TiAiNO συγχαρητήρια για την ειλικρίνεια σου φίλε, λίγοι πολύ λίγοι το παραδέχονται ότι αγοράζουν μια πανάκριβη μότο για το πουλ μουρ.
πολυ ωραίο μηχανημα το tracer, για την σέλα-φακίρης και την περίεργη θέση που έρχονται τα πόδια στα μασπιε δεν βλέπω να σου λέει κανείς τπτ.
την έχεις κάνει κανα τεστ ραϊντ;
ή ετσι θα την πάρεις με το μάτι;
Καλορίζικη αν και για μένα είναι τελείως λάθος το σενάριο (δάνειο για νέα μηχανή με αρκετά έξοδα για μούρη).
Μία ζωή την έχουμε οπότε κάνε ότι σε ευχαριστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Μα δεν κρύβω κάτι εξάλλου εγώ θα δώσω τα λεφτά δεν τα παίρνω από κάποιον άλλον. Μια ζωή την έχουμε οπότε σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνουμε τις καυλες μας συγνώμη κιόλας. Να το οδηγήσω όχι να το καβαλησω όμως ναι αρκετές φορές... Δεν νομίζω να μην μείνω ευχαριστημένος πάντως με την επιλογή μου είτε πάρω το απλό είτε το GT τελικά... Απλά εγώ σαν άνθρωπος είναι μην κολλήσω με κάποιο χρώμα.. Ας πούμε είχα ένα duke 690... Εγώ ήθελα μόνο το πορτοκάλι δεν κοιτούσα άλλο χρώμα δεν με τραβούσε άλλο χρώμα. Είχα κολλήσει με το πορτοκαλί... Τώρα έχω κολλήσει με το χρώμα του απλού μοντέλου μόνο και μόνο γιατί σκέφτομαι ότι θέλω να βάλω το φτερακι που βάζουν κάτω από τα φώτα. Αναγνωρίζω ότι είναι μαλακια το κόλλημα που έχω φάει αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια αν στην τελική βγαίνει 1000 διαφορά με αυτό που σκέφτομαι ίσως πάρω το GT μαύρο άσπρο που θα κολλάει και το φτερακι που έχω φαγωθεί να βάλω... Όλα θα δείξουν αύριο που θα πάω από κοντά
τι είναι αυτό το φτεράκι κάτω από τα φώτα; έχεις φωτογραφία να το δώ; είναι σαν τη "μύτη" που έχουν τα suzuki (big & new vstrom) και τα bmw gs?
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
https://www.car.gr/24212868-yamaha-mt-09-tracer
Η αγκαλιά είναι απλά για να δεις αυτό που λέω
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Κοίτα παίρνω έναν αρκετά ικανοποιητικό μισθό γιαυτό πάω και για καινούριο... Βέβαια δεν μπορώ να κάνω υπομονή να δώσω ντούκου όλα τα λεφτά γιαυτό θα βάλω δώσεις. Εξάλλου είναι άτοκες. Όσο για την μούρη δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν σκέφτομαι να το πουλήσω σε ένα χρόνο. Και τα ταξίδια μου θα κάνω και τις βόλτες μου και όλα