Σελίδα 26 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Νέο μέλος
    Καλησπερα..Αγορασα το Tracer mt 09 απολυτα ευχαριστημένος εχω να πω...λογω ομως που δεν γνωριζω για τα τρικυλινδρα πολλα πραγματα θα θελα να ακουσω μια γνωμη για εναν θορυβο που αρχισε να να μου κανει, εχει καποιο πρόβλημα το μηχανακι εχει 2500 χιλιόμετρα μονο..μια απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tracerakias Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα..Αγορασα το Tracer mt 09 απολυτα ευχαριστημένος εχω να πω...λογω ομως που δεν γνωριζω για τα τρικυλινδρα πολλα πραγματα θα θελα να ακουσω μια γνωμη για εναν θορυβο που αρχισε να να μου κανει, εχει καποιο πρόβλημα το μηχανακι εχει 2500 χιλιόμετρα μονο..μια απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω
    Τι απάντηση περιμένεις τώρα; "Κάνει έναν θόρυβο". Προφανώς δεν αρκεί αυτό που λες: Πού τον κάνει, πότε τον κάνει, πως είναι ο θόρυβος...
    Εγώ λέω για σίγουρα, πήγαινε το στο σέρβις και πές τους να το κοιτάξουνε... Το πιο πιθανό είναι πως κάτι σου ξεβιδώθηκε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    συμφωνω απλα καποια παιδια αναφεραν το ενα μοντελο συγκριτικα στο αλλο. απο κει και περα το μηχανακι ναι εχει καποιες παιδικες ασθενειες... χωρις να ειμαι γιαμαχολαβερ η αληθεια ειναι οτι για λογους κοστους + καποια θεματα ποιότητας ΝΑΙ υπαρχουν και θεωρουνται εν μερει λογικα....
    1. η μηχανη ειναι μοναδικη στο ειδος της, κατι σαν παρθενογένεση για τη Yamaha οπως ειπε και ενας φιλος μου...
    2. σε σχέση με ολόκληρο τον ανταγωνισμό, η μηχανή είναι η πιο φθηνή, τουτέστιν η Yamaha χτύπησε τον ανταγωνισμό, αλλά όλα έχουν ένα τίμημα. και ποια ειναι ας πουμε ανταγωνιστικα μοντελα? honda vf800, versys 1000, tiger 1050, ktm 1050 κλπ λιγο ή πολυ το tiger 800. ειναι το φτηνοτερο απο ολα αυτα χωρις να σημαινει οτι ειναι και αυτο με την χειροτερη ποιοτητα! η μηχανη ειναι φοβερη λοιπον, γιατί πολύ απλά κοιτάει τον ανταγωνισμό κατάματα, είναι πολύ δυνατή για τα κυβικα της, με τρομερο κινητηρα είναι πολυχρηστικη, πανεύκολη στην οδήγηση, ποδήλατο στη κίνηση και το κυριότερο...2500€ φθηνότερη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή.

οσο για τα κουνηματα ναι επρεπε να εχει απο την μανα του ενα σταμπιλιζατερ. to bmw xr1000 το εχει απο την μανα του και παρολα αυτα κουναει κατα συνθηκες. τα εχει παιδι και τα δυο, και το μπεμβε και το τρεισερ (2 αδελφια και τα οδηγανε εναλλαξ) και εχει αναφερει πως αν επρεπε να κρατησει μια μοτοσυκλετα αυτη θα ηταν το μπεμβε εννοειται, αλλα το τρεισερ για τα λεφτα του δεν ειναι λιγοτερο μηχανη ουτε υπολειπεται σημαντικα... και μιλαμε για σημαντικη χρηματικη διαφορα...
    δεν ειναι τυχαιο που η γιαμαχα το τρεισερ 700 το εβγαλε 1 ποντο μεγαλυτερο μετατροχιο. αυτα τα ελεγα εγω απο την πρωτη βδομαδα που το καβαλησα απεκτησα. εκει ηταν λαθος. βοηθα βεβαια το handling μεσα στην πολη εξου και ο ορισμος παπι κανονικο αλλα αλλου κερδιζεις αλλου χανεις...
    η πραγματικοτητα λοιπον ειναι οτι το μηχανακι δεν εχει κανενα κατασκευαστικο ελαττωμα, απλα ειναι ευαισθητο απο την μανα του (και χωρις αφτερμαρκετ λυσεις) και εχει την ταση σε διαφορες συνθηκες να φερνει μια χαλαροτητα ελαφρωμα μπροστινου. οχι παντα και οχι παντου.
    τελος, χωρις διαθεση παρεξηγησης, το μηχανακι το απεκτησαν πολλα παιδια τα οποια προερχονταν απο διαφορετικους χωρους με πολυ χαλαρα και αδυναμα μηχανακια και ειχαν μαθει σε διαφορετικο τροπο και χειρισμο. καλως ή καλως δεν μπορεις να καθεσαι σαν τον ελ σιντ ορθιος καμαρωτος οταν πας απο 180-225 σε μηχανακι βαρους 200 κιλων...
    αυτο δυστυχως ειναι ενα ψηλο σπορτ funbike hypermotard παιχνιδι.
    διαβάζοντας όλα αυτά δεν μπορώ να πω παρά ότι...
    Ο Τέρενς τα έλεγε εκεί με το μπούζα
    (και δεν κάνω πλάκα)
    Κοιτόντας το τρέισερ αλλά το Χr δεν μπορείς να μη σκεφτείς
    ότι είναι σα ν ανοίγουν πανιά...
    Μπορούν να λυθούν αυτά?
    Ίσως αλλά το πιο λογικό είναι να πεις ότι αυτά τα μηχανάκια μέχρι 160 180 το πολύ
    Από εκεί και πάνω (όπου και όποτε) απλά άλλο μηχανάκι.
    Ετσι είναι φτιαγμένα.

Το τρέισερ είνα πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του αλλά θυμίζει φτιαγμένο ΤΔΜ
    και δεν μ αρέσει.
    Παρά είναι...
    Στα λεφτά του όμως σε βάζει σε σκέψεις έτσι ή αλλιώς
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Το τρέισερ είνα πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του αλλά θυμίζει φτιαγμένο ΤΔΜ
    και δεν μ αρέσει.
    Παρά είναι...
    Στα λεφτά του όμως σε βάζει σε σκέψεις έτσι ή αλλιώς
    Οντως τιμιο και ομορφο μηχανακι,για τα δικα μου γουστα.Αν και με ξενιζει ο ηχος του,με εβαλε σε σκεψεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Οντως τιμιο και ομορφο μηχανακι,για τα δικα μου γουστα.Αν και με ξενιζει ο ηχος του,με εβαλε σε σκεψεις.
    Στην Μυτιλήνη που μένω δεν υπάρχουν tracer ( η τουλαχιστον δεν τα πολυκυκλοφορουν) προχθες ηρθε ενας Χιωτης και φυσικά κόλλησα, για τον ήχο που λες δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει, για μενα ηταν όπως τον περιμενα-φανταζόμουν, οξύς μεταλλικός ηχος που σε προϊδεάζει για τα......άγρια! μου θύμισε λίγο Trident που ουτε αυτό υπάρχει στην Μυτιλήνη, το είχε ενας κολλητός απο Θεσσαλονίκη

οσο για TDM.....δεν βρισκω καμιά ομοιότητα ξεκινωντας απο το καντραν,,,,,,

Στην Πέτρα έχει ένα τουλάχιστον

Ξετάπωτος, ξετσίτσιδος και το λιγότερο κωμικούλης. Βγάζουμε τρολοφωτογραφία σε ένα αφισάκι για μαγαζί (που δεν κατάλαβα αν υπάρχει ακόμα) που έλεγε first kiss, προφανώς έχουμε γίνει κουβάρι για να βγει και η μούρη μας και το αφισάκι και να φιλιόμαστε και να κοιτάμε και έχουμε λιώσει στο γέλιο και ενώ προσπαθούμε να συνεννοηθούμε σταματάει και ρωτάει "was this your first kiss?" όχι ρε φίλε, πλάκα κάνουμε και συνεχίζει αγγλικά (με έντονη ελληνική προφορά) "ah, it's ok". Τι είχε πιεί το λοκάλι, πραγματικά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Ψάχνω ένα μεταφραστικό λεξικό για να καταλάβω τι απαντήσεις δίνετε σε κάποιον που άνοιξε θέμα για κάποιον θόρυβο που ίσως
    κάνει ένα Tracer που μάλλον μπορεί να μοιάζει με TDM και ίσως υπάρχει ένα στην Μυτιλήνη και άλλο ένα στην Πέτρα.

Έχω καταλάβει κάτι λάθος από όλα αυτά?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Ψάχνω ένα μεταφραστικό λεξικό για να καταλάβω τι απαντήσεις δίνετε σε κάποιον που άνοιξε θέμα για κάποιον θόρυβο που ίσως
    κάνει ένα Tracer που μάλλον μπορεί να μοιάζει με TDM και ίσως υπάρχει ένα στην Μυτιλήνη και άλλο ένα στην Πέτρα.

κάνε ένα γκόπο να δεις τον τίτλο και θα καταλάβεις μόνος σου....
    ανανήψαντας

Προφανώς και ναι. Το θέμα δεν άνοιξε γιατί κάποιος ακούει θόρυβο από κάπου, χωρίς να διευκρινίζεται το από που ή το τι θόρυβος είναι, σε ολοκαίνουριο και εντός εγγύησης μηχανάκι, αυτό γράφτηκε στην 26η σελίδα και είναι το #376 ποστ. Την απάντηση του την έδωσε αμέσως ο nathair (και ήταν η απολύτως προφανής) και η συζήτηση πήγε σε άλλα γενικώς σχετικά με το tracer θέματα. Με την άδειά σας, βεβαίως.

Παλαιό μέλος

Μην ψαχνεις λεξικο καλοκαιριατικα.Σου παραθετω το σχολειο αυτου που ανοιξε το θεμα απο το πρωτο ποστ.

