Κεμμο δεν εισαι χθεσινος στα φορα..... το ξερεις το σεναριο οταν γραφεις σε αυτα μη τσαντιζεσαι βρε ανθρωπε.
Συγγνωμη προκαταβολικα που θα πω και εγω το μακρυ μου ή το κοντο μου οπως θελετε πεστε το.
Το κακεντρεχες σχολιο μου πιο πριν δε το πηρε ισως κανεις χαμπαρι, και εξηγω:
...ειχαμε τα ibiza cupra tsi τα οποια εκαιγαν λαδι με το κιλο γιατι ειχαν καποια θεμα στις βαλβιδες ή στα ελατηρια πιστονιων κ.ο.κ. αυτα λοιπον λυνοντουσαν στην αντιπροσωπια μεσα σε εγγυησεις διαδικασιες 40 κυμματα, προσευχες και ταματα.
Συμφωνα με το κατωθι ποστ του κεμοταρ δεν μιλαμε απλως για ενα ελλατωμα...:
...μιλαμε για λαθος μηχανακι εξ αρχης δηλαδη?!
Και γιατι σε ενα τοσο σοβαρο θεμα δε κινειτε νομικες διαδικασιες?
Γιατι με τη μικρη μου εμπειρια ειναι θεμα χρονου καποιος μη φορουμιστας και μη ψαγμενος (υπαρχουν απειροι) να στριψει σε καποιο μεγαλο δρομο με 150+ να χασει προσφυση και να τον βρουν τα θυμαρακια.... σωστα? πες μου αν κανω λαθος.
Μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια σε παρακαλω? Φοβαστε να πατε να ζητησετε αυτο που δικαιουστε, ενα σωστο μηχανακι και οχι μια χανουμισα της ανατολης με δολοφονικες τασεις?
Καποιος στη θεση σου φιλε μου αν ειχε τετοιο προβλημα δε θα εσκαγε ενα χιλιαρικο σε ανταλλακτικα για να κουκουλωσει το θεμα αλλα τα μισα σε δικηγορο να αναλαβει την υποθεση και θα πηγαινε να παρατησει το μηχανακι στην αντιπροσωπια, και θα τον εβρισκα λογικοτερα σκεπτομενο.
Δεν κανω υποδειξεις..... απλα ειπαμε.... εδω ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του!![]()