Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Eρχονται οι Tool???

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Οσοι δεν ηρθατε.... χασατε!
    Τι να πω... Απλα απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει (και εχω παει σε αρκετες! )

Τα εφε με τα laser στο 10000 Days και το απιστευτο Lateralus μαζι με τους Mastodon ηταν κατα τη γνωμη μου τα highlights!

Αντε και εις αλλα...!
    Η καλυτερη συναυλια που εχω παει για εμενα αλλα με ψιλοχαλασε ,οπως και πολυ αλλο κοσμο οπως εμαθα ο ''βεντετισμος'' τους λιγο

Δεν πειραζει ομως......
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Geia xarantan ki apo mena ton fan ....

ki egw ekei hmoun loipon... alla 8a diafwnhsw mazi sas paidia...

to meros den htan gia live... o hxos exane paaara polu... an den eixa liwsei ta albums de 8a katalavaina ti ginotan...
    htan toso xamhla h entash, pou - pou leei o logos - ekl@na :a04: kai makouge o hxolhpths... :a32:

dustuxws dustuxws dustuxws, perimename toso gia na apolausoume ena taksidaki me tool kai meiname apogohteumenoi...

oi tupoi pantws kseroun apo varkades.... ti paizane arage kserane? eidika sto "schism"
    pou eixan kai to videoclip sto background, stamatane se kapoia fash kai arxisan kati koula, kati solo drums... aperigraptes katastaseis... :a19:

de kserw an exete diaforetikh gnwmh... (?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από AmIinside?
    Geia xarantan ki apo mena ton fan ....

ki egw ekei hmoun loipon... alla 8a diafwnhsw mazi sas paidia...

to meros den htan gia live... o hxos exane paaara polu... an den eixa liwsei ta albums de 8a katalavaina ti ginotan...
    htan toso xamhla h entash, pou - pou leei o logos - ekl@na :a04: kai makouge o hxolhpths... :a32:

dustuxws dustuxws dustuxws, perimename toso gia na apolausoume ena taksidaki me tool kai meiname apogohteumenoi...

oi tupoi pantws kseroun apo varkades.... ti paizane arage kserane? eidika sto "schism"
    pou eixan kai to videoclip sto background, stamatane se kapoia fash kai arxisan kati koula, kati solo drums... aperigraptes katastaseis... :a19:

de kserw an exete diaforetikh gnwmh... (?)
    το μερος οντως δεν ηταν για live.εγω παρολο που μπηκα πολυ νωρις δεν στιμωχτηκα εμπρος δεξια κ αριστερα αλλα καθησα κεντρο στα 15-20 μετρα απο την σκηνη.κ ευτυχως μου βγηκε η εμπνευση...

ο ηχος στους mastodon ηταν απλα ανυπαρκτος.γι'αυτο ομως εφταιγε ο ηχοληπτης τους...
    κ αυτο φανηκε οταν βγηκαν οι tool που ο ηχος ηταν απο τους καλυτερους που εχω ακουσει σε συναυλια(με εξαιρεση το stinkfist που ηταν χαμηλα η φωνη σε σχεση με τα οργανα-ομως ειναι σχετικα λογικο ετσι,στο πρωτο τραγουδι στρωνεις τις εντασεις...)
    απ'οτι ειδα κ απο φιλους κ στα φορα που εκανα μια βολτα,η συναυλια παιρνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αντικρουομενες κριτικες...προφανως λογω θεσης

τα περι tracklist,βεντετισμου,σκηνικης παρουσιας,καραγκιοζηλικιων κ λοιπα ειναι τελειως υποκειμενικα-κ ετσι πρεπει ε -κ δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

ΔΕΝ ηταν η συναυλια της ζωης μου αλλα ηταν πολυ ωραια...
    εις ανωτερα
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

ποσο λαο μαζεψανε τα παλικαρια?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ποσο λαο μαζεψανε τα παλικαρια?
    word on the streets sayz 10000-10500...:hypnotize
    το δικο μου εισιτηριο ηταν 22**(κατι)κ το'χα παρει πολυ νωρις.φιλος που το πηρε μια εβδομαδα πριν ειχε το 7***(κατι παλι) κ στα φορα βγαινουν τυποι που λενε για 8*** κ 9***.
    παντως ηταν τερμα γεματο

TOOL....πολύ καιρό τους άκουγα σπίτι μου και έλεγα... φοβερό αυτό το group αλλά πάντα κάτι μου έλειπε. Στο Live λοιπόν κατάλαβα τι ήταν αυτό. Οι ΤΟΟL λοιπόν είναι μπαντάρα που έχει να πεί πολλά.
    Ειναι μουσικη, είναι θεατρική παρασταση, ειναι trip γενικότερα.

Δεν 8α αναφερθω κα8όλου στην διοργάνωση(λέμε τώρα...), θα πω μόνο οτι μόλις εφτασα στον χώρο χαλάστηκα απίστευτα.
    Μόλις ξεκίνησαν οι ΤΟΟL όλα μπήκαν στον δρόμο τους..........
    Αχχχχ τα καψαμε τα κεφαλάκια μας πάλι.

Αυτό που με σοκαρε ειναι η σκέψη, οτι ενα Group για να σου δώσει ένα τέτοιο σόου με τόσα πολλά στοιχεία...σε πόσα χιλιάδες ακόμα έχει πειραμαριστεί ώστε να μας δώσουν εμάς αυτό το απόσταγμα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
    10000-10500...:hypnotize
    κ απ'ολους αυτους περιπου 3-4 στους 10 το ευχαριστηθηκαν

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
    word on the streets sayz 10000-10500...:hypnotize
    το δικο μου εισιτηριο ηταν 22** 7***8*** κ 9***

καμια σχεση δεν εχει ο αριθμος των εισητηριων με τους παρεβρισκομενους. παντα τυπωνωνται πολυ περισσοτερα και μπορει ενας που πηρε απο το μετροπολις να εχει το 5000 και ενας αλλος που το πηρε απο αλλου ή και απο το ιδιο μαγαζι 10 μερες μετα να εχει το 500!!! παει αναλογα με τα μπλοκ τα οποια τα ανοιγουν με οποια σειρα να'ναι.
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sacramtt600r
    φοβερό αυτό το group αλλά πάντα κάτι μου έλειπε.
    για πες ...τελικα βρηκες αυτο που τους λειπει????
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Ερχονται οι Tool......
    από nickmonstro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 13:37
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????