Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τον νου σας κορόϊδα σουζουκαίοι θες να πείς που κόβουνε πλαίσια τα gsxr τους και η αντιπροσωπία κάνει την πάπια...
+100000000000
το εχουνε μαθει καλα το παραμυθι
στην σουτζουκι!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τον νου σας κορόϊδα σουζουκαίοι θες να πείς που κόβουνε πλαίσια τα gsxr τους και η αντιπροσωπία κάνει την πάπια...
+100000000000
το εχουνε μαθει καλα το παραμυθι
στην σουτζουκι!!!!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
JesussssssssssssssssssssssssΑρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
Η φώτο είναι απο το δικό μου fz1 '07. Χθές το είδα.
Εφυγε κιόλας η βίδα και έβαλα μια πρόχειρη...
http://img8.imageshack.us/i/dsc00024elo.jpg/
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
τι πες τωρα........τοσο λιλι για να σκιζεται σαν χαρτι...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
http://img8.imageshack.us/i/dsc00024elo.jpg/![]()
Ενημέρωσέ μας για το τι σου είπε η Μοτοδυναμική..
![]()
Κρίμα, τι να πω... μακάρι να μην παίζει το σενάριο...
Αν παίζει πάντως, είναι αισχυντικό για μιά εταιρεία σαν τη Yamaha...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δηλαδή αυτό έγινε χωρίς να πέσει το μηχανάκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
http://img8.imageshack.us/i/dsc00024elo.jpg/![]()
![]()
Aν δεν κάνω λάθος η Yamaha αντικατέστησε όλες τις μοτοσυκλέτες που εμφάνισαν το πρόβλημα αλλά έκανε και ανάκληση των μοντέλων που πιθανόν να το εμφάνιζαν στο μέλλον. Αν του φίλου το πλαίσιο έκοψε χωρίς να προηγηθεί ατύχημα και βρίσκεται μέσα σ'αυτά τα οχήματα που ανακλήθηκαν τότε είναι πολύ πιθανό να του αντικαταστήσουν τη μοτοσυκλέτα του.. ας μιλήσει με τη Μοτοδυναμική και ας μας ενημερώσει για τα νέα..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Κρίμα, τι να πω... μακάρι να μην παίζει το σενάριο...
Αν παίζει πάντως, είναι αισχυντικό για μιά εταιρεία σαν τη Yamaha...
![]()
θα δούμε πολλά ακόμα μέχρι να μάθουν πως κολλάνε τα αλουμινένια πλαίσια...
![]()
Σήμερα μίλησα με την Μοτοδυναμική.
Η μηχανή θα φύγει πακέτο στην Αθήνα και θα σταλούνε φωτογραφίες στην Ιαπωνία.
Το παιδί που με ανέλαβε ήταν πολύ εξυπηρετικός και συνεργάσιμος και θα έχω συνεχή επαφή μαζί του.
Τα έξοδα μεταφοράς της μηχανής και οποιοδήποτε πρόβλημα (ΑΝ) προκύψει κατα την μεταφορά της μηχανής θα τα πληρώσει η εταιρεία.
Τον ρώτησα αν η Yamaha(μοτοδυναμική) έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τα πλαίσια και μου είπε όχι, αν και παραδέχτηκε ότι έχουν υπάρξει κάποια περιστατικά παρόμοια.
Είμαι δεύτερος κάτοχος της μηχανής απο ιδιώτη και είναι απο αντιπροσωπεία ελλάδας.
Μανητάρια δεν είχε η μηχανή και η βίδα που έβαλα είναι απλά πρόχειρη.Του είπα ότι έφυγε η βίδα και ότι απλα έβαλα μια πρόχειρη και μου είπε να την βγάλω και να το στείλω έτσι.
Μου είπε ότι δεν νομίζει να έγινε τίποτα απο την βίδα γιατί απλά η βίδα υπάρχει για να εδράζεται ο κινητήρας πάνω στο πλαίσιο.(λογικό,αφού ο κινητήρας έχει κραδασμούς.)
Αλλά και απο την άλλη ρε παιδιά και η βίδα να έφευγε, τι σχέση έχει με το πλαίσια?Δηλαδή αν φύγει η βίδα θα κόβεται το πλαίσιο?έλεος...
Φυσικά οι βίδες αυτές δεν έχουν πειραχτεί ποτέ
Μέχρι στιγμής,προχωράει καλά, ελπίζω να πάει έτσι η δουλειά
μακαρι να εξελιχθουν ολα καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
Το παιδί που με ανέλαβε ήταν πολύ εξυπηρετικός και συνεργάσιμος και θα έχω συνεχή επαφή μαζί του.
Τα έξοδα μεταφοράς της μηχανής και οποιοδήποτε πρόβλημα (ΑΝ) προκύψει κατα την μεταφορά της μηχανής θα τα πληρώσει η εταιρεία.
Τον ρώτησα αν η Yamaha(μοτοδυναμική) έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τα πλαίσια και μου είπε όχι, αν και παραδέχτηκε ότι έχουν υπάρξει κάποια περιστατικά παρόμοια.
Είμαι δεύτερος κάτοχος της μηχανής απο ιδιώτη και είναι απο αντιπροσωπεία ελλάδας.
Μανητάρια δεν είχε η μηχανή και η βίδα που έβαλα είναι απλά πρόχειρη.Του είπα ότι έφυγε η βίδα και ότι απλα έβαλα μια πρόχειρη και μου είπε να την βγάλω και να το στείλω έτσι.
Μου είπε ότι δεν νομίζει να έγινε τίποτα απο την βίδα γιατί απλά η βίδα υπάρχει για να εδράζεται ο κινητήρας πάνω στο πλαίσιο.(λογικό,αφού ο κινητήρας έχει κραδασμούς.)
Αλλά και απο την άλλη ρε παιδιά και η βίδα να έφευγε, τι σχέση έχει με το πλαίσια?Δηλαδή αν φύγει η βίδα θα κόβεται το πλαίσιο?έλεος...
Φυσικά οι βίδες αυτές δεν έχουν πειραχτεί ποτέ
Μέχρι στιγμής,προχωράει καλά, ελπίζω να πάει έτσι η δουλειά
ενημερωνε το συγκεκριμενο ποστακι με τα νεα απο το μετωπο..
![]()
![]()
Κι εμείς το ίδιο ελπίζουμε για σένα φίλε, ας είναι η στεναχώρια προσωρινή μόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
Μέχρι στιγμής,προχωράει καλά, ελπίζω να πάει έτσι η δουλειά![]()
αν καποιος ξερει αν οντως εχουν ανακληθει καποια ασ μας το πει σιγουρα για να ψαχτουμε
gogogo!!!
Λαζαρε εχεις πμ
Με Kawasakia θα καταλήξετε όλοι![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εεεεεετσι για να μπαίνουν τα πράγματα σιγά-σιγά στη θέση τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
Αν υπάρχει μια εταιρία στην Ελλάδα με ΑΠΑΙΧΤΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ after sales care AYTH EINAI H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αντιπρόσωπος της Yamaha στην Ελλάδα
![]()
![]()
Για τις υπόλοιπες δεν χρειάζεται να επεκταθώ οι παθόντες μιλάνε από μόνοι τους
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!