Σελίδα 84 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Καλημέρα στη παρέα. Συγνώμη για την άκυρη ερώτηση αλλά παιδιά έφτασε η ώρα να τσιμπήσω και εγώ καινούργιο tracer. Έχω βρει προσφορά από Θεσσαλονίκη με άτοκες δώσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Το θέμα μου είναι πως πρέπει να κατέβει το μηχανάκι αν όντως τελικά το πάρω από κει;;; 600 χιλιόμετρα με σταθερή ταχύτητα πιστεύω δνε είναι ότι καλύτερο για καινούριο μοτέρ. Η δική σας άποψη;; βέβαια θα δω και από Σαλαμίνα που έμαθα για μια αντιπροσωπεία για χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά με τόκο στις δώσεις να δω πόσο θα βγει

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Θα κατέβεις από την κλασική διαδρομή χωρίς διόδια, θα ευχαριστηθείς βολτάρα και δε θα έχεις σταθερό γκάζι.

Ωστόσο μου ακούγεται λίγο περίεργο να μην μπορείς να βρεις την ίδια προσφορά στην Αθήνα.
    Life begins at 45°.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Έχει γεμίσει ο τόπος Tracer 900. Είναι περισσότερα πλέον από τα XT και τα TDM μαζί. Πανέμορφες μοτοσυκλέτες. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο διατηρούν την καλή σχέση τιμής/απόδοσης, από τη στιγμή που ξεπέρασαν τα 10.000€ και πλέον κάνουν περισσότερα από 11.000€.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Δουλεύω στη dominos οπότε λόγο δουλειάς έχουμε αρκετά πάρε δώσε με αντιπροσωπείες yamaha. Έχω ρωτήσει 3 διαφορετικές... Όλες θέλουν πιστωτική... Ο μερεμετσακης από Θεσσαλονίκη μίλησα μαζί σου δεν θέλει πιστωτική 50% μπροστά 2 χρόνια άτοκες δώσεις. Το έχει και στη σελίδα του φυσικά... Χρηματοδότηση λέγεται στο site... Σκέφτομαι να πάρω το απλό με Quick shifter και ακραπα και φτάνω τα λεφτά του GT

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TiAiNO Προβολή μηνύματος
    Δουλεύω στη dominos οπότε λόγο δουλειάς έχουμε αρκετά πάρε δώσε με αντιπροσωπείες yamaha. Έχω ρωτήσει 3 διαφορετικές... Όλες θέλουν πιστωτική... Ο μερεμετσακης από Θεσσαλονίκη μίλησα μαζί σου δεν θέλει πιστωτική 50% μπροστά 2 χρόνια άτοκες δώσεις. Το έχει και στη σελίδα του φυσικά... Χρηματοδότηση λέγεται στο site... Σκέφτομαι να πάρω το απλό με Quick shifter και ακραπα και φτάνω τα λεφτά του GT
    Αφού θα πάρεις καινούριο να ξέρεις πως το GT αξίζει κάθε επιπλέον ευρώ. Περίμενε λίγο καιρό, μάζεψε και πάρε το GT.

Πήγαινε σε μια Yamaha στην Αθήνα και ρώτησε ποια είναι η αρχική τιμή που σου κάνουν. Με μια έκπτωση μπορεί να έρχεσαι στα ίδια με τους τόκους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Αφού θα πάρεις καινούριο να ξέρεις πως το GT αξίζει κάθε επιπλέον ευρώ. Περίμενε λίγο καιρό, μάζεψε και πάρε το GT.

Πήγαινε σε μια Yamaha στην Αθήνα και ρώτησε ποια είναι η αρχική τιμή που σου κάνουν. Με μια έκπτωση μπορεί να έρχεσαι στα ίδια με τους τόκους.
    12900 έχει καινούργιο το GT και ακραπα θέλω έτσι και αλλιώς να βάλω οπότε θα φτάσουμε 14000... Κάτι φλας που θέλω, κάτι ζελατίνες, κάτι βάσεις πινακίδας θα ξεφύγει πολύ πιστεύω.. Άσε που δεν βρίσκω χρώμα στα GT να μου αρέσει περισσότερο από το μαύρο - μπλε του απλού... Εντάξει έχει οθοναρα το GT αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω εκτός από μούρη
    Στην Αθήνα όλοι θέλουν πιστωτική και πιστωτική 1) δεν μπορώ να βγάλω τουλάχιστον ακόμη
    2) δεν θα ήθελα να μπλέξω
    Αυτός στη Σαλαμίνα κάνει δώσεις έντοκες μεν χωρίς πιστωτική δε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Καλησπέρα φίλε μου!Αν έχεις μιλήσει με όλους τους Αθηναίους εμπόρους και ξέρεις σίγουρα ότι κανείς δεν μπορεί να σου κάνει αυτό που θέλεις, πάω πάσο.Φαίνεται όμως κάπως παράδοξο να το κάνει μόνο ένας έμπορος σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα σε ένα τόσο μεγάλο δίκτυο όσο αυτό της Yamaha!
    Έχω κάποιον στο μυαλό μου με τον οποίο συναναστράφηκα πρόσφατα... θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει γιατί είναι ευέλικτος έμπορος, δε χάνεις κάτι να τον πάρεις ένα τηλ από Δευτέρα και να του εξηγήσεις τι βρίσκεις στο Μερεμετσάκη, μήπως τελικά το πάρεις από εδώ και γλιτώσεις την ταλαιπωρία
    Δες και εδώ ... βλέπω ότι δέχεται ως τρόπο πληρωμής(νούμερο 4) τα άτοκα γραμμάτια.

Παλαιό μέλος
    εχει φτάσει 13κ το tracer και ακόμα πουλάει...wtf.
    Μιλάς για γραμμάτια?

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Δουλεύω στη dominos
    Θέλεις να γίνουμε φίλοι;...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    12900 έχει καινούργιο το GT και ακραπα θέλω έτσι και αλλιώς να βάλω οπότε θα φτάσουμε 14000... Κάτι φλας που θέλω, κάτι ζελατίνες, κάτι βάσεις πινακίδας θα ξεφύγει πολύ πιστεύω.. Άσε που δεν βρίσκω χρώμα στα GT να μου αρέσει περισσότερο από το μαύρο - μπλε του απλού... Εντάξει έχει οθοναρα το GT αλλά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω εκτός από μούρη
    Στην Αθήνα όλοι θέλουν πιστωτική και πιστωτική 1) δεν μπορώ να βγάλω τουλάχιστον ακόμη
    2) δεν θα ήθελα να μπλέξω
    Αυτός στη Σαλαμίνα κάνει δώσεις έντοκες μεν χωρίς πιστωτική δε
    Φίλε μου ως κάτοχος του GT εδώ και 3 μηνες θα σου πρότεινα να ξεχάσεις akrapovic κλπ και να πάρεις το GT.
    Το GT Δεν διαφέρει από το απλό μόνο στην οθόνη. Η πιο σημαντική διαφορά ειμαι οι αναρτήσεις. Το GT έχει σαφώς καλύτερες αναρτήσεις με το πίσω αμορτισερ να ρυθμίζεται ως προς την προφορτιση υδραυλικά με μια στρόφιγγα.
    Επίσης έχει πλαινες βαλίτσες οι οποίες καινούργιες πάνε 1000 ευρώ σχεδόν, θερμενομενα Grips, QS, Cruise Control το οποίο λειτουργεί καταπληκτικά. Όλα αυτά αν τα βάλεις στο απλό θα χρειαστείς πάνω 2500 ευρώ.
    Akrapovic βάζεις και αργότερα.
    Όλα τα παραπάνω δεν τα βάζεις με τίποτα αργότερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα φίλε μου!Αν έχεις μιλήσει με όλους τους Αθηναίους εμπόρους και ξέρεις σίγουρα ότι κανείς δεν μπορεί να σου κάνει αυτό που θέλεις, πάω πάσο.Φαίνεται όμως κάπως παράδοξο να το κάνει μόνο ένας έμπορος σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα σε ένα τόσο μεγάλο δίκτυο όσο αυτό της Yamaha!
    Έχω κάποιον στο μυαλό μου με τον οποίο συναναστράφηκα πρόσφατα... θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει γιατί είναι ευέλικτος έμπορος, δε χάνεις κάτι να τον πάρεις ένα τηλ από Δευτέρα και να του εξηγήσεις τι βρίσκεις στο Μερεμετσάκη, μήπως τελικά το πάρεις από εδώ και γλιτώσεις την ταλαιπωρία
    Δες και εδώ ... βλέπω ότι δέχεται ως τρόπο πληρωμής(νούμερο 4) τα άτοκα γραμμάτια.
    Το ξέχασα το motorex για είμαι ειλικρινής... Θα πάρω ενα τηλέφωνο αύριο να δω τι μπορεί να κάνει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

@Basilis_K6 ναι αδελφέ μου για γραμμάτια έλεγα
    @acacius έχουμε και 60% έκπτωση σαν προσωπικό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doros74 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου ως κάτοχος του GT εδώ και 3 μηνες θα σου πρότεινα να ξεχάσεις akrapovic κλπ και να πάρεις το GT.
    Το GT Δεν διαφέρει από το απλό μόνο στην οθόνη. Η πιο σημαντική διαφορά ειμαι οι αναρτήσεις. Το GT έχει σαφώς καλύτερες αναρτήσεις με το πίσω αμορτισερ να ρυθμίζεται ως προς την προφορτιση υδραυλικά με μια στρόφιγγα.
    Επίσης έχει πλαινες βαλίτσες οι οποίες καινούργιες πάνε 1000 ευρώ σχεδόν, θερμενομενα Grips, QS, Cruise Control το οποίο λειτουργεί καταπληκτικά. Όλα αυτά αν τα βάλεις στο απλό θα χρειαστείς πάνω 2500 ευρώ.
    Akrapovic βάζεις και αργότερα.
    Όλα τα παραπάνω δεν τα βάζεις με τίποτα αργότερα.
    Απάντησα και σε σένα αλλά δεν το δέχτηκε
    Φίλε μου δεν διαφωνώ καθόλου με ότι λες αλλά το Cruise Control πόσες φορές θα το χρειαστώ; θερμενομενα grips δεν το συζητώ καν δεν μου χρειάζονται σίγουρα. Οι αναρτήσεις σίγουρα είναι μια επιλογή που σε βάζει σε σκέψεις αλλά είμαι 51 κιλά... Στο tracer επάνω είμαι φτερό στον άνεμο δηλαδή
    Επειδή έχω κατεβάσει το garaz της yamaha δεν σε αφήνει σίγουρα να βάλεις Cruise Control στο απλό μοντέλο το έχω ψάξει... QS στο δίνει με 340 αν θυμάμαι καλά

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Φίλε μου δεν διαφωνώ καθόλου με ότι λες αλλά το Cruise Control πόσες φορές θα το χρειαστώ; θερμενομενα grips δεν το συζητώ καν δεν μου χρειάζονται σίγουρα. Οι αναρτήσεις σίγουρα είναι μια επιλογή που σε βάζει σε σκέψεις αλλά είμαι 51 κιλά... Στο tracer επάνω είμαι φτερό στον άνεμο δηλαδή
    Επειδή έχω κατεβάσει το garaz της yamaha δεν σε αφήνει σίγουρα να βάλεις Cruise Control στο απλό μοντέλο το έχω ψάξει... QS στο δίνει με 340 αν θυμάμαι καλά
    Cruise control σε καθε ταξιδι που θα χρησιμοποιείς αυτοκινητόδρομο.
    Τα θερμενομενα σε καθε βολτα/ταξιδι με θερμοκρασια κατω των 10-15.
    Αναρτήσεις κυριος για την ρύθμιση της αποσβεσης επαναφορας (οταν χορεύει καρσιλαμα το ελατήριο και η μεση σου κοπανιεται ασύστολα).Στην δικη σου περιπτωση ακομη χειρότερα που εισαι 50kg γιατι τα stock basic αμορτισέρ δουλεύουν καλυτερα οταν εισαι ειτε ευτραφης ειτε παντα με συνεπιβάτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    Δεν έχει σχέση το βάρος του αναβάτη με την καλή λειτουργία των αναρτήσεων. Αν κάποιος είναι βαρύς ή αυξάνει την προφορτιση ή στην ακραία περίπτωση αλλάζει ελατήρια.
    Οι αναρτήσεις του GT είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με το απλό μοντέλο. Αν πάρεις το απλό μοντέλο σύντομα θα σκέφτεις να πάρεις after market αναρτήσεις.
    Επίσης η ποιότητα βαφής στην GT έκδοση είναι σαφώς καλύτερη από αυτή του απλού μοντέλου. Φίλος έχει το απλό μοντέλο σε μαύρο ματ και σαφώς δεν έχει την ποιότητα βαφής που έχει το δικό μου μπλε PHANTOM BLUE.
    Γενικά το GT είναι μια καλύτερη μοτοσυκλετα και δεν είναι τυχαίο που η Yamaha την παρουσιάζει σαν μια διαφορετική μοτοσυκλετα.
    Τα 1300 που είναι η διαφορά, περιπου, στην τιμη, αξίζει να τα δώσει κάποιος μεχρι το τελευταίο ευρω για ολα τα παραπάνω που προσφέρει, καθόσον το συνολικό κόστος όλων των πρόσθετων στοιχείων υπερβαίνει κατά πολύ τα 3.000 ευρω.
    Βεβαίως ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον ιδιο και εσύ θα κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα. Καλή επιλογή να έχεις.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Έλα τώρα μεταξύ μας....πείτε....το 80% των αναβατων τι πάρετε gt τι το απλό το ίδιο είναι και το αυτό εκτός απ το πουλ Μουρ στο κοφι σοπ όταν αναλύσετε τι έχει πάνω το μηχανάκι σαν έξτρα και που γράφει στο πλάι gt... Αφού στην τελική το tracer Είναι το καινούριο tdm Μην κρυβόμαστε...φτάνει πχια...αλλάζεις λέει ελατηριο σε ακραία περίπτωση που αν έχεις τα χέρια να το πάς η το ανάλογο βάρος θα πρέπει να είναι η πρώτη σου αλλαγή στο μηχανάκι μαζί με αλλαγή λαδιών....και ναι επειδή το πήρε φίλος και το σεταρα έχει άθλιες αναρτήσεις από μαμά...μπροστά θέλει αλλαγή στα λαδια στα 4000χλμ και αν θες δικαβαλο και φορτωμένος για Μην τερματίζει μπροστά στα φρένα πρέπει να αλλάξεις ελατήρια....το πίσω τρώγεται λίγο αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό..βέβαια σε σχέση με άλλα μότο mt07 για παράδειγμα έχει καλές αναρτήσεις...Αλλά μη το παρουσιάζουμε για το φοβεροτεραστιο πακέτο της χρονιάς ε...απλά το μηχανάκι έχει μοτερουκλα...απίστευτο δούλεμα..Αλλά για να το πάς σίγουρα θες ΧΈΡΙΑ και αν θες να πιέσεις σίγουρα μετατροπή στις αναρτήσεις για να δουλεύουν σωστά.....οι υπόλοιποι για την καφετέρια τα λιμανάκια την Πέμπτη και τα κομενακια που θα λένε έχει την τρεισερ την 900αρα οοοο οουυυυααααουυυ θέλω βόλτα....για εσάς λοιπόν το απλό είναι μια χαρααααα....παμ παρακατ...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •