπλά km δικάβαλος απο σένα..δε λέει κάτι ότι κάνεις κάνω σε ταξίδι, απλά πιο αργά. Πας καλύτερα με το daytona στην πόλη απο εμένα?Οκ..ας το δεχτώ κι αυτό...πας ρε φίλε καλύτερα μες την κίνηση γιατί είσαι ο rossi..το μηχανάκι σου το ρώτησες πως νιώθει?Για ρώτα το και έλα να μας πεις..

Σας έχω έτσι?ΧΑΧΑΧ

Καλημέρες
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    Πιο καλο και ανετο για την πολη ισως να ειναι και αυτο...

Εχει και πολυ χωρο μπροστα για να δενεις και καδρονια για την οικοδομη....
    Εδω υποτιθεται οτι γελαμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

DUKASII δε τα διάβασες όλα, έμεινες στα νούμερα μόνο..160+ πιάνει το μονοκύλινδρο beverly 500 ή το nexus..33 τα έβγαλες τα άλογα του tmax?Μάλλον δε τα χεις ψάξει καλά τα scooter για ξαναψάχτα (δες καμια δυναμομέτρηση). Μετά..μάθε να παρακολουθείς ροή σηζήτησης. Μου λέει κάποιος φίλος πάρε ενα ΚΤΜ να νιώσεις αδρεναλίνη..απλά σε βόλτα όχι στα όρια..και απαντάω..δύσκολο να νιώσω πίεση σε μια 1η 2α 3η ενός ΚΤΜ..σε απλή βόλτα. Τι δε καταλαβαίνεις?Εσύ χέζεσαι πάνω στα ΚΤΜ με το που τα καβαλάς?Μπορεί..εγώ πάλι όχι..

160 pianei simfona me tis metriseis toy moto..to kanapedaki soy..
    kai exei roda 33 aloga akribos!
    episis einai 209 kila adeio!!!

tora an to diko soy epidi to kalbalises esy..egine motosykleta...pire 15 aloga..kai 25 xil teliki...

einai giati zeis se ena kosmo fantasias..k tipota perissotero..

kai nai ego me ena ktm exo niosei me 1-2-3 poly xesimo....

esy poy den exeis odigisei pote ktm...pos xereis oti den???kai mpes me ena ktm se pista kart..poy de tha baleis pano apo 3...kai ela pes moy meta alanako..an se kanei na xezese ...

160 pianei simfona me tis metriseis toy moto..to kanapedaki soy..
    kai exei roda 33 aloga akribos!
    episis einai 209 kila adeio!!!

tora an to diko soy epidi to kalbalises esy..egine motosykleta...pire 15 aloga..kai 25 xil teliki...

einai giati zeis se ena kosmo fantasias..k tipota perissotero..

kai nai ego me ena ktm exo niosei me 1-2-3 poly xesimo....

esy poy den exeis odigisei pote ktm...pos xereis oti den???kai mpes me ena ktm se pista kart..poy de tha baleis pano apo 3...kai ela pes moy meta alanako..an se kanei na xezese ...
    Αααααααααααα

Εσυ θες να μου το κλεισεις το σπιτι ετσι?!
    Ρε μην του τα λες αυτα...Εχει και πιστα καρτ κοντα και θα τρεχω και δε θα φτανω...

Παλαιό μέλος
    Δε θα σου χαλάσω το χατίρι..πιάνει 160 σύμφωνα με τις μετρήσεις του μότο?Και έχει 33 άλογα. Απλά θα επιμείνω οτι ζεις εσύ σ ένα φανταστικό κόσμο γιατί ούτε το χεις καβαλήσει μή σου πω δε ξέρεις πως μοιάζει στο δρόμο.

43 δίνει ο κατασκευαστής στις 7500rpm..38-39 βγάζει ρόδα..(επιμένω δες δυναμομετρήσεις). Και η τελική του αγγίζει τα 185 (τουλάχιστον σ εμένα) χωρίς κόντρα άνεμο όπως έγραψα και σε ευθεία. Πορεία και δικάβαλο πάει 160-170 χλρ χωρίς να το ζορίζεις. Όποτε θες με μετράς ρε συ γιατί μπορεί να κλέβει το κοντέρ μου..

1-2-3 σε σούζα χέστηκες?Χαλαρή βόλτα είπε ο φίλος. Πίστα?πιος ανέφερε πίστα?Αν χέστηκες σε πίστα με ΚΤΜ φαντάσου με σκούτερ τι θα πάθαινες..μόνο αυτό σκέψου..το χεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Δε θα σου χαλάσω το χατίρι..πιάνει 160 σύμφωνα με τις μετρήσεις του μότο?Και έχει 33 άλογα. Απλά θα επιμείνω οτι ζεις εσύ σ ένα φανταστικό κόσμο γιατί ούτε το χεις καβαλήσει μή σου πω δε ξέρεις πως μοιάζει στο δρόμο.

