Σελίδα 57 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Το να βγαίνω εγώ και να λέω ότι το GSXR μου πάει 320 χλμ/ω είναι λίγο "κάπως", συμφωνείς?
    φιλε μου δεν εχουμε να αποδειξουμε κατι. οποιος θελει πιστευει οτι θελει. οτι αναφερω ειναι πληρως στοιχοιθετημενο, νομιζω οτι γενικα γραφω με σαφηνεια και παντα με επιχειρηματα.... δεν εχω διαθεση για την οποία αντιπαραθεση, να βοηθησουμε τον νεο φιλο και συντροχο θελουμε... το να το παμε ομως σε αλλο επιπεδο και ειρωνεια δεν νομιζω οτι ειναι και το σωστο... να μπαινω εγω λοιπον πχ σε αλλα θεματα οντας και ασχετος με το θεμα και να καυλαντιζω? ειναι σωστο? υπαρχουν τα βιντεο στο youtube. ειπα και λεξεις κλειδια... εσυ το ειδες ή απλα κρινεις εδω απο την παπαροκουβεντα? για ευνοητους λογους δεν ποσταρω εγω λινκ ΟΥΤΕ οικειοποιουμαι βιντεο σε δημοσια εκφορα λογου....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Οπως βλεπω δεν εχεις την δυνατοτητα να ξεχωρισεις μεταξυ ειρωνιας σε δηλωσεις (αυτο που κανω εγω) και ειρωνιας σε προσωπο (αυτο που κανεις εσυ).
    Αυτο συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ τιμωρειται με ανασκολοπισμο, αλλα δε θα σου κανω την χαρη
    κυριε μοντ μην παιζεις με τις λεξεις... ειρωνευεσαι δηλωση συγκεκριμενου μελους ουσιαστικα λεγοντας οτι λεω ψεματα.
    εγω σου απαντησα μια δυο φορες με επιχειρηματα. εσυ το συνεχιζεις.
    και εγω τοποθετηθηκα μετα απο τα ποστ σου. δεν σε ξερω ουτε εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου, κρινω ομως τον τροπο που χειριζεσαι την κουβεντα!
    αν κρινεις οτι αυτο επισυρει ποινη, be my guest!

οντας μοντ πρεπει παντα να εισαι 2-3 φορες πιο προσεχτικος με τα μελη, οτι και αν γραφουν.
    να με συμπαθας αλλα ετσι νομιζω οτι ειναι το ορθον της υποθεσης.... τουλαχιστον η προσωπικη μου εμπειρια αυτο λεει μετα απο χρονια διαχειρισης σε αλλα σαιτ και σε γκρουπ με 1000+ στο fb

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    κυριε μοντ μην παιζεις με τις λεξεις... ειρωνευεσαι δηλωση συγκεκριμενου μελους ουσιαστικα λεγοντας οτι λεω ψεματα.
    εγω σου απαντησα μια δυο φορες με επιχειρηματα. εσυ το συνεχιζεις.
    και εγω τοποθετηθηκα μετα απο τα ποστ σου. δεν σε ξερω ουτε εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου, κρινω ομως τον τροπο που χειριζεσαι την κουβεντα!
    αν κρινεις οτι αυτο επισυρει ποινη, be my guest!

οντας μοντ πρεπει παντα να εισαι 2-3 φορες πιο προσεχτικος με τα μελη, οτι και αν γραφουν.
    να με συμπαθας αλλα ετσι νομιζω οτι ειναι το ορθον της υποθεσης.... τουλαχιστον η προσωπικη μου εμπειρια αυτο λεει μετα απο χρονια διαχειρισης σε αλλα σαιτ και σε γκρουπ με 1000+ στο fb
    Δε ειπα οτι λες ψεμματα, απλα ειπα πως δε ξερεις τι λες. Εχει διαφορα.
    Πηγαινε εδω στο 4ο λεπτο περιπου να δεις πως ενα "γυμνο" με 155 αλογα τροχο πλησιαζει την τελικη του και ποια ειναι αυτη.
    Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....

https://youtu.be/t1E4-3Za4vI
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Δε ειπα οτι λες ψεμματα, απλα ειπα πως δε ξερεις τι λες. Εχει διαφορα.
    Πηγαινε εδω στο 4ο λεπτο περιπου να δεις πως ενα "γυμνο" με 155 αλογα τροχο πλησιαζει την τελικη του και ποια ειναι αυτη.
    Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....

https://youtu.be/t1E4-3Za4vI
    φανταζομαι αν ειχες δει τα βιντεο... δεν θα μου ελεγες αυτα τα πραγματα
    https://www.youtube.com/watch?v=Mh3fXq0vDZ0
    https://www.youtube.com/watch?v=ITym-V0lbI0

υπαρχει επισης και αυτο (ελληνικο)
    https://www.youtube.com/watch?v=-adP...ature=youtu.be (στο 0,32)

υπαρχει και ενας τουρκος ο bathu ο οποιος εχει και ενα ρ1 και σε αλλα βιντεο τρεχει αν το δεις συγκριτικα τοσο με το ρ1 οσο και με ρ6
    αυτος πηγαινε κοντερισια 272 αλλα υποψιαζομαι οτι εχει και κλεφτη χλμ με speedohealer πειραγμενο (εκτος και αν ειχε τιποτα ροικες, εισαγωγες, εκκεντρα σωματα κλπ, τουρκικα δεν ξερουμε... )
    https://www.youtube.com/watch?v=w_8RUesr6AM
    Τελευταία τροποποίηση από kemmotar; 26/07/2018 στις 08:57.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    φανταζομαι αν ειχες δει τα βιντεο... δεν θα μου ελεγες αυτα τα πραγματα
    https://www.youtube.com/watch?v=Mh3fXq0vDZ0
    https://www.youtube.com/watch?v=ITym-V0lbI0

υπαρχει και ενας τουρκος ο bathu ο οποιος εχει και ενα ρ1 και σε αλλα βιντεο τρεχει αν το δεις συγκριτικα τοσο με το ρ1 οσο και με ρ6
    αυτος πηγαινε κοντερισια 272 αλλα υποψιαζομαι οτι εχει και κλεφτη χλμ με speedohealer πειραγμενο (εκτος και αν ειχε τιποτα ροικες, εισαγωγες, εκκεντρα σωματα κλπ, τουρκικα δεν ξερουμε... )
    https://www.youtube.com/watch?v=w_8RUesr6AM
    Εχω ενα χαγιαμπουσα του 2005. Στα 265 κοντερισια, ας πουμε γυρω στα 245-250 πραγματικα, το μοτερ στροφαρει στις 8000 στροφες στις οποιες βγαζει γυρω στα 135-140 αλογα ροδα, ενω ταυτοχρονα εχει την ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ αεροδυναμικη που κυκλοφορει σε δυο τροχους. Σ'αυτες τις ταχυτητες ο αερας ειναι τοιχος, οχι μαλακιες, και η αεροδυναμικη ειναι το ΠΑΝ.
    Λοιπον....ΔΕΝ ειναι δυνατον το τρεησερ (με αεροδυναμικη τουβλου) να κανει το ιδιο με 115-120 αλογα. Το s1000r που εβαλα παραπανω χρειαζεται 155 αλογα για παραδειγμα για την ιδια τελικη, 20 πανω απο το μπουσα, που εχει σιγουρα καλλιτερη αεροδυναμικη απο το τρεησερ.

Εγω το αφηνω εδω, αρκετα ασχοληθηκα με την τελικη του τρεησερ. Καλες βολτες να εχεις
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 26/07/2018 στις 09:08.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εχω ενα χαγιαμπουσα του 2005. Στα 265 κοντερισια, ας πουμε γυρω στα 245-250 πραγματικα, το μοτερ στροφαρει στις 8000 στροφες στις οποιες βγαζει γυρω στα 135-140 αλογα ροδα, ενω ταυτοχρονα εχει την ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ αεροδυναμικη που κυκλοφορει σε δυο τροχους. Σ'αυτες τις ταχυτητες ο αερας ειναι τοιχος, οχι μαλακιες, και η αεροδυναμικη ειναι το ΠΑΝ.
    Λοιπον....ΔΕΝ ειναι δυνατον το τρεησερ (με αεροδυναμικη τουβλου) να κανει το ιδιο με 115-120 αλογα. Το s1000r που εβαλα παραπανω χρειαζεται 155 αλογα για παραδειγμα για την ιδια τελικη, 20 πανω απο το μπουσα, που εχει σιγουρα καλλιτερη αεροδυναμικη απο το τρεησερ.

Εγω το αφηνω εδω, αρκετα ασχοληθηκα με την τελικη του τρεησερ. Καλες βολτες να εχεις
    να μαστε παντα καλα και ορθιοι. τα βιντεο τα ελληνικα παντως ειναι αληθη γιατι γνωριζω τους κατοχους επι προσωπικου. ο cp3 της γιαμαχα ειναι διαμαντι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    να μαστε παντα καλα και ορθιοι. τα βιντεο τα ελληνικα παντως ειναι αληθη γιατι γνωριζω τους κατοχους επι προσωπικου. ο cp3 της γιαμαχα ειναι διαμαντι!
    Αυτό που σου λέει ο DrBig είναι φυσική και δεν αμφισβητείται...
    Αυτό που λες εσύ είναι μια εμπειρία που αποδέχεται αμφισβήτησης καθότι το 7,8% που αναφέρεις μπορεί να μην είναι σε όλες τις ταχύτητες...Δλδ αν πηγαίνει με 120 κοντερισια μπορεί πραγματικά να είναι 110,6 αλλά αν πηγαίνει με 200 να μην είναι πραγματικά 184,4...
    Το κλέψιμο δλδ (συνήθως) αυξάνεται εκθετικά σύμφωνα πάντα με τα χλμ...

Άλλο ένα παράδειγμα με χάλια αεροδυναμική είναι τα μεγάλα adv της ΚΤΜ ...150-160 άλογα και βγάζουν κοντέρ 270χλμ...πραγματικά θα είναι κάπου στα 240-245...αλλά μιλάμε και για κυβικά ετσι...? Όχι 850...
    Δλδ τα 260 που βλέπουν τα φιλαράκια σου να είναι πραγματικά περίπου στα 230-235...

Όλο και κάποιος θα υπάρχει που ξέρει "κάποιο παιδί απ'το χωριό " που μέτρησε την τελική του Tracer του με GPS
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Όλο και κάποιος θα υπάρχει που ξέρει "κάποιο παιδί απ'το χωριό " που μέτρησε την τελική του Tracer του με GPS
    εχει μετρηθει με gps σε διαφορα επιπεδα.... πχ στα 230 κοντερισια, στα 248, στα 261 η αποκλιση ειναι σταθερη. 7,8 - 8 % ... και βιντεο και φωτο...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φυσικά, εδώ έχουν δει 240ρες hornet 600 του 2001, αυτό δεν τα πιάνει;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Δλδ τα 260 που βλέπουν τα φιλαράκια σου να είναι πραγματικά περίπου στα 230-235...
    στα 248 εχεις 230 πραγματικα με κλειδωμα gps... αλλα μαλλον χαλασμενο θα ηταν και αυτο.

Παλαιό μέλος
    Ε................................ η αεροδυναμικη ειναι το ΠΑΝ.
    Καπου διαβαζα για αυτοκίνητα, συγκεριμένα για το Mini R56 2007 που με ενδιέφερε για αναβαθμίσεις και άλογα.

Ελεγαν λοιπον οτι το συγκεκριμένο αμαξι ειναι περιορισμένο στα 220 λόγω αεροδυναμικής σχεδίασης όσα άλογα και να του βαλεις.

Τα αλογα θα στα φερουν νωρίτερα αλλα δεν μπορείς να τα υπερβείς λογω αεροδυναμικής αντίστασης.

Banned
    Βλέπω η τελική του Tracer να γίνεται έπος, σαν το DL650 ενα πράμα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Βλέπω η τελική του Tracer να γίνεται έπος, σαν το DL650 ενα πράμα....
    Ε, ας βρεθεί ένας "χριστιανός" με βεστρόμ 6μιση να κουμπώσει μια 4η ίσα-ίσα για να μετρήσει την τελική του τρέισερ
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Eντάξει, λογικό είναι να θες το δικό σου υπερτούμπανο να είναι διαστημόπλοιο.

Απλά for the record, το 954, με 143 τροχό (με διάφορες επεμβάσεις) κι ελαφρωμένο όσο πάει, με φερινγκ κλπ έχει γράψει κοντέρ 291, και δεν το πιστεύω... άρα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •