Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ρε τι θα γινει με 'σενα? Ακομα περιμενει απο το μεσημερι ο ggs να γραψεις!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ε έγραψα

βασικά έλεγα ότι ο Σπύρος το έγραφε αλλιώς, και παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά του
    καθαρά βασιζόμενος στο post του, θα τον έλεγα υπερβολικό

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Συνημμένο 312490
    Πας καλά;
    τι μαλακα ειναι!πεθαίνω με το δαχτυλάκι στο λαπτοπ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    amyroukai ζεις επικινδυνα....

Τα ποδια πανω στο τραπεζακι

ρεεεε, γαμω το φελέκι μου,κλαίω
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Συνημμένο 312490
    Πας καλά;
    To σκυλί έχει το βλέμα του Γιάννη οταν σκάει στο τραπέζι το κοψίδι
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Καλά τα λές,αλλά αυτό που προτείνεις δεν συνδυάζεται με την έννοια μιας ανοιχτής βόλτας. Μπορεί να αισθάνεσαι-ως διοργανωτής- υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στους άλλους, αλλά δεν είσαι, συνεπώς δεν θα δεχτεί κανείς εύκολα την επιβολή αυτού που προτείνεις. Καλή η πρόθεσή σου,αλλά η βόλτα μετά διοργανώνεται για μια κλειστή ομάδα ανθρώπων και όχι για όλους, ακόμα και αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καμμία σύγχυση, μην μπερδεύεσαι.... όσοι μου την έπεσαν (όπως λές) δεν έχουν έρθει ποτέ σε βόλτα μου οπότε μηδαμινή η "ζημιά"....

όχι, δεν με σεβεσαι όταν σου λέω μην ερθεις χωρίς πλήρη επένδυση και εσύ με γραφεις και έρχεσαι....

τόσο απλό δεν είναι????

εγώ θα έλεγα οτι ανησυχητικό είναι το γεγονός οτι όλοι λέμε ναι στην ασφάλεια αλλά στην εφαρμογή της θεωρίας κολάμε....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΑΕΚΑΡΑ............

Άμα έρθω θά μέ διώξεις έπειδή δέν έχω ό φτωχομπινές παντελόνι μέ προστασία..??
    Ή θά έχω δείξει μέ αύτή μου τήν παρουσία ότι δέν σέ σέβομαι..??
    Έντάξει κύπελλο πήραμε,στό χάντμπολ όμως δέ θά σαλτάρουμε κιόλας..!!!
    Σπύρο βλέπεις μάνι μάνι πως φτάνουμε στον αποκλεισμό;;;

Δεν έχω πολλά παραπάνω να προσθέσω.νομίζω πως έχεις καταλάβει τι σου λέμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Καταρχήν είσαι ελεύθερος να νομίζεις ότι θες, κι εγώ μπορώ να έχω άλλη άποψη!

Η κουλτούρα που διαμορφώνουμε σαν μέλη του μοτό, ή σαν μοτοσυκλετιστές που μας βλέπουν κι άλλοι να κινούμαστε στο δρόμο, είναι η στάση που κρατάμε.
    Και προσωπική μου άποψη είναι πως σαν μέλη του μοτο.γρ είναι λυπηρό να δείχνουμε περισσότερη ευαισθησία στην προσωπική ελευθερία του καθενός να πάει να συνοδεύσει τον Σπύρο στη βόλτα του χωρίς να σεβαστεί την υπόδειξή του για πλήρη εξοπλισμό,
    από την ευαισθησία και την εκτίμηση που δείχνουμε στο σωστό παράδειγμα που δίνει σαν μέλος του μοτο ή σαν μοτοσυκλετιστής στους νέους ή και παλιότερους που μπορεί να διαβάσουν αυτό ή και άλλα θέματα.

Αυτό που σε καλώ να καταλάβεις είναι πως
    (α) κι εδώ κουλτούρα γράφει το μοτο (θετική-αρνητική?) και
    (β) άλλο οι περιορισμοί και τα πρέπει που μας επιβάλει η κοινωνία, και άλλο το τι πρέπει να αποδεχόμαστε όλοι μας ως σωστή στάση (ακόμα κι αν μπορεί πολλούς να ξενίζει ή να ξεβολεύει).

Τώρα, αν θα το καταλάβεις αυτό ή αν θα πετάξεις την μπάλα αλλού είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου!
    το β μόνο θα σχολιάσω,στα υπόλοιπα δεν λέμε κατι διαφορετικό φίλε.
    Το "αποδέχομαστε όλοι μας ως σωστή στάση" είναι η ουσία,κυρίως στο ρήμα. Αποδέχομαι. Οχι μου επιβάλλεται,αλλιώς νοτ γουέλκαμ .
    Με πόσους διαφορετικούς τρόπους πρέπει να λεχθεί για να γίνει κατανοητό;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sotiris S. Προβολή μηνύματος

Λοιπον, ο μπαρμπαGorgo ετοιμαζει ηδη την επομενη βολτα! Πηρε και μηχανη του κουτιού λεμε!!!(Sponsored by Spyrakos!)

Συνημμένο 312492
    Περαστικά όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα πάλι στο τιμόνι!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Καταρχήν είσαι ελεύθερος να νομίζεις ότι θες, κι εγώ μπορώ να έχω άλλη άποψη!

Η κουλτούρα που διαμορφώνουμε σαν μέλη του μοτό, ή σαν μοτοσυκλετιστές που μας βλέπουν κι άλλοι να κινούμαστε στο δρόμο, είναι η στάση που κρατάμε.
    Και προσωπική μου άποψη είναι πως σαν μέλη του μοτο.γρ είναι λυπηρό να δείχνουμε περισσότερη ευαισθησία στην προσωπική ελευθερία του καθενός να πάει να συνοδεύσει τον Σπύρο στη βόλτα του χωρίς να σεβαστεί την υπόδειξή του για πλήρη εξοπλισμό,
    από την ευαισθησία και την εκτίμηση που δείχνουμε στο σωστό παράδειγμα που δίνει σαν μέλος του μοτο ή σαν μοτοσυκλετιστής στους νέους ή και παλιότερους που μπορεί να διαβάσουν αυτό ή και άλλα θέματα.

Αυτό που σε καλώ να καταλάβεις είναι πως
    (α) κι εδώ κουλτούρα γράφει το μοτο (θετική-αρνητική?) και
    (β) άλλο οι περιορισμοί και τα πρέπει που μας επιβάλει η κοινωνία, και άλλο το τι πρέπει να αποδεχόμαστε όλοι μας ως σωστή στάση (ακόμα κι αν μπορεί πολλούς να ξενίζει ή να ξεβολεύει).

Τώρα, αν θα το καταλάβεις αυτό ή αν θα πετάξεις την μπάλα αλλού είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου!
    Και ποιός σου είπε οτι το moto.gr θέλει politically correct μέλη που θα καθορίζουν αυτά την συμπεριφορά που αρμόζει στο forum?
    Το moto.gr ουδέποτε επέβαλλε συμπεριφορές ντυσίματος στα μέλη του, και δεν μπορεί κανένας σας να λέει οτι το κάνει για την καλή έξωθεν εικόνα του forum.

Το τι αποδέχεσαι εσύ ως "σωστή στάση" είναι κατι πολύ σχετικό, και δεν ορίζεται μονο στο θέμα εξοπλισμού. Εσύ μπορείς να θεωρείς οτι σωστή στάση είναι να πηγαίνεις με 100 στην εθνική και να ανταλλάσεις χαιρετισμούς με φώτα σε όσους βλέπεις, εγώ μπορώ να θεωρώ οτι σημασία έχει η προσωπική μου ευχαρίστηση, να αλλάζω ταχύτητες στον αέρα με 150 και να ανταλλάσω κωλοδάχτυλα με όσους βλέπω.

Λογικά δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε μια βόλτα, γιαυτό την επόμενη θα την κανονίσεις με πμ. Όταν είναι ανοιχτή όμως, δεν είναι κανενός ιδιοκτησία. Όλοι όσοι διαβάζουν μπορούν να έρθουν, είτε για να γνωριστούν με τους "παλιούς", είτε γιατί ζήλεψαν απ΄την προηγούμενη, είτε επειδή θέλουν να δούν ένα φιλαράκι, είτε επειδή θέλουν παρέα για μια βόλτα.
    Όταν τρώει πόρτα με την δικαιολογία του εξοπλισμού-μοτό-ζωδίου-ικανοτήτων, απλά δεν θα έρθει. Και αν δεν έρθει δεν πρόκειται να μάθει.

Προφανώς δεν διαφωνούμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού, αλλά για την επιβολή του εξοπλισμού για να ταιριάζει στα specs μιας παρέας.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 20/03/2014 στις 21:42.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εγώ το ξεκαθαριζω ως Κριός, ταιριαζω με λέοντες τοξοτες και διδύμους. Με καρκίνους όχι. Κανονιστε την πορεία σας. Χιο βγαλε αυτοκόλλητα να φοράνε όλοι μαζί με αυτό του Μοτο μην μπερδευτω και μιλησω σε λάθος άνθρωπο. Ωφου πια.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κλεισε τη ζελατινα μη σου μπει τιποτα στο ματι και εχουμε αλλα..

Λοιπον, ο μπαρμπαGorgo ετοιμαζει ηδη την επομενη βολτα! Πηρε και μηχανη του κουτιου λεμε!!!(Sponsored by Spyrakos!)

Συνημμένο 312492
    Ο μπαρμπGeorge είναι με το μπλε 1000RR που έχουμε πάει κάποιες βόλτες?

Περαστικά και γρήγορα φίλε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Λοιπον, ο μπαρμπαGorgo ετοιμαζει ηδη την επομενη βολτα! Πηρε και μηχανη του κουτιου λεμε!!!(Sponsored by Spyrakos!)

Συνημμένο 312492
    Περαστικα κι αγύριστα να είναι...

Γιώργο, στην επόμενη βόλτα θα πάμε παρέα

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Και ποιός σου είπε οτι το moto.gr θέλει politically correct μέλη που θα καθορίζουν αυτά την συμπεριφορά που αρμόζει στο forum?
    Το moto.gr ουδέποτε επέβαλλε συμπεριφορές ντυσίματος στα μέλη του, και δεν μπορεί κανένας σας να λέει οτι το κάνει για την καλή έξωθεν εικόνα του forum.

Το τι αποδέχεσαι εσύ ως "σωστή στάση" είναι κατι πολύ σχετικό, και δεν ορίζεται μονο στο θέμα εξοπλισμού. Εσύ μπορείς να θεωρείς οτι σωστή στάση είναι να πηγαίνεις με 100 στην εθνική και να ανταλλάσεις χαιρετισμούς με φώτα σε όσους βλέπεις, εγώ μπορώ να θεωρώ οτι σημασία έχει η προσωπική μου ευχαρίστηση, να αλλάζω ταχύτητες στον αέρα με 150 και να ανταλλάσω κωλοδάχτυλα με όσους βλέπω.

Λογικά δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε μια βόλτα, γιαυτό την επόμενη θα την κανονίσεις με πμ. Όταν είναι ανοιχτή όμως, δεν είναι κανενός ιδιοκτησία. Όλοι όσοι διαβάζουν μπορούν να έρθουν, είτε για να γνωριστούν με τους "παλιούς", είτε γιατί ζήλεψαν απ΄την προηγούμενη, είτε επειδή θέλουν να δούν ένα φιλαράκι, είτε επειδή θέλουν παρέα για μια βόλτα.
    Όταν τρώει πόρτα με την δικαιολογία του εξοπλισμού-μοτό-ζωδίου-ικανοτήτων, απλά δεν θα έρθει. Και αν δεν έρθει δεν πρόκειται να μάθει.

Προφανώς δεν διαφωνούμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού, αλλά για την επιβολή του εξοπλισμού για να ταιριάζει στα specs μιας παρέας.
    Αυτό και τέλος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ο μπαρμπGeorge είναι με το μπλε 1000RR που έχουμε πάει κάποιες βόλτες?

Περαστικά και γρήγορα φίλε.
    600F, νομίζω. Περαστικά!
    Life begins at 45°.

Gsxr1000k2...

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    600F, νομίζω. Περαστικά!
    Έχετε μείνει πίσω..

GSXR

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας

Συνημμένο 312492
    περαστικα
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19