Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αρχικά φίλε μου σε ευχαριστώ που παραθέτεις κάτι που έτυχε να το γράψω εγώ, αν & νομίζω ότι εκφράζει πολλούς, αν όχι τουσ περισσότερους.
& εδώ στο Ηράκλειο η κατάσταση είναι ίδια & χειρότερη,δεν είναι μόνο τα Χανιά έτσι.
Όμως όταν εμένα προσωπικά με αντιμετωπίζουν το ίδιο, όπως όλα τα τσογλάνια που κάνουν κόντρες & μαλακίες στο δρόμο & με βλαζουν στην ίδια κατηγορία, συφιλιάζομαι. Παλιότερα όταν άκουγα ότι κάποιος χτύπησε με μηχανή μου κοβόντουσαν τα πόδια. Τώρα αν μάθω ότι δεν φορούσε έστω το υποτυπώδες κράνος ή ήταν πιομένος ή έκανε μαλακίες στο δρόμο, απλά με αφήνει αδιάφορο. Είναι αυτό που λέμε κακό του κεφαλιού του. Παρόλαυτα όμως συχνά με βασανίζει το ζήτημα αυτό. Ότι δηλαδή εξαιτίας κάποιων εγώ & εμείς όλοι κυκλοφορούμε με αυτή τη ρετσινιά στο δρόμο. Σε βλέπουν να κατεβαίνεις από τη μηχανή & αμέσως σου συμπεριφέρονται λες & είσαι κολόπαιδο.
Το ζήτημα πάντως σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να φοράμε ότι εξοπλισμό παραπάνω μπορούμε & αν έχουμε το κουράγιο να συμβουλεύουμε & τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
Πάντα δυνατοί & υγεία να έχετε όλοι.
![]()
![]()
![]()
![]()