Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Παλαιό μέλος
    πολυ ωραιο θεμα σπυρο.εχει ομως πολλες οπτικες και δυσκολα μπορει να ειπωθει μια και μονο μια σωστη αντικειμενικα αποψη.
    Ειναι θεμα παιδειας ο προστατευτικος εξοπλισμος,οπως πχ και η ζωνη ασφαλειας στο αυτοκινητα.δεν το κανεις γιατι πρεπει η γιατι δειχνεις ωραιος με τα δερματινα ,αλλα γιατι προστατευεις τον εαυτο σου.
    επειδη ομως ζουμε στη χωρα της δημοκρατιας (που μονο καλο δεν ειναι αυτο),ο καθενας εχει την αποψη του και σαν γνησιοι Ελληναραδες η δικη μας αποψη ειναι η σωστη και οτι αλλο παρεκλινει απο τη δικη μας απλα δεν υπαρχει.εγω δε θελω να φοραω κρανος ρε φιλε,θα σου πει καποιος..εγω θα φαω το κεφαλι μου εσυ τι ζορι τραβας?γιατι με βαζεις προστιμο βαρβατο?δε γουσταρω τι δε καταλαβαινεις??ολες οι απαντησεις που θα δωσετε σε αυτο το ερωτημα θα ειναι του στυλ μα δεν το κανεις για να μη πληρωσεις φορο,αλλα για να γλυτωσεις το κεφαλι σου..κανεις δε μπορει να του πει ...σαν να εχεις δικιο...αναλαμβανεις πληρως την ευθυνη,υπεγραψε και μια δηλωση και αντε στην ευχη της Παναγιας!
    και για να το πω με αλλο παραδειγμα,δεν ειναι αναγκη καθε φορα που πεινας να κανεις αστακο μαγιονεζα με ζυμαρικα ολικης φρεσκοφτιαγμενα..μπορεις να πεταξεις και ενα πακετο μακαρονια μεσα στο νερο και να τα φας με τυρι!
    το θεμα του ατυχηματος ειναι οπως ειπε ο σπυρος κατι απροβλεπτο και κανενας δε θελει να το συμβει.να ομως που συμβαινει με πολλες φορες δυσαρεστα αποτελεσματα.
    Δοξα τω Θεω υπαρχουν ολα τα πιθανα σεναρια γυρω μας...να βλεπουμε καποιον με καμμια busa και κοντομανικα χωρις κρανος να βαραει παντες,τυπακο με παπακι 50ρι και δερματινα απο πανω εως κατω,μηχαρανα,με αναβατη να φοραει κραναρα δερματινια και κοντο παντελονακι απο κατω...φαντασια να εχεις και τα βλεπεις ολα.
    καθε μερα ντυνομαουν σαν αστακος για να παω στη δουλεια μου(οταν δουλευα) κανοντας 40 χιλιομετρα την ημερα σε εθνικο δικτυο και πολλες φορες δυσανασχετουσα..ειδικα το χειμωνα οπου εβαζες μπαλακλαβες γαντια προσπαθουσες να κουμπωσεις δερματινα μποτες να χωρεσεις τη προικα σου κινητα κλειδια πορτοφολια χαρτια στιος στενες τσεπες,να βαλεις μποτες,κρανη να φτασεις στη δουλεια να τα βγαλεις ολα αυτα να εισα σαν το ρομποκοπ ολη μερα στο γραφειο με τις να κανεις αλλα δεκα λεπτα για να ετοιμαστεις να γυρισεις στο σπτι και οταν επιτελους γυρισεις φτου και απο την αρχη να τα βγαλεις.....
    και ουτε μπορω να κατηγορησω καποιον που κατακαλοκαιρακι θελει να παει ενα καφε με τη μηχανη στο καφε της γειτονιας που απεχει 4 λεπτα με τα ποδια (1 με τη μηχανη) και τη καβαλαει ετσι.δηλαδη πρεπει να ντυθει σαν αστροναυτης για να το κανει?σε αυτη τη περιπτωση δεν ισχυει το οτι αν πεσει κατω η παρεα που τον περιμενει δε θα χαλαστει και θα χαλασει ο καφες?μηπως η παρεα πρεπει να πει στον αναβατη"αν σε ξαναδω να ερχεσαι για καφε στη γειτονια χωρις κρανος θα σε στειλουμε σπιτι σου"?
    μια λυση θα ηταν απο μικροι ολοι μας να ειχαμε συνυφανει την εικονα της μηχανης με προστατευτικο εξοπλιμο ετσι ωστε να αποτυπωθει το συνολο και να ειναι αυτονοητο.να μην αγοραζουμε μηχανη και μετα να αγοραζουμε κρανος.
    οπως επισης και να μπορεις να αγορασεις εξοπλισμο......να εχεις τη δυνατοτητα,η μαλλον καλυτερα να σου προσφερεται η δυνατοτητα..
    αν καποιος δεν εχει χρηματα και πραγματικα στην ελλαδα του σημερα ελαχιστοοι εχουν δυνατοτητα να μπουν σε ενα μαγαζι και να αγορασουν το καλυτερο,οι υπολοιποι κοιταμε προσπεκτους κανενα διμηνο και μαζευουμε απο τα τσιγαρα και τους καφεδες για να παρουμε ενα καλο κρανος και τουμπαλιν για το μπουφαν-γαντια-παντελονι-μποτες....
    οπως δινανς δανεις για να αγορασεις 300.000 ευρω σπιτι με εισοδημα δυο μισθους των 1200 ευρω το μηνα,ετσι να δινουν δανειο να παρεις πληρη εξοπισμο με τη μια και να το δινεις με δοσεις.λιγοτερα θα εχαναν οι τραπεζες σε σχεση με τα σταγαστικα..
    οπως επισης και η πολιτεια αντι να εχει υποχρεωτικη τη χρηση του κρανους,να το αλλαξει με υποχρεωτικη χρηση του πληρη εξοπλισμου...
    ο κοκ μου λεει οτι για να καβαλησω τη zzr μου πρεπει να φοραω κρανος...αδιαφορει για το μπουφαν.....ενω για να σου δωσε ιτο διπλωμα σε υποχρεωνει να φορας μποτες -παντελονι-γαντια.το αποκορυφωμα της λογικης!!!!
    αποψη μου ειναι οτι ο σωστος μηχανοβιος πρεπει να εχει ενα σωστο και πληρη εξοπλισμο που να το φοραει και οχι να καθεται στη ντουλαπα.οχι μονο σε εκδρομες αλλα παντου.
    βεβαια και εγω τωρα το καλοκαιρακι θα τη καβαλω για να πεταγομαι για το καφε,η για μια δουλιτσα ετσι ανεμελος και χωρις....ειπαμε...κλασικος Ελληναρας!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εξοπλισμός οκ λογικό να έχεις

αλλά και

ΜΥΑΛΟ

Δε μπάει μόνο του το μηχανάκι.
    ανανήψαντας

H ημέρα της μαρμότας. Το απίθανο το γέλιο. Οι ίδιες ατάκες παντού...

Η κουβέντα αυτή έχει γίνει -άπειρες- φορές σε ζωντανές συζητήσεις, σε άλλα φόρα κλπ, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο και σχόλια, θα πω το εξής: Ο Γιώργης είναι ένας ικανότατος και ασφαλέστατος οδηγός. Έχουμε γράψει χιλιόμετρα πολλά σε ρυθμούς αυστηρά τουριστικούς και η οδήγησή του ήταν άψογη πάντα. Το συγκεκριμένο ατύχημα, πιστεύω ένας από τους λόγους που έγινε ήταν τα λάστιχα που είχαν φτάσει στο τέλος τους. Χωρίς πλήρη εξοπλισμό δε, δεν θα μιλούσαμε για ένα σπασμένο πόδι και μερικές γρατσουνιές και μώλωπες. Και μην φανταστεί κανείς εξοπλισμό πανάκριβο, πλην του κράνους που ήταν ένα Shark από τα καλά (εννοώ όχι θερμοπλαστικό) τα υπόλοιπα δεν ήταν "φίρμες". Ήταν όλα φορεμένα και αυτό του γλίτωσε παλάμες και δάχτυλα, αγκώνες, ώμους, στήθος, πέλματα, γόνατα και στα δύο πόδια. Είμαι σίγουρος ότι το πρωί που φύγαμε όλο χαμόγελα, στο μυαλό του δεν ήταν το να πέσει, ήταν το να περάσει καλά. Αλλά πάντα ντύνεται για τα χειρότερα και αυτό έκανε και την Κυριακή το πρωί.

Από αυτή την οπτική το κοιτάζω λοιπόν. Η πτώση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και ο πιο έμπειρος μπορεί να κάνει λάθος. Και μπορεί το μηχανάκι σου που το ξέρεις και η διαδρομή που την ξέρεις, μιά συγκεκριμένη μέρα να μην γίνει αυτό που ξέρεις. Το πέσιμο είναι το ρίσκο που όλοι μας αναλάβαμε καβαλώντας. Και δέχομαι ότι έπεσα και θα ξαναπέσω, ότι θα πέσει ο οποιοσδήποτε κάποια στιγμή, είναι άσχημο, είναι δύσκολο, είναι μιά πραγματικότητα. Και επειδή κανείς μας δεν έχει ραντεβού με το πότε θα πέσει ώστε να γίνει με τις συνθήκες που "βολεύει" για να μην πάθει ζημιά, θα προτιμούσα να μην μαζεύω κρέατα από τον φίλο μου που πήγαμε βόλτα, ούτε να τον βάλω να μαζέψει τα δικά μου. Ούτε να δω αίμα φίλου χυμένο στο δρόμο. Ναι, μπορεί να γίνει αυτό και με τον πλήρη εξοπλισμό. Είναι σαφώς πιο πιθανό να γίνει όταν ο άλλος φεύγει "τσιτσίδι" ακόμα και με αστείο πέσιμο. Υπό αυτή την οπτική, συμφωνώ με τον Σπύρο. Εσείς όλοι είστε μεγάλα παιδιά και αναλαμβάνετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνετε, έχετε ευθύνες απέναντι και στην παρέα σας. Για να μην πω για την οικογένειά σας και τον κύκλο σας εκτός μοτοσικλέτας. Δείτε απλά τις φωτό και φανταστείτε το χέρι σας γυμνό στην ίδια φάση, το κορμί σας με κοντομάνικο, το πόδι σας με τζιν ή βερμούδα και αθλητικό αντί για μπότα. Δεν μιλάω για το κεφάλι καν.

Το αν χάσω μιά βόλτα δεν με νοιάζει, καλά να είμαστε θα ξαναπάμε. Το να βλέπω μερικές μέρες άσχημα όνειρα θα περάσει. Το να χάσω ένα φίλο από το πουθενά με πειράζει. Και αυτά τα δευτερόλεπτα που πίστευα ότι ο Γιώργος έχει φύγει για αλλού, αυτά τα γαμημένα δευτερόλεπτα δεν μπορώ να σταματήσω να τα σκέφτομαι.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Συγχωρέστε με κύριοι, αλλά σε «δική μου» εκδρομή, κανείς, για κανένα λόγο δεν θα έρθει χωρίς να έχει πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας…. Είτε οδηγός είτε συνοδηγός.
    όλα ωραία και καλά που λες, αλλά εδώ φίλε επέτρεψε μου να σου πω ότι το χάνεις.
    Και είναι κρίμα, γιατί απο ότι βλέπω προτείνεις πάντα ωραίες διαδρομές.
    Εντελώς φιλικά στο λέω.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    όλα ωραία και καλά που λες, αλλά εδώ φίλε επέτρεψε μου να σου πω ότι το χάνεις.
    Και είναι κρίμα, γιατί απο ότι βλέπω προτείνεις πάντα ωραίες διαδρομές.
    Εντελώς φιλικά στο λέω.
    εντελώς φιλικά μιλάω με όλους.... εγώ είμαι αεκ, εσύ γαύρος... τι να κάνουμε τώρα, να σκοτωθούμε???

μου κάνει εντύπωση όμως που αυτό το λες εσύ που κάποιο καιρό πριν είχες πτώση από ανωμαλία στον δρόμο στον Πειραιά, το μπουφάν σου διαλύθηκε αλλά σε προστάτεψε....

είναι λίγο αντιφατικό...

αν πάλι κάνω λάθος και σε μπερδεύω με άλλον, γράψε λάθος, ένα μυαλό μερα-νύχτα...

ΕΔΙΤ - όχι δεν κάνω λάθος
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133974

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ηταν και ειναι ατυπος κανονας στις βολτες παντα ολοι να φορανε κρανος...
    οχι γιατι το επεβαλε ο διοργανωτης της βολτας, αλλα γιατι ετσι ηταν το σωστο...οποιος ειχε παρακολουθησει εστω και λιγο το forum και εβλεπε συνομιλιες θα το καταλαβαινε αμεσως...και πιθανοτατα να ειχε το κραξιμο απο τους αλλους αν δεν φοραγε σε καποια βολτα...

το να υπαρχουν ομως περιορισμοι σε ολο τον εξοπλισμο επειδη το θελει ο εκαστοτε διοργανωτης, δεν εχει ξαναγινει...
    και στην τελικη ποιος ειναι ο διοργανωτης? κανενας αρχηγος αγελης? και εγω εχω οργανωσει βολτες...και γραφω απλουστατα "μαγκες μεγαλα παιδια ειστε, ο καθενας παει με τους ρυθμους του" και φυσικα εννοω: "φορατε οτι γουσταρετε και αγαπατε γιατι εχετε την ευθυνη των πραξεων σας"...

δεν νομιζω οτι ο ρολος του διοργανωτη της βολτας ειναι του αστυνομου και του μπαμπουλα...

δλδ ρε Σπυρακο, καποιος μπορει να φοραει τζην με προστασιες...εσυ τι θα κανεις? μολις δεις να φοραει καποιος τζην θα πας να το χουφτωσεις για να δεις αν εχει προστασιες ή οχι? και αν δεν εχει? αν ειναι ενα απλο τζην θα του πεις "εσυ δεν ερχεσαι"...και αν αυτος εχει 10 φιλους εκει που αυτοι ΘΕΛΟΥΝ να ερθει?

και το σημαντικοτερο: πως θα τον υποχρεωσεις να μην ερθει στην βολτα? δικια του η μηχανη, δημοσιος ο δρομος...ακολουθει μια ντουζινα μηχανακια..τι θα κανεις? θα τον κλωτσας εν κινησει ή στα φαναρια για να πεσει, να γινει κιμας και να καταλαβει το λαθος του που ηρθε με κοντομανικο?

τελικα δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ...
    Το να χάσω ένα φίλο από το πουθενά με πειράζει. Και αυτά τα δευτερόλεπτα ...
    Καλα τα λες και συμφωνουμε απολυτα σε αυτο μαλλον ολοι.

Απλα υπαρχει ενα θεμα εδω με τις επιλογες: ο κοσμος, οι φιλοι μας, οι συμφορουμιτες και εμεις οι ιδιοι συνηθως αντιδρουμε οταν μας αρνουνται το δικαιωμα της επιλογης. Και σε καποιον κοσμο φαινεται πως αυτο εχει <<χτυπησει>> παραπανω απο τον αντικτυπο του ατυχηματος και την εμπειρια του Γιωργου.

Καποιοι μενουν περισσοτερο στο <<σε δικη μου βολτα δεν ερχεται κανενας χωρις εξοπλισμο>> και ειναι σαν να τους αφαιρεις το δικαιωμα να ειναι οπως θελουν και οπως αισθανονται ανετα.

Συμφωνω-δε συμφωνω με το Σπυρο, δεν μπορεις να πιεσεις τον αλλο να βαλει παντελονι για να ερθει μαζι σου βολτα, αν δεν εχει ή αν δεν τον βολευει.
    Κι εκει παει το θεμα των επιλογων: εχω την επιλογη να μην παω βολτα με καποιον που πιστευω οτι περναει τα προσωπικα μου ορια, κι εχει και ο Σπυρος την επιλογη να ξεκαθαρισει τη θεση του απο την αρχη και να θεσει τους ορους του, αν αυτο το θεμα ειναι σημαντικο για εκεινον και θελει να εχει τη συνειδηση του ησυχη.

Κι αν αυτο ειναι αφορμη για να χαλασουν μια δυο καρδιες αλλα και να πιεστουν αλλοι 2-3 για να βαλουν προστατευτικο εξοπλισμο για να συμμετασχουν σε καποια σιδεροκωλη, ισως το προσημο να ειναι θετικο στην τελικη.

Θεωρώ ότι το αρχικό πόστ γράφτηκε εν θερμώ μετά από το δυστύχημα,
    και ενδεχομένως είναι φυσιολογικό να είναι οξυμένη η έκφραση μέσω του γραπτού λόγου....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ ότι το αρχικό πόστ γράφτηκε εν θερμώ μετά από το δυστύχημα,
    και ενδεχομένως είναι φυσιολογικό να είναι οξυμένη η έκφραση μέσω του γραπτού λόγου....
    έχεις 1000% λάθος, μια χαρά εν ψυχρώ το έγραψα

έχετε κολλήσει στο ατύχημα που έφερα σαν παράδειγμα....

αγνοήστε το και δείτε το ποστάρισμα μόνο από τις φωτό και κάτω....

@devils:
    στην πίστα που πας, σου λένε, "νο δερμάτινη φόρμα, νο πίστα".... και πας και ΄παίρνεις δερμάτινο.... γιατί δεν τους λες αυτά που λες σε μένα? "τι λε ρε μαλάκα? ποιος νομίζεις οτι είσαι?"...
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 20/03/2014 στις 10:02.

Κατ αρχήν ευχαριστούμε τον Γιώργο και τον γιο του , που έδωσαν τις φωτο για να βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα του εξοπλισμού.

Και πάλι περαστικά στον Γιώργο και γρήγορα όρθιος… (θα τις πιουμε μολις αναρρώσει)

Σπύρο , όποιος ανακοινώνει μια ανοικτή βόλτα ,σίγουρα έχει και το δικαίωμα να βάλει από την αρχή και «κανόνες» ,αν θέλει…

Όμως , είναι ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ αυτός που ανακοινώνει μια βόλτα , να θεωρεί τον εαυτό του ΥΠΕΥΘΥΝΟ για όσους ακολουθησουν..
    Όπως είναι και ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, οσοι πανε σε μια ανοικτή βόλτα , να θεωρούν ότι αυτός που την ανακοίνωσε είναι υπεύθυνος γι το αν θα περάσουν εκείνοι καλά…

Δεν είναι γραφείο τουρισμού , ούτε πληρώνεται για την «οργάνωση»…
    Ενήλικες είμαστε και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του…

Όμως , οι ανοικτες βόλτες είναι εκείνες που πάντα έχουν την παρεα ,τον χαβαλε ,το γελιο , τις γνωριμιες και μας δενουν περισσότερο εντος και εκτός βόλτας …είναι εκείνες που σχεδόν πάντα ολοι περνανε καλά…

αντε και στην επομενη..... (22 βαθμους εχει εξω)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Όμως , είναι ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ αυτός που ανακοινώνει μια βόλτα , να θεωρεί τον εαυτό του ΥΠΕΥΘΥΝΟ για όσους ακολουθησουν..
    Όπως είναι και ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, οσοι πανε σε μια ανοικτή βόλτα , να θεωρούν ότι αυτός που την ανακοίνωσε είναι υπεύθυνος γι το αν θα περάσουν εκείνοι καλά…
    όχι, υπεύθυνο δεν με θεωρώ....
    εχω όμως την εξής προσωπική εμπειρία: σε δύο παραπλήσια ατυχήματα, με λίγα χιλιόμετρα (όχι πάνω από 60 και στα δύο), στο ένα λόγω πλήρους εξοπλισμου σηκώθηκα και έφυγα, στο αλλο, λόγω παντελούς απουσίας (εκτός από κράνος) πήγα στο νοσοκομείο να μου ισιώσουν το δάκτυλο του ποδιού και να του κάνουν ράματα και να μου περιποιηθούν το κάψιμο στον αγκώνα....
    αν το δεύτερο συμβεί σε μία βόλτα, απλά γαμήθηκε η βόλτα... εκτός και αν τον παρατήσεις τον άλλον και συνεχίσεις.... αλλά θυμάμαι οτι μαζί γυρνάγαμε από Λαμία προχτες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Σπύρο , όποιος ανακοινώνει μια ανοικτή βόλτα ,σίγουρα έχει και το δικαίωμα να βάλει από την αρχή και «κανόνες» ,αν θέλει…
    και εδώ τελειώνει η κουβέντα

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Καλημερα...

Ο καθενας κανει τις επιλογες του ΚΑΙ σε αυτο το θεμα.
    Αλλα βλεποντας την κατασταση του εξοπλισμου μετα το ατυχημα καταλαβαινεις την πραγματικη σημασια του.

Το 2003 ειχα κανει μαθηματα οδηγησης με την ΜΟΤΟΛΕΒ, οπου φερνανε καθε χρονο δυο Αγγλους. Ο ενας εκπαιδευτης χρονια και στην αστυνομια και ο αλλος μαθητης του.
    Ολοι πηγαμε με φουλ εξοπλισμο και οι εκπαιδευτες ρωτανε "γιατι δεν φοραει κανενας γαντια;"
    Πραγματικα απο τους 15, 1-2 φορουσαν. Και μας εξηγουν οτι η πρωτη αντιδραση στην πτωση ειναι να βαλεις τα χερια κατω.
    Αυτο φαινεται καθαρα στα γαντια της φωτογραφιας. Τα χερακια σας και τα ματια σας.....

Ξαναλεω, οτι θελετε μπορειτε να κανετε. Αλλα υπαρχουν πολλα που μπορει να προκαλεσουν μια πτωση εκτος απο κατι "χοντρο"(π.χ. τρακα)
    Μια σφηκα στο μανικι, μια πετρα που εφυγε απο λαστιχο αυτοκινητου και πολλα αλλα.
    Να μην λεω λεπτομερειες για διαφορα που μου εχουν τυχει....

Και δεν νομιζω να ειναι υπερβολικη η δηλωση του Σπυρακου να θελει ολοι να ειναι προστατευμενοι στις βολτες. Για το κακο σας ειναι;; Οχι.
    Αλλα ναι, μπορει να χαλασει μια βολτα για μια χαζομαρα που μπορεις να αποφυγεις με ενα κομματι του εξοπλισμου.
    Φυσικα δεν θα πει κανενας "μας χαλασες τη βολτα", ολοι θα κοιταξουν να βοηθησουν. Ολοι αισθανομαστε ασχημα οταν χτυπαει καποιος και ειναι λιγο εγωϊστικο
    να λες "θα κανω οτι γουσταρω", ενω ολα θα ηταν καλα με (π.χ.) ενα ζευγαρι γαντια. Καντο οταν πας βολτα μονος σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    @devils:
    στην πίστα που πας, σου λένε, "νο δερμάτινη φόρμα, νο πίστα".... και πας και ΄παίρνεις δερμάτινο.... γιατί δεν τους λες αυτά που λες σε μένα? "τι λε ρε μαλάκα? ποιος νομίζεις οτι είσαι?"...
    κανεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαθος να θεωρεις οτι σαν διοργανωτης εχεις "εξουσια" πανω σ'αυτον που συμμετεχει...

στην πιστα ειναι ενα ΚΛΕΙΣΤΟ event και η πιστα επιβαλλει τους κανονες αυτους για θεμα ασφαλειας επειδη ο καθενας δοκιμαζει τα ορια του...
    η βολτα ειναι βολτα σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο και απλα επιλεγεις την διαδρομη...

παρ'ολα αυτα πριν το καθε event που διοργανωνεται σε πιστα σε βαζουν και υπογραφεις ενα χαρτι οσον αφορα την ασφαλεια σου και (φτου κακα!) οποιονδηποτε τραυματισμο ή θανατο...
    θα βαζεις και εσυ να υπογραφουμε χαρτι?

επισης ολα τα ερωτηματα που εχω θεσει στο προηγουμενο ποστ μου, ισχυουν και περιμενουν απαντησεις απο εσενα...

αν το δεύτερο συμβεί σε μία βόλτα, απλά γαμήθηκε η βόλτα... εκτός και αν τον παρατήσεις τον άλλον και συνεχίσεις.... αλλά θυμάμαι οτι μαζί γυρνάγαμε από Λαμία προχτες...
    Ρε σπυρο αφού τα ξέρεις …
    Μια βόλτα μπορεί να γ@μηθει ακόμα κι αν πας μονος σου και δεν συμβεί τίποτα απολύτως σε εσένα…
    Αλλα μπορεί να συμβεί σε έναν άγνωστο στον δρόμο..
    Τι κάνεις ?
    Τον παρατάς επειδή δεν τον ξέρεις ?
    Ότι κάνατε για τον Γιωργο , ειμαι σίγουρος ότι θα το κάνατε και για οποιοδήποτε άλλον άγνωστο…
    Μπορει η βολτα να γ@μηθει , αλλά η συνείδηση σου θα είναι εντάξει..

1. Οι παραπάνω φωτογραφίες του εξοπλισμού είναι από τα πιο χρήσιμα θέματα που μπορούν να υπάρξουν στο φόρουμ.
    2. Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας φοράει ότι νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που χρήζει της μεγαλύτερης προσοχής σε μια εκδρομή πρέπει να είναι ο ρυθμός. Πάντα θα υπάρχει αυτός που δε θα μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των υπολοίπων και ή δε θα το καταλαβαίνει και απλώς θα προσπαθεί να πάει γρηγορότερα από τα όριά του ή δε θα θέλει να το παραδεχθεί. Όσο περισσότερα τα άτομα (που πιθανόν κάποια να γνωρίζονται για πρώτη φορά) τόσο μεγαλύτερος αυτός ο κίνδυνος. Εννοείται ότι δε μιλάω για τη συγκεκριμένη εκδρομή αφού δε γνωρίζω τί και πώς έγινε.

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19