Σελίδα 29 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος
    το ζαχαρωνα (οπως σχεδον ολα τα μηχανακια ) και ανω ειχα διαβασει για το κοσκινισμα πετυχα εναν στα διοδια της αττικης οδου. η κουβεντα μας ηταν:

-ωραιο ειναι
    -ναι
    -κουνάει τελικά?
    -ναι (με αντιστοιχο κουνημα κεφαλιου σε στυλ "δυστυχως το ατιμο")

αυτα ειπαμε ακριβως.
    εκει σταματησε το ζαχαρωμα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    το ζαχαρωνα (οπως σχεδον ολα τα μηχανακια ) και ανω ειχα διαβασει για το κοσκινισμα πετυχα εναν στα διοδια της αττικης οδου. η κουβεντα μας ηταν:

-ωραιο ειναι
    -ναι
    -κουνάει τελικά?
    -ναι (με αντιστοιχο κουνημα κεφαλιου σε στυλ "δυστυχως το ατιμο")

αυτα ειπαμε ακριβως.
    εκει σταματησε το ζαχαρωμα

Η πλάκα είναι ότι κάπως έτσι νιώθω και εγώ ακριβώς

Όλο κοιτάω να αλλάξω μηχανάκι και όλο με το ίδιο μένω (κάτι σαν τις γκόμενες ένα πράμα)

Πάντως το συγκεκριμένο ήταν (και είναι θα έλεγα) σε πολύ δελεαστική τιμή

Από ότι έχω καταλάβει όμως το ζήτημα που έχει δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο, καθώς δεν είναι μία παράμετρος που την ρυθμίζεις και τελειώνει εκεί η ιστορία

Είναι λίγο λαλακία να πάρεις μηχανάκι του κουτιού και να αρχίσεις να κάνεις 10 πειράματα μπας και σου κάτσει η μπίλια για να μην κοσκινίζει το τιμόνι και να κινδυνεύεις και να μην βρεις και άκρη στο τέλος

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

Όλο κοιτάω να αλλάξω μηχανάκι και όλο με το ίδιο μένω (κάτι σαν τις γκόμενες ένα πράμα)

Από ότι έχω καταλάβει όμως το ζήτημα που έχει δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο, καθώς δεν είναι μία παράμετρος που την ρυθμίζεις και τελειώνει εκεί η ιστορία

Είναι λίγο λαλακία να πάρεις μηχανάκι του κουτιού και να αρχίσεις να κάνεις 10 πειράματα μπας και σου κάτσει η μπίλια για να μην κοσκινίζει το τιμόνι και να κινδυνεύεις και να μην βρεις και άκρη στο τέλος
    Για δε βαζεις ενα σταμπ;
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Για δε βαζεις ενα σταμπ;
    Κάνει δουλειά ;

Αν ήταν κάτι τόσο "απλό" γιατί πάνε και κάνουν όλοι 30 δοκιμές ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    α γεια σου!
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69

Το να ψάχνεις πληροφορίες από έμπειρους ανθρώπους ΟΚ. Από (πολλά) περιοδικά ΟΚ. Από ιδιώτες που σου δέιχνουν με video και παραδείγματα στα βιντεοκάναλα ΟΚ.
    Το να αποφασίζεις επειδή κάποιος άγνωστος κούνησε το κεφάλι του στο φανάρι δεν είναι λίγο περίεργο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Το να ψάχνεις πληροφορίες από έμπειρους ανθρώπους ΟΚ. Από (πολλά) περιοδικά ΟΚ. Από ιδιώτες που σου δέιχνουν με video και παραδείγματα στα βιντεοκάναλα ΟΚ.
    Το να αποφασίζεις επειδή κάποιος άγνωστος κούνησε το κεφάλι του στο φανάρι δεν είναι λίγο περίεργο?
    Το quote το έκανα για το πρώτο κομμάτι, απλά βαριόμουν να το κάνω edit

Δεν έγραψα εγώ ότι αποθαρρύνθηκα επειδή μου κούνησε κάποιος το κεφάλι

Πάντως αν ήμουν στη θέση του Βασίλη κάπως έτσι θα ένιωθα και εγώ

Σκέψου να διαβάζεις για ένα πρόβλημα που έχει ένα μηχανάκι και ο πρώτος κάτοχος που συναντάς στο επιβεβαιώνει

Ε μια ξενέρα την τρως όσο να ναι

ψαναψόφα φούστη γλάρε

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Αμε! Πολυ περιεργο οχι λιγο! Και χαζο μη σου πω!

Αλλα επειδη την πηρε φιλος μου παρεα ψαξαμε και σε ξενα φορουμ τι γινεται. Μεχρι που διαβασαμε για μια ομαδικη επιστολη που στειλανε στην Yamaha για το προβλημα αυτο η οποια αδιαφόρησε! Κανε ενα ψαχτηρι θα το βρεις... δε θυμαμαι που το διαβασαμε.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

+1300 στον πελατη.....

Δε ζηταμε ουτε το πιο γρηγορο ουτε το πιο στριφτερο.

Ζηταμε να δουλευει σωστα.
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar

Σκέψου να διαβάζεις για ένα πρόβλημα που έχει ένα μηχανάκι και ο πρώτος κάτοχος που συναντάς στο επιβεβαιώνει

αγνωστους καλο ειναι να μην εμπιστευομαστε. μπορει να εχεις πεσει σε κακοπροαιρετο που εχει μετανιωσει μια χ αγορα, σε ενα που βαριεται να μιλησει και να σου πει τι συμβαινει, σε καποιον πονηρουλη που λεει οτι κουναει ειναι χαλια μην το παρουν, σκεφτομενος οτι δεν γουσταρει να το βλεπει σε καθε γωνια παρκαρισμενο και καταντησει tdm κατασταση (με οτι αυτο συνεπαγεται και ο νοών νοείτω)...

εγω θα ελεγα οποιος ενδιαφερομενος ειναι διατεθειμενος να το παρει, να παει σε μια αντιπροσωπεια να το παρει τεστ ντραιβ να βγει μια εθνικη και να δει τι κανει. ας κοιταξει πρωτα και το που ειναι ρυθμισμενη η αναρτηση. αν τωρα εχει και κανα φιλο που το δινει ακομα καλυτερα....

η πλακα τωρα ειναι να διαμορφωνεται μια χ αποψη διαβαζοντας απο δω και απο κει διαφορες "πηγες" και καποιους που για τους χ,ψ,ω λογους κραζουν στο ιντερνετ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ και οχι κατοχους που εχουν την μηχανη 1,5 χρονο ειναι κατι που με ξεπερναει....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    αγνωστους καλο ειναι να μην εμπιστευομαστε. μπορει να εχεις πεσει σε κακοπροαιρετο που εχει μετανιωσει μια χ αγορα, σε ενα που βαριεται να μιλησει και να σου πει τι συμβαινει, σε καποιον πονηρουλη που λεει οτι κουναει ειναι χαλια μην το παρουν, σκεφτομενος οτι δεν γουσταρει να το βλεπει σε καθε γωνια παρκαρισμενο και καταντησει tdm κατασταση (με οτι αυτο συνεπαγεται και ο νοών νοείτω)...

εγω θα ελεγα οποιος ενδιαφερομενος ειναι διατεθειμενος να το παρει, να παει σε μια αντιπροσωπεια να το παρει τεστ ντραιβ να βγει μια εθνικη και να δει τι κανει. ας κοιταξει πρωτα και το που ειναι ρυθμισμενη η αναρτηση. αν τωρα εχει και κανα φιλο που το δινει ακομα καλυτερα....

η πλακα τωρα να εχει αποψη και να κραζει καποιος που διαβαζει την "πηγη" στο ιντερνετ και οχι κατοχους που εχουν την μηχανη 1,5 χρονο ειναι κατι που με ξεπερναει....
    Ρε παλικάρι το γράφουν σε 150 φόρουμ ελληνικά - ξένα, σε 200 δημοσιεύσεις, έχεις βαλθεί να μας πείσεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και όσοι το λένε το κάνουν για να μη γίνει το μηχανάκι TDM

Ήμαρτον δηλαδή που λέει και μια ψυχή...

Μα και test drive να το κάνεις, από ότι έχω καταλάβει δεν πάει να πει ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι που θα πάρεις, με τις ρυθμίσεις που έχει, με τα λάστιχα που έχει, με τα κιλά μου, με το μπουφάν μου κ.ο.κ. θα κουνάει

Μπορεί να είναι όλα ΟΚ, και αν παραλάβω το δικό μου (λέμε τώρα) να μου βγάλει το ζήτημα που λέμε και να ψάχνομαι μετά

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    αυτο καταλαβες ρε παλικαρι? εγω εχω γραψει οτι το μηχανακι εχει μια αλφα ευαισθησια για συγκεκριμενους λογους, λογικους ή παραλογους. ολα ομως αυτα λυνονται πανευκολα γιατι τα εχουν κανει δεκαδες ατομα... τα εχω γραψει αναλυτικα

Παλαιό μέλος

ακριβως. Αν υπολογισεις οτι οι πανω απο τους μισους τα πηραν μετα απο στρομ, ειναι κουλοι οποτε πανε πολύ χαλαρα, το να πεσεις στον πρωτο και να στο πει... Ε ειναι καπως. Και προφανως επιρεαζει την κριση μου. Εσεις που έχετε αντιθετη αποψη απορω τι κανετε σε ενα φορουμ να διαβαζετε αποψεις αγνωστων.

Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει φωτια. Αλλα και ετσι να μην ηταν εδω μιλαμε για πολύ καπνο. Και ναι, το γραφουν παντου. Δεν θα δωσω 10κ για να δω μήπως τελικα το δικο μου κουναει και τι θα κανω να το φτιαξω. Τα βιντεο ειναι αρκετα για να μην το προτεινεις καν σε φιλο σου. Στα 160-170 αρχιζει να κουναει και μαλιστα πολύ. Μπορει να θελει σφιξιμο ρουλεμαν, μπορει να θελει αγιασμο. Μέχρι να πει η yamaha αυτη ειναι η λυση, οριστε καντε το και να επιβεβαιωθει, το μηχανακι ειναι DOA για μένα.
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 29/09/2016 στις 12:51.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Κάνει δουλειά ;

Αν ήταν κάτι τόσο "απλό" γιατί πάνε και κάνουν όλοι 30 δοκιμές ;
    Φυσικα και κανει. Απλα η γιαμαχα το τσιγκουνευτηκε. Αυτο ειναι στην ουσια το θεμα της μηχανης. Δεν μπορεις να εχεις και γρηγορη γεωμετρια και ψηλο μηχανακι και να μην κουναει....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Νέο μέλος
    Τερμα το κοκκινο για το 2017 ?

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •