Σελίδα 86 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Είναι και τα 2 900cc και έχουμε αρχικά δείγματα ότι η συνομοταξία του είδους των οδηγών των TDM μεταφέρονται πάλι σε 900cc αλλά σε τρικιλινδρο μοτέρ
    Είχαν κάνει μια στροφή στα 1050cc για μερικά χρόνια και επέστρεψαν.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TiAiNO Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ μου φίλε αυτό ακριβώς δεν βρίσκω χρώμα που να μου αρέσει στην έκδοση GT. Ίσως το μαύρο αλλά και πάλι δεν με τραβάει... Ίδωμεν την Τρίτη που θα πάω Πειραιά... Να δούμε τι θα βγει σαν αποτέλεσμα
    Φίλε μου έχεις δει από κοντά το Phantom Blue. Όταν τον δεις αυτό το χρώμα τότε θα μου πεις αν δεν υπάρχει κάποιο ωραίο χρώμα.
    Το συγκεκριμένο χρώμα είναι μακράν το καλύτερο.
    3,5 μήνες περίμενα για να το παραλάβω σε αυτό το χρώμα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι...
    Ήμουν σίγουρος...

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doros74 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου έχεις δει από κοντά το Phantom Blue. Όταν τον δεις αυτό το χρώμα τότε θα μου πεις αν δεν υπάρχει κάποιο ωραίο χρώμα.
    Το συγκεκριμένο χρώμα είναι μακράν το καλύτερο.
    3,5 μήνες περίμενα για να το παραλάβω σε αυτό το χρώμα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
    Το έχω δει στη Καλλιθέα στο μοτοδυκτιο... Εντάξει όμορφο δεν διαφωνώ αλλά εγώ που θέλω να βάλω το φτερό κάτω από τα φώτα ( ραγχος λέγεται; δεν πολύ κολλάει με το μπλε. Μόνο αν το αγοράσω και πάω να το βάζω στο ίδιο χρώμα με τη μηχανή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Το έχω δει στη Καλλιθέα στο μοτοδυκτιο... Εντάξει όμορφο δεν διαφωνώ αλλά εγώ που θέλω να βάλω το φτερό κάτω από τα φώτα ( ραγχος λέγεται; δεν πολύ κολλάει με το μπλε. Μόνο αν το αγοράσω και πάω να το βάζω στο ίδιο χρώμα με τη μηχανή
    Μα είναι δυνατόν... ρε 'συ... Τι να πω, ότι σε φωτίσει ο Θεός!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Μα είναι δυνατόν... ρε 'συ... Τι να πω, ότι σε φωτίσει ο Θεός!
    Τι όχι;;; είναι γούστα αυτά αδελφέ μου... Εγώ όταν είδαν tracer με αυτό το φτερό το ερωτεύτηκα... Γιαυτό κια θέλω tracer... Ποια η γνώμη σου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Τι όχι;;; είναι γούστα αυτά αδελφέ μου... Εγώ όταν είδαν tracer με αυτό το φτερό το ερωτεύτηκα... Γιαυτό κια θέλω tracer... Ποια η γνώμη σου;
    Υπάρχουν και οι always. Έχουν 2 φτερά και θα σου έρθει και πιο φτηνά
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    TiAiNO συγχαρητήρια για την ειλικρίνεια σου φίλε, λίγοι πολύ λίγοι το παραδέχονται ότι αγοράζουν μια πανάκριβη μότο για το πουλ μουρ.

πολυ ωραίο μηχανημα το tracer, για την σέλα-φακίρης και την περίεργη θέση που έρχονται τα πόδια στα μασπιε δεν βλέπω να σου λέει κανείς τπτ.

την έχεις κάνει κανα τεστ ραϊντ;

ή ετσι θα την πάρεις με το μάτι;

Παλαιό μέλος
    Καλορίζικη αν και για μένα είναι τελείως λάθος το σενάριο (δάνειο για νέα μηχανή με αρκετά έξοδα για μούρη).
    Μία ζωή την έχουμε οπότε κάνε ότι σε ευχαριστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    TiAiNO συγχαρητήρια για την ειλικρίνεια σου φίλε, λίγοι πολύ λίγοι το παραδέχονται ότι αγοράζουν μια πανάκριβη μότο για το πουλ μουρ.

πολυ ωραίο μηχανημα το tracer, για την σέλα-φακίρης και την περίεργη θέση που έρχονται τα πόδια στα μασπιε δεν βλέπω να σου λέει κανείς τπτ.

την έχεις κάνει κανα τεστ ραϊντ;

ή ετσι θα την πάρεις με το μάτι;
    Ευχαριστώ πολύ φίλε. Μα δεν κρύβω κάτι εξάλλου εγώ θα δώσω τα λεφτά δεν τα παίρνω από κάποιον άλλον. Μια ζωή την έχουμε οπότε σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνουμε τις καυλες μας συγνώμη κιόλας. Να το οδηγήσω όχι να το καβαλησω όμως ναι αρκετές φορές... Δεν νομίζω να μην μείνω ευχαριστημένος πάντως με την επιλογή μου είτε πάρω το απλό είτε το GT τελικά... Απλά εγώ σαν άνθρωπος είναι μην κολλήσω με κάποιο χρώμα.. Ας πούμε είχα ένα duke 690... Εγώ ήθελα μόνο το πορτοκάλι δεν κοιτούσα άλλο χρώμα δεν με τραβούσε άλλο χρώμα. Είχα κολλήσει με το πορτοκαλί... Τώρα έχω κολλήσει με το χρώμα του απλού μοντέλου μόνο και μόνο γιατί σκέφτομαι ότι θέλω να βάλω το φτερακι που βάζουν κάτω από τα φώτα. Αναγνωρίζω ότι είναι μαλακια το κόλλημα που έχω φάει αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια αν στην τελική βγαίνει 1000 διαφορά με αυτό που σκέφτομαι ίσως πάρω το GT μαύρο άσπρο που θα κολλάει και το φτερακι που έχω φαγωθεί να βάλω... Όλα θα δείξουν αύριο που θα πάω από κοντά

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    τι είναι αυτό το φτεράκι κάτω από τα φώτα; έχεις φωτογραφία να το δώ; είναι σαν τη "μύτη" που έχουν τα suzuki (big & new vstrom) και τα bmw gs?
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από painterakis Προβολή μηνύματος
    τι είναι αυτό το φτεράκι κάτω από τα φώτα; έχεις φωτογραφία να το δώ; είναι σαν τη "μύτη" που έχουν τα suzuki (big & new vstrom) και τα bmw gs?
    https://www.car.gr/24212868-yamaha-mt-09-tracer
    Η αγκαλιά είναι απλά για να δεις αυτό που λέω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Καλορίζικη αν και για μένα είναι τελείως λάθος το σενάριο (δάνειο για νέα μηχανή με αρκετά έξοδα για μούρη).
    Μία ζωή την έχουμε οπότε κάνε ότι σε ευχαριστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Κοίτα παίρνω έναν αρκετά ικανοποιητικό μισθό γιαυτό πάω και για καινούριο... Βέβαια δεν μπορώ να κάνω υπομονή να δώσω ντούκου όλα τα λεφτά γιαυτό θα βάλω δώσεις. Εξάλλου είναι άτοκες. Όσο για την μούρη δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν σκέφτομαι να το πουλήσω σε ένα χρόνο. Και τα ταξίδια μου θα κάνω και τις βόλτες μου και όλα

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    https://www.car.gr/24212868-yamaha-mt-09-tracer
    Η αγκαλιά είναι απλά για να δεις αυτό που λέω
    Προσωπικά δε μου αρέσει ΑΛΛΑ στα γούστα του καθενός πάμε πάσο γιατί αλλιώς θα παίρναμε όλοι τα ίδια μηχανάκια/αμαξια κ.ο.κ. και στη τελική εσένα πρέπει να σου αρέσει γιατί εσύ θα το καβαλάς.
    Άντε με το καλό να το πάρεις !!!
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από painterakis Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά δε μου αρέσει ΑΛΛΑ στα γούστα του καθενός πάμε πάσο γιατί αλλιώς θα παίρναμε όλοι τα ίδια μηχανάκια/αμαξια κ.ο.κ. και στη τελική εσένα πρέπει να σου αρέσει γιατί εσύ θα το καβαλάς.
    Άντε με το καλό να το πάρεις !!!
    Αυτό ακριβώς αδελφέ μου... Βέβαια εδώ γράφω για να ανταλλάζουμε απόψεις... Μια ερώτηση αν γνωρίζεις γιατί δεν το βρίσκω... Το GT έχει ohlins μπρος πίσω;;

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •