Σελίδα 69 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    και η λύση ποια είναι?
    Νομίζω επεμβαίνει εξαλείφοντας/λειαινοντας οποιαδήποτε ανωμαλία μπορει να εχει η ζάντα εσωτερικά απο την κατασκευή της. Αλλα δε μένει μόνο σε αυτο. Προτείνει αλλαγη ελαστικών, βάζει κανα δυο κρίκους στην αλυσιδα να μεγαλώσει την απόσταση και ρυθμίζει τις αναρτησεις στα κιλα του αναβάτη.

Νέο μέλος
    Το θέμα είναι αν όντος βελτιώνεται η κατάσταση..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maxim46 Προβολή μηνύματος
    Νομίζω επεμβαίνει εξαλείφοντας/λειαινοντας οποιαδήποτε ανωμαλία μπορει να εχει η ζάντα εσωτερικά απο την κατασκευή της. Αλλα δε μένει μόνο σε αυτο. Προτείνει αλλαγη ελαστικών, βάζει κανα δυο κρίκους στην αλυσιδα να μεγαλώσει την απόσταση και ρυθμίζει τις αναρτησεις στα κιλα του αναβάτη.
    οκ η ρυθμιση ειναι απολύτως λογικη. οι εξτρα κρικοι αυξανουν το μεταξονιο όπως κάνει και το μεγαλυτερο ψαλιδι, η αλλαγη ελαστικων βοηθάει ειδικα αν έχει μικροτερη κορωνα αλλα η ζαντα? Αυτο μου φαινετε λίγο κουλο να σου πω την αληθεια.

Μιας και μολις απέκτησα την νεα μου μοτοσυκλέτα ενα tracer 900 του 18' θέλω να μου πείτε να εχει κάποιος αυτο το quick shifter και αν αξίζει ή ειναι πετάμενα λεφτα
    Nikos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathens Προβολή μηνύματος
    Μιας και μολις απέκτησα την νεα μου μοτοσυκλέτα ενα tracer 900 του 18' θέλω να μου πείτε να εχει κάποιος αυτο το quick shifter και αν αξίζει ή ειναι πετάμενα λεφτα
    Καλορίζικο!Βάλε και καμια φωτογραφία...γράψε και εντυπώσεις όταν μπορέσεις

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathens Προβολή μηνύματος
    αν θες να οδηγας γρηγορα και να μην συμπλεκτάρεις στις αλλαγες ναι αξιζει. δεν κάνει κατι ιδιαιτερο, εγω που έχω σπανια το χρησημοποιω και ουτως η αλλως καρφωτες μια χαρα μπαινουν εκτος αν κυνηγας τα χρονομετρα με το tracer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αν θες να οδηγας γρηγορα και να μην συμπλεκτάρεις στις αλλαγες ναι αξιζει. δεν κάνει κατι ιδιαιτερο, εγω που έχω σπανια το χρησημοποιω και ουτως η αλλως καρφωτες μια χαρα μπαινουν εκτος αν κυνηγας τα χρονομετρα με το tracer.
    Το φαντάστηκα οτι δεν αξίζει και πολλά, ευχαριστώ και για τις ευχές
    .
    Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για εντυπώσεις αλλα το πρώτο που δεν μου κάθισε καθόλου καλά ήταν η σέλα την οποία βέβαια έστειλα στο μάστορα και την άλλαξα.
    Για μενα απαράδεκτη η σέλα αυτή για μια τέτοια μοτοσυκλέτα
    Οσο για τον δρόμο μέχρι τα 130 παει τρένο και στα στροφηλικια πολύ καλη και ανετη
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_20181111_135752.jpg‎  
    Nikos

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leonidas21 Προβολή μηνύματος
    Η λύση που προτείνει ο piperigos για επισκευή ζάντας κάνει δουλεία? ξέρει κανείς τίποτα?
    Κατανοητό να βάλεις 1-2 κρίκους στην καδένα για να αυξηθεί το μεταξόνιο , αλλά αυτό με την ζάντα πως έχει κυκλοφορήσει δεν μπορώ να καταλάβω.
    Η συμπεριφορά μιας μοτο μάλλον είναι πιο περίπλοκη και αυτό το αποδεικνύει και η ένοχη σιωπή της εταρίας.
    Ακόμα και το ότι το ψαλίδι είναι το μοναδικό πρόβλημα της μηχανής δεν έχω πειστεί. Εάν ήμουν σίγουρος θα το είχα ήδη κάνει (τα ανταλλάκτικά περίπου σε επίσημες τιμές φτάνουν κοντά στα 1400€)

Όμως. Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θα το δεις σε παρουσιάσεις περιοδικών κλπ. Τα Abarth - XSR (μετά το 17) - MT09 SP- MT09 (μετά το 17)-και Tracer (μετά το 18)
    έχουν διαφορετικό κωδικό πλαισίου σε 1 νούμερο. Το οποίο μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά (διαφορετικές ελλαστικότητες σε κάποιο κρίσιμο σημείο πχ.)

Υπ'οψιν ότι εγώ δεν κουνιόμουν(μεταχειρισμένο με παλιά λάστιχα) , άλλαξα λάστιχατο καλοκαίρι και ξαφνικά το μηχανάκι τρελλάθηκε και τώρα μετά από 3000Km από την αλλαγή που τα άστιχα όσο νάναι έχουν πέσει σχετικά
    είναι αρκετά πιο σταθερό. Γενικότερα πάντως σε μέτριους γλυστερούς(χωρίς ανωμαλίες όμως) δρόμους είναι σταθερότερο από ότι σε μια ευθεία με καλή άσφαλτο στην εθνική και αυτό είναι που σε τρελαίνει.
    Υπ'οψιν ότι ακόμα και την στιγμή που μου άρχισε τα τρελά μέχρι τα 200 μπορούσα να πάω με το ένα χέρι.
    Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται παράλογο , όμως απλά ακόμα και την τελική του το μηχανάκι την πιάνει πολύ-πολύ εύκολα σε λίγο ανοιχτό δρόμο. Δεν βγάζεις στην παραγωγή
    σκάρτο μηχανάκι με τόσο ζωντανό κινητήρα (άσχετα εάν φταίει το πλαίσιο ή οι αναρτήσεις).
    Ή τουλάχιστον δίνεις επίσημα οδηγίες συμβουλές στους απογοητευμένους μαλάκες που το πήραν (οι οιποίοι δεν μπορεί να είναι όλοι τους κουλοί και ανίκανοι).

Μικρή βελτίωση νομίζω είδα βάζοντας την σελα στην ψηλότερη θέση (στα 860mm ύψους όμως μάλλον δεν κάνει για οδηγούς κάτω από 1,75)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kas_Tracer Προβολή μηνύματος

Υπ'οψιν ότι εγώ δεν κουνιόμουν(μεταχειρισμένο με παλιά λάστιχα) , άλλαξα λάστιχατο καλοκαίρι και ξαφνικά το μηχανάκι τρελλάθηκε και τώρα μετά από 3000Km από την αλλαγή που τα άστιχα όσο νάναι έχουν πέσει σχετικά
    είναι αρκετά πιο σταθερό.
    αυτο δεν ειναι προνομιο του tracer. το dl650 με τα trailsmart φρέσκα δεν μπορουσα να παω ουτε καν 80χλμ. ηταν τραγικη η κατάσταση για 1000χλμ. Βεβαια αυτο μονο με τις ρυθμίσεις που ειχα εγω στο ohlins μου, με τα κιλα μου κτλ. Απλα το tracer ζητάει πολύ πλαδαρο λαστιχο για να παψει το κουνημα και αυτο ειναι αντιθετο με τη φιλοσοφια της μοτο.

Μέλος Το avatar του/της georgetziker
    Το πίσω αμορτισέρ nitron νομίζω είχε 580Ε και τα ελατήρια μπροστά 170Ε ohlins μαζί με τα λάδια νομίζω και δεν ξαναασχολήσε με τίποτα άλλο όσον αφορά το κούνημα!

Παλαιό μέλος
    Τα προϊόντα της νιτρον για το Tracer είναι εδώ http://www.nitron.co.uk/catalogue_main.php?catID=12994
    Υπάρχει και cartridge για το πηρούνι (που δεν το ήξερα), αλλά οι (επίσημες) τιμές δεν είναι φθηνότερες σε σχέση με ohlins όπως νόμιζα.
    Στους επίσημους αντιπροσώπους στην Ελλάδα εμφανίζονται 2 .

Για κάποιον από τους 2 τον προηγούμενο μήνα κάποιος εδώ αναφέρθηκε με το κολλακευτικότατο <<ούτε από ε΄ξω από τον δρόμο>>
    αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός από τους 2 είναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kas_Tracer Προβολή μηνύματος
    Τα προϊόντα της νιτρον για το Tracer είναι εδώ http://www.nitron.co.uk/catalogue_main.php?catID=12994
    Υπάρχει και cartridge για το πηρούνι (που δεν το ήξερα), αλλά οι (επίσημες) τιμές δεν είναι φθηνότερες σε σχέση με ohlins όπως νόμιζα.
    Στους επίσημους αντιπροσώπους στην Ελλάδα εμφανίζονται 2 .

Για κάποιον από τους 2 τον προηγούμενο μήνα κάποιος εδώ αναφέρθηκε με το κολλακευτικότατο <<ούτε από ε΄ξω από τον δρόμο>>
    αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός από τους 2 είναι.
    χαχαχαχαχαχα νομίζω κατάλαβα ούτε εγω θα ξαναπεράσω ας ελπίσω

Νέο μέλος
    δηλαδή φίλε μου σου κούναγε πριν κ με τα ελατήρια σταμάτησε? γιατί νομίζω οτι μερικοί παραπονιούνται ακόμα κ μετά την αλλαγή αναρτήσεως..πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται?

Είμαι εβδομήντα κιλά πριν βάλω το αμορτισέρ/ελατήρια το πρόβλημα εξαρτώταν μόνο από στάση σώματος/χεριών/αέρα (στην ουσία είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τρέμουλο μιας και δεν ήταν άξιο λόγου) αλλά από όταν αλλάχτηκαν οι αμορτισέρ/ελατήρια πλέον πρέπει να το επιδιώξω εγώ να γίνει και όχι άθελα μου (πχ κουνώντας το τιμόνι με πολλά χιλιόμετρα) οπότε στην ουσία η ανάρτηση έλυσε παντελώς το πρόβλημα του τρέμουλου για μένα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_5606.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	103,2 KB 
ID:	401722Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_5607.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	102,0 KB 
ID:	401723Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_5619.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	104,4 KB 
ID:	401724

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •