Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: Tiger 2006 - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Νέο μέλος
    Καλησπέρα στην κοινότητα!

Εχθές και κατόπιν ενός τηλεφωνήματος με πολύ καλό φίλο ... γνώστη στο 100% της υπόθεσής μου και συνοδοιπόρου σε αυτή ... έτυχε να δεχθώ μια κριτική (θα την χαρακτήριζα και απορία) η οποία οφείλω να ομολογήσω με ξένισε αρχικά, αλλά στην πορεία και με καθαρό μυαλό αντιλήφθηκα ότι ήταν απόλυτα σωστή ... Αιτία τα εδώ γραφόμενά μου τα οποία δεν είχε αντιληφθεί/δεί έως εχθές και αναφέρομαι στην ανωτέρω τελική ενημέρωσή μου ...

Η κριτική αφορούσε στην ελεύθερη διοχέτευση της Πληροφορίας ... πραγματικών γεγονότων χωρίς περικοπές ή/και συντομεύσεις χάριν οποιασδήποτε αιτίας. Κανοντας λοιπόν την ανασκόπησή μου συνειδητοποίησα πως όντως έχει δίκαιο ... σε αυτή την υποθεση συνεβησαν πραγματα τα οποία ένας καταναλωτής/μοτοσικλετιστής πρεπει να τα γνωρίζει.

Πρέπει να γνωρίζει ότι εχουμε πραγματογνώμονες που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε δικαστικά ή οδηγηθούμε εκεί απο ανένδοτη στάση μιας εταιρίας προς συμβιβαστική επιλυση ... Ο τεχνικός μου σύμβουλος, Ανδρέας Τσάκωνας επιλεγμένος στην τύχη απ τους καταλόγους των πραγματογνωμώνων των δικαστηρίων, παρόλη την αμφισβήτηση (θα τολμήσω να πώ και χλεύη αρκετές φορές) επι των επιστημονικών του γνώσεων αποδείχθηκε σωστός! Έκανε μάλλον το "εγκλημα" να έχει τελειώσει ΤΕΙ και να συνεχίσει τις σπουδές του στη Γερμανία ... αντι να τελειώσει ΑΕΙ και να συνεχίσει τις σπουδες του στη Γερμανία ...

Πρέπει να γνωρίζει ότι το εργαστήρι καλύμπρας του Δημήτρη Β. Παπουτσά (ακόμη θυμάμαι την ατάκα του κ.Δημήτρη όταν πρωτοείδε τη μοτοσικλέτα μου ... "φιλαράκι εσύ πρεπει να είσαι ή μαλάκας ή τυφλός") του οποίου αμφισβητήθηκε απο το μηχάνημα, ο τρόπος έως και το αποτέλεσμα της τελικής μέτρησης αποδείχθηκε επίσης σωστό! Το γεγονός ότι εκεί με ειχε απευθύνει η ιδια η εταιρία δεν θα το σχολιάσω ... Η δε μέτρηση αποδείχθηκε ολοσωστή και επι του πρακτέου επάνω στην προσκομηθείσα απο το εργαστάσιο προτυπο καλύμπρα μιας και το πλαίσιο δεν εφήρμοζε σε ολα τα σημεία στηριξης! Σημειώνω εδώ πως ούτε στο επισημο προσκομηθεν προτοτυπο σχέδιο της μοτοσικλέτας απ το εργοστάσιο δεν δινόταν η παραμικρή αποκλιση στο σκελετό!

Πρέπει να γνωρίζει ότι έχουμε καθηγητή Ελληνικού Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ο οποίος χωρίς να έχει παραστεί σε μια πραγματογνωμοσύνη, απο αυτά που του μετέφεραν οι αντιδικοί μου (ετσι γραφει ο ιδιος στην εκθεση του) προσπαθησε να την βγάλει λάθος/ακυρη/όχι σωστή (χρησιμοποιήστε οποια λέξη θελετε) τεκμηριώνοντας την άποψή του στο μεγαλύτερό της κομμάτι σε εγγραφα του εργοστασίου καθώς και στα ευρήματα του εξοπλισμού και των μεθόδων σχεδιασμού και υλοποίησης του εργοστασίου κατα την επισκεψή του εκεί.

Πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχουν πρόθυμοι "συνάδελφοι" μοτοσικλετιστές που ενώ ένα μηχανάκι έχει στραβό σκελετό (μιας και το εχει παραδεχθεί η ίδια η εταιρία σε ιδιωτικό συμφωνητικό) είτε απο άγνοια, είτε επειδη είχε επισκευαστεί/αντικατασταθεί είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, προσκομίζει επιστολές (και όχι ένορκες βεβαιώσεις σε συμβολαιογράφο) που χρησιμοποιούνται στα δικαστήρια λέγοντας ότι το μηχανάκι είναι πένα κατά την άποψή τους! Ομοίως και ολοκληρες εταιρίες του εξωτερικού προσπαθώντας να πείσουν για τα ανεξήγητα. Ευτυχώς που τα δικαστήρια δεν τις κάνουνε δεκτές ...

Πρέπει να γνωρίζει πως στέλεχος (τότε τουλάχιστον ... φαντάζομαι ακομη εκεί δουλεύει) της Triumph Αγγλίας ψευδομαρτύρησε σε μια εκ των ενορκων βεβαιώσεών του λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως όταν με είδε απο κοντά στην πραγματογνωμοσύνη (για 2η ή 3η φορά σημειώνω εγώ) παρατήρησε πως ο ενας μου ώμος είναι πιο κοντός απ τον άλλον και μάλλον αυτή η βλάβη που έχω με κάνει να νομίζω ότι η μοτοσικλέτα μου είναι στραβή ... Ευτυχως που δε βλέπει καλά (το λιγότερο) γιατί μ ανησύχησε και επισκέφθηκα το ΚΑΤ γιατροί του οποίο με βρήκαν απολύτως υγιή και στους δύο μου ώμους χωρίς κανένα πρόβλημα ...

συνεχίζεται ...
    lker

Νέο μέλος
    ...

Πρέπει να γνωρίζει πως η ψυχολογική φθορά είναι τεράστια ... ειδικά όταν διαβάζεις τα δικόγραφα θέλει γερό στομάχι ... ομοίως και τις μέρες της αναμονής για ένα δικαστήριο ... για να μην αναφερθώ στο συνολικό διάστημα ολοκήρωσης της υποθεσης ... 2006 με 2012 είναι 7 χρόνια και δεν πήγαμε άριο πάγο ... Υπομονή λοιπον και να είστε σίγουροι για την αποφασή σας στο πως θα προχωρήσετε και κυρίως με τον δικηγόρο μας ο οποίος όχι ... δεν το ζεί όπως εμείς ... Να προσθέσω εδώ πως την έφεσή μου και τις απαντήσεις (εκτός τεχνικών θεμάτων) τις έγραψα μόνος μιας και εναμησι μήνα πριν το εφετείο επαυσα τον δικηγόρο μου εως τότε Στ.Γρηγορίου και ανεθεσα την υποθεση στον Θεοδ.Γιαννακοπουλο ο οποίος και συμπλήρωσε το νομικό σκέλος. Με αυτόν δε, ολοκληρώθηκε και η υποθεση.

Πρέπει να γνωρίζει πως χωρίς χρήματα δεν πάει πουθενά ... για τις πραγματογνωμοσύνες, για τις μεταφορές (η μοτοσικλέτα απ τη μέρα της αγωγής μεχρι την πραγματογνωμοσυνη απ τον ορισμένο πραγματογνώμονα εκ του δικαστηρίου δεν ειχε πατησει ασφαλτο), για το δικηγόρο, για παράβολα, επιδόσεις ελλάδα και στο εξωτερικό κλπ κλπ ... απ την άλλη βεβαια (αν δεν παθεις δεν θα μαθεις) αν ήμουν μέλος μιας ενωσης καταναλωτών πολλά εξ αυτών πιθανόν (αν όχι σιγουρα) θα καλυπτοντουσαν απ την ίδια την ένωση αν η καταγγελία γινόταν μέσω αυτής ... εκεί πχ που είμαι γραμμένος τώρα πληρώνω μια ετήσια συνδρομή της τάξεως των 25 ευρώ και έχεις πχ νομική κάλυψη σε περιπτωση καταγγελίας ... και αλλιώς είναι όταν μιλάει ενας φορέας για λογαριασμό σου αλλιώς όταν μιλάς εσύ ... και πιστέψτε με ... ισχύει ...

Τέλος και πάνω απ όλα πρεπει να γνωρίζει πως αυτό είναι το πρωτο δεδικασμένο στη χώρα μας ομοίου τεχνικού ζητήματος και πως μπορεί να αποτελέσει τη βάση του, αν κάποιος συνάδελφος αντιμετωπίσει παρόμοιο προβλημα ... εύχομαι πως όχι, αλλά αν δεν τα βρεί συμβιβαστικά και προχωρήσει δικαστικά σιγουρα θα του φανεί χρησιμο! Εννοείται πως αν κάποιος θέλει οτιδήποτε απ την δικογραφία με χαρά μου θα ανταποκριθώ!

Τα σέβη μου σε όλους
    Λευτέρης Κ.
    lker

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lker Προβολή μηνύματος
    Τέλος και πάνω απ όλα πρεπει να γνωρίζει πως αυτό είναι το πρωτο δεδικασμένο στη χώρα μας ομοίου τεχνικού ζητήματος και πως μπορεί να αποτελέσει τη βάση του, αν κάποιος συνάδελφος αντιμετωπίσει παρόμοιο προβλημα ... εύχομαι πως όχι, αλλά αν δεν τα βρεί συμβιβαστικά και προχωρήσει δικαστικά σιγουρα θα του φανεί χρησιμο! Εννοείται πως αν κάποιος θέλει οτιδήποτε απ την δικογραφία με χαρά μου θα ανταποκριθώ!
    Αυτό και μόνο αρκεί.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Tiger 1050
    από postmanstavros στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2010, 04:27
  2. Πρόβλημα με το SV650S στο ξεκάρφωτο...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 05:17
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Pc ΜΟΥ! Help
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:18
  4. Εχω προβλημα με το μοτερ μου.
    από anco στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 21:42
  5. Πρόβλημα με το φρένο (CBF-250)