Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Όλα τα κουφά ακούμε τελευταία.

Προφανώς έχεις αντιληφθεί οτι έχεις χάσει τη μπάλα, με όσα γράφεις. Σε μια ανοιχτή εκδρομή που ποστάρεις μέσω του moto.gr, δεν έχεις καμμία εξουσία να επιβάλλεις τι θα φοράνε, τι θα καβαλάνε, αν θα κρατάνε μια ορισμένη ΜΩΤ, ή αν θα ξεπερνάνε το όριο ταχύτητας.

Αντίστοιχα, αν νοιώθεις ενοχές (κακώς) για την περίπτωση που συμβεί η στραβή, θα αποκλείσεις και όσους καπνίζουν επειδή μπορεί να πεθάνουν?

Αν έχεις τέτοια ζόρια, κακώς απευθύνεις ανοιχτές προσκλήσεις μέσω του φόρουμ. Θα στραβώσεις και εσύ, και όσοι θεωρήσουν οτι πάνε βόλτα με συμφορουμήτες και όχι με τον μπαμπά τους. Βρες τους 2-3-13 που ταιριάζεις και στέλνε πρόσκληση για βόλτα με πμ.

Οι διοργανωτές της πίστας όπως είπε και ο Devils καλώς απαιτούν ότι γουστάρουν, γιατί η πτώση είναι πολύ πιθανή και γιατί μόνο τα δερμάτινα προστατεύουν. Οι φωτό που έβαλες οκ, δείχνουν οτι προστάτεψαν τον αγκώνα με τα κόκκαλα που είχαν, αλλά το ίδιο θα γινόταν και αν φόραγε τζινάκι με επιγονατίδες και επιαγκωνίδες.

Αν θέλεις να επιβάλλεις κάτι στους συμμετέχοντες στα events σου, θα είναι να φοράνε δερμάτινη ολόσωμη, κροκόδειλο, και μπότες. Μια cordura που έχει γίνει φυτίλια είναι λογικό μιας και η αντοχή της ως υλικό τριβής είναι παρόμοια με το τζην.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οι φωτό που έβαλες οκ, δείχνουν οτι προστάτεψαν τον αγκώνα με τα κόκκαλα που είχαν, αλλά το ίδιο θα γινόταν και αν φόραγε τζινάκι με επιγονατίδες και επιαγκωνίδες.

Αν θέλεις να επιβάλλεις κάτι στους συμμετέχοντες στα events σου, θα είναι να φοράνε δερμάτινη ολόσωμη, κροκόδειλο, και μπότες. Μια cordura που έχει γίνει φυτίλια είναι λογικό μιας και η αντοχή της ως υλικό τριβής είναι παρόμοια με το τζην.
    Ναι πολλα τα κουφα....η κορντουρα το ιδιο με το τζην...;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    θα προτιμούσα να μην μαζεύω κρέατα από τον φίλο μου που πήγαμε βόλτα, ούτε να τον βάλω να μαζέψει τα δικά μου. Ούτε να δω αίμα φίλου χυμένο στο δρόμο. Ναι, μπορεί να γίνει αυτό και με τον πλήρη εξοπλισμό. Είναι σαφώς πιο πιθανό να γίνει όταν ο άλλος φεύγει "τσιτσίδι" ακόμα και με αστείο πέσιμο. Υπό αυτή την οπτική, συμφωνώ με τον Σπύρο. Εσείς όλοι είστε μεγάλα παιδιά και αναλαμβάνετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνετε, έχετε ευθύνες απέναντι και στην παρέα σας. Για να μην πω για την οικογένειά σας και τον κύκλο σας εκτός μοτοσικλέτας.
    Επειδή το αυτομαστίγωμα μου χαλάει το look και τα ενοχικά με κάνουν να νοιώθω λίγο decadence...την δικιά σου την οικογένεια και τον κύκλο σου τον έχεις σκεφτεί που έχεις επιλέξει να οδηγάς μοτοσυκλέτα?

Μη μου πεις οτι στατιστικά δεν ξέρεις ότι υπάρχουν 15 φορές περισσότερες πιθανότητες να σου συμβεί κάτι κακό? Τι κάνεις για να νοιώθουν αυτοί καλύτερα?
    Και μην μου πεις "προσέχω" - "φοράω εξοπλισμό" - "δεν τρέχω" γιατί γνωρίζουμε οτι η παθητική ασφάλεια της μοτοσυκλέτας είναι αντίστοιχη με σταυρουδάκι στο τιμόνι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δηλαδη ρε βυρωνα αν παμε βολτα τα δυο μας κ ερθω χωρις γαντια κ πεσω κ καψω τις παλαμες μου (κ τιποτα αλλο ουτε εγω ουτε το μηχανακι) κ δεν μπορω να συνεχισω δεν θα με πεις μαλακα?

Αν τωρα μου ειχες πει απο πριν να βαλω γαντια κ σε ειχα ακουσει κ μετα την πτωση συνεχιζαμε, δεν θα ηταν ολα αλλιως?
    Θα ενοιωθες μπατσος η ο μπαμπας μου.?

Ειναι δλδ τοσο κακο να προσπαθεις να μειωσεις τα γαμωενδεχομενα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη ρε βυρωνα αν παμε βολτα τα δυο μας κ ερθω χωρις γαντια κ πεσω κ καψω τις παλαμες μου (κ τιποτα αλλο ουτε εγω ουτε το μηχανακι) κ δεν μπορω να συνεχισω δεν θα με πεις μαλακα?

Αν τωρα μου ειχες πει απο πριν να βαλω γαντια κ σε ειχα ακουσει κ μετα την πτωση συνεχιζαμε, δεν θα ηταν ολα αλλιως?

ομορφα...οποτε ποσταρεις βολτα, εγω θα ερθω με κουτι...
    και μην τυχον και πεσεις...γενικα...θα σε πλακωσω και στις μαπες γιατι τα γαμωενδεχομενα ειναι κατα σου...

ρε Σπυρακο τι λογικη ειναι αυτη? ειλικρινα...

υ.γ. τα ερωτηματα μου ειναι ακομα εκει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    τα περι βολτες "μου" , οι απαγορευσεις σε δημοσιο δρομο και ας ειναι νομιμος καποιος , και καποια "ποιος νομιζεις οτι εισαι " που διαβασα ειναι το λιγοτερο :a020:

Η βολτα ειναι της παρεας ξερω εγω ...

απο εκει και περα ξαναλεω , περαστικα στον αναβατη .

(Το γεγονος οτι ντυνομαι σαν αστακος οταν ταξιδευω δεν μου δινει κανενα δικαιωμα να επιβαλομαι στον αλλο απο τη στιγμη που νομιμα οδηγει συμφωνα με τους κανονες του κρατους σε δρομους που εχει καθε δικαιωμα να οδηγει . Η πιστα που προαναφερθηκε , δεν ειναι δημοσιος δρομος , ειναι ιδιωτικος χωρος οπου ο καθε ιδιοκτητης - διοργανωτης βαζει κανονες αλλα ειναι και υπολογος ταυτοχρονα για οτι συμβει . )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Δυστυχώς ΔΕΝ μπορείς να μειώσεις τα γαμωενδεχόμενα για τους άλλους. Δεν είναι δική σου δουλειά να κάνεις τον άλλον υπεύθυνο για την σωματική του ακεραιότητα. Δεν είναι δική σου δουλειά να μην τραυματιστούν.

Οδηγάω 30+χρόνια, έχω κάνει ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς, έχω οικογένεια και 2 παιδιά. Συνειδητά επιλέγω να οδηγάω ακόμα μοτοσυκλέτα γιατί την αγαπάω, και αν σταματήσω να το κάνω για να νοιώθουν οι άλλοι καλά δεν θα είμαι ΕΓΩ καλά.
    Συνειδητά ΔΕΝ φοράω δερμάτινο παντελόνι σε κάποιες βόλτες μου γιατί δεν γουστάρω. Συνειδητά θα βάλω το κράνος στο χέρι για να καπνίσω ένα τσιγάρο επειδή έτσι γουστάρω.

Πιστεύεις οτι υπάρχει 0,00001% πιθανότητα να συμπεριφερθώ ή να ντυθώ όπως θέλεις εσύ?
    Πιστεύεις οτι χρειάζομαι κάποιον να μου υπενθυμίσει(!) τις ευθύνες που έχω απέναντι στην οικογένεια μου?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Όντως κάπου "ξέφυγε" το ποστ του Σπύρου αλλά προσωπικά τον καταλαβαίνω, πόσο μάλλον αφού πέρασε πρόσφατα από δίπλα του το άσχημο αυτό συμβάν.. έχει συμβεί και σε εμένα στο μακρινό παρελθόν, μάζεψα κάμποσους φίλους να γυρίσουμε την Κρήτη και κάποιοι μόνο σαγιονάρα που δεν έβαλαν πάνω στα μηχανάκια.. πραγματικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα βλέποντας αθλητικά παπούτσια και λινά παντελονάκια σε μια παρέα που ετοιμαζόταν να γράψει 600 χιλιόμετρα στα επαρχιακά του νησιού. Έμεινα στην παρατήρηση, δεν ήθελα να χαλάσω το κλήμα. Ξεκινήσαμε, κάναμε τη βόλτα μας, όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως δεν τόλμησα ποτέ να τους ξαναμαζέψω όλους αυτούς, τους δυο τρεις κολλητούς μου κι αυτό ήταν από τότε. Σε βόλτες με μεγάλη συμμετοχή πήγαινα μόνο όταν κανονιζόταν από κάποιους άλλους ανθρώπους ή "φάσεις" (πχ παγκρητιες συναντήσεις κλπ). Καλώς ή κακώς και άσχετα απ'το αν έχουμε να κάνουμε με μικρά ή μεγάλα παιδιά, αισθανόμουν μια ευθύνη για τους υπόλοιπους και δεν μπορούσα ο ίδιος να ευχαριστηθώ τη βόλτα όταν συνέβαινε αυτό..

Ας πάμε παρακάτω.. εγώ μένω στις φωτογραφίες του εξοπλισμού του Γιώργου (αρκετοί από εσάς θα θυμάστε κι εκείνες του Χίου, και τις άλλες του Devil's ίσως..) και υπενθυμίζω αυτό μιας και η κουβέντα "μεγάλωσε" πολύ από χτες το βράδυ (σίγουρα όχι άδικα βέβαια).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Ας μας γίνει μάθημα αυτό που συνέβει στον Γιώργο..
    Ας συνεχίσει να "μεγαλώνει" όσο τραβάει η όρεξή σας, καλό είναι σε ένα τέτοιο ζήτημα να πέφτουν κάτω όλες οι απόψεις. Μην ξεχνάμε όμως, ειδικά αφού ξέρουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας κακιάς στιγμής..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ομορφα...οποτε ποσταρεις βολτα, εγω θα ερθω με κουτι...
    και μην τυχον και πεσεις...γενικα...θα σε πλακωσω και στις μαπες γιατι τα γαμωενδεχομενα ειναι κατα σου...

ρε Σπυρακο τι λογικη ειναι αυτη? ειλικρινα...

υ.γ. τα ερωτηματα μου ειναι ακομα εκει...
    θα είμαι ειλικρινής....

μετά και αυτή την απάντηση, θεωρώ οτι όσο και να προσπαθήσω να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις... όχι επειδή είσαι χαζός - σε καμμία περίπτωση...

απλά, δεν θες να καταλάβεις....

σε εκτιμώ, σε αγαπώ, ρίχνω τρελό γέλιο μαζί σου αλλά εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος.... δεν λέω σε καμμία περίπτωση οτι φταις εσύ, μαζί φταίμε στο ίδιο ποσοστό... όπως είπα και πριν, εγώ είμαι αεκ, ο άλλος δεν είναι.... θα διαφωνούμε στον αιώνα τον άπαντα.... αυτό μόνο και τίποτε άλλο...

προσπάθησε σε παρακαλώ να μην το πάρεις στραβά αυτό που σου γράφω....

ωστόσο, αν θες, η απάντηση του παρδαλοτζατζικιού κάτω από την δική σου, με καλύπτει στο 1300%.....

Ο καθένας επιλέγει την παρέα του -στις βόλτες επί του προκειμένου- με ό,τι κριτήρια εκείνος νομίζει.
    Think faster than you ride

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Τα πάντα είναι συνάρτηση καλής συνεννόησης και συζήτησης χωρίς υποχρεωτικούς κανόνες, αρχηγούς, και λοιπά γραφικά που αναφέρθηκαν.

Σε όσα γράφετε η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Από τη μια ούτε ο τάπερμαν μπορεί να επιβάλλει κανόνες σε δημόσια βόλτα με το ελεύθερο να έρθει όποιος θέλει και που δεν είμαστε κολλητάρια, και από την άλλη προφανώς και είναι απαράδεκτο να έρθει κάποιος χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας στον εξοπλισμό του ή με σωστά συντηρημένη μηχανή.

Επειδή όμως όλα είναι σχετικά και υποκειμενικά για το τι θεωρείται επαρκής εξοπλισμός ή επαρκές επίπεδο κατάστασης και συντήρησης μηχανής έτοιμης για βόλτα μέχρι το Σούνιο ή σιδερόκωλης μέχρι την άλλη άκρη της Ευρώπης πάντα θα υπάρχουν τα σημεία αναφοράς.

Αν αυτός που διοργανώνει μια βόλτα δημόσια έχει πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης προς τους υπόλοιπους συμμετέχοντες όπως ο τάπερμαν προφανώς και θέλει να ευχαριστηθεί την ιδέα της δημιουργίας και σχεδιασμού της βόλτας με τον τρόπο που επιθυμεί και είναι δικαίωμά του. Δικαίωμά όμως είναι και στους υπόλοιπους να συμμορφωθούν στους ''άτυπους'' κανόνες που θέτει ο thread starter. Όποιος δε γουστάρει πολύ απλά δεν ακολουθεί.
    Είναι σχέσεις ισορροπίας. Όσοι συμφωνούν με το ύφος και τις επιλογές του thread starter θα έρθουν. Οι άλλοι ας φτιάξουν άλλοι βόλτα με άλλους ''κανόνες''. Ευτυχώς σε αυτά τα επίπεδα είμαστε ακόμα απόλυτα ελεύθεροι να αποφασίζουμε και να επιλέγουμε.

Προσωπική μου άποψη είναι οτι αν είχα να διοργανώσω μια βόλτα θα ξεκαθάριζα εξαρχής το βασικό εξοπλισμό που θα ήθελα να έχει κάποιος όπως π.χ. και το βασικό επίπεδο συντήρησης της μηχανής.
    Δε θα ήθελα λοιπόν στο σημείο συνάντησης να έρθει κάποιος χωρίς κράνος, μπουφάν, γάντια ή με τα λινά στα λάστιχα. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και της οδήγησής του.
    Είμαστε ευάλωτοι σαν μοτοσυκλετιστές και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.
    Εγώ σαν αρχάριος ακόμα αποφεύγω να δηλώσω συμμετοχή σε βραδινές γρήγορες βόλτες προς Σούνιο, Λούτσα γιατί ξέρω οτι δε μπορώ να ακολουθήσω καταρχάς λόγω εμπειρίας και κατά δεύτερον γιατί δε συμφωνώ με τη γρήγορη βόλτα σε δημόσιο δρόμο.

Το αν θα κάνω παρέα με τους χεράδες και τους γρήγορους του φορουμ αυτό είναι άλλο θέμα. Το αν θα ακολουθήσω σε καμιά βόλτα για ένα σύντομο καφέ και φτάσω κάνα 15λεπτο αργότερα ενώ θα χουν ήδη παραγγείλει είναι ξανά στο επίπεδο συνεννόησης. (για μερικούς μπορεί να είναι και άσχημο να τους κρατάς πίσω σαν αργός και να σε περιμένουν στερώντας τους μια γρήγορη βόλτα όπως τη γουστάρουν με την αδρεναλίνη της)

Για να συνοψίσω.
    Περι ορέξεως κολοκυθοτυρόπιτα. Πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι και πολλά τα διαφορετικά επίπεδα αντίληψης του τί είναι ασφαλές, τί είναι θεμιτό κλπ.

Το μόνο που δε νοείται είναι ο υποχρεωτικός χαρακτήρας να επιβάλλεται ολοκληρωτικά. Αυτός που θέλει να τον ακολουθήσει θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος και για την άρνηση των υπολοίπων στα ''γούστα'' του και προφανώς να μην παρεξηγιέται κιόλας αν δεν υπάρξει προθυμία από την άλλη πλευρά.
    still, It's a free world for riders (αν πούμε οτι στα υπόλοιπα μας έχουν αλυσοδεμένους χειροπόδαρα)

Ας χαρούμε τις βόλτες μας, με παν μέτρον άριστον, χαλαρά και ο καθένας όπως στρώσει κοιμάται.
    Το τελευταίο είναι στο αίσθημα αυτοσυντήρησης και επιβίωσης. Αυτός που το χει πιο ανεπτυγμένο θα πάει και πιο μακριά αλλά όχι απαραίτητα.

Αυτά από μένα. Όσοι θέλετε να διαφωνήσετε no problem.

5-6 ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΣΤ...........ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟ.GR ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

Τί νά πρωτοσχολιάσει κανείς..??
    Τό μπέρδεμα πίστας καί δρόμου..??
    Ή πίστα ρέ παιδιά έλέγχεται άπό κάποιους προφανώς ίδιώτες οί όποίοι
    καί θέτουν κανόνες...!!!
    Στή βόλτα μέ τόν φίλο μου....έ δέ θά τού βάλω καί κανόνες..!!!
    Καί άν ποτέ χτύπαγε ό φίλος ,ό γνωστός μου,ό όποιοσδήποτε στό δρόμο
    τό τελευταίο πού θά μέ άπασχολούσε θά ήταν τό ότι χάλασε ή βόλτα μου
    έπειδή ό μαλάκας δέν είχε έξοπλισμό......
    Θά μέ ένοιαζε νά είναι καλά ό ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!!!,
    Ποιά βόλτα...??
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ......ΕΝΤΕΛΩΣ,
    Μετανοιώνω πού καμμιά φορά μέ πιάνει καί γράφω σοβαρά.......

ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ................πάτερ, γιατί τό χάνουμε έντελώς...!!!
    Καλά κάνω έγώ καί πάω μόνος μου,ούτε έλεγχο έξοπλισμού,ούτε τίποτε.
    Άντε τό πολύ νά πάρω καί κανένα φιλαράκι πού άμα μέ δεί νά σέρνομαι
    δέ θά τσατιστεί πού τού χάλασα τή βόλτα άλλά,θά μέ μαζέψει χωρίς νά δυσανασχετήσει
    καί θά νοιαστεί νά είμαι έγώ καλά......ποιός τή γαμάει τή βόλτα..??
    ΩΧ....Παναγία μουυυυυυυυ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αυτό που λέει ο Σπύρος, αν έχω καταλάβει καλά, είναι ότι αν κάποιος πάει απροετοίμαστος σε βόλτα και έχει ατύχημα, οι υπόλοιποι θα πρέπει να θυσιάσουν τη βόλτα τους, τη μέρα τους, επειδή κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε αρκετά για τον εαυτό του. Και, οκ όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, ότι όταν βγαίνεις βόλτα με μια παρέα, οφείλεις να σεβαστείς έστω την παρέα. Από την άλλη, Σπυράκο, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και, αν κάποιος θεωρείς ότι "ήθελε και τα'παθε", δεν έχεις καμία υποχρέωση να χαλάσεις τη βόλτα σου γι'αυτόν. Συνεχίζεις κανονικά και τέλος.

Μου χει τύχει να μη φορέσω κράνος ή μπουφάν για κάποιο λόγο. Και στις καθημερινές μετακινήσεις μου φοράω πάντα τζην και σπάνια μοτοσυκλετιστικά μποτάκια (φοράω πάντα κράνος, γάντια, μπουφάν). Αλλά σε πιο μακρυνές βόλτες, πάντα θα είμαι φουλ δερμάτινος και θα πάρω το ακριβό μου κράνος. Ο καθένας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του. Αν δεν έχει το μυαλό, δε θα του το γεμίσεις εσύ. Δε μπορείς να υποχρεώνεις κανέναν να φορέσει οτιδήποτε ή να οδηγεί με συγκεκριμένο τρόπο, από τη στιγμή που μιλάμε για ανοιχτές βόλτες. Και, βέβαια, δεν είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις για τον οποιονδήποτε.

Κάποτε πήγαινα Επίδαυρο ΚΑΘΕ Κυριακή. Τους πρώτους 3-4 μήνες από την αγορά του RR μου, είχα γράψει 10,000 χλμ και ΟΛΑ Αθήνα-Επίδαυρος-Αθήνα. Συνήθως με μεγάλες (και οι περισσότεροι άγνωστοι) παρέες. Είχαν δει πάρα πολλά τα μάτια μου. Αλλά ΠΟΤΕ δεν ακυρώναμε τη βόλτα μας. Όσοι δε γούσταραν ή ήταν κολλητοί του τραυματία έφευγαν και οι υπόλοιποι συνέχιζαν κανονικά. Μια φορά μόνο έτρεξα και αυτή επειδή ήταν φίλος. Αλλά ούτε η συντηρητική οδήγηση και η μικρή ταχύτητα, ούτε ο πλήρης, ακριβός εξοπλισμός τον έσωσαν. Γενικά, δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα και οι μεν και οι δε. Χαλαρώστε. Δε νομίζω ότι άνοιξε το θέμα αυτό για να κάνει τον Χίτλερ του φόρουμ, αλλά μάλλον για να συμβουλέψει (ίσως με λάθος τρόπο :P).
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Ναι πολλα τα κουφα....η κορντουρα το ιδιο με το τζην...;;;
    Δεν είναι ίδιο. Είναι καλύτερη η αντοχή της στην τριβή (εξαρτάται για ποιά ποιότητα μιλάμε όμως) αλλά φυσικά υπολείπεται μακράν ενός δερμάτινου. Εννοείται οτι σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχουν προστατευτικά από κάτω αλλιώς...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Καί άν ποτέ χτύπαγε ό φίλος ,ό γνωστός μου,ό όποιοσδήποτε στό δρόμο
    τό τελευταίο πού θά μέ άπασχολούσε θά ήταν τό ότι χάλασε ή βόλτα μου
    έπειδή ό μαλάκας δέν είχε έξοπλισμό......
    Θά μέ ένοιαζε νά είναι καλά ό ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!!!,
    Ποιά βόλτα...??
    είπε κανείς κάτι άλλο???

ή επειδή είπαμε οτι συνέπεια του ατυχήματος είναι να μην γίνει η βόλτα, δεν θα πράξουμε όπως πρέπει να πράξουμε???

αν το είπε κάποιος, δεν το είπα εγώ πάντως.... μάλλον τα αντίθετα λέω....

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19