43 δίνει ο κατασκευαστής στις 7500rpm..38-39 βγάζει ρόδα..(επιμένω δες δυναμομετρήσεις). Και η τελική του αγγίζει τα 185 (τουλάχιστον σ εμένα) χωρίς κόντρα άνεμο όπως έγραψα και σε ευθεία. Πορεία και δικάβαλο πάει 160-170 χλρ χωρίς να το ζορίζεις. Όποτε θες με μετράς ρε συ γιατί μπορεί να κλέβει το κοντέρ μου..

1-2-3 σε σούζα χέστηκες?Χαλαρή βόλτα είπε ο φίλος. Πίστα?πιος ανέφερε πίστα?Αν χέστηκες σε πίστα με ΚΤΜ φαντάσου με σκούτερ τι θα πάθαινες..μόνο αυτό σκέψου..το χεις?
    xalari volta pane oi typo me ta skoyter file..an einai na pas xalari volta..pare to metro..oxi ktm.
    se pista me to ktm..prepei gia na katalaveis ligo..molis bgeis apo strofi me deytera..na anoixeis to gazi terma na prospathiseis na to kratiseis oste na mi sikothei poly k prepei na kleiseis gazi i na patiseis freno(giati xaneis fora kai xrono) na baleis 3 gia 3 metra me terma gazi..kai kapaki na katebazeis se proti frenarontas me osi dinami mporeis oste na kratitheis se mia ypotithemeni sosti grami gia na pareis pio grigora ti strofi...na bgeis me proti na allaxeis grigora terma gazi se deytera..me ti mprosta roda sinithos ston aera...prospathontas na kratas to soma soy terma mprosta oste na mi sikothei allo..ktl ktl...

me to skoyter SOY???NA mpo se pista kart gia pio logo?

Παλαιό μέλος
    Χαλαρή βόλτα μου είπε ο φίλος οτι θα μου ανεβάσει αδρεναλίνη το ΚΤΜ..δε το είπα εγώ. Εγώ του είπα απλά ότι παίζει να μην ανεβάσω ούτε σφιγμό..

Στην πίστα με ΚΤΜ δε ξέρω τι γίνεται..σίγουρα θ ανεβάσω σφιγμούς..αλλά το ίδιο θα πάθω και με το scooter (θα το βγάλω με όλα τα πλαστικά του πάντος απ την πίστα και το ένα και το άλλο). Εσύ τι να κάνεις στην πίστα με σκούτερ?Να δεις αν μπορείς να το πας ρε συ..και να δοκιμάσουμε τι σφιγμούς έχεις πριν και μετά..(όσο για τα πλαστικά..θα τ αφαιρέσουμε πριν μπεις..). Τι λες?Πάμε μέγαρα?ΧΑΧΑΧΑΧΑ

xalari volta pane oi typo me ta skoyter file..an einai na pas xalari volta..pare to metro..oxi ktm.
    se pista me to ktm..prepei gia na katalaveis ligo..molis bgeis apo strofi me deytera..na anoixeis to gazi terma na prospathiseis na to kratiseis oste na mi sikothei poly k prepei na kleiseis gazi i na patiseis freno(giati xaneis fora kai xrono) na baleis 3 gia 3 metra me terma gazi..kai kapaki na katebazeis se proti frenarontas me osi dinami mporeis oste na kratitheis se mia ypotithemeni sosti grami gia na pareis pio grigora ti strofi...na bgeis me proti na allaxeis grigora terma gazi se deytera..me ti mprosta roda sinithos ston aera...prospathontas na kratas to soma soy terma mprosta oste na mi sikothei allo..ktl ktl...

me to skoyter SOY???NA mpo se pista kart gia pio logo?
    alla xero esy tha moy peis tora oti mpeneis me to skoyter...kai kaneis tin idia diadromi mesa sti pista..

pio aneta..
    xoris adiavroxa..
    me valitses kai ti gineka piso na vafete...

ktl ktl?

Παλαιό μέλος
    alla xero esy tha moy peis tora oti mpeneis me to skoyter...kai kaneis tin idia diadromi mesa sti pista..

pio aneta..
    xoris adiavroxa..
    me valitses kai ti gineka piso na vafete...

ktl ktl?
    ΚΑΙ αυτό γίνεται...!!!!Δεν έχω δέρματα για τη γυναίκα όμως..νοικιάζουν και γυναικείες ολόσωμες?

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων