Σελίδα 40 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Μου χύθηκε ο καφές ρε μλκουρα Βαγγέλη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τα χουμε πει 100δες φορες. Το κοσκινισμα στο γκαζι σημαινει πως το μπροστινο ελαφρωνει. Οι τροποι να το διορθωσεις ειναι +προφορτιση πισω η/και -προφορτιση μπρος, ανεβασμα πηρουνιων στις τιμονοπλακες 5-10μμ και επιλογη δοντιων στα γραναζια κινησης ωστε να καταληξεις σε λιιιγο μακρυτερο μεταξονιο, -1 δοντι μπρος σου δινει +3.5μμ στο μεταξονιο που κανει διαφορα. Μεγαλυτερο μεταξονιο σημαινει μεταφορα βαρους στον μπροστινο τροχο και αυξημενη ευσταθεια.

Το πρωτο που κανεις ειναι να φτιαξεις σωστα σαγκ και αποσβεσεις. Πας βολτα. Αν κοσκινιζει παλι, ανεβαζεις λιγο πηρουνια στις τιμονοπλακες και ξανασεταρεις αποσβεσεις και σαγκ. Το πιθανοτερο ειναι να φτιαξει μονο απο αυτα. Αν και παλι εχει θεματακι βαζεις ενα γραναζι ενα δοντι κατω μπροστα, η ενα δοντι κατω πισω (η και τα δυο) αναλογα το πως θες να επεμβεις στην τελικη μεταδοση.

Υπαρχει βεβαια και σταμπιλιζατερ τιμονιου. Στα 11 που κανει το μηχανακι καινουργιο το να δωσεις μερικα κατοσταρικα ακομα δεν ειναι τραγικο και εξακολουθει να ειναι μια εξαιρετικη αγορα.
    θα παει να παρει καινουργια μηχανη και θα την πεθανει στις ρυθμισεις λογω ελλατωματος? αυτο ειναι μεγαλη κοροιδια και δεν αλλαζει το αποτελεσμα. εγω οταν πηρα τη δικια μου δεν εκανα καμια τετοια ακραια ρυθμιση και μαλιστα ακομα και χωρις σφιξιματα σε μπροστινη η πισω αναρτηση το μηχανακι ηταν αξιοπρεπεστατο. βεβαια εχω και νορμαλ κιλα..75. αλλα οχι να λεμε για αλλαγη δοντιων και σφραγισματων και τιμονοπλακες σε κουτατο εργαλειο! το μηχανακι ειναι διαμαντι σαν κινητηρας αλλα μαπα σαν συνολο! ευτυχως δεν το πηρα γιατι ηταν στα υποψηφια περσυ τετοια εποχη γιατι θα εκλαιγα τα λεφτα μου...το βερσυς μου βγηκε αξιοπρεπεστατο!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    θα παει να παρει καινουργια μηχανη και θα την πεθανει στις ρυθμισεις λογω ελλατωματος? αυτο ειναι μεγαλη κοροιδια και δεν αλλαζει το αποτελεσμα. εγω οταν πηρα τη δικια μου δεν εκανα καμια τετοια ακραια ρυθμιση και μαλιστα ακομα και χωρις σφιξιματα σε μπροστινη η πισω αναρτηση το μηχανακι ηταν αξιοπρεπεστατο. βεβαια εχω και νορμαλ κιλα..75. αλλα οχι να λεμε για αλλαγη δοντιων και σφραγισματων και τιμονοπλακες σε κουτατο εργαλειο! το μηχανακι ειναι διαμαντι σαν κινητηρας αλλα μαπα σαν συνολο! ευτυχως δεν το πηρα γιατι ηταν στα υποψηφια περσυ τετοια εποχη γιατι θα εκλαιγα τα λεφτα μου...το βερσυς μου βγηκε αξιοπρεπεστατο!
    Εχεις δικιο.
    Να μην την παρει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgio7 Προβολή μηνύματος
    Δεν βρισκω και κανενα smt της προκοπης να ηρεμησω!!!!!
    Πες τι ψάχνεις να το ψάξουμε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος

Για να κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει ο Drbig πλην της αλλαγής μπροστινού γραναζιού, θέλεις ενα τέταρτο με μισή ώρα αν εχεις φτιάξει και καφέ. Οι ρυθμίσεις στις αναρτήσεις υπάρχουν για να φέρνει ο καθένας την μοτο στα μέτρα του.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgio7 Προβολή μηνύματος
    Α ρε μαμα YAMAHA τι μας κανεις!!!!!!Δεν βρισκω και κανενα smt της προκοπης να ηρεμησω!!!!!

Εχεις την εντύπωση πως θα πάρεις το smt και θα σου κάτσει κουτί; Πολύ αμφιβάλλω και σε εκείνο θα πρέπει να διαβάσεις για να το ρυθμίσεις. Και τα ΚΤΜμια θέλουν σωστό σαγκ στο αμορτισέρ για να πηγαίνουν όπως πρέπει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Για να κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει ο Drbig πλην της αλλαγής μπροστινού γραναζιού, θέλεις ενα τέταρτο με μισή ώρα αν εχεις φτιάξει και καφέ. Οι ρυθμίσεις στις αναρτήσεις υπάρχουν για να φέρνει ο καθένας την μοτο στα μέτρα του.
    συμφωνω οτι πρεπει ο καθενας να την φερει στα μετρα συμφωνα με τον τροπο οδηγησης του και τα κιλα του. αλλα το συγκεκριμενο εχει γινει ολοκληρος ντορος και μηνυσεις σε αντιπροσωπειες για τα ελαττωματα του. δεν εχω κατι με τη γιαμαχα αλλα ας παραδεχτουν η εταιρια οτι εκανε πατατα. .κριμα παντως πραγματικα στα παιδια που την πατησαν

Banned
    Πάντως απορίας άξιον είναι πώς το TRACER 700 είναι ακλόνητο ακόμα και στα 200+...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Τότε γιατί θες να βάλεις μπελά στο κεφάλι σου;

Εχεις την εντύπωση πως θα πάρεις το smt και θα σου κάτσει κουτί; Πολύ αμφιβάλλω και σε εκείνο θα πρέπει να διαβάσεις για να το ρυθμίσεις. Και τα ΚΤΜμια θέλουν σωστό σαγκ στο αμορτισέρ για να πηγαίνουν όπως πρέπει.
    Όλα θέλουν ρύθμιση για να τα φέρεις στα μέτρα σου αναλόγως πόσο το ψάχνεις, συνήθως οι μαμά ρυθμίσεις αν δεν εισαι πολυ εκτος οριων κιλών ειναι οκ, αλλά μια καλή ανάρτηση που ακούει στα κλικ ρυθμίζεται πιο εύκολα απο μία με λίγες ρυθμίσεις ή σχεδιαστικό θεμα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Τότε γιατί θες να βάλεις μπελά στο κεφάλι σου;
    "Εχεις απόλυτο δίκιο, μάλλον θα περιμένω το επόμενο 900 που θα έχει μακρύτερο ψαλίδι αν βγάλει ποτέ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xaotikos Προβολή μηνύματος
    Όλα θέλουν ρύθμιση για να τα φέρεις στα μέτρα σου αναλόγως πόσο το ψάχνεις, συνήθως οι μαμά ρυθμίσεις αν δεν εισαι πολυ εκτος οριων κιλών ειναι οκ, αλλά μια καλή ανάρτηση που ακούει στα κλικ ρυθμίζεται πιο εύκολα απο μία με λίγες ρυθμίσεις ή σχεδιαστικό θεμα.
    Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω πως εχουν πρόβλημα οι αναρτήσεις του tracer απλά είναι πολύ γρήγορο από γεωμετρία και με πολύ κοντό μεταξόνιο για στρίψιμο. Αυτό που θέλει είναι να ρυθμίσεις σωστα σαγκ μπροστά πίσω. Δεν πέρνω ποσοστά από την γιαμάχα, ούτε εχω, ούτε θέλω να πάρω tracer αλλά πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή και αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Από αυτά που διαβάζω εδώ, αν κάποιος που εχει παραπάνω κιλά δεν εχει θέματα με κουνήματα στο 900, αρα με το βάρος του προφορτίζει αρκετά το ελατήριο στο αμορτισέρ, άρα εχει λίγο παραπάνω δυναμικό σαγκ πίσω, τότε ίσως το μαμα ελατήριο στο αμορτισέρ να πέφτει σκληρό στους πιο αδύνατους. Σε αυτή τη περίπτωση θέλει άλλο ελατήριο πιο μαλακό. Μη με φάτε, ούτε είμαι σίγουρος, μια εικασία κάνω.

Εγώ από αυτά που έχω διαβάσει κυρίως από χρήστες είναι ένα πολύ καλό all around μηχανάκι, με κινητήρα διαμάντι, σε πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει αλλα πάσχει από ποιότητα αναρτήσεων σε σχέση πάντα με τα ακριβότερα μοντέλα η οποία σε συνδυασμό με το επιθετικό στήσιμο δημιουργεί προβλήματα σε κάποιους αναβάτες. Λύσεις φαίνεται να υπάρχουν διάφορες, το θέμα ειναι πόσο και αν θέλει να επενδύσει κάποιος και εκεί ειναι η ένστασή μου με τη Yamaha. Αν κάποιος χρειαζεται να ρίξει ~1000 σε αναβαθμίσεις με την τιμή να πάει περίπου στα 11000 μειώνεται η ψαλϊδα με τα ακριβότερα μοντέλα. Δεν παύει όμως πάλι να ειναι φθηνότερο και να προσφέρει πολλά!

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Με φίλο-κάτοχο που μιλούσα προσφάτως μου είπε πως το κούνημα το δημιουργούσαν οι στροβιλισμοί του φερινγκ και το έλυσε φέρνοντας το κεφάλι του λίγο πλαγια από τη ζελατίνα ,"σπάζοντάς" τους.
    Μπακαλίστικο αλλά αποτελεσματικό κατ' αυτόν.

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω πως εχουν πρόβλημα οι αναρτήσεις του tracer απλά είναι πολύ γρήγορο από γεωμετρία και με πολύ κοντό μεταξόνιο για στρίψιμο. Αυτό που θέλει είναι να ρυθμίσεις σωστα σαγκ μπροστά πίσω. Δεν πέρνω ποσοστά από την γιαμάχα, ούτε εχω, ούτε θέλω να πάρω tracer αλλά πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή και αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Από αυτά που διαβάζω εδώ, αν κάποιος που εχει παραπάνω κιλά δεν εχει θέματα με κουνήματα στο 900, αρα με το βάρος του προφορτίζει αρκετά το ελατήριο στο αμορτισέρ, άρα εχει λίγο παραπάνω δυναμικό σαγκ πίσω, τότε ίσως το μαμα ελατήριο στο αμορτισέρ να πέφτει σκληρό στους πιο αδύνατους. Σε αυτή τη περίπτωση θέλει άλλο ελατήριο πιο μαλακό. Μη με φάτε, ούτε είμαι σίγουρος, μια εικασία κάνω.
    Eικασιες κανουμε ολοι βασιζομενοι στα λεγομενα κατοχων tracer.H δικια μου εικασια ειναι οτι το κουνημα ειναι ενας συνδιασμος πολλων παραγοντων στη μηχανη.Κοντο μεταξονιο, μεγαλο υψος ,κακες σε ποιοτητα και ρυθμηση αναρτησεις,ακομα και ρουλεμαν λαιμου ολα αυτα μαζι η ξεχωριστα δημιουργουν το προβλημα.Ειναι μια πολυ καλη μηχανη συγχρονη με traction στριφτερη και ανετη.Τωρα το ποσο ειναι διατεθειμενος καποιος να δωσει σχεδον 11000 ευρω, που ειναι μια μικρη περουσια στις μερες μας και να μπει σε ενα κυκεωνα αλλαγων και ρυθμισεων με αμφιβολο αποτελεσμα ειναι καθαρα προσωπικο ζητημα.Νομιζω οτι αν υπηρχε δυνατοτητα απο πλευρας YAMAHA να δωθει λυση στο προβλημα αυτο θα ειχαν πουληθει πολυ περισσοτερες μοτοσυκλετες απο οτι τωρα!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •