Σελίδα 8 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    Θα συμφωνήσω με τον Titan περί άνεσης αλλά μέχρι εκεί. Εγώ θέλω ταχύτητες, έστω και ημιαυτόματο. Αυτό το ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννννννννννν μου δίνει στα νεύρα. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω! Όπως δεν μου αρέσουν και τα αυτόματα αυτοκίνητα.

Με λίγα λόγια, περί ορέξεως....ουδείς λόγος.
    Ρε Αργύρη εδώ λέμε αν τα σκούτερ είναι μοτοσυκλέτες όχι αν μας αρέσουν!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!

Εισαι και ο πρωτος...Τιτάνααααα....καιρο εχουμε να σε δουμεεεεε...Ελπιζω να εισαι καλα...
    Γιαννης
    Vespa GTS250ie
    http//www.vespaforumhellas.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!
    Εγώ όταν αναφέρομαι σε μοτοσυκλέτες δεν συμπεριλαμβάνω τα scooter. Τώρα αν πάρουμε οτι μοτοσυκλέτες είναι όλα τα δίτροχα με μοτέρ, τότε πάω πάσο.
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ferrarigr
    Εισαι και ο πρωτος...Τιτάνααααα....καιρο εχουμε να σε δουμεεεεε...Ελπιζω να εισαι καλα...

Ευχαριστώ Γιαννάκη να σαι καλά χαιρετισμούς στα παιδιά!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ακριβά. (Για την ακρίβεια πανάκριβα. Έχετε δει πόσο πάει ένα 250άρι? Όσο όνο Καφασάκι KLR ναούμε).
    Πλαστικά.
    Δεν έχουν σασί.(κινητήρας (???) ενεργό μέρος ??????)
    Δεν έχουνε κινητήρες.
    Δεν έχουνε ανάρτηση, φρένα, στήσιμο.
    Τι συζητάμε...φτου..μακριά...
    Ότι κάνουν...το κάνει καλύτερα ένα ψευδοενούρο, motard.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα!

Το σκούτερ για μερικούς είναι τρόπος ζωής, όπως για εμάς τους άλλους είναι τρόπος ζωής
    η μοτοσυκλέτα

Αλλά σε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτιριστεί μοτοσυκλετα
    ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ

Το λέω και πιστέυω κιόλας!

και εντελώς πληροφοριακά scooter σημαίνει βέσπα και όχι μοτοσυκλέτα!:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    scooter σημαίνει βέσπα και όχι μοτοσυκλέτα!:rotflmao:

Αααα όλα και όλα σύντροφε ... Classic βέσπα = αθάνατο μηχάνημα

scooter = Φτηνής ποιότητας δίκυκλο , αντιεμπορικό , και τελείως αναλώσιμο , με μικρή ημερομηνία λήξεως .

Εν ετη 2000 - 2007 , απόλυτη πλαστικοποίηση μηχανικών μερών , και ελλειπή υποστήριξη ανταλλακτικών , λόγω του γεγονότος , ότι είναι τελείως αναλώσιμο , και ασύμφορο επισκευής.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα!

Σύντροφε κυριάκο μην το παίρνεις στραβά!
    Αυτό που λέω scooter = Βέσπα το έχουν έτσι όλα τα Ελληνοαγγλικά λεξικά
    τουλάχιστον όσα εγώ είδα !

Τώρα όσο για την κλασική βέσπα να σου πώ οτι η cosa η 200αρα ήταν η μεγάλη μου αγάπη
    και ας μην την πήρα ποτέ!

Τώρα ένα scooter δεν θα λέγεται ποτέ μοτοσυκλέτα!
    Αν δείξεις ένα scooter σε έναν ξένο και του πείς ''this is a motorcycle''
    Η απάντηση που θα πάρεις είναι η εξής: ''I's not a motorcycle i'ts a scooter''

Και πάλι καλησπέρα!

όσοι ισχυρίζονται ότι τα scooters δεν είναι μοτοσυκλέτες (προσωπικά στα @@ μου) είναι οι ίδιοι που πρέπει να επιβεβαιώνονται από τη μηχανή τους για το πόσο άντρες είναι, κάτι που υσχύει και στα αυτοκίνητα των εχόντων Bmw μερσέντε κτλ που πιστεύουν ότι τα corsa, matiz κτλ είναι σφουγγαρίστρες.

το ότι ένα scooter έχει μικρότερες δυνατότητες σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με τις μηχανές που έχουν συμπλέχτη είναι σίγουρο και δεν το αμφισφητεί κανένας αλλά κύριοι εφόσον είναι δίκυκλο και σου προσφέρει έστω και σε μικρότερο βαθμό ότι σου προσφέρει μια μεγάλη μηχανή είναι ένας τύπος μοτοσυκλέτας.

αν έχετε τόσο μεγάλο κόμπλεξ να το παραδεχτείτε και είστε τόσο σκλυροπηρυνικοί πρόβλημα σας, αλλά μη νομίζετε ότι έχετε και δίκιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    όσοι ισχυρίζονται ότι τα scooters δεν είναι μοτοσυκλέτες (προσωπικά στα @@ μου) είναι οι ίδιοι που πρέπει να επιβεβαιώνονται από τη μηχανή τους για το πόσο άντρες είναι, κάτι που υσχύει και στα αυτοκίνητα των εχόντων Bmw μερσέντε κτλ που πιστεύουν ότι τα corsa, matiz κτλ είναι σφουγγαρίστρες.

το ότι ένα scooter έχει μικρότερες δυνατότητες σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με τις μηχανές που έχουν συμπλέχτη είναι σίγουρο και δεν το αμφισφητεί κανένας αλλά κύριοι εφόσον είναι δίκυκλο και σου προσφέρει έστω και σε μικρότερο βαθμό ότι σου προσφέρει μια μεγάλη μηχανή είναι ένας τύπος μοτοσυκλέτας.

αν έχετε τόσο μεγάλο κόμπλεξ να το παραδεχτείτε και είστε τόσο σκλυροπηρυνικοί πρόβλημα σας, αλλά μη νομίζετε ότι έχετε και δίκιο.
    Ειχα σκουτερ και μαλιστα με ειχε βολεψει πολυ
    Αλλα τα μαμημενα γλυστρανε ρε φιλε, εγω επεσα απο τελειως βλακωδες τροπο
    Ακομα και τα παπια ''πατανε'' καλυτερα κατω, τα σκουτερ αν δεν εχουν ολοκαινουργια ελαστικα, αρχιζουν τα τσιφτετελια
    Ξερεις, δεν πηραμε ολοι κατευθειαν 1000cc, οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε πανω απο 10-20 χρονια εμπειριας, απο dax 50 μεχρι οτι θες
    Τα matiz,fabia καμια φορα κρατανε καλυτερα απο ''μερσεντέ'', πραγμα που δεν συμβαινει με τα σκουτερ, τα οποια ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ δεν εχουν κατασκευαστει για να κρατανε καλα, αλλα για να ειναι ανετα με προστασια απο τις καιρικες συνθηκες/νερα
    Ισως να εξαιρειται το t-max 500 το οποιο εχει σχεδιασμο μοτοσυκλετας κατω απο τα πλαστικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ακομα και τα παπια ''πατανε'' καλυτερα κατω, τα σκουτερ αν δεν εχουν ολοκαινουργια ελαστικα, αρχιζουν τα τσιφτετελια
    Ξερεις, δεν πηραμε ολοι κατευθειαν 1000cc, οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε πανω απο 10-20 χρονια εμπειριας, απο dax 50 μεχρι οτι θες
    Τα matiz,fabia καμια φορα κρατανε καλυτερα απο ''μερσεντέ'', πραγμα που δεν συμβαινει με τα σκουτερ, τα οποια ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ δεν εχουν κατασκευαστει για να κρατανε καλα, αλλα για να ειναι ανετα με προστασια απο τις καιρικες συνθηκες/νερα
    Ισως να εξαιρειται το t-max 500 το οποιο εχει σχεδιασμο μοτοσυκλετας κατω απο τα πλαστικα
    μα δε διαφωνούμε σε τίποτα φίλε μου και εμένα γλυστράει καμιά φορά το δικό μου και το παραδέχομαι αν το παρακάνω (γιαυτό προσέχω και ιδιέτερα όταν βρέχει δόξα το θεό δεν έχω πέσει ούτε μια φορά). αν δεν το παρακάνω και πηγαίνω νορμάλ δεν γλυστράει καθόλου.

και επίσης να σου πω οτι περιμένω πως και πως σε κάνα χρόνο να πάρω μηχανή

αλλά δε λέει κάτι αυτό και πάλι μοτοσυκλέτες τις θεωρώ απλά όπως ειπες και εσύ έχουν σχεδιαστεί πιο πολύ για άνεση γι' αυτό όσοι τις οδηγάμε απλά πρέπει να το έχουμε στο νου μας αυτό και να μην το παρακάνουμε.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Ρε αφτερ τι σκουτερ ειχες???

Γιατι τα παπια δεν πατανε σε καμια περιπτωση καλυτερα απο σκουτερ.

Ενα beverly που ειχα οδηγησει ηταν πολυ πιο σταθερο στο δρομο απο πολλες μεγαλες μοτοσυκλετες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Ρε αφτερ τι σκουτερ ειχες???

Γιατι τα παπια δεν πατανε σε καμια περιπτωση καλυτερα απο σκουτερ.

Ενα beverly που ειχα οδηγησει ηταν πολυ πιο σταθερο στο δρομο απο πολλες μεγαλες μοτοσυκλετες...

Βeverly ειχα, με λιγο παλια(2 χρονων) ελαστικα επανω, και γλυστραγε συνεχεια, και ο πισω τροχος και ο πισω
    Στο παπι που ειχα(kristar) ειχα επανω τα metzeler M22 και κραταγανε τελεια
    Στην αναγκη κατεβαζα μια, τσαρουχωνα το πισω φρενο, και σταματουσε

Βεβαια απο επιδοσεις, δικαβαλο, ηταν χαλια

Εγω το εχω πει, ας φτιαξει καποιος Ιαπωνας καποιο παπι υδροψυκτο 250cc με 20 ιππους και λιγο πιο φαρδια ελαστικα, και θα δεις τι εχει να γινει

Βeverly ειχα, με λιγο παλια(2 χρονων) ελαστικα επανω, και γλυστραγε συνεχεια, και ο πισω τροχος και ο πισω
    Στο παπι που ειχα(kristar) ειχα επανω τα metzeler M22 και κραταγανε τελεια
    Στην αναγκη κατεβαζα μια, τσαρουχωνα το πισω φρενο, και σταματουσε

Βεβαια απο επιδοσεις, δικαβαλο, ηταν χαλια

Εγω το εχω πει, ας φτιαξει καποιος Ιαπωνας καποιο παπι υδροψυκτο 250cc με 20 ιππους και λιγο πιο φαρδια ελαστικα, και θα δεις τι εχει να γινει
    ε μάλλον τα ελαστικά σου φταίγανε και όχι το scooter!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ε μάλλον τα ελαστικά σου φταίγανε και όχι το scooter!!

+1 αφτερ...

Σκουτερακι με ολοκαινουρια λαστιχα στριβει πιο γρηγορα απο R1 με λιωμενα λαστιχα...

Σελίδα 8 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15