Eχει Γρηγορίου Λαμπράκη 108 και εχουν 12 ευρω....
Και εγω τα εψαχνα.....
Eχει Γρηγορίου Λαμπράκη 108 και εχουν 12 ευρω....
Και εγω τα εψαχνα.....
ναι βαγγελη και εγω γι'αυτο ελεγα...φανταζομαι ομως τωρα που τις εφτιαξες τις ζαντες δεν το χρειαζεσαι..χμμμ..να πουμε 5:30 τριτη καπου κεντρικα και να παμε μαζι?σου στελνω pm φιλε μου...
silver fazer '00 :smilea:
Παιδιά το MOTO έχει μια καταχώριση που λεει οτι αυτο που ψαχνετε υπάρχει στο MOTO MARKET τηλ 801-11-795615.
Είναι της PUIG και είναι ρολο των 6 μέτρων με φάρδος τα 5mm.
Χρώματα κόκκινο-μπλε-πράσινο-κιτρινό.![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
mamata einai. poso exoun sto moto market ema8e kaneis?
ps: sto gsx-r 8a evaza aspra. mamane!
![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
ela re bob me apogoiteveis!![]()
pas se enan me epigrafes ktl kai sta pernaei kai me to azimiwto![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
πηγαινετε καλλιροης 30, παπασταυρου, 12 ευρω, η συσκευασια φτανει ανετα και τις δυο ζαντες.
Που 'σαι Γιωργο! ειναι ευκολο στην τοποθετηση ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πηγαινετε καλλιροης 30, παπασταυρου, 12 ευρω, η συσκευασια φτανει ανετα και τις δυο ζαντες.
![]()
στα R1 δεν ειναι και τοσο ευκολο, γιατι δεν εχουν μεγαλο 'νυχι' οι ζαντες και ειναι λιγο πιο δυσκολο να μπουν τελειως ισια. παντως δεν χρειαζεται και ιδιαιτερο ταλεντο, αρκει να υπαρχει και καποιος φιλος να κραταει τη μηχανη! αν τα παρεις φωναξε με![]()
Ποσο χρεωνεις την τοποθετηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
στα R1 δεν ειναι και τοσο ευκολο, γιατι δεν εχουν μεγαλο 'νυχι' οι ζαντες και ειναι λιγο πιο δυσκολο να μπουν τελειως ισια. παντως δεν χρειαζεται και ιδιαιτερο ταλεντο, αρκει να υπαρχει και καποιος φιλος να κραταει τη μηχανη! αν τα παρεις φωναξε με![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks man - θα παω να ριξω μια ματια.....![]()
για ανταλλαγμα, θα πεις σε ολους οτι βαλαμε κοντρα και δεν μπορουσες να με πιασεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Ποσο χρεωνεις την τοποθετηση?![]()
![]()
![]()
Thanks man - θα παω να ριξω μια ματια.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρε μια προκαταβολη :
O Γιωργος (gixxerpap) με κερασε τσαγακι-τσαγακι-τσαγακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
τι προκαταβολη? μ' αυτο τωρα θελεις και ρεστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Παρε μια προκαταβολη :
O Γιωργος (gixxerpap) με κερασε τσαγακι-τσαγακι-τσαγακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
με τετοια δηλωση μπορει να σου πλυνω και τη μηχανη![]()
![]()
![]()