"Ευχομαι να εγινε η αρχη μιας ωραιας και επικοδομητικης κουβεντας γυρω απο τις ανησυχιες μας σχετικα με το Tracer"

Υ.Γ.Μπηκα στον πειρασμο να σου απαντησω σε αναλογο υφος με αυτο της ερωτησης σου αλλα δεν βαριεααι,καλοκαιρι ειναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tracerakias Προβολή μηνύματος
    ελα αδελφε καλως ήρθες. υπαρχει ενα γκρουπακι στο facebook με κατοχους, εκει θα σου λυθουν πολλες αποριες και αμεσα.
    αν ο θορυβος ειναι απο το δεξι μερος και στο κανει κατα 99% οταν βαζεις μπροστα (κρυο) ειναι ο τεντωτηρας καδενας. περναει εγγυηση, εχει βγαλει τεχνικη ενημερωση η γιαμαχα με 2 κιτ αυτολιπανσης του τεντωτηρα αναλογα τον αριθμο πλαισιου. τα 2015 μοτερ παιρνουν τα περισσοτερα το κοκκινο κιτακι. ειναι μοντελο 2015 ή 2016? αυτο το καταλαβαινεις εκτος και αν εχεις παρει το μπλε γκρι (mistral grey 2016 μονο μοντελο) απο την βιδα στο καρτερ. στα καινουργια δεν ειναι απο κατω οπως στα 2015 μοντελα αλλα μπροστα διπλα στο φιλτρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μην ψαχνεις λεξικο καλοκαιριατικα.Σου παραθετω το σχολειο αυτου που ανοιξε το θεμα απο το πρωτο ποστ.

"Ευχομαι να εγινε η αρχη μιας ωραιας και επικοδομητικης κουβεντας γυρω απο τις ανησυχιες μας σχετικα με το Tracer"

Υ.Γ.Μπηκα στον πειρασμο να σου απαντησω σε αναλογο υφος με αυτο της ερωτησης σου αλλα δεν βαριεααι,καλοκαιρι ειναι.
    Λάθος 1ο ποστ διάβασες
    Κάποιος άνοιξε καινούργιο θέμα για το tracer για ένα θόρυβο που άκουσε , αλλά φυσικά δεν ανέφερε καμιά άλλη πληροφορία
    Εδώ έγινε μεταφορά απ'ότι φαίνεται.
    Οι άλλοι το γύρισαν στην πλάκα και πέταξα και γω την δικιά μου αρλούμπα

Παλαιό μέλος
    Λάθος 1ο ποστ διάβασες
    Κάποιος άνοιξε καινούργιο θέμα για το tracer για ένα θόρυβο που άκουσε , αλλά φυσικά δεν ανέφερε καμιά άλλη πληροφορία
    Εδώ έγινε μεταφορά απ'ότι φαίνεται.
    Οι άλλοι το γύρισαν στην πλάκα και πέταξα και γω την δικιά μου αρλούμπα
    Σου μεταφερω το πρωτο ποστι αυτου του θεματος

Πρωτο ποστ για το tracer για το οποιο ειμαι ενας ευτυχης κατοχος εδω και 15 ημερες περιπου. Εδω θα μπορουμε να μοιραζομαστε τις αποψεις, τις αποριες μας, καθως και τους προβληματισμους μας για την συγκεκριμενη μηχανη.

Θελοντας να ξεκινησω την κουβεντα, εχω κανει ερευνα στο δικτυο για αξεσουαρ που κουμπωνουν σε αυτο το νεο μοντελο. Δυστηχως ακομα ειναι πολυ νωρις για ποικιλια, παρολα αυτα ομως υπαρχει φουλ σετ top case της givi, led φλας που κουμπωνουν αριστα στα εργοστασιακα, wind screens και διαφορα αλλα ψιλοπραγματα. Τα περισσοτερα βεβαια απο αυτα μας ερχονται απο eshops γειτονικων χωρων αλλα και απο την ανατολικη ακρη της γης.

Ευχομαι να εγινε η αρχη μιας ωραιας και επικοδομητικης κουβεντας γυρω απο τις ανησυχιες μας σχετικα με το Tracer

Πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα σε ολους!!!

Αρα εσυ κατι μπερδεψες.Οπως και να χει πλακα κανω.

Πάνο αν ισχύει το περί μεταφοράς και συνένωσης μάλλον δίκιο έχει.

Από την άλλη το "ακούω έναν θόρυβο"έτσι σκετο... Ο κεμμοταρ ως κάτοχος κατι ήξερε σχετικά. Αλλά και αντιπροσωπεία να το παει αφου έχει οδηγία πάλι την δουλειά θα την έκανε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πάνο αν ισχύει το περί μεταφοράς και συνένωσης μάλλον δίκιο έχει.

Από την άλλη το "ακούω έναν θόρυβο"έτσι σκετο... Ο κεμμοταρ ως κάτοχος κατι ήξερε σχετικά. Αλλά και αντιπροσωπεία να το παει αφου έχει οδηγία πάλι την δουλειά θα την έκανε.
    Ε τοτε να του βρω ενα καλο λεξικο.

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •