Αυτό με το.μπολντ ειναι λίγο κάπως. Απο την άλλη, έχω δει ανακοινώσεις εκδρομών από άλλα φόρα με την αυτή απαίτηση. Και μαζευονται δεκάδες προβλεπόμενες μοτο. Το δεν σε παίρνω μαζί χωρίς ειδικό παντελόνι σημαίνει πως ούτε εγώ θα πάω σε βόλτα με απόλυτο απαγορευτικό, απλα διότι η συνεπιβάτης μου δεν έχει. Θα σεβαστω την επιθυμία του οργανωτή παρ' όλα αυτά. Υπεύθυνος δεν είναι, αλλά γούστο και καπέλο του στην δική του βόλτα να γράψει θέλω αυτό, όποιος το 'χει μόνο. Όπως άλλοι καποτε έγραφαν "βόλτα μέση ωριαία επαρχιακό ΧΧ χιλιόμετρα, οποίος δεν.μπορεί μην μας την χαλάσει".
Το νόημα που εγω κρατώ είναι: οποίος θεωρεί παντελόνι μπότες γάντια περιττό βάρος ας δει το πρώτο ποστ. Καλή η αίσθηση, καλύτερη η σωματική ακεραιότητα.
[QUOTE=amyroukai;2448547
Το νόημα που εγω κρατώ είναι: οποίος θεωρεί παντελόνι μπότες γάντια περιττό βάρος ας δει το πρώτο ποστ. Καλή η αίσθηση, καλύτερη η σωματική ακεραιότητα.[/QUOTE]
επισης πολυ σωστο!!
ο συνδυασμος και των 2 ειναι ο καλλυτερος..![]()
TA NEYΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...........
Κλειδώστε το ρέ τό ρημάδι..........μόνο πόστ σβήνετε..??
Αν δεν παραδεχτει ο Σπυρακος οτι εκανε λαθος δεν κλειδωνω τιποτα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καμμία σύγχυση, μην μπερδεύεσαι.... όσοι μου την έπεσαν (όπως λές) δεν έχουν έρθει ποτέ σε βόλτα μου οπότε μηδαμινή η "ζημιά"....
όχι, δεν με σεβεσαι όταν σου λέω μην ερθεις χωρίς πλήρη επένδυση και εσύ με γραφεις και έρχεσαι....
τόσο απλό δεν είναι????
εγώ θα έλεγα οτι ανησυχητικό είναι το γεγονός οτι όλοι λέμε ναι στην ασφάλεια αλλά στην εφαρμογή της θεωρίας κολάμε....![]()
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ..............
Έχε χάρη πού είδα τσόντα χθές καί χαλάρωσα.....
:rotflmao::rotflmao:
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εδώ συμφωνώ στο οτι κουλτούρα διαμορφώνεται και πολλοί ακόμα είπαν οτι οι νέοι μαθαίνουν βλέποντας τους άλλους.
Ομοίως, ο Σπύρος μπορεί να "εκπαιδευτεί" αν με το απόλυτο απαγορευτικό δεν πάει κανείς περίπτερο. Λειτουργεί αμφίδρομα αυτό.
Δεν κατανοώ το "ανοικτή βόλτα" και συγγνώμη που παραθέτω το δικό σου ποστ, απλά ήταν το τελευταίο που το ανέφερε. Όταν κάποιος θέσει όρους, αυτόματα εξαιρεί κόσμο, αρα κάθε βόλτα με όρους δεν ειναι εξ' ορισμού ανοικτή. Η κάτι δεν καταλαβαίνω; Το ανοικτή/κλειστή εννοεί δημόσια η ιδιωτικά κανονισμενη;