Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    όχι αυτό δεν θα το κάνω αλλά μιας και το αναφέρεις, θυμάμαι που είχα διαβάσει για κάποιον που κάποιον άλλο τον πέρασε γενεές 14 σε κείνη την μεγάάάάλη βόλτα που έμεινε από ντίζα.....

ρε βύρωνα, ειλικρινά, την είπες την άποψή σου, μαζί δεν θα έρθεις ποτέ (συ είπας, όχι εγώ), τι το τραβάς?
    Δεν θυμάμαι σε τι αναφέρεσαι. Είχα πει κάτι σε άτομο που είχε μείνει από ντίζα?

Επίσης δεν κατάλαβα οτι το thread απευθύνεται σε όσους συμφωνούν μαζί σου και σέβονται τις προϋποθέσεις που βάζεις.
    Δεν τραβάω κάτι νομίζω...ως ενεργό μέλος του forum διαφωνώ εντελώς με τους όρους που βάζεις.

Θεώρώ οτι έρχονται σε αντίθεση με την φιλοσοφία του moto.gr που προσπαθεί να διδάξει αυτά που έχουν μάθει οι παλαιότεροι στα νέα μέλη και ποτέ δεν τα επέβαλλε με περιορισμούς και όρια συμμετοχής. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια λειτουργίας "ομάδας" βάσει χαρακτηριστικών την έτρωγε το μαύρο σκοτάδι.

Και επίσης θεωρώ, πως αν εξακολουθούσα να είμαι μέλος της διαχείρισης, κάθε πρόσκληση βόλτας με "όρους συμμετοχής" θα έφευγε με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτά, καλές βόλτες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    θα είμαι ειλικρινής....

μετά και αυτή την απάντηση, θεωρώ οτι όσο και να προσπαθήσω να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις... όχι επειδή είσαι χαζός - σε καμμία περίπτωση...

απλά, δεν θες να καταλάβεις....

σε εκτιμώ, σε αγαπώ, ρίχνω τρελό γέλιο μαζί σου αλλά εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος.... δεν λέω σε καμμία περίπτωση οτι φταις εσύ, μαζί φταίμε στο ίδιο ποσοστό... όπως είπα και πριν, εγώ είμαι αεκ, ο άλλος δεν είναι.... θα διαφωνούμε στον αιώνα τον άπαντα.... αυτό μόνο και τίποτε άλλο...

προσπάθησε σε παρακαλώ να μην το πάρεις στραβά αυτό που σου γράφω....

ωστόσο, αν θες, η απάντηση του παρδαλοτζατζικιού κάτω από την δική σου, με καλύπτει στο 1300%.....

τα σεβομαι ολα αυτα που λες...αλλα θελω ειλικρινα να μου λυσεις μια απορια...
    εγω γουσταρω την παρτυ σου και τις βολτες που οργανωνεις...
    στην επομενη βολτα που θα οργανωσεις, εχω λεφτα και αποφασιζω να ερθω γιατι οπως ειπα γουσταρω την διαδρομη, εσενα και 5-6 απο τα υπολοιπα ρεμαλια που θα ειναι μαζι...

ελα ομως που ΔΕΝ εχω κορντουρα παντελονι και δεν γουσταρω να βαλω το δερματινο...
    μολις ερθω στον σταθμο 14 δλδ, θα μου πεις "πηγαινε σπιτι σου γιατι δεν σε δεχομαι με το τζην?"

ή αν εγω αποφασισω να φορεσω πανω κατω δερματινα και δεν συμμαζευεται αλλα η γυναικα μου θελει να βαλει κρανος, μπουφαν, γαντια, μποτες, ΤΖΗΝ...θα της πεις οτι δεν μπορει να ερθει και παραλληλα να μην ερθω και εγω?

γιατι να το κανεις αυτο? για να μην υπαρξει ατυχημα και κομματιαστουμε και σας χαλασουμε την βολτα? αφου και ολα να τα φοραμε, παλι μπορει να εχουμε σπασει κατι και να χαλασει η βολτα για ολους γιατι παλι θα υπαρχουν νοσοκομεια και τρεξιματα...

προσπαθω να καταλαβω, ειλικρινα, ποιο θα ειναι το δικο σου "κερδος"...αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να βρισκομαι παλι να μιλαω για την "καθαρη σου συνειδηση" και τιποτα αλλο...

εντελως φιλικα...
    :a07:

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Αλλο το φορατε εξοπλισμο αλλιως δεν θελω να ερχεστε...κ αλλο ρε μλκς οσοι κ οσο μπορειτε βαλτε εξοπλισμο να ειμαστε πιο ησυχοι στις βολτες που παμε για διασκεδαση κ να περασουμε καλα.
    Το να βαζουμε κανονες ειναι μ@λ@κια ασχετα αν πρεπει να φορανε ολοι τον απαραιτητο εξοπλισμο!!

Φτανουν οι κανονες που φαγαμε τα τελευταια χρονια απο τα ευρω-πεη...
    Ride(s) the wind of change...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αυτό που πρέπει να μείνει είναι οτι οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για την ασφάλεια του συμφορουμίτη που θα ακολουθήσει στη βόλτα, σαν παρέα και όχι σαν μπαμπούλες. Άλλοι εκφράζονται πιο συναισθηματικά γιατί το τελευταίο συμβάν χτύπησε καμπανάκι, άλλοι πιο ψύχραιμα γιατί αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν.
    Σε βόλτα του moto.gr πριν 10 χρόνια είχε σκοτωθεί άνθρωπος.
    Το οτι συνεχίσαμε να πηγαίνουμε βόλτες και να οδηγάμε μηχανάκια, δεν μας κάνει αναίσθητους (νομίζω).

Τι να πω ρε παιδιά...ίσως να είμαι περίεργος.
    Απλά αυτό το "νοιάζομαι τόσο πολυυυυύ για τον συμφορουμίτη που τον θέλω έτσι/γιουβέτσι/κοκκορέτσι" μου κάνει κλικ στραβό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ένας μαθητής σε σχολείο στις Σέρρες, ενώ πλήρωσε για να διδαχτεί, δεν ήθελε να κάνει αυτά που του έλεγε ο εκπαιδευτής του γιατί "αυτός ήταν αγωνιζόμενος και ήξερε". Δεν άλλαζε γνώμη ό,τι και αν άκουγε.
    Όταν ο εκπαιδευτής του τον πέρασε με όλα στην είσοδο της παρατεταμένης κάνοντας επίτηδες φιγούρα, ρώτησε τον φίλο μας αργότερα αν θέλει κι εκείνος εφόσον είναι κι "αγωνιζόμενος" να μπορεί να στρίβει τόσο γρήγορα. Η απάντηση φυσικά ήταν "ναι".
    Τελικά τα χρήματά του πιάσανε τόπο εκείνη την ημέρα γιατί έφυγε λίγο καλύτερος οδηγός από ότι ήταν το πρωί.

Πού θέλω να καταλήξω;
    Όταν θέτουμε όρους και εξασκούμε βέτο, δεν πετυχαίνουμε πάντα το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Αντίθετα, όταν προτιμάμε να δείχνουμε από το να μιλάμε, συνήθως πετυχαίνουμε περισσότερα.
    Αν σε μια παρέα 7-8 οδηγών όλοι είναι με ολόσωμες πχ και ο άλλος με βερμούδα, την επόμενη θα βάλει έστω ένα μπουφάν. Αν φάει όμως κράξιμο και πόρτα, ίσως βγάλει και την βερμούδα.
    Think faster than you ride

Αντε φτου κι απ την αρχή ….
    Βρε Τζορτζ_σπ , δεν μπορούμε να νοιαζόμαστε για την ασφάλεια του συμφορουμιτη παραπάνω απ ότι ο ίδιος… δεν βγάζει πουθενά… κι αυτο δεν ειναι αναισθησια.

απο την αλλη ,στην επομενη βόλτα του Σπυρακου ,που ελπίζω να ποστάρει σύντομα , θα αισθανθεί καλύτερα αμα βάλει κι ένα «παρακαλώ να είστε φουλ εξοπλισμένοι» και όποιος θέλει πάει , όποιος δεν θέλει δεν πάει…

Όμως ,αν μια ανοικτή βόλτα αρχίζει και γεμίζει από «κανόνες»,τότε παύει να είναι ανοικτή και μοιάζει με τους «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς του δημοσίου που έχουν ανατεθεί από πριν…

Οι ανοικτές βόλτες ποσταρονται για την παρέα και την γνωριμία με καινούργιους φίλους …

Και αυτοι που τις ποστάρουν άλλα και αυτοί που θέλουν να πάνε , θα πρεπει να βάζουν και λίγο νερό στο κρασί τους στα «θέλω» και στα «εγω» ακριβώς επειδή είναι ανοικτή και ο σκοπος ειναι η παρεα .

Πάντως , νομίζω ότι το μεγαλοποιούμε το θεμα …
    σε όλες τις ανοικτές βόλτες που εχω παει, όσοι συμμετέχουν είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους και εξοπλισμένοι και μέσα στο κλίμα της παρέας και του χαβαλε…

άντε , καλοκαίριασε , πάρτε τους δρομούς…

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    δε βλέπω πού διαφωνούμε. τσάκω μπυρίτσα

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Αλλο το φορατε εξοπλισμο αλλιως δεν θελω να ερχεστε...κ αλλο ρε μλκς οσοι κ οσο μπορειτε βαλτε εξοπλισμο να ειμαστε πιο ησυχοι στις βολτες που παμε για διασκεδαση κ να περασουμε καλα.
    Το να βαζουμε κανονες ειναι μ@λ@κια ασχετα αν πρεπει να φορανε ολοι τον απαραιτητο εξοπλισμο!!

Φτανουν οι κανονες που φαγαμε τα τελευταια χρονια απο τα ευρω-πεη...
    +779
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ................ ...

Κουράγιο παιδιά,κάποιος θά τό κλειδώσει.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Λυπάμαι για τη πτώση του αυμφορουμίτη και εύχομαι περαστικά. Όλα τα υπόλοιπα μου θυμίζουν λίγο από τη σημερινή πολιτική σκηνή. Είμαι ενήλικος, γουστάρω να με συμβουλεύουν αλλά δε γουστάρω να μου επιβάλουν. Κανείς δεν έχει εξουσία πάνω μου.

Όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντάσεις. Μη το χάνουμε και εδώ μέσα.

[…]@devils:
    στην πίστα που πας, σου λένε, "νο δερμάτινη φόρμα, νο πίστα".... και πας και ΄παίρνεις δερμάτινο.... γιατί δεν τους λες αυτά που λες σε μένα? "τι λε ρε μαλάκα? ποιος νομίζεις οτι είσαι?"...
    Η πιστα ειναι ιδιωτικος χώρος και πληρώνεις για να μπεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Όροι? Όροι?

Όροι συμμετοχής σε ανοιχτές βόλτες με οποιοδήποτε πρόσχημα, δεν πρέπει καν να ποστάρονται.

Αλλιώς κάντε κομπλέ το πακέτο να περνάτε και τεχνικό έλεγχο τα μηχανάκια των μελών.
    +955

Να κοιταμε λαστιχα, φρενα, ΝΤΙΖΕΣ… :a39:
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 20/03/2014 στις 16:51.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......

Πάενε μια βόλτα από τα ΚΤΜ να χαλαρώσεις................

Παίζει ανάκληση λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αυτό που πρέπει να μείνει είναι οτι οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για την ασφάλεια του συμφορουμίτη που θα ακολουθήσει στη βόλτα, σαν παρέα και όχι σαν μπαμπούλες. Άλλοι εκφράζονται πιο συναισθηματικά γιατί το τελευταίο συμβάν χτύπησε καμπανάκι, άλλοι πιο ψύχραιμα γιατί αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από veloujr Προβολή μηνύματος
    συμφωνω απολυτα με το φιλο...μπορει να φαινεται υπερβολικος αλλα ετσι πρεπει να ειμαστε ολοι...βεβαια για να γινει αυτο θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια στην ελλαδα και να "φυγουν " πολυ...εσεις οι μεγαλυτεροι πρεπει να δειξετε σε μας τους μικροτερους...καθημερινα βλεπω φιλους να μην φορανε ουτε τα βασικα(κρανος μπουφαν)...
    Είναι απλά θέμα μοτοκουλτούρας.... άλλος δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα και στην "γληγοροσύνη", άλλος στον εξοπλισμό (όπως θα έπρεπε να γίνεται δια νόμου), άλλοι στο φαίνεσθαι, και όλοι λίγο-πολύ στην "ελευθεριότητα" που σου προσφέρει η μηχανή.

Τι να κάνουμε που ο Σπύρος είπε να βάλει προτεραιότητα στον εξοπλισμό (όπως σου μαθαίνουν και οι σχολές μας και τα γκρουπ έξω) και μετά στην ευχαρίστηση και στην αίσθηση;

Και χειμώνα που επισκεπτόμουν βόρεια (τα πάτρια εδάφη) σταμάτησα σε βενζινάδικο στο δρόμο και μου λέει το παιδί:
    -Πώς την παλεύετε με όλα αυτά που φοράτε;
    - Τι ήθελες να κάνουμε; ταξίδι πάμε... του απαντάω... και μου λέει
    - Αααα, εγώ δεν την ευχαριστιέμαι τη μηχανή με κράνη και τέτοια, θέλω να αισθάνομαι τον αέρα και να είμαι ελεύθερος...

Ο παλίκαρος στα εικοσι-τόσα του αντιλαμβανόταν την ελευθερία στη μηχανή χωρίς το κράνος... Ε, μέσες άκρες νομίζω πως στα 30τόσα, 40τόσα, 50τόσα μας ίσως θα πρέπει ευκολότερα να ξεπερνάμε αυτή την αντίληψη και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην παραξενευόμαστε τόσο πολύ όταν κάποιος μας προσπαθεί να δείξει τον "ισιότερο" δρόμο (που όλοι μέσα μας γνωρίζουμε πως ΕΙΝΑΙ ισιότερος), αλλά να το ξεπερνάμε ευκολότερα, ακόμα κι αν επιλέγουμε να μην ακολουθήσουμε.

Αγόρια μου, δεν σας είπε κανένας να προδώσετε την πατρίδα σας, τα ιερά και όσια, τα πιστεύω σας και την οικογένειά σας, δεν σας έθιξε κανένας την ελευθερία σας, το δικαίωμα επιλογής, την πολιτική σας συνείδηση και κανένας δεν σας έβρισε.
    Ένας άνθρωπος "απαίτησε", όταν κάποιος θέλει να του κάνει παρέα στις βόλτες του, να πράττει το σωστό.

Ξεπεράστε όσοι κολλάτε στο "δε θέλω κανένας να μου το παίζει μπαμπάς και να μου λέει τι να κάνω" και ή πάτε ή απέχετε.

Τα της τρόικας, της τρι-δι-κομματικής και τα της οικονομίας μη τα αφήνετε να μπαίνουν σε κάθε κουβέντα και σε κάθε θέμα.
    Τελευταία τροποποίηση από stynikop; 20/03/2014 στις 17:00.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Το σφυρι κτυπησε την εδρα η αποφαση ανακοινωθηκε....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    τώρα μου λες οτι κατάμουτρα δεν θα με σεβαστείς αλλά εγώ θα πρέπει να σε σεβαστώ??

δεν παίζει αυτό που λες.... εννοείται οτι δεν θα σε σεβαστώ ούτε και εγώ....

αλλά πάλι, δεν μπορώ να σου προδιαγράψω το τι θα γινει αν και εφόσον.....
    Πως ακριβώς δεν θα σε σεβαστώ επειδή δεν εχω μοτοπαντελονι να βάλω στη βόλτα που θα προτείνεις;
    Ακου τι λες.

Αρχίζεις και δείχνεις σημάδια σύγχυσης.ίσως και επειδή σου την πεσανεπολλοι.

Και για να τελειώνουμε,προσπάθησε να κατάλαβες αυτό που σου λέει ο αντίλογος ότι αυτές οι πρακτικές των οριοθετησεων,θα οδηγήσουν σε απόμόνωση.
    Το μότο.γρ εξ όσων εχω δει,αντιτίθεται σε αυτό και καλά κάνει.

Για να το παω και λίγο παραπέρα,με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι είναι τοσοανετοι με το να δεχθούν περιορισμούς "για το γενικότερο καλό"...

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19