Οκ,περιμενω τους κανονες ενδυμασιας για την ετησια moto.gr![]()
Δεν υπερβαλεις καπου, ουτε και εχει κατι λαθος το ποστ σου.
Η γνωμη μου ειναι οτι το νοημα του ποστ σου ειναι απολυτα σωστο.
Ομως, δεν εχει σημασια μονο το τι λεμε, αλλα και πως το λεμε.
Ο τροπος που εξέφρασες το νοημα αυτο, ηταν απόλυτος.
Υπαρχει και το γκρι.
Φιλικα![]()
Σπυρο διαβασες την απαντηση μου και εγραψα οτι συμφωνω οσο αναφορα τον εξοπλισμο.
Διαφωνω με τον τροπο,γιατι αν γινει ετσι,καθε ενας που θα ποσταρει μια βολτα θα πρεπει να βαζει κανονες σε ολα,και αυτο
θα φερει αντιδραση και αποχη..
Νομιζω με καταλαβαινεις.
Κι εδω moto.gr ειναι.
όχι αυτό δεν θα το κάνω αλλά μιας και το αναφέρεις, θυμάμαι που είχα διαβάσει για κάποιον που κάποιον άλλο τον πέρασε γενεές 14 σε κείνη την μεγάάάάλη βόλτα που έμεινε από ντίζα.....
ρε βύρωνα, ειλικρινά, την είπες την άποψή σου, μαζί δεν θα έρθεις ποτέ (συ είπας, όχι εγώ), τι το τραβάς?
Αυτό που πρέπει να μείνει είναι οτι οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για την ασφάλεια του συμφορουμίτη που θα ακολουθήσει στη βόλτα, σαν παρέα και όχι σαν μπαμπούλες. Άλλοι εκφράζονται πιο συναισθηματικά γιατί το τελευταίο συμβάν χτύπησε καμπανάκι, άλλοι πιο ψύχραιμα γιατί αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν.
συμφωνω απολυτα με το φιλο...μπορει να φαινεται υπερβολικος αλλα ετσι πρεπει να ειμαστε ολοι...βεβαια για να γινει αυτο θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια στην ελλαδα και να "φυγουν " πολυ...εσεις οι μεγαλυτεροι πρεπει να δειξετε σε μας τους μικροτερους...καθημερινα βλεπω φιλους να μην φορανε ουτε τα βασικα(κρανος μπουφαν)...
Σειρά μου τώρα να πάρω τον λόγο.. :
Σιχάθηκα και παράτησα τις λέσχες και τα κλάμπ για τον λόγο που γουστάρω το ΜΟΤΟ.ΓΡ.........................
Γιατί μπορεί ο καθενας να συμμετέχει μ' ότι έχει..... από δίτροχο......εως σκούτερ.
Δεν γουστάρω τις ''και καλά'' ομάδες των γρήγορων, των Μπεμβεδάκηδων, των ΚΤΜάδων, των Χαρχαλεάδων
των σκουτεράκηδων και πάει λέγοντας............
Γουστάρω ανθρώπους που τους βγαίνει καύλα γι' αυτό που καβαλάνε είτε είναι αυτό Χαγιαμπούσσα είτε είναι παπί...
Και ας είναι και ξεβράκωτοι..................
Δεν κάνουμε επίδειξη μόδας, βόλτα με δίκυκλα πάμε......
Πρίν τρία χρόνια συμμετείχα στην βόλτα του Σπύρου προς Αστρος - Αγ. Πέτρο - κλπ......
Χωρίς παντελόνι (με τζίν) και με μπουφάν ...τελειωμένο ......από προηγούμενο πέσιμο.....
Η μόνη γκρίνια από τον Βάσκα για το πώς έτρεχα στην Πατρών - Πύργου..........
Γυρίσαμε όλοι - όλα καλά....
Επροχτές πάλι συμμετείχα στην βόλτα ξανά χωρίς παντελόνι και με μπότες
καουμπόυκες... Αυτές με κάνουν και νιώθω άνετα...........
Και δηλώνω πως σε οποιοδήποτε μελοντικό μου ατύχημα δεν θέλω κανένας να
σταματήσει να με βοηθήσει με αποτέλεσμα να χάσει την βόλτα του ή την Κυριακή του....
Αυτές τις μέρες πηγαίνω εντουράδες στο Παναχαικό Μ Ο Ν Ο Σ μου, με δανεική
μοτοσυκλέττα και εξοπλισμό όσο πιο φούλ γίνετε.......
Και δεν περιμένω κανέναν για βοήθεια αν συμβεί κάτι....
Αρκεί να μπορώ να τηλεφωνήσω ...................
Πριν τρία χρόνια (μετά την βόλτα του Σπύρου), γύρισα από τα Καλαβρυτοχώρια
πίσω στην Πάτρα με σπασμένο το δεξί μου χέρι...Προσφέρθηκαν κάποια παιδιά
να με συνοδεύσουν μέχρι το νοσοκομείο αλλά αρνήθηκα. Οδήγησα 90 χλμ
μόνος μου γιατί εγώ έκανα την μαλακία και έπρεπε να πληρώσω ....................
Τι θέλω να πω μ' όλα αυτά;;;
Οποιος θέλει να κάνει το κέφι του με γειά του, με χαρά του, μόνος του
σε πίστα η στον δρόμο..................................
Σε βόλτα με ετερόκληττα άτομα προέχει η διασκέδαση, και η καλή παρέα...
Προέχει, η χημεία της ομάδας, και μετά το ατομικό γούστο.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"