θα παει να παρει καινουργια μηχανη και θα την πεθανει στις ρυθμισεις λογω ελλατωματος? αυτο ειναι μεγαλη κοροιδια και δεν αλλαζει το αποτελεσμα. εγω οταν πηρα τη δικια μου δεν εκανα καμια τετοια ακραια ρυθμιση και μαλιστα ακομα και χωρις σφιξιματα σε μπροστινη η πισω αναρτηση το μηχανακι ηταν αξιοπρεπεστατο. βεβαια εχω και νορμαλ κιλα..75. αλλα οχι να λεμε για αλλαγη δοντιων και σφραγισματων και τιμονοπλακες σε κουτατο εργαλειο! το μηχανακι ειναι διαμαντι σαν κινητηρας αλλα μαπα σαν συνολο! ευτυχως δεν το πηρα γιατι ηταν στα υποψηφια περσυ τετοια εποχη γιατι θα εκλαιγα τα λεφτα μου...το βερσυς μου βγηκε αξιοπρεπεστατο!
συμφωνω οτι πρεπει ο καθενας να την φερει στα μετρα συμφωνα με τον τροπο οδηγησης του και τα κιλα του. αλλα το συγκεκριμενο εχει γινει ολοκληρος ντορος και μηνυσεις σε αντιπροσωπειες για τα ελαττωματα του. δεν εχω κατι με τη γιαμαχα αλλα ας παραδεχτουν η εταιρια οτι εκανε πατατα. .κριμα παντως πραγματικα στα παιδια που την πατησαν
Πάντως απορίας άξιον είναι πώς το TRACER 700 είναι ακλόνητο ακόμα και στα 200+...
Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω πως εχουν πρόβλημα οι αναρτήσεις του tracer απλά είναι πολύ γρήγορο από γεωμετρία και με πολύ κοντό μεταξόνιο για στρίψιμο. Αυτό που θέλει είναι να ρυθμίσεις σωστα σαγκ μπροστά πίσω. Δεν πέρνω ποσοστά από την γιαμάχα, ούτε εχω, ούτε θέλω να πάρω tracer αλλά πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή και αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Από αυτά που διαβάζω εδώ, αν κάποιος που εχει παραπάνω κιλά δεν εχει θέματα με κουνήματα στο 900, αρα με το βάρος του προφορτίζει αρκετά το ελατήριο στο αμορτισέρ, άρα εχει λίγο παραπάνω δυναμικό σαγκ πίσω, τότε ίσως το μαμα ελατήριο στο αμορτισέρ να πέφτει σκληρό στους πιο αδύνατους. Σε αυτή τη περίπτωση θέλει άλλο ελατήριο πιο μαλακό. Μη με φάτε, ούτε είμαι σίγουρος, μια εικασία κάνω.
Εγώ από αυτά που έχω διαβάσει κυρίως από χρήστες είναι ένα πολύ καλό all around μηχανάκι, με κινητήρα διαμάντι, σε πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει αλλα πάσχει από ποιότητα αναρτήσεων σε σχέση πάντα με τα ακριβότερα μοντέλα η οποία σε συνδυασμό με το επιθετικό στήσιμο δημιουργεί προβλήματα σε κάποιους αναβάτες. Λύσεις φαίνεται να υπάρχουν διάφορες, το θέμα ειναι πόσο και αν θέλει να επενδύσει κάποιος και εκεί ειναι η ένστασή μου με τη Yamaha. Αν κάποιος χρειαζεται να ρίξει ~1000 σε αναβαθμίσεις με την τιμή να πάει περίπου στα 11000 μειώνεται η ψαλϊδα με τα ακριβότερα μοντέλα. Δεν παύει όμως πάλι να ειναι φθηνότερο και να προσφέρει πολλά!
Με φίλο-κάτοχο που μιλούσα προσφάτως μου είπε πως το κούνημα το δημιουργούσαν οι στροβιλισμοί του φερινγκ και το έλυσε φέρνοντας το κεφάλι του λίγο πλαγια από τη ζελατίνα ,"σπάζοντάς" τους.
Μπακαλίστικο αλλά αποτελεσματικό κατ' αυτόν.
Eικασιες κανουμε ολοι βασιζομενοι στα λεγομενα κατοχων tracer.H δικια μου εικασια ειναι οτι το κουνημα ειναι ενας συνδιασμος πολλων παραγοντων στη μηχανη.Κοντο μεταξονιο, μεγαλο υψος ,κακες σε ποιοτητα και ρυθμηση αναρτησεις,ακομα και ρουλεμαν λαιμου ολα αυτα μαζι η ξεχωριστα δημιουργουν το προβλημα.Ειναι μια πολυ καλη μηχανη συγχρονη με traction στριφτερη και ανετη.Τωρα το ποσο ειναι διατεθειμενος καποιος να δωσει σχεδον 11000 ευρω, που ειναι μια μικρη περουσια στις μερες μας και να μπει σε ενα κυκεωνα αλλαγων και ρυθμισεων με αμφιβολο αποτελεσμα ειναι καθαρα προσωπικο ζητημα.Νομιζω οτι αν υπηρχε δυνατοτητα απο πλευρας YAMAHA να δωθει λυση στο προβλημα αυτο θα ειχαν πουληθει πολυ περισσοτερες μοτοσυκλετες απο οτι τωρα!!!
